dropdown menu

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

C# developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als C# Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the Year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »

Mendix Developer

Functie Wat ga je doen als Mendix Developer? We leven in een wereld die snel ontwikkelt en veranderd, ook nemen bedrijfsbelangen toe en blijken risico’s moeilijker in te schatten, daarom wij op zoek naar Junior, Medior en Senior Developers die bedrijven kunnen helpen met hun screeningproces en zorgen dat deze efficiënt en 100 procent AVG compliant is. Het concept achter Mendix is duidelijk. De klant heeft een vraag/probleem. Dit kunnen we door middel van slimme software oplossen. In plaats van te werken met de nieuwste technieken en tools, wordt er gekozen voor het implementeren en maken van software dat op

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Heb jij altijd al willen werken voor een bedrijf, dat veilige netwerkverbindingen levert, door middel van veilige oplossingen, die door middel van de nieuwste technologieën ontwikkelt zijn? Stop dan nu met zoeken! Voor een opdrachtgever in omgeving Moordrecht zijn wij op zoek naar een programmeur. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op

Bekijk vacature »

Senior developer (PHP en VB.NET)

Functie De development afdeling bestaat uit 2 teams. Het productteam (10 developers) is verantwoordelijk voor verschillende applicaties met als doel om zoveel mogelijk te automatiseren en uit te werken tot standaard software. Met diverse Solutions Architecten en ervaren developers denken ze voortdurend mee met hun klanten en bouwen ze de basis van het uiteindelijke maatwerk dat wordt geleverd. Hiernaast hebben ze een maatwerk/projectteam. Dit team bestaat momenteel uit 8 developers (junior tot senior) en is verantwoordelijk voor het maatwerk in hun klantprojecten. Momenteel zijn ze op zoek naar een senior developer die aan de slag gaat in het productteam. Hierin

Bekijk vacature »

Full stack Javascript ontwikkelaar

Functie Benieuwd hoe jouw dag eruit ziet? Je komt binnen rond een uur of 10 en dat start je met de morning call. Dit doen we vanaf het hoofdkantoor of op het lab, ligt eraan welk project je mee bezig bent. Na de call en het verdelen van de tickets ga je met je team aan de slag. Rond een uur of 12 is er een goede lunch en ga je smiddags weer lekker door met je werk. De ene keer maak jij een game voor een groot merk om de interactie tussen product en eindgebruiker te vergroten. De andere

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Ons programma is voor afgestudeerde enthousiastelingen die het als een uitdaging zien om met een klein dynamisch team bij de grootste bedrijven van Nederland aan de slag te gaan. Tijdens jouw dienstverband word jij begeleid door een talent manager. Het ontwikkelen van jouw talent staat hierbij centraal. Het programma doorloop je met een team van circa 8 Mede- trainees. De eerste maand start je met een fulltime inhouse opleiding. Deze staat geheel in het teken van de werkzaamheden die jij verder in het programma zult uitvoeren. Na deze opleidingsmaand ga je aan de slag in een dynamische omgeving bij

Bekijk vacature »

Front-End Developer

Als Front-End Developer bij Coolblue verbeter je de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Wat doe je als Front-End Developer bij Coolblue? Als Front-end Developer werk je aan de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Je vindt het leuk om samen te werken met de UX designer om stories op te pakken. Je krijgt energie van het bedenken van creatieve oplossingen en presenteert dit graag binnen het team. Daarnaast ben je trots op je werk en verwelkomt alle feedback. Ook Front-end Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te

Bekijk vacature »

Oracle APEX Ontwikkelaar (3.500-6.000 euro)

Bedrijfsomschrijving Ben jij een getalenteerde Oracle APEX ontwikkelaar met minimaal één jaar ervaring in het ontwikkelen van Oracle APEX-applicaties? Ben je gepassioneerd over het ontwikkelen van bedrijfskritische oplossingen en wil je werken bij een toonaangevend consultancybedrijf? Dan zijn wij op zoek naar jou! Deze organisatie beschikt over zowel inhouse als externe projecten, maar bovenal over een sterk team en netwerk van opdrachten waardoor jij jezelf verder kunt ontwikkelen. Het team bestaat uit een aantal junior en medior developers, maar vooral uit senioren. De business unit managers binnen het team zijn mensen die hun vak verstaan en zelf als Oracle APEX

Bekijk vacature »

Software Developer C# .NET

Functie omschrijving Zoek jij een nieuwe uitdaging binnen development waar je komt te werken binnen een flexibel, jong en ondernemend bedrijf? Wij zijn voor deze functie op zoek naar een C# .NET Developer die enthousiast wordt van het aansluiten en begeleiden van (complexe) nieuwe klanten. Verder begeleid je complexe projecten, ben jij iemand die altijd kansen ziet? Dan zoeken wij jou! Verder ga jij je bezighouden met: Het verbeteren van functionaliteiten binnen het dataplatform; Meedenken in oplossingsrichtingen; Werken aan de architectuur; Ontwikkelen van nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk

Bekijk vacature »

