Dropdown menutje

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Full Stack .NET Developer C# ASP.NET

Samengevat: Deze werkgever is gespecialiseerd in het op afstand bewaken en besturen van machines en processen. Ben jij een ervaren Full Stack .NET Developer? Heb je ervaring met C# en ASP.NET? Vaste baan: .Net Developer C# ASP.NET HBO €3.300 - €4.500 Deze werkgever is een snel groeiende onderneming gespecialiseerd in het op afstand bewaken en besturen van machines en processen, IoT (Internet of Things). Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. Wil jij bij de top specialisten horen? Ben jij op zoek naar een

Bekijk vacature »

Mendix Developer

Functie Wat ga je doen als Mendix Developer? We leven in een wereld die snel ontwikkelt en veranderd, ook nemen bedrijfsbelangen toe en blijken risico’s moeilijker in te schatten, daarom wij op zoek naar Junior, Medior en Senior Developers die bedrijven kunnen helpen met hun screeningproces en zorgen dat deze efficiënt en 100 procent AVG compliant is. Het concept achter Mendix is duidelijk. De klant heeft een vraag/probleem. Dit kunnen we door middel van slimme software oplossen. In plaats van te werken met de nieuwste technieken en tools, wordt er gekozen voor het implementeren en maken van software dat op

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Functieomschrijving We are looking for a dutch native speaker In deze uitdagende functie ga je werken als onderdeel van het development team, in de functie van C#.NET Developer, Je gaat maatwerk software bouwen voor diverse klanten. Ook optimaliseer je bestaande software en bouw je API koppelingen. Je bent vooral met back-end development bezig. Je krijgt veel vrijheid in deze functie en je krijgt de kans om mee te denken in bedrijfsprocessen. Deels thuiswerken is geen enkel probleem! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar start jij in een ontwikkelteam met 7 .NET developers. In ons team werken er drie senior .NET developer, twee medior .NET developers en twee junior .NET developers. Er is dan ook genoeg senioriteit in ons team om jou te kunnen bieden wat jij nodig hebt! Wij werken in scrum en hebben drie wekelijkste sprints. Daarnaast doen wij minimaal vier keer per jaar een release. Ons platform is ontzettend complex en groot. Het is dan ook in het begin belangrijk dat jij de processen gaat begrijpen. Jij krijgt dan ook een cursus om beter te begrijpen

Bekijk vacature »

SQL database developer

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf gespecialiseerd in het ontwikkelen van logistieke software in omgeving Tilburg zijn wij op zoek naar een ervaren SQL database developer. Je gaat werken aan uitdagende, complexe projecten. Iedere klant/project betekent maatwerk in de database. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit zien: Je bent verantwoordelijk voor de gehele ontwikkelstraat. Van architectuur tot ontwikkeling Je gaat je bezig houden met het ontwerpen en ontwikkelen van MS SQL server databases. Je gebruikt hiervoor T-SQL als programmeer laag. Je begeleidt als lead developer de projecten bij klanten van A – Z. Je sluit aan bij meetings met klanten,

Bekijk vacature »

Medior front-end developer gezocht (€3.300 -

Functie Wat ga je doen? Jij als front-end developer gaat werken binnen de teams van/voor onze klant. Je werkt in een team met starters en ervaren ontwikkelaars met allemaal 1 overeenkomst; passie voor het vak. Maak je een fout? Geen probleem, leer ervan en ga dan weer door. Door de variëteit aan werk kun je in verschillende omgevingen een kijkje nemen en jezelf dus snel ontwikkelen. Wat hebben we jou te bieden? • Uitdagende projecten bij mooie klanten (bij jou in de buurt, of binnenkort intern vanuit ons kantoor!) • Een jonge organisatie met talentvolle collega’s • Veel ruimte voor

Bekijk vacature »

Senior PHP Developer

As a Senior PHP Developer at Coolblue, you ensure that our webshops work as optimal as possible and you choach other colleagues on the hard and soft skills. How do I become a Senior PHP Developer at Coolblue? As a PHP Developer you work together with other development teams to make our webshop work as optimal as possible and to make our customers happy. Although you are a PHP Developer, you are not averse to a little TypeScript or other technologies that might be used. Would you also like to become a PHP Developer at Coolblue? Read below if the

Bekijk vacature »

Medior PHP developer

Functie Het team bestaat inmiddels uit zo’n 25 collega’s met specialisten op het gebied van development, data(analyse), marketing, infrastructuur en finance. Ze hebben een supermodern pand en bieden hiernaast veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Ze doen er alles aan om jou op te gemak te stellen. Zo kun je je eigen werkplek inrichten naar persoonlijke wensen, maar gaan ze bijvoorbeeld ook jaarlijks met elkaar wintersporten en zijn er andere leuke uitjes. Als onderdeel van één van de scrumteams ga je aan de slag, samen ben je medeverantwoordelijk voor het doorontwikkelen van hun business applicatie waar het traffic team dagelijks mee werkt.

Bekijk vacature »

Back-End Web Developer

As a Back-End Web Developer at Coolblue, you ensure that our webshops work as optimal as possible. How do I become a Back-End Web Developer at Coolblue? As a Back-End Web Developer you work together with other development teams to make our webshop work as optimal as possible and to make our customers happy. Although you are a PHP Developer, you also feel confident with setting up microservices in Typescript or are open to learning this. Would you also like to become a PHP Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Writing pure

Bekijk vacature »

Software Programmeur

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een organisatie waar je samen met een team werkt aan iets moois en waar je naast hard werken ook hard kunt lachen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Voor een informeel IT-bedrijf in omgeving Wassenaar zijn wij op zoek naar versterking. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Software Programmeur lees dan snel verder! Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed

Bekijk vacature »

.NET Developer te Naarden

Bedrijfsomschrijving Voor mijn klant ben ik op zoek naar een .NET Developer om het huidige team te komen versterken. Deze organisatie bevindt zich in de logistieke sector, en zij hebben een eigen ERP systeem ontwikkeld dat zij inzetten ter optimalisatie van de logistieke processen van haar eindklanten. Deze organisatie bestaat inmiddels al ruim 20 jaar, waarbij zij een duidelijke missie hebben, namelijk: het werk van de eindklant makkelijker maken door de systemen die zij leveren. Ze werken over heel de wereld, wat deze organisatie een echte internationale speler maakt. Binnen de organisatie kenmerken ze zich door een dynamische en professionele

Bekijk vacature »

