Dupechecker

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior Organisatieontwikkelaar

Als Organisatieontwikkelaar zorg je ervoor dat we in het magazijn van Coolblue altijd vooruit voetballen op het gebied Medewerker en Organisatie Ontwikkeling. Zo draag je bij aan een toekomstbestendig magazijn waar we klanten én medewerkers elke dag blijven verwonderen. Wat doe je als Senior Organisatieontwikkelaar bij Coolblue? Als Organisatieontwikkelaar werk je voor het magazijn van Coolblue. Je krijgt er energie van om continue te bouwen aan een toekomstbestendige organisatie. Dat doe je samen met 17 collega's in het HR-team, ieder met een eigen specialisme. Je werkt graag zelfstandig en je weet snel je weg te vinden als verandermanager. Ook ben

Bekijk vacature »

Junior Developer Low-code

Dit ga je doen Low-code ontwikkeling van software voor landelijk bekende organisaties; Samenwerken in een team van 10 collega's; Opleveren van mooie eindproducten, middels de Agile methodiek; Direct contact met de eindklant over de gewenste oplossingen. Hier ga je werken Als startende IT-professional kom je te werken in de regio van Lelystad bij een organisatie die met toonaangevende klanten uit heel Nederland samen werkt. De producten en diensten van de organisatie bereiken miljoenen Nederlanders. Hierbij komt een grote hoeveelheid informatie kijken en deze moet discreet en veilig verwerkt worden. De processen die hierbij horen worden door het IT team vormgegeven.

Bekijk vacature »

Grafisch vormgever

Standplaats: Maasland Aantal uren: 32 – 40 uur per week Opleidingsniveau: HBO werk- en denkniveau Ben jij een ambitieuze grafisch vormgever met een passie voor creativiteit en oog voor detail? Vind jij het daarnaast leuk om ook marketingactiviteiten op te pakken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bedrijfsinformatie Westacc Group BV is het zusterbedrijf van HABA en specialiseert zich in (maatwerk) oplossingen voor (elektro) techniek en verlichting in de kampeerbranche. Zij produceren en assembleren onderdelen voor caravans, campers en boten. Voor een groot aantal caravan- en campermerken leveren wij producten als zekeringkasten, invoerdozen, acculaders, schakelmateriaal en verlichting. De producten

Bekijk vacature »

.NET Developer C# VB

Samengevat: Deze werkgever is actief in software voor het matchen van vraag en aanbod van gebruikte auto-onderdelen. Ben jij een .NET Developer? Heb je ervaring met het ontwikkelen (REST) en integreren van webservices? Vaste baan: C# .NET Developer C# VB HBO €2.600 - €6.200 Wij ontwikkelen software om vraag en aanbod van onderdelen van personenauto's bij elkaar te brengen. Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. De branche van dit bedrijf is Automotive. Functie: Voor de vacature als .NET Developer Dordrecht HBO ga je

Bekijk vacature »

C# Ontwikkelaar

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Wil jij graag aan de slag als C# ontwikkelaar en jouw skills verder ontwikkelen? Zoek niet verder! Als C# ontwikkelaar ga je aan de slag met de volgende taken: (verdere) ontwikkeling van de software voor de interne processen binnen een .net omgeving; optimaliseren van de dataprocessing; ontwerpen en implementeren van zowel desktop- als web-programmatuur; ontwikkeling van tools ten behoeve van consultants en klanten. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Den Bosch. Zij ontwikkelen business intelligence software voor een specifieke branche. Dit houdt in dat zij dashboards ontwikkelen

Bekijk vacature »

Developer

Functie omschrijving In deze functie ga je werken als C# Developer. Jij gaat aan de slag met de volgende taken: Maatwerk software bouwen; Huidige softwareprojecten verder uitbouwen en optimaliseren; Ideeën van de klant omzetten naar handige oplossingen en tools; Bovenstaande doe je middels de Microsoft- stack: C#, ASP.NET en