PHP Developer (junior functie)

Functie omschrijving Ben jij een starter en wil je werken bij een jong en leuk bedrijf? Lees dan verder! Wij zijn op zoek naar een PHP Developer binnen een junior functie. Binnen dit bedrijf gaat het om persoonlijke aandacht en ontwikkeling! Je komt te werken voor een leuk communicatiebureau die alles op het gebied van online en offline communicatie doet. Dit doen zij voor verschillende branches, waardoor je aan diverse soorten projecten mag werken, dit maakt deze baan erg leuk! Daarbij werk je aan een door hun zelf ontwikkeld framework welke goed leesbaar is. Je maakt voor bedrijven op maat

Bekijk vacature »

Ervaren C#.NET developer

Functieomschrijving We zijn op zoek naar een ervaren C#.NET programmeur voor een moderne werkgever in de regio Prinsenbeek. Als programmeur zal je bezig zijn met het ontwikkelen van op maat gemaakte webapplicaties voor verschillende klanten, waarbij je ervoor zorgt dat complexe processen zo goed mogelijk worden ondersteund. Je takenpakket omvat onder andere: Werken met databases en dataopslagoplossingen, implementeren van beveiligingsoplossingen en het waarborgen van de beveiliging van applicaties en gegevens, evenals het schrijven van technische documentatie en gebruikershandleidingen. Het ontwikkelen en onderhouden van C#.NET-applicaties. Bijdragen aan het ontwerp en de architectuur van softwaretoepassingen. Het schrijven van hoogwaardige en herbruikbare codes.

Bekijk vacature »

Full stack developer Python, React

Functie Jij als full stack developer komt binnen onze Technology afdeling te werken. Deze bestaat momenteel uit 15 man. De stack waarmee wij werken is voornamelijk Python, Javascript, React en GraphQL. Binnen deze afdeling wordt er met multidisciplinaire teams gewerkt aan verschillende projecten. Projecten duren vaak langer dan 3 maanden en je bent van begin tot eind vaak betrokken. Naast dat je als full stack ontwikkelaar aan de slag gaat ben je ook Consultant. Dit betekent dat je ook klantcontact hebt in je rol en werkshops geeft. De verhouding tussen deze werkzaamheden zijn ongeveer 70% development en 30% consultancy. Een

Bekijk vacature »

Lead developer (PHP, Symfony, DDD)

Functie Als Lead developer zorg je ervoor dat het team (bestaande uit zowel junior als ervaren developers) in staat is om de kwaliteit van de software (en code) verder te verhogen. In samenwerking met het team, de product owner en de andere lead developers zet je technische lijnen uit en bepaal je de prioriteiten per sprint. Lijkt het jou interessant om complexe problemen op te lossen en bijvoorbeeld een nieuwe applicatiestructuur in Symfony op te zetten? Dan komen wij graag met je in contact. Eisen • HBO werk- en denkniveau (ze kijken niet naar papieren, maar naar denkniveau, motivatie en

Bekijk vacature »

Junior Java Developer

Dit ga je doen Je ontwikkelt innovatieve, maatschappelijk belangrijke applicaties; Je implementeert nieuwe features; Je gaat in gesprek met eindgebruikers en designers om de applicaties continu te finetunen; Je draait mee in een professionele Agile/Scrum omgeving. Hier ga je werken Onze klant is een internationale organisatie gevestigd in de omgeving van Amsterdam. Ze staan zeer goed bekend in de markt door hun innovatieve dienstverlening op IT gebied en hun gepassioneerde werknemers. Voor hun inspanningen op het gebied van IT hebben ze meerdere prijzen gewonnen! Onze klant is onderdeel van een Corporate werkgever en heeft zelf 300 mensen in dienst. Om

Bekijk vacature »

C# Ontwikkelaar

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Wil jij graag aan de slag als C# ontwikkelaar en jouw skills verder ontwikkelen? Zoek niet verder! Als C# ontwikkelaar ga je aan de slag met de volgende taken: (verdere) ontwikkeling van de software voor de interne processen binnen een .net omgeving; optimaliseren van de dataprocessing; ontwerpen en implementeren van zowel desktop- als web-programmatuur; ontwikkeling van tools ten behoeve van consultants en klanten. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Den Bosch. Zij ontwikkelen business intelligence software voor een specifieke branche. Dit houdt in dat zij dashboards ontwikkelen

Bekijk vacature »
J C

J C

16/08/2013 00:19:12
Quote Anchor link
Hallo,

Ik heb een dropdown menu op een website voor mijn medewerkers.
Tot nu toe was de website niet te gebruiken met een mobiele website.

Nu ben ik de website aan het verbouwen waarbij ik dropdown menu met hover functie wil vervangen door iets dat wel zou moeten werken via een tablet of mobiele telefoon.
Ik begrijp dat hover niet werkt op deze apparaten, ik heb ook via internet gezocht naar een oplossing, maar ik begrijp de uitleg op internet niet goed.

Ik hoop dat jullie mij kunnen helpen.

