Dubbele submit?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.Net Front-end Ontwikkelaar

Wij zoeken een .Net Front-end Ontwikkelaar! Omschrijving Kun jij snel schakelen en ben je stressbestendig? Dan zoeken wij jou! Als .Net Front-end Ontwikkelaar help je mee aan de webapplicatie die over de hele wereld door allerlei bedrijven wordt gebruikt. Je werkt daarnaast mee aan nieuwe en verbeterde functionaliteiten en helpt met het oplossen van bugs. Over de opdrachtgever Je komt te werken in een ambitieus team dat zich blijft ontwikkelen. Dit is alle informatie die we nu kunnen delen over de werkplek. Als jij de .Net Front-end Ontwikkelaar bent voor deze job, vertellen we je snel nóg meer. Eisen Heb

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Binnen het team bouw je aan een applicatie met andere .Net Developers, testers een Product Owner en een Business Analyst. Met het team wordt de backlog besproken. In overleg claim jij jouw deel en zorgt ervoor dat onderhoud en innovatie wordt gerealiseerd. Het project dat momenteel draait is het opgraden van de omgeving. Doorontwikkelen van de huidige applicatie; Overleggen met teamleden om de backlog te verdelen; Onderhouden van de huidige omgeving; Sparren met de business en het ophalen van nieuwe requirements. Hier ga je werken De organisatie is een van de grootste landelijke aanbieder van diverse

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

Senior Front-End Developer

As a Senior Front-end Developer you maintain the balance between creativity and functionality for our webshop, and you coach your fellow developers. How do I become a Senior Front-End Developer at Coolblue? As a Front-end Developer you work on the user-friendliness of our webshop for millions of customers. You enjoy working with the UX Designer to pick up stories. You get energy from coming up with creative solutions and are happy to present this within the team. You are also proud of your work and welcome all feedback. Would you also like to become a Senior Front-End Developer at Coolblue?

Bekijk vacature »

Traineeship Fullstack developer (WO, 0 tot 3 jaar

Functie Zoals beschreven ga je vanaf start aan de slag bij een passende opdrachtgever, hierbij kijken ze echt naar jouw wensen, kennis/ervaring maar ook de reisafstand. Momenteel hebben ze meerdere klanten waarbij ze groepen hebben opgezet wat maakt dat er diverse uitdagende kansen liggen. Naast het werken bij de opdrachtgever, en het volgen van de masterclasses, zul je regelmatig met de andere trainees in contact zijn. Niet alleen op professioneel vlak maar juist ook bij de borrels en kwartaaluitjes! Kortom; een jaar lang hard aan jezelf werken in combinatie met gezelligheid en plezier. Spreek dit jou aan? Dan komen we

Bekijk vacature »

PHP Back-end Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Starter Werklocatie: Nijmegen Vacature ID: 13633 Introductie OUr client develop websites, webshops, and digital environments that are used by many visitors daily. They are seeking an experienced PHP-Developer Back-end to join the team. If you're looking for a position where you can tackle challenging, innovative, and multidisciplinary ICT projects and make a difference, this vacancy might be for you! Functieomschrijving As a PHP developer, you'll develop websites and digital environments used by many visitors daily. You'll work as a back-end developer and want to continuously develop in this field. You can work independently and efficiently,

Bekijk vacature »

Fullstack of back-end PHP developer

Functie Ieder onderdeel van de software draait op aparte servers en het bestaat dus echt uit verschillende componenten. Het team bestaat uit 4 developers, een klein team dus met korte lijnen. Alles in intern ontwikkeld en je werkt aan alle facetten. Van uitbreiding van de core tot maatwerk voor de klant. Ook liggen er verschillende uitdagingen op servervlak en databases. Je zult de eerste periode veel samenwerken met de lead developer om vervolgens echt je gang te gaan binnen de software. In het team streven ze naast de hoogst haalbare kwaliteit. Hiervoor werken ze nauw met elkaar samen en levert

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Functie omschrijving Gezocht front-end developer! Voor een toffe organisatie in de regio Rhenen zij wij op zoek naar een front-end developer die de eindverantwoordelijkheid op zich neemt van alles wat met design te maken heeft. In deze functie heb je een adviserende rol en beschik je over een grote dosis vakinhoudelijke kennis. Samen met collega’s en klanten overleg je om aangeleverde designs om te zetten naar unieke concepten. Zo draag jij je steentje bij aan de groeiambities van de klant. Voor klanten wordt jij het vaste aanspreekpunt als het gaat over planningen hierin houdt je alle betrokkenen goed op de