Traineeship IT regio Amsterdam/Utrecht

Wat ga je doen? Het traineeship begint met een fulltime maand cursussen en praktijkdagen, waarin je de basis van het IT-vak leert op de Shared Servicedesk (SSD). Daarnaast ga je meteen aan de slag voor je eerste certificering! (ITILv4). Je start in een groep met 4 tot 10 deelnemers, waarmee jij gedurende die maand optrekt en je kennis kunt delen. Na het voltooien van de eerste maand ga je direct voor een langere periode aan de slag bij één van onze klanten of blijf je intern bij ons op de Shared Servicedesk. Je bent het eerste aanspreekpunt van de eindgebruikers

Bekijk vacature »

Softwareontwikkelaar Cleopatra

Functieomschrijving: De directie Verkeer en Openbare ruimte van de gemeente Amsterdam beschikt over een softwareapplicatie, "Cleopatra", waarmee geautomatiseerde handhaving plaatsvindt (op basis van kentekenherkenning) van bepaalde gebieden waarin toegangseisen worden gesteld aan het verkeer. Voorbeelden ervan zijn de milieuzones, de zone zwaar verkeer, handhaving van bromen snorfietser op het fietspad en autoluwe gebieden. Voor de doorontwikkeling en uitbreiding ervan zijn gespecialiseerde softwareontwikkelaars nodig die helpen bij het programmeren van de handhavingsmodules voor nieuwe gebieden en het verbeteren en bijwerken van de bestaande onderdelen van de softwareapplicatie.De opdracht bestaat uit: het programmeren van de diverse modules;het tijdens demo's tonen van de

Bekijk vacature »

(Junior) Back-end Ontwikkelaar

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Altijd al willen werken bij een organisatie, die maatwerk applicaties bouwt, die echt impact hebben in de maatschappij? Dit is je kans. Voor een kleine organisatie in de regio van Eindhoven ben ik op zoek naar een C# Ontwikkelaar. Jij gaat aan de slag met de ontwikkeling van maatwerk software en applicaties. Deze organisatie werkt voor grote organisaties in Nederland, maar ook voor het MKB. De projecten waar je aan gaat werken zijn erg divers, waardoor je werk uitdagend blijft en je erg veel kan leren. Verder ga je aan

Bekijk vacature »

Ervaren PHP Software Developer

Functieomschrijving Voor een toffe opdrachtgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een medior PHP Developer met affiniteit met Laravel. Je komt te werken bij een uitdagende opdrachtgever met supergave klanten in een specifieke branche. Als PHP ontwikkelaar ben je samen met een vooruitstrevende team van 6 collega’s verantwoordelijk voor de ontwikkeling, beheer en het vernieuwen van informatiesystemen voor een specifieke branche. Je ondersteunt complexe uitdagingen van klanten. Vervolgens breng je hun wensen in kaart en vertaalt deze door naar maatwerk software. Affiniteit met Laravel is een pré. Om de klanten zo goed mogelijk te ondersteunen en snel in

Bekijk vacature »
Luke Banning

Luke Banning

19/07/2006 12:18:00
Quote Anchor link
Hallo allemaal,
Ik heb doormiddel van een programmatje (Coffeecup Free DHTML Menu Builder) snel een dropdown menutje gemaakt. Deze heeft tot een paar dagen geleden gewerkt. Nu word er gewoon niks weergeven.
Op de plek waar het menu eerst stond is het nu wit.
Zelfs niet eens: Your browser does not support script.
Ik zet het menu in een pagina d.m.v. een include:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php include ('menu.htm') ?>

Als de include mis is ben ik wel superdom dat ik dat niet zie maar het zit hem daar niet in geloof ik.
Want in dreamweaver geeft ie wel aan:
Your browser does not support script.
Dus het moet haast wel in het menu staan.
Misschien eens perongeluk iets in gewijzigd.
Hier is de code:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
193
194
195
196
197
198
199
200
201
202
203
204
205
206
207
208
209
210
211
212
213
214
215
216
217
218
219
220
221
222
223
224
225
226
227
228
229
230
231
232
233
234
235
236
237
238
239
240
241
242
243
244
245
246
247
248
249
250
251
252
253
254
255
256
257
258
259
260
261
262
263
264
265
266
267
268
269
270
271
272
273
274
275
276
277
278
279
280
281
282
283
284
285
286
287
288
289
290
291
292
293
294
295
296
297
298
299
300
301
302
303
304
305
306
307
308
309
310
311
312
313
314
315
316
317
318
319
320
321
322
323
324
325
326
327
328
329
330
331
332
333
334
335
336
337
338
339
340
341
342
343
344
345
346
347
348
349
350
351
352
353
354
355
356
357
358
359
360
361
362
363
364
365
366
367
368
369
370
371
372
373
374
375
376
377
378
379
380
381
382
383
384
385
386
387
388
389
390
391
392
393
394
395
396
397
398
399
400
401
402
403
404
405
406
407
408
409
410
411
412
413
414
415
416
417
418
419
420
421
422
423
424
425
426
427
428
429
430
431
432
433
434
435
436
437
438
439
440
441
442
443
444
445
446
447
448
449
450
451
452
453
454
455
456
457
458
459
460
461
462
463
464
465
466
467
468
469
470
471
472
473
474
475
476
477
478
479
480
481
482
483
484
485
486
487
488
489
490
491
492
493
494
495
496
497
498
499
500
501
502
503
504
505
506
507
508
509
510
511
512
513
514
515
516
517
518
519
520
521
522
523
524
525
526
527
528
529
530
531
532
533
534
535
536
537
538
539
540
541
542
543
544
545
546
547
548
549
550
551
552
553
554
555
556
557
558
559
560
561
562
563
564
565
566
567
568
569
570
571
572
573
574
575
576
577
578
579
580
581
582
583
584
585
586
587
588
589
590
591
592
593
594
595
596
597
598
599
600
601
602
603
604
605
606
607
608
609
610
611
<script language="JavaScript" type="text/javascript">