Dit is wat ik heb:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
<?php
<ul>
                <
li><a href="?pagina=home">Home</a>
                <
/li>            
                <
li>Medewerkers<br/>
                    <
ul>
                        <
li><a href="?pagina=medewerker-overzicht">Alle Medewerkers</a></li>
                        <
li><a href="?pagina=profiel">Profielsite\'s</a></li>
                        <
li><a href="?pagina=mw-foto">Foto\'s</a></li>
                        <
li><a href="?pagina=rechten-overzicht">Rechten</a></li>
                        <
li><a href="?pagina=cursussen">Cursussen</a></li>
                        <
li><a href="?pagina=salaris-overzicht">Salaris</a></li>
                        <
li><a href="?pagina=uren-administratie">Uren administratie</a></li>
                        <
li><a href="?pagina=vakanties">Vakanties</a></li>
                        <
li><a href="?pagina=berichten">Alle berichten</a></li>
                    <
/ul>
                <
/li>
<
/ul>

?>


<css

#nav{
float: left;
width: 832px;
height: 21px;
margin: 0;
padding: 10px 0 0 150px;
background: url(../css/images/menu.jpg) repeat 1px 0px;
}

#nav ul {
float: left;
list-style: none;
margin: 0;
padding: 0 0 0 0px;
}

#nav ul li {
display: inline;
float: left;
margin: 0;
padding: 0 35px 0 20px;
font-weight: bold;
font-size: 13px;
color: #fff;
}


#nav ul li a:link, #nav ul li a:visited{ /* nav menu link */
font-size: 13px;
font-weight: bold;
text-decoration: none;
color: #fff;
}

#nav ul li a:hover, #nav ul li a:active{ /* nav menu link */
color: #f10202;
}

#nav li ul {
position: absolute;
width: 250px;
left: -999em;
}

#nav li ul a {
display: block;
width: 176px;
color: #fff;
text-decoration: none;
font-weight:bold;
padding: 2px 10px 2px 10px;
background: url(../css/images/nav.jpg) no-repeat 1px 0px;
}

#nav li:hover ul {
left: auto;
}

#main a:link, #main a:visited{ /* nav menu link */
font-size: 12px;
font-weight: bold;
text-decoration: none;
color: #233174;
}

#main a:hover, #main a:active{ /* nav menu link */
color: #f10202;
}
?>
 
PHP hulp

PHP hulp

06/05/2024 17:45:57
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

16/08/2013 00:35:38
Quote Anchor link
je hoeft de hover functie niet te vervangen want die kan bij devices met een muiscursor gewoon blijven werken. Bij een touch-screen wordt de hoverfunctie nooit aangesproken. Wel kun je met de pseudo-class active werken.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
button {
    background-color:white;
}
button:hover {
    background-color:light-blue;
}
button:active {
    background-color:blue;
}
Gewijzigd op 16/08/2013 00:37:28 door Frank Nietbelangrijk
 
J C

J C

16/08/2013 00:42:52
Quote Anchor link
Ik prodeerde net iets van dit:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
<?php
<ul>
                <
li><a href="?pagina=home">Home</a>
                <
/li>            
                <
li><a href="#">Medewerkers</a><br/>
                    <
ul>
                        <
li><a href="?pagina=medewerker-overzicht">Alle Medewerkers</a></li>
                        <
li><a href="?pagina=profiel">Profielsite\'s</a></li>
                        <
li><a href="?pagina=mw-foto">Foto\'s</a></li>
                        <
li><a href="?pagina=rechten-overzicht">Rechten</a></li>
                        <
li><a href="?pagina=cursussen">Cursussen</a></li>
                        <
li><a href="?pagina=salaris-overzicht">Salaris</a></li>
                        <
li><a href="?pagina=uren-administratie">Uren administratie</a></li>
                        <
li><a href="?pagina=vakanties">Vakanties</a></li>
                        <
li><a href="?pagina=berichten">Alle berichten</a></li>
                    <
/ul>
                <
/li>
?>

Ik zet dus een < a href=#> </a> om het eerste item in het menu, maar ik heb geen smartfoon dus kan het niet checken. Ik had ergens gelezen dat het zo zou moeten werken.
Er zijn verschillende mobiele telefoon website checkers, maar ze ondersteunen allemaal gewoon hover, dus die tester zijn niet echt handig.

Hoe zou jij die button class precies in de code verwerken?
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

17/08/2013 00:00:43
Quote Anchor link
Sorry ik had je vraag niet goed begrepen. Je bedoelt dat je een CSS menu hebt. Als je met de muis over een menu item beweegt dan klapt er een submenu uit. Dit werkt niet met een touchscreen.

antwoord:

Kijk eens naar deze site:
http://osvaldas.info/examples/drop-down-navigation-touch-friendly-and-responsive/

Dit menu wordt op een klein beeldscherm volledig ingeklapt en na aanraken onder elkaar weergegeven en op een groot beeldscherm naast elkaar zoals je gewend bent. Bovendien is dit menu touchscreen vriendelijk.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.