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Binnen de functie van Front-end developer werk je mee aan uitdagende klantprojecten. In teamverband werk je aan de voorkant van onze state-of-the-art portaal oplossingen en apps. Dit alles gebeurt in een multidisciplinaire omgeving waarbij je de ruimte hebt om te sparren, je ideeën scherp te stellen, en waar je met de benodigde kennis en ervaring om je heen altijd terecht kunt bij je collega’s voor vragen en ondersteuning. Meestal werk je vanuit ons kantoor maar we bieden ook alle faciliteiten om thuis te kunnen werken. Voor sommige projecten ga je mee naar de klant, wellicht zelfs in het buitenland!

Bekijk vacature »

Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Als developer nieuwe gave features ontwikkelen; Werken met technieken als C#, Angular 12 en Javascript,; Maken van technische keuzes en beslissingen over de architectuur; Junior collega's coachen; Initiatief nemen voor nieuwe technische mogelijkheden; Je bent een belangrijke schakel - en vindt het leuk - om te schakelen met de business. Hier ga je werken In een team van 7 professionals ben je als Full Stack .NET Developer verantwoordelijk voor het ontwikkelen van applicaties voor het grootste inhouse product: een applicatie voor alles omtrent hypotheken. De programmeertaal die je hierbij beheerst is C#. Wil je van meerwaarde

Bekijk vacature »

Senior SQR Java Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 13333 Introductie Are you passionate about contributing to the world's most advanced machines. Do you thrive in a challenging environment working with highly motivated and skilled teams? If so, we have the perfect opportunity for you! We are seeking a Senior Software Design Engineer for Sequence Tooling to play a critical role in creating and maintaining mission-critical software applications. In this role, you will focus on achieving maintainable software architecture that is transparent and easy to extend while maintaining a strong focus on software quality. You will work closely with

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een gewaardeerde werkgever in regio Oosterhout zijn wij op zoek naar een back-end developer. Kennis of ervaring met C# & SQL is een must! Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de software; Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in kaart, om

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer

Functie omschrijving Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Ridderkerk zijn wij op zoek naar een Embedded Software developer. Ben jij enthousiast en een echte team player? Lees dan snel of dit iets voor jou is! Binnen deze rol houdt jij je bezig met alle werkzaamheden die nodig zijn om een functionaliteit te bouwen. Denk aan ontwerpen, architectuur, programmeren en algoritmes. Je voert test en validatie werkzaamheden uit bij de implementatie bij de klant. Ben jij een Embedded Software Developer die affiniteit heeft met de allernieuwste technieken? Laat dan snel wat van je horen! Bedrijfsprofiel Onze opdrachtgever bestaat uit een groot

Bekijk vacature »

Ontwikkelaar Centrale Monitoring

Ontwikkelaar centrale Monitoring Functieomschrijving Wil jij een bijdrage leveren aan het onderhoud, opzetten en ontwikkelingen van technologieën van SSC-ICT, een van de grootste ICT-dienstverleners van en voor de Rijksoverheid? Je komt als monitorspecialist te werken bij team Operations Management Services. Dit team werkt aan het stabiliseren en waarborgen van een betrouwbare monitoromgeving voor 7 ministeries. Jij begeleidt het implementatieproces van de te monitoren technologieën, onder andere via management packs, connectoren en API's. Je hebt hiervoor veel contact met interne en externe klanten, die hun wensen op het gebied van monitoring aan jou doorgeven. Je beoordeelt deze wensen en komt met

Bekijk vacature »
Mark moes

mark moes

24/03/2009 15:36:00
Quote Anchor link
Hoi!

Ik heb een aanmeldformulier, welke na ingevuld te zijn door de gebruiker, ook door hem/haar gecontroleerd moet worden of de door het ingevulde gegevens juist zijn. De gegevens worden weergegeven onder het form.