function Go(){return}
/***********************************************************************
                                Edit below
***********************************************************************/
Menu1=new Array("Kokspanel","","",5,18,120);
Menu1_1=new Array("Home","index.php","",0,18,120);
Menu1_2=new Array("Wie zijn wij?","wijzijnwij.php","",0,18,120);
Menu1_3=new Array("Nieuws","nieuws.php","",0,18,120);
Menu1_4=new Array("Salesactiviteiten","salesactiviteiten.php","",0,18,120);
Menu1_5=new Array("Contact","contact.php","",0,18,120);
Menu2=new Array("Webshop","constructie.php"",0,18,120);
Menu3=new Array("Boekenshop","constructie.php","",0,18,120);
Menu4=new Array("Food","constructie.php","",0,18,120);
Menu5=new Array("Opleiding","constructie.php","",0,18,120);
Menu6=new Array("Recepten","constructie.php","",0,18,120);
var NoOffFirstLineMenus=6; // Number of first level items
var LowBgColor='003366'; // Background color when mouse is not over
var LowSubBgColor='C0C0C0'; // Background color when mouse is not over on subs
var HighBgColor='003399'; // Background color when mouse is over
var HighSubBgColor='C9C9C9'; // Background color when mouse is over on subs
var FontLowColor='FFFFFF'; // Font color when mouse is not over
var FontSubLowColor='FFFFFF'; // Font color subs when mouse is not over
var FontHighColor='FFFFFF'; // Font color when mouse is over
var FontSubHighColor='FFFFFF'; // Font color subs when mouse is over
var BorderColor='000000'; // Border color
var BorderSubColor='000000'; // Border color for subs
var BorderWidth=1; // Border width
var BorderBtwnElmnts=1; // Border between elements 1 or 0
var FontFamily="Verdana" // Font family menu items
var FontSize=8; // Font size menu items
var FontBold=1; // Bold menu items 1 or 0
var FontItalic=0; // Italic menu items 1 or 0
var MenuTextCentered='center'; // Item text position 'left', 'center' or 'right'
var MenuCentered='center'; // Menu horizontal position 'left', 'center' or 'right'
var MenuVerticalCentered='top'; // Menu vertical position 'top', 'middle','bottom' or static
var ChildOverlap=.2; // horizontal overlap child/ parent
var ChildVerticalOverlap=.2; // vertical overlap child/ parent
var StartTop=133; // Menu offset x coordinate
var StartLeft=1; // Menu offset y coordinate
var VerCorrect=0; // Multiple frames y correction
var HorCorrect=0; // Multiple frames x correction
var LeftPaddng=3; // Left padding
var TopPaddng=2; // Top padding
var FirstLineHorizontal=1; // SET TO 1 FOR HORIZONTAL MENU, 0 FOR VERTICAL
var MenuFramesVertical=1; // Frames in cols or rows 1 or 0
var DissapearDelay=500; // delay before menu folds in
var TakeOverBgColor=1; // Menu frame takes over background color subitem frame
var FirstLineFrame='navig'; // Frame where first level appears
var SecLineFrame='space'; // Frame where sub levels appear
var DocTargetFrame='space'; // Frame where target documents appear
var TargetLoc=''; // span id for relative positioning
var HideTop=0; // Hide first level when loading new document 1 or 0
var MenuWrap=1; // enables/ disables menu wrap 1 or 0
var RightToLeft=0; // enables/ disables right to left unfold 1 or 0
var UnfoldsOnClick=0; // Level 1 unfolds onclick/ onmouseover
var WebMasterCheck=0; // menu tree checking on or off 1 or 0
var ShowArrow=0; // Uses arrow gifs when 1
var KeepHilite=1; // Keep selected path highligthed
var Arrws=['tri.gif',5,10,'tridown.gif',10,5,'trileft.gif',5,10]; // Arrow source, width and height
/***********************************************************************
   DO NOT EDIT ANYTHING BELOW THIS LINE - IT WILL BREAK THE SCRIPT !
***********************************************************************/

var AgntUsr=navigator.userAgent.toLowerCase();
var DomYes=document.getElementById?1:0;
var NavYes=AgntUsr.indexOf('mozilla')!=-1&&AgntUsr.indexOf('compatible')==-1?1:0;
var ExpYes=AgntUsr.indexOf('msie')!=-1?1:0;
var Opr=AgntUsr.indexOf('opera')!=-1?1:0;
var Opr6orless=window.opera && navigator.userAgent.search(/opera.[1-6]/i)!=-1 //DynamicDrive.com added code
var DomNav=DomYes&&NavYes?1:0;
var DomExp=DomYes&&ExpYes?1:0;
var Nav4=NavYes&&!DomYes&&document.layers?1:0;
var Exp4=ExpYes&&!DomYes&&document.all?1:0;
var PosStrt=(NavYes||ExpYes)&&!Opr6orless?1:0;
var FrstLoc,ScLoc,DcLoc;
var ScWinWdth,ScWinHght,FrstWinWdth,FrstWinHght;
var ScLdAgainWin;
var FirstColPos,SecColPos,DocColPos;
var RcrsLvl=0;
var FrstCreat=1,Loadd=0,Creatd=0,IniFlg,AcrssFrms=1;
var FrstCntnr=null,CurrntOvr=null,CloseTmr=null;
var CntrTxt,TxtClose,ImgStr;
var Ztop=100;
var ShwFlg=0;
var M_StrtTp=StartTop,M_StrtLft=StartLeft;
var StaticPos=0;
var LftXtra=DomNav&&!Opr?LeftPaddng:0; //Changed for Opera
var TpXtra=DomNav?TopPaddng:0;
var M_Hide=Nav4?'hide':'hidden';
var M_Show=Nav4?'show':'visible';
var Par=parent.frames[0]&&FirstLineFrame!=SecLineFrame?parent:window;
var Doc=Par.document;
var Bod=Doc.body;
var Trigger=NavYes&&!Opr?Par:Bod; //Changed for Opera

MenuTextCentered=MenuTextCentered==1||MenuTextCentered=='center'?'center':MenuTextCentered==0||MenuTextCentered!='right'?'left':'right';
WbMstrAlrts=["Item not defined: ","Item needs height: ","Item needs width: "];

if(Trigger.onload)Dummy=Trigger.onload;
if(DomNav||Opr)Trigger.addEventListener('load',Go,false); //Changed for Opera
else Trigger.onload=Go;

function Dummy(){return}

function CnclSlct(){return false}

function RePos(){
    FrstWinWdth=ExpYes?FrstLoc.document.body.clientWidth:FrstLoc.innerWidth;
    FrstWinHght=ExpYes?FrstLoc.document.body.clientHeight:FrstLoc.innerHeight;
    ScWinWdth=ExpYes?ScLoc.document.body.clientWidth:ScLoc.innerWidth;
    ScWinHght=ExpYes?ScLoc.document.body.clientHeight:ScLoc.innerHeight;
    if(MenuCentered=='justify'&&FirstLineHorizontal){
        FrstCntnr.style.width=FrstWinWdth;
        ClcJus();
        var P=FrstCntnr.FrstMbr,W=Menu1[5],i;
        for(i=0;i<NoOffFirstLineMenus;i++){P.style.width=W;P=P.PrvMbr}}
    StaticPos=-1;
    if(TargetLoc)ClcTrgt();
    if(MenuCentered)ClcLft();
    if(MenuVerticalCentered)ClcTp();
    PosMenu(FrstCntnr,StartTop,StartLeft)}

function UnLoaded(){
    if(CloseTmr)clearTimeout(CloseTmr);
    Loadd=0; Creatd=0;
    if(HideTop){
        var FCStyle=Nav4?FrstCntnr:FrstCntnr.style;
        FCStyle.visibility=M_Hide}}

function ReDoWhole(){
    if(ScWinWdth!=ScLoc.innerWidth||ScWinHght!=ScLoc.innerHeight||FrstWinWdth!=FrstLoc.innerWidth||FrstWinHght!=FrstLoc.innerHeight)Doc.location.reload()}

function Check(WMnu,NoOf){
    var i,array,ArrayLoc;
    ArrayLoc=parent.frames[0]?parent.frames[FirstLineFrame]:self;
    for(i=0;i<NoOf;i++){
        array=WMnu+eval(i+1);
        if(!ArrayLoc[array]){WbMstrAlrt(0,array); return false}
        if(i==0){    if(!ArrayLoc[array][4]){WbMstrAlrt(1,array); return false}
            if(!ArrayLoc[array][5]){WbMstrAlrt(2,array); return false}}
        if(ArrayLoc[array][3])if(!Check(array+'_',ArrayLoc[array][3])) return false}
    return true}

function WbMstrAlrt(No,Xtra){
    return confirm(WbMstrAlrts[No]+Xtra+'   ')}

function Go(){
    Dummy();
    if(Loadd||!PosStrt)return;
    BeforeStart();
    Creatd=0; Loadd=1;
    status='Building menu';
    if(FrstCreat){
        if(FirstLineFrame =="" || !parent.frames[FirstLineFrame]){
            FirstLineFrame=SecLineFrame;
            if(FirstLineFrame =="" || !parent.frames[FirstLineFrame]){
                FirstLineFrame=SecLineFrame=DocTargetFrame;
                if(FirstLineFrame =="" || !parent.frames[FirstLineFrame])FirstLineFrame=SecLineFrame=DocTargetFrame=''}}
        if(SecLineFrame =="" || !parent.frames[SecLineFrame]){
            SecLineFrame=DocTargetFrame;
            if(SecLineFrame =="" || !parent.frames[SecLineFrame])SecLineFrame=DocTargetFrame=FirstLineFrame}
        if(DocTargetFrame =="" || !parent.frames[DocTargetFrame])DocTargetFrame=SecLineFrame;
        if(WebMasterCheck){    if(!Check('Menu',NoOffFirstLineMenus)){status='build aborted';return}}
        FrstLoc=FirstLineFrame!=""?parent.frames[FirstLineFrame]:window;
        ScLoc=SecLineFrame!=""?parent.frames[SecLineFrame]:window;
        DcLoc=DocTargetFrame!=""?parent.frames[DocTargetFrame]:window;
        if (FrstLoc==ScLoc) AcrssFrms=0;
        if (AcrssFrms)FirstLineHorizontal=MenuFramesVertical?0:1;
        FrstWinWdth=ExpYes?FrstLoc.document.body.clientWidth:FrstLoc.innerWidth;
        FrstWinHght=ExpYes?FrstLoc.document.body.clientHeight:FrstLoc.innerHeight;
        ScWinWdth=ExpYes?ScLoc.document.body.clientWidth:ScLoc.innerWidth;
        ScWinHght=ExpYes?ScLoc.document.body.clientHeight:ScLoc.innerHeight;
        if(Nav4){    CntrTxt=MenuTextCentered!='left'?"<div align='"+MenuTextCentered+"'>":"";
            TxtClose="</font>"+MenuTextCentered!='left'?"</div>":""}}
    FirstColPos=Nav4?FrstLoc.document:FrstLoc.document.body;
    SecColPos=Nav4?ScLoc.document:ScLoc.document.body;
    DocColPos=Nav4?DcLoc.document:ScLoc.document.body;
    if (TakeOverBgColor)FirstColPos.bgColor=AcrssFrms?SecColPos.bgColor:DocColPos.bgColor;
    if(MenuCentered=='justify'&&FirstLineHorizontal)ClcJus();
    if(FrstCreat){
        FrstCntnr=CreateMenuStructure('Menu',NoOffFirstLineMenus);
        FrstCreat=AcrssFrms?0:1}
    else CreateMenuStructureAgain('Menu',NoOffFirstLineMenus);
    if(TargetLoc)ClcTrgt();
    if(MenuCentered)ClcLft();
    if(MenuVerticalCentered)ClcTp();
    PosMenu(FrstCntnr,StartTop,StartLeft);
    IniFlg=1;
    Initiate();
    Creatd=1;
    if (AcrssFrms)     //Added for Opera
        {     //Added for Opera
        ScLdAgainWin=ExpYes?ScLoc.document.body:ScLoc;
        ScLdAgainWin.onunload=UnLoaded;
        }     //Added for Opera
    Trigger.onresize=Nav4?ReDoWhole:RePos;
    AfterBuild();
    if(MenuVerticalCentered=='static'&&!AcrssFrms)setInterval('KeepPos()',250);
    status='Menu ready for use'}

function KeepPos(){
    var TS=ExpYes?FrstLoc.document.body.scrollTop:FrstLoc.pageYOffset;
    if(TS!=StaticPos){
        var FCStyle=Nav4?FrstCntnr:FrstCntnr.style;
        FCStyle.top=FrstCntnr.OrgTop=StartTop+TS;StaticPos=TS}}

function ClcJus(){
    var a=BorderBtwnElmnts?1:2,b=BorderBtwnElmnts?BorderWidth:0;
    var Size=Math.round(((FrstWinWdth-a*BorderWidth)/NoOffFirstLineMenus)-b),i,j;
    for(i=1;i<NoOffFirstLineMenus+1;i++){j=eval('Menu'+i);j[5]=Size}
    StartLeft=0}