Vervolgens wil ik ze met een submitknop laten doorgaan. Er komen dus eigenlijk 2 submitknoppen, elk met een andere naam.
Ik wou dat als volgt aanroepen, maar dat werkt niet:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?
    if ($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST' && isset($_POST['aanmelden']))
    {

//Code..
        if ($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST' && isset($_POST['sub']))
         {

//overige code
}
}

?>


De eerste submitknop werkt wel, maar de tweede niet. Dit ligt niet aan de code die er tussen staat, maar aan het feit dat het een tweede submitknop is.
Heeft iemand hier een oplossing voor?
Ik wil het invoeren en de check graag op de zelfde pagina houden, aangezien als het niet klopt de wijziging snel gedaan kan worden.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Mark moes
 
PHP hulp

PHP hulp

19/05/2024 04:27:36
 
TJVB tvb

TJVB tvb

24/03/2009 15:58:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<?php
if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')
{

  if(isset($_POST['aanmelden']))
  {

    //code
  }
  if(isset($_POST['sub']))
  {

    //andere code
  }
}
?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door TJVB tvb
 
Mark moes

mark moes

24/03/2009 16:25:00
Quote Anchor link
Dat lijkt leuk, alleen nu moet het ff anders:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<?php
if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')
{

  if(isset($_POST['aanmelden']))
  {

    //code en 2e submitknop...
      if(isset($_POST['sub']))
    {

      //andere code
    }
  }
//LET OP: DE LAATSTE $_POST ZIT IN DE EERSTE!
}?>


En dan werkt het niet meer.
Na elkaar wil wel, maar als ik nu de 2e submit doe, krijg ik een leeg form terug. Ik wil daar een echo terug hebben, die dus niet komt.
 
Dennis Mertens

Dennis Mertens

24/03/2009 16:30:00
Quote Anchor link
Het werkt wel. Als je een hidden input-field maakt met de naam aanmelden :)
 
Jurgen assaasas

Jurgen assaasas

24/03/2009 16:31:00
Quote Anchor link
Ik zou ze in een session zetten, en na het verwerken van het 2e formulier de session unsetten.
 
Dennis Mertens

Dennis Mertens

24/03/2009 16:34:00
Quote Anchor link
Ik ook.

Maar hunhij wouden het met submits :p
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Dennis Mertens
 
Mark moes

mark moes

24/03/2009 16:38:00
Quote Anchor link
maar dan is de volgorde toch verkeerd?
Zie het zo:

1 Form invullen (aanmeldform)
1.1 Form Submitten (knop Aanmelden)

2 Input van gebruiker door gebruiker laten checken
2.1 Input goedkeuren en verzenden (knop Verder)

3.x Gegevens form verwerken.

Zo is de opzet. Waar moet ik dat hidden input-field verwerken dan? In het eerste form?

Dit is de broncode van het form en de 2e submitknop.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
<h2>Aanmelden</h2>
<form method="post" action="/website/Classes/test.php">
    <label for="naam" class="floated">Gebruikersnaam:</label>
    <input type="text" id="naam" name="naam" maxlength="40" value="blaat"  /><br />

    <label for="email" class="floated">Email:</label>
    <input type="text" id="email" name="email" maxlength="255" value="[email protected]"  /><br />

    <label for="postcode" class="floated">Postcode:</label>
    <input type="text" id="postcode" name="postcode" maxlength="6" value="1234AB"  /><br />

    <label for="wachtwoord" class="floated">Wachtwoord:</label>
    <input type="password" id="wachtwoord" name="wachtwoord" maxlength="40" value="schaap"  /><br />

    <label for="retypewachtwoord" class="floated">Herhaal wachtwoord:</label>
    <input type="password" id="retypewachtwoord" name="retypewachtwoord" maxlength="40" value="schaap"  /><br />

    <fieldset>
    <legend>Geslacht:</legend>
    <input type="radio" id="geslacht1" name="geslacht" value="1" checked="checked" /><label for="geslacht1">Man</label><br />
    <input type="radio" id="geslacht2" name="geslacht" value="2" /><label for="geslacht2">Vrouw</label><br />
    </fieldset><br />

    <input type="checkbox" id="voorwaarden" name="voorwaarden" value="1" checked="checked" /><label for="voorwaarden"><b>Ja</b> ik ga akkoord met de voorwaarden.</label><br />

    <label for="nietverplicht" class="floated">Niet verplicht veld:</label>
    <input type="text" id="nietverplicht" name="nietverplicht" maxlength="30" value=""  /><br />

    <input type="submit" id="aanmelden" name="aanmelden" value="Aanmelden" />
    <input type="reset" id="wis" name="wis" value="Wis velden" />
    </form>
Dit is het resultaat van de door u ingevulde gegevens.<br />Naam: blaat<br />Email: [email protected]<br />Postcode: 1234AB<br />Wachtwoord: schaap<br />Geslacht: 1<br /><h2>Check</h2>
<form method="post" action="/website/Classes/test.php">
    <input type="submit" id="next" name="next" value="Next" />
    </form>


Vervolgens tik ik de knop Next als de gegevens juist zijn, en worden de gegevens verwerkt.

EDIT
Zie nu pas dat er al 2 reacties zijn voor die van mij. Sorry.
Kun je me een eindje op weg helpen met wat je zei over sessions?
ik had nog niet zo ver gedacht, aangezien ik dit form met een class creeer.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door mark moes
 
Mark moes

mark moes

24/03/2009 18:44:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
    
    <form method="post" action="/website/Classes/test.php">
    <input type="hidden" id="aanmelden" name="aanmelden" value="Aanmelden" />

    <input type="submit" id="next" name="next" value="Next" />
    </form>


Nu zit er een hidden field in. Maar t wordt er nog niet veel anders van.

@Jurgen, kun je me een zetje in de rug geven van wat jij bedoelt?

Edit
Sorry voor de bump... was niet de bedoeling. Ging weer lekker fris aan de slag zo na het eten, maar was vergeten dat ik net gepost had...
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door mark moes
 
Mark moes

mark moes

25/03/2009 09:59:00
Quote Anchor link
Ik zal voor de duidelijkheid even het stukje script geven, misschien dat ik ook nog oop-gerichte tips krijg, en dat we de fout kunnen ontdekken:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
<?php
    function registerUser()
    {

        try
        {    
            $oForm = new Formulier('Aanmelden');
            $oForm->add( new Text('Gebruikersnaam:', 'naam', 40), 'isAlnum' );
            $oForm->add( new Text('Email:', 'email', 255), 'isEmail' );
            $oForm->add( new Text('Postcode:', 'postcode', 6), 'isPostcode');
            $oForm->add( new Password('Wachtwoord:', 'wachtwoord', 40), array('minLengte', 5));
            $oForm->add( new Password('Herhaal wachtwoord:', 'retypewachtwoord', 40), array('minLengte', 5));
            $oForm->add( new Radio('Geslacht:', 'geslacht', array('Man', 'Vrouw') ), 'verplicht' );
            $oForm->add( new Checkbox('<b>Ja</b> ik ga akkoord met de voorwaarden.', 'voorwaarden', '1'), 'verplicht' );
            $oForm->add( new Submit('aanmelden', 'Aanmelden') );
            $oForm->add( new Reset('wis', 'Wis velden') );

            if ($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')
            {

                if(isset($_POST['aanmelden']))
                {

                    if( $oForm->controleerVelden() )
                    {

                        if($_POST['wachtwoord'] !== $_POST['retypewachtwoord'])
                        {

                            $html = 'De wachtwoorden komen niet overeen.';
                            return $html;
                        }

                        else
                        {
                             $sUsername = $_POST['naam'];
                            $sPassword = md5($_POST['wachtwoord']);
                            $sPass_noMD5 = $_POST['wachtwoord'];
                            $sEmail = $_POST['email'];
                            $sPostcode = $_POST['postcode'];
                            $sGeslacht = $_POST['geslacht'];
                            
                            $che = new clsLogin;
                            $check = $che->checkRegister($sUsername, $sEmail, $sPostcode, $sPassword, $sPass_noMD5, $sGeslacht);
                            
                            unset($_SERVER['REQUEST_METHOD']);
                            unset($_POST['aanmelden']);
                            
                            return $check;                        
                        }
                    }
                }
            }

            
            return $oForm;
        }

        catch( Exception $e )
        {

            echo '<pre>'.$e->getMessage().'</pre>';
        }
    }

    
    //user check user input
    function checkRegister($sUsername, $sEmail, $sPostcode, $sPassword, $sPass_noMD5, $sGeslacht)
    {
            
        $html = 'Dit is het resultaat van de door u ingevulde gegevens.<br />';
        $html.= 'Naam: '.$sUsername.'<br />';
        $html.= 'Email: '.$sEmail.'<br />';
        $html.= 'Postcode: '.$sPostcode.'<br />';
        $html.= 'Wachtwoord: '.$sPass_noMD5.'<br />';
        $html.= 'Geslacht: '.$sGeslacht.'<br />';
        
        echo $html;
        