function ClcTrgt(){
    var TLoc=Nav4?FrstLoc.document.layers[TargetLoc]:DomYes?FrstLoc.document.getElementById(TargetLoc):FrstLoc.document.all[TargetLoc];
    StartTop=M_StrtTp;
    StartLeft=M_StrtLft;
    if(DomYes){
        while(TLoc){StartTop+=TLoc.offsetTop;StartLeft+=TLoc.offsetLeft;TLoc=TLoc.offsetParent}}
    else{    StartTop+=Nav4?TLoc.pageY:TLoc.offsetTop;StartLeft+=Nav4?TLoc.pageX:TLoc.offsetLeft}}

function ClcLft(){
    if(MenuCentered!='left'&&MenuCentered!='justify'){
        var Size=FrstWinWdth-(!Nav4?parseInt(FrstCntnr.style.width):FrstCntnr.clip.width);
        StartLeft=M_StrtLft;
        StartLeft+=MenuCentered=='right'?Size:Size/2}}

function ClcTp(){
    if(MenuVerticalCentered!='top'&&MenuVerticalCentered!='static'){
        var Size=FrstWinHght-(!Nav4?parseInt(FrstCntnr.style.height):FrstCntnr.clip.height);
        StartTop=M_StrtTp;
        StartTop+=MenuVerticalCentered=='bottom'?Size:Size/2}}

function PosMenu(CntnrPntr,Tp,Lt){
    var Topi,Lefti,Hori;
    var Cntnr=CntnrPntr;
    var Mmbr=Cntnr.FrstMbr;
    var CntnrStyle=!Nav4?Cntnr.style:Cntnr;
    var MmbrStyle=!Nav4?Mmbr.style:Mmbr;
    var PadL=Mmbr.value.indexOf('<')==-1?LftXtra:0;
    var PadT=Mmbr.value.indexOf('<')==-1?TpXtra:0;
    var MmbrWt=!Nav4?parseInt(MmbrStyle.width)+PadL:MmbrStyle.clip.width;
    var MmbrHt=!Nav4?parseInt(MmbrStyle.height)+PadT:MmbrStyle.clip.height;
    var CntnrWt=!Nav4?parseInt(CntnrStyle.width):CntnrStyle.clip.width;
    var CntnrHt=!Nav4?parseInt(CntnrStyle.height):CntnrStyle.clip.height;
    var SubTp,SubLt;
    RcrsLvl++;
    if (RcrsLvl==1 && AcrssFrms)!MenuFramesVertical?Tp=FrstWinHght-CntnrHt+(Nav4?4:0):Lt=RightToLeft?0:FrstWinWdth-CntnrWt+(Nav4?4:0);
    if (RcrsLvl==2 && AcrssFrms)!MenuFramesVertical?Tp=0:Lt=RightToLeft?ScWinWdth-CntnrWt:0;
    if (RcrsLvl==2 && AcrssFrms){Tp+=VerCorrect;Lt+=HorCorrect}
    CntnrStyle.top=RcrsLvl==1?Tp:0;
    Cntnr.OrgTop=Tp;
    CntnrStyle.left=RcrsLvl==1?Lt:0;
    Cntnr.OrgLeft=Lt;
    if (RcrsLvl==1 && FirstLineHorizontal){
        Hori=1;Lefti=CntnrWt-MmbrWt-2*BorderWidth;Topi=0}
    else{    Hori=Lefti=0;Topi=CntnrHt-MmbrHt-2*BorderWidth}
    while(Mmbr!=null){
        MmbrStyle.left=Lefti+BorderWidth;
        MmbrStyle.top=Topi+BorderWidth;
        if(Nav4)Mmbr.CmdLyr.moveTo(Lefti+BorderWidth,Topi+BorderWidth);
        if(Mmbr.ChildCntnr){
            if(RightToLeft)ChldCntnrWdth=Nav4?Mmbr.ChildCntnr.clip.width:parseInt(Mmbr.ChildCntnr.style.width);
            if(Hori){    SubTp=Topi+MmbrHt+2*BorderWidth;
                SubLt=RightToLeft?Lefti+MmbrWt-ChldCntnrWdth:Lefti}
            else{    SubLt=RightToLeft?Lefti-ChldCntnrWdth+ChildOverlap*MmbrWt+BorderWidth:Lefti+(1-ChildOverlap)*MmbrWt+BorderWidth;
                SubTp=RcrsLvl==1&&AcrssFrms?Topi:Topi+ChildVerticalOverlap*MmbrHt}
            PosMenu(Mmbr.ChildCntnr,SubTp,SubLt)}
        Mmbr=Mmbr.PrvMbr;
        if(Mmbr){    MmbrStyle=!Nav4?Mmbr.style:Mmbr;
            PadL=Mmbr.value.indexOf('<')==-1?LftXtra:0;
            PadT=Mmbr.value.indexOf('<')==-1?TpXtra:0;
            MmbrWt=!Nav4?parseInt(MmbrStyle.width)+PadL:MmbrStyle.clip.width;
            MmbrHt=!Nav4?parseInt(MmbrStyle.height)+PadT:MmbrStyle.clip.height;
            Hori?Lefti-=BorderBtwnElmnts?(MmbrWt+BorderWidth):(MmbrWt):Topi-=BorderBtwnElmnts?(MmbrHt+BorderWidth):(MmbrHt)}}
    RcrsLvl--}

function Initiate(){
    if(IniFlg){    Init(FrstCntnr);IniFlg=0;
        if(ShwFlg)AfterCloseAll();ShwFlg=0}}

function Init(CntnrPntr){
    var Mmbr=CntnrPntr.FrstMbr;
    var MCStyle=Nav4?CntnrPntr:CntnrPntr.style;
    RcrsLvl++;
    MCStyle.visibility=RcrsLvl==1?M_Show:M_Hide;
    while(Mmbr!=null){
        if(Mmbr.Hilite){Mmbr.Hilite=0;if(KeepHilite)LowItem(Mmbr)}
        if(Mmbr.ChildCntnr) Init(Mmbr.ChildCntnr);
        Mmbr=Mmbr.PrvMbr}
    RcrsLvl--}

function ClearAllChilds(Pntr){
    var CPCCStyle;
    while (Pntr){
        if(Pntr.Hilite){
            Pntr.Hilite=0;
            if(KeepHilite)LowItem(Pntr);
            if(Pntr.ChildCntnr){
                CPCCStyle=Nav4?Pntr.ChildCntnr:Pntr.ChildCntnr.style;
                CPCCStyle.visibility=M_Hide;
                ClearAllChilds(Pntr.ChildCntnr.FrstMbr)}
            break}
        Pntr=Pntr.PrvMbr}}