                $oForm = new Formulier('Check');
                $oForm->add( new Hidden('doorgaan', 'Doorgaan') );
                $oForm->add( new Submit('doorgaan', 'Doorgaan') );
                echo $oForm;
            
                if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')
                {
                                
                    if(isset($_POST['Doorgaan']))
                    {

                        $fgetRegister = new Login();
                        echo $fgetRegister->getRegister($sUsername, $sEmail, $sPostcode, $sPassword, $sPass_noMD5, $sGeslacht);
                    }
                }
            
    }
    
    function
getRegister($sUsername, $sEmail, $sPostcode, $sPassword, $sPass_noMD5, $sGeslacht)
    {

        $this->dConnector->MySQLquery("INSERT INTO users (id, rank, username, password, email, activation) VALUES ('', '0', '$sUsername', '$sPassword', '$sEmail', '$sPostcode', '$sGeslacht', '$sActcode')"); //Insertquery
                                
            if($connector->query)
            {

                 //mail activatiecode, gebruikersnaam en wachtwoord
                $sMsgSub = 'Activatie'.$this->sRoot.'!';
                
                $sMsg = 'Gefeliciteerd!\n\n';
                $sMsg.= 'Uw activatie op '.$this->sRoot.' kan succesvol worden afgerond!\n\n';
                $sMsg.= 'U bent geregistreerd met de volgende gegevens:\n';
                $sMsg.= 'Gebruikersnaam: '.$sUsername.'.';
                $sMsg.= 'Wachtwoord: '.$sPass_noMD5.'.\n';
                $sMsg.= 'Bewaar deze gegevens goed! Ze zijn uniek.\n\n';
                $sMsg.= 'Het enige wat nog moet gebeuren is het activeren van uw account.';
                $sMsg.= 'Dit kan door te klikken op de onderstaande link, waarna u meteen gebruik kunt maken van '.$this->sRoot.'!\n\n';
                $sMsg.= 'http://www.'.$this->sRoot.'?activation='.$sActcode.'&&user='.$sUsername.'\n\n';
                $sMsg.= 'Veel succes, en tot WWW!\n\n';
                $sMsg.= 'Met vriendelijke groet,\n';
                $sMsg.= 'de webmaster van '.$this->sRoot.'.';
                    
                $mail = new mailer();
                $mail->addReceiver($sEmail);
                $mail->setSender();
                $mail->setSubject($sMsgSub);
                $mail->setMessage($sMsg);
            }

            else
            {
                $html = 'Het is helaas niet gelukt om de gegevens naar de database te schrijven.\n';
                $html.= 'De registratie is helaas mislukt.\n';
                $html.= 'Probeer het a.u.b. later nog eens!';
                
                echo $html;
            }
    }

?>


Ik ben, zoals je ziet ook wat aan het klooien geslagen met return enzo: kan ik 3 verschillende returns tegelijk doen in 1 functie, en ze ook nog laten zien? Volgens mij hapert er hier dan wat, maar t kan ook aan de rest liggen.

(graag hoor ik ook jullie commentaar over dit stukje script, ik maak het om te leren, niet omdat deze zo goed is...)
 
Jurgen assaasas

Jurgen assaasas

25/03/2009 10:02:00
Quote Anchor link
Je kan maar 1 return doen. Als je meerdere waarden wil returnen zul je deze in een array moeten zetten.
 
Dennis Mertens

Dennis Mertens

25/03/2009 11:05:00
Quote Anchor link
Of met .= in een variabele zetten zoals je bij de html variabele doet onderaan je code.
 
Mark moes

mark moes

25/03/2009 13:53:00
Quote Anchor link
De waarden zijn verschillende waarden, en worden op een verschillend moment gereturned. Werkt dat ook in een array?
 
Jurgen assaasas

Jurgen assaasas

25/03/2009 14:13:00
Quote Anchor link
Dennis Mertens schreef op 25.03.2009 11:05:
Of met .= in een variabele zetten zoals je bij de html variabele doet onderaan je code.


Dan zul je hem weer moeten exploden wat niet praktisch is.
 
Arnold C

Arnold C

25/03/2009 14:15:00
Quote Anchor link
Je zou in het html-formulier 2 knoppen kunnen aanmaken (niet submit maar echt button). Geef deze beide knoppen een verschillende ID of class. Dan kan je in een javascriptje laten kijken welke knop geklikt is (onclick) en je zet in dat javascriptje een variabele op "aan" (of knop 1 of whatever). Afhankelijk van de waarde van die variabele kun je in php laten afhandelen wat er moet gebeuren.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.