function GoTo(){
    if(this.LinkTxt){
        status='';
        var HP=Nav4?this.LowLyr:this;
        LowItem(HP);
        this.LinkTxt.indexOf('javascript:')!=-1?eval(this.LinkTxt):DcLoc.location.href=this.LinkTxt}}

function HiliteItem(P){
    if(Nav4){
        if(P.ro)P.document.images[P.rid].src=P.ri2;
        else{    if(P.HiBck)P.bgColor=P.HiBck;
            if(P.value.indexOf('<img')==-1){
                P.document.write(P.Ovalue);
                P.document.close()}}}
    else{    if(P.ro){    var Lc=P.Level==1?FrstLoc:ScLoc;
            Lc.document.images[P.rid].src=P.ri2}
        else{    if(P.HiBck)P.style.backgroundColor=P.HiBck;
            if(P.HiFntClr)P.style.color=P.HiFntClr}}
    P.Hilite=1}

function LowItem(P){
    if(P.ro){    if(Nav4)P.document.images[P.rid].src=P.ri1;
        else{    var Lc=P.Level==1?FrstLoc:ScLoc;
            Lc.document.images[P.rid].src=P.ri1}}
    else{    if(Nav4){    if(P.LoBck)P.bgColor=P.LoBck;
            if(P.value.indexOf('<img')==-1){
                P.document.write(P.value);
                P.document.close()}}
        else{    if(P.LoBck)P.style.backgroundColor=P.LoBck;
            if(P.LwFntClr)P.style.color=P.LwFntClr}}}

function OpenMenu(){
    if(!Loadd||!Creatd) return;
    var TpScrlld=ExpYes?ScLoc.document.body.scrollTop:ScLoc.pageYOffset;
    var LScrlld=ExpYes?ScLoc.document.body.scrollLeft:ScLoc.pageXOffset;
    var CCnt=Nav4?this.LowLyr.ChildCntnr:this.ChildCntnr;
    var ThisHt=Nav4?this.clip.height:parseInt(this.style.height);
    var ThisWt=Nav4?this.clip.width:parseInt(this.style.width);
    var ThisLft=AcrssFrms&&this.Level==1&&!FirstLineHorizontal?0:Nav4?this.Container.left:parseInt(this.Container.style.left);
    var ThisTp=AcrssFrms&&this.Level==1&&FirstLineHorizontal?0:Nav4?this.Container.top:parseInt(this.Container.style.top);
    var HP=Nav4?this.LowLyr:this;
    CurrntOvr=this;
    IniFlg=0;
    ClearAllChilds(this.Container.FrstMbr);
    HiliteItem(HP);
    if(CCnt!=null){
        if(!ShwFlg){ShwFlg=1;    BeforeFirstOpen()}
        var CCW=Nav4?this.LowLyr.ChildCntnr.clip.width:parseInt(this.ChildCntnr.style.width);
        var CCH=Nav4?this.LowLyr.ChildCntnr.clip.height:parseInt(this.ChildCntnr.style.height);
        var ChCntTL=Nav4?this.LowLyr.ChildCntnr:this.ChildCntnr.style;
        var SubLt=AcrssFrms&&this.Level==1?CCnt.OrgLeft+ThisLft+LScrlld:CCnt.OrgLeft+ThisLft;
        var SubTp=AcrssFrms&&this.Level==1?CCnt.OrgTop+ThisTp+TpScrlld:CCnt.OrgTop+ThisTp;
        if(MenuWrap){
            if(RightToLeft){
                if(SubLt<LScrlld)SubLt=this.Level==1?LScrlld:SubLt+(CCW+(1-2*ChildOverlap)*ThisWt);
                if(SubLt+CCW>ScWinWdth+LScrlld)SubLt=ScWinWdth+LScrlld-CCW}
            else{    if(SubLt+CCW>ScWinWdth+LScrlld)SubLt=this.Level==1?ScWinWdth+LScrlld-CCW:SubLt-(CCW+(1-2*ChildOverlap)*ThisWt);
                if(SubLt<LScrlld)SubLt=LScrlld}
            if(SubTp+CCH>TpScrlld+ScWinHght)SubTp=this.Level==1?SubTp=TpScrlld+ScWinHght-CCH:SubTp-CCH+(1-2*ChildVerticalOverlap)*ThisHt;
            if(SubTp<TpScrlld)SubTp=TpScrlld}
        ChCntTL.top=SubTp;ChCntTL.left=SubLt;ChCntTL.visibility=M_Show}
    status=this.LinkTxt}

function OpenMenuClick(){
    if(!Loadd||!Creatd) return;
    var HP=Nav4?this.LowLyr:this;
    CurrntOvr=this;
    IniFlg=0;
    ClearAllChilds(this.Container.FrstMbr);
    HiliteItem(HP);
    status=this.LinkTxt}

function CloseMenu(){
    if(!Loadd||!Creatd) return;
    if(!KeepHilite){
        var HP=Nav4?this.LowLyr:this;
        LowItem(HP)}
    status='';
    if(this==CurrntOvr){
        IniFlg=1;
        if(CloseTmr)clearTimeout(CloseTmr);
        CloseTmr=setTimeout('Initiate(CurrntOvr)',DissapearDelay)}}

function CntnrSetUp(Wdth,Hght,NoOff){
    var x=RcrsLvl==1?BorderColor:BorderSubColor;
    this.FrstMbr=null;
    this.OrgLeft=this.OrgTop=0;
    if(x)this.bgColor=x;
    if(Nav4){    this.visibility='hide';
        this.resizeTo(Wdth,Hght)}
    else{    if(x)this.style.backgroundColor=x;
        this.style.width=Wdth;
        this.style.height=Hght;
        this.style.fontFamily=FontFamily;
        this.style.fontWeight=FontBold?'bold':'normal';
        this.style.fontStyle=FontItalic?'italic':'normal';
        this.style.fontSize=FontSize+'pt';
        this.style.zIndex=RcrsLvl+Ztop}}

function MbrSetUp(MmbrCntnr,PrMmbr,WhatMenu,Wdth,Hght){
    var Location=RcrsLvl==1?FrstLoc:ScLoc;
    var MemVal=eval(WhatMenu+'[0]');
    var t,T,L,W,H,S;
    var a,b,c,d;
    this.PrvMbr=PrMmbr;
    this.Level=RcrsLvl;
    this.LinkTxt=eval(WhatMenu+'[1]');
    this.Container=MmbrCntnr;
    this.ChildCntnr=null;
    this.Hilite=0;
    this.style.overflow='hidden';
    this.style.cursor=ExpYes&&(this.LinkTxt||(RcrsLvl==1&&UnfoldsOnClick))?'hand':'default';
    this.ro=0;
    if(MemVal.indexOf('rollover')!=-1){
        this.ro=1;
        this.ri1=MemVal.substring(MemVal.indexOf(':')+1,MemVal.lastIndexOf(':'));
        this.ri2=MemVal.substring(MemVal.lastIndexOf(':')+1,MemVal.length);
        this.rid=WhatMenu+'i';MemVal="<img src='"+this.ri1+"' name='"+this.rid+"'>"}
    this.value=MemVal;
    if(RcrsLvl==1){
        a=LowBgColor;
        b=HighBgColor;
        c=FontLowColor;
        d=FontHighColor}
    else{    a=LowSubBgColor;
        b=HighSubBgColor;
        c=FontSubLowColor;
        d=FontSubHighColor}
    this.LoBck=a;
    this.LwFntClr=c;
    this.HiBck=b;
    this.HiFntClr=d;
    this.style.color=this.LwFntClr;
    if(this.LoBck)this.style.backgroundColor=this.LoBck;
    this.style.textAlign=MenuTextCentered;
    if(eval(WhatMenu+'[2]'))this.style.backgroundImage="url(\'"+eval(WhatMenu+'[2]')+"\')";
    if(MemVal.indexOf('<')==-1){
        this.style.width=Wdth-LftXtra;
        this.style.height=Hght-TpXtra;
        this.style.paddingLeft=LeftPaddng;
        this.style.paddingTop=TopPaddng}
    else{    this.style.width=Wdth;
        this.style.height=Hght}
    if(MemVal.indexOf('<')==-1&&DomYes){
        t=Location.document.createTextNode(MemVal);
        this.appendChild(t)}
    else this.innerHTML=MemVal;
    if(eval(WhatMenu+'[3]')&&ShowArrow){
        a=RcrsLvl==1&&FirstLineHorizontal?3:RightToLeft?6:0;
        S=Arrws[a];
        W=Arrws[a+1];
        H=Arrws[a+2];
        T=RcrsLvl==1&&FirstLineHorizontal?Hght-H-2:(Hght-H)/2;
        L=RightToLeft?2:Wdth-W-2;
        if(DomYes){

            t=Location.document.createElement('img');
            this.appendChild(t);
            t.style.position='absolute';
            t.src=S;

            t.style.width=W;
            t.style.height=H;
            t.style.top=T;
            t.style.left=L}
        else{    MemVal+="<div style='position:absolute; top:"+T+"; left:"+L+"; width:"+W+"; height:"+H+";visibility:inherit'><img src='"+S+"'></div>";
            this.innerHTML=MemVal}}
    if(ExpYes){this.onselectstart=CnclSlct;
        this.onmouseover=RcrsLvl==1&&UnfoldsOnClick?OpenMenuClick:OpenMenu;
        this.onmouseout=CloseMenu;
        this.onclick=RcrsLvl==1&&UnfoldsOnClick&&eval(WhatMenu+'[3]')?OpenMenu:GoTo    }
    else{    RcrsLvl==1&&UnfoldsOnClick?this.addEventListener('mouseover',OpenMenuClick,false):this.addEventListener('mouseover',OpenMenu,false);
        this.addEventListener('mouseout',CloseMenu,false);
        RcrsLvl==1&&UnfoldsOnClick&&eval(WhatMenu+'[3]')?this.addEventListener('click',OpenMenu,false):this.addEventListener('click',GoTo,false)}}

function NavMbrSetUp(MmbrCntnr,PrMmbr,WhatMenu,Wdth,Hght){
    var a,b,c,d;
    if(RcrsLvl==1){
        a=LowBgColor;
        b=HighBgColor;
        c=FontLowColor;
        d=FontHighColor}
    else {    a=LowSubBgColor;
        b=HighSubBgColor;
        c=FontSubLowColor;
        d=FontSubHighColor    }
    this.value=eval(WhatMenu+'[0]');
    this.ro=0;
    if(this.value.indexOf('rollover')!=-1){
        this.ro=1;
        this.ri1=this.value.substring(this.value.indexOf(':')+1,this.value.lastIndexOf(':'));
        this.ri2=this.value.substring(this.value.lastIndexOf(':')+1,this.value.length);
        this.rid=WhatMenu+'i';this.value="<img src='"+this.ri1+"' name='"+this.rid+"'>"}
    if(LeftPaddng&&this.value.indexOf('<')==-1&&MenuTextCentered=='left')this.value='&nbsp\;'+this.value;
    if(FontBold)this.value=this.value.bold();
    if(FontItalic)this.value=this.value.italics();
    this.Ovalue=this.value;
    this.value=this.value.fontcolor(c);
    this.Ovalue=this.Ovalue.fontcolor(d);
    this.value=CntrTxt+"<font face='"+FontFamily+"' point-size='"+FontSize+"'>"+this.value+TxtClose;
    this.Ovalue=CntrTxt+"<font face='"+FontFamily+"' point-size='"+FontSize+"'>"+this.Ovalue+TxtClose;
    this.LoBck=a;
    this.HiBck=b;
    this.ChildCntnr=null;
    this.PrvMbr=PrMmbr;
    this.Hilite=0;
    this.visibility='inherit';
    if(this.LoBck)this.bgColor=this.LoBck;
    this.resizeTo(Wdth,Hght);
    if(!AcrssFrms&&eval(WhatMenu+'[2]'))this.background.src=eval(WhatMenu+'[2]');
    this.document.write(this.value);
    this.document.close();
    this.CmdLyr=new Layer(Wdth,MmbrCntnr);
    this.CmdLyr.Level=RcrsLvl;
    this.CmdLyr.LinkTxt=eval(WhatMenu+'[1]');
    this.CmdLyr.visibility='inherit';
    this.CmdLyr.onmouseover=RcrsLvl==1&&UnfoldsOnClick?OpenMenuClick:OpenMenu;
    this.CmdLyr.onmouseout=CloseMenu;
    this.CmdLyr.captureEvents(Event.MOUSEUP);
    this.CmdLyr.onmouseup=RcrsLvl==1&&UnfoldsOnClick&&eval(WhatMenu+'[3]')?OpenMenu:GoTo;
    this.CmdLyr.LowLyr=this;
    this.CmdLyr.resizeTo(Wdth,Hght);
    this.CmdLyr.Container=MmbrCntnr;
    if(eval(WhatMenu+'[3]')&&ShowArrow){
        a=RcrsLvl==1&&FirstLineHorizontal?3:RightToLeft?6:0;
        this.CmdLyr.ImgLyr=new Layer(Arrws[a+1],this.CmdLyr);
        this.CmdLyr.ImgLyr.visibility='inherit';
        this.CmdLyr.ImgLyr.top=RcrsLvl==1&&FirstLineHorizontal?Hght-Arrws[a+2]-2:(Hght-Arrws[a+2])/2;
        this.CmdLyr.ImgLyr.left=RightToLeft?2:Wdth-Arrws[a+1]-2;
        this.CmdLyr.ImgLyr.width=Arrws[a+1];
        this.CmdLyr.ImgLyr.height=Arrws[a+2];
        ImgStr="<img src='"+Arrws[a]+"' width='"+Arrws[a+1]+"' height='"+Arrws[a+2]+"'>";
        this.CmdLyr.ImgLyr.document.write(ImgStr);
        this.CmdLyr.ImgLyr.document.close()}}

function CreateMenuStructure(MName,NumberOf){
    RcrsLvl++;
    var i,NoOffSubs,Mbr,Wdth=0,Hght=0;
    var PrvMmbr=null;
    var WMnu=MName+'1';
    var MenuWidth=eval(WMnu+'[5]');
    var MenuHeight=eval(WMnu+'[4]');
    var Location=RcrsLvl==1?FrstLoc:ScLoc;
    if (RcrsLvl==1&&FirstLineHorizontal){
        for(i=1;i<NumberOf+1;i++){
            WMnu=MName+eval(i);
            Wdth=eval(WMnu+'[5]')?Wdth+eval(WMnu+'[5]'):Wdth+MenuWidth}
        Wdth=BorderBtwnElmnts?Wdth+(NumberOf+1)*BorderWidth:Wdth+2*BorderWidth;Hght=MenuHeight+2*BorderWidth}
    else{    for(i=1;i<NumberOf+1;i++){
            WMnu=MName+eval(i);
            Hght=eval(WMnu+'[4]')?Hght+eval(WMnu+'[4]'):Hght+MenuHeight}
        Hght=BorderBtwnElmnts?Hght+(NumberOf+1)*BorderWidth:Hght+2*BorderWidth;Wdth=MenuWidth+2*BorderWidth}
    if(DomYes){
        var MmbrCntnr=Location.document.createElement("div");
        MmbrCntnr.style.position='absolute';
        MmbrCntnr.style.visibility='hidden';
        Location.document.body.appendChild(MmbrCntnr)}
    else{    if(Nav4) var MmbrCntnr=new Layer(Wdth,Location)
        else{    WMnu+='c';
            Location.document.body.insertAdjacentHTML("AfterBegin","<div id='"+WMnu+"' style='visibility:hidden; position:absolute;'><\/div>");
            var MmbrCntnr=Location.document.all[WMnu]}}
    MmbrCntnr.SetUp=CntnrSetUp;
    MmbrCntnr.SetUp(Wdth,Hght,NumberOf);
    if(Exp4){    MmbrCntnr.InnerString='';
        for(i=1;i<NumberOf+1;i++){
            WMnu=MName+eval(i);
            MmbrCntnr.InnerString+="<div id='"+WMnu+"' style='position:absolute;'><\/div>"}
        MmbrCntnr.innerHTML=MmbrCntnr.InnerString}
    for(i=1;i<NumberOf+1;i++){
        WMnu=MName+eval(i);
        NoOffSubs=eval(WMnu+'[3]');
        Wdth=RcrsLvl==1&&FirstLineHorizontal?eval(WMnu+'[5]')?eval(WMnu+'[5]'):MenuWidth:MenuWidth;
        Hght=RcrsLvl==1&&FirstLineHorizontal?MenuHeight:eval(WMnu+'[4]')?eval(WMnu+'[4]'):MenuHeight;
        if(DomYes){
            Mbr=Location.document.createElement("div");
            Mbr.style.position='absolute';
            Mbr.style.visibility='inherit';
            MmbrCntnr.appendChild(Mbr)}
        else Mbr=Nav4?new Layer(Wdth,MmbrCntnr):Location.document.all[WMnu];
        Mbr.SetUp=Nav4?NavMbrSetUp:MbrSetUp;
        Mbr.SetUp(MmbrCntnr,PrvMmbr,WMnu,Wdth,Hght);
        if(NoOffSubs) Mbr.ChildCntnr=CreateMenuStructure(WMnu+'_',NoOffSubs);
        PrvMmbr=Mbr}
    MmbrCntnr.FrstMbr=Mbr;
    RcrsLvl--;
    return(MmbrCntnr)}

function CreateMenuStructureAgain(MName,NumberOf){
    var i,WMnu,NoOffSubs,PrvMmbr,Mbr=FrstCntnr.FrstMbr;
    RcrsLvl++;
    for(i=NumberOf;i>0;i--){
        WMnu=MName+eval(i);
        NoOffSubs=eval(WMnu+'[3]');
        PrvMmbr=Mbr;
        if(NoOffSubs)Mbr.ChildCntnr=CreateMenuStructure(WMnu+'_',NoOffSubs);
        Mbr=Mbr.PrvMbr}
    RcrsLvl--}

function BeforeStart(){return}
function AfterBuild(){return}
function BeforeFirstOpen(){return}
function AfterCloseAll(){return}

</script>
<noscript>Your browser does not support scripts</noscript>


Hopelijk dat jullie me kunnen helpen.
Groet Luke

Edit:

Heb trouwens ook al eens het onderste gedeelte (Do not edit anything below this line) opnieuw aan laten maken door het programma. Nog steeds wit vlak.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Luke Banning
 
PHP hulp

PHP hulp

14/05/2024 00:59:10
 
PHP Newbie

PHP Newbie

19/07/2006 12:22:00
Quote Anchor link
Dus wij moeten even een dikke 600 regels door gaan nemen, die ook niet erg net gecoded zijn?

Ik denk dat er niet veel mensen zijn die daar zin in zullen hebben luke
 
Luke Banning

Luke Banning

19/07/2006 12:25:00
Quote Anchor link
Zoals je al in de edit ziet heb ik het onderste gedeelte al vervangen en toen werkte deze nog steeds niet.
Het is dus waarschijnlijk tot de 61e regel ;)
 

19/07/2006 12:40:00
Quote Anchor link
60 regels code is nog steeds heel heel veel.

Wat zegt de debug van Firefox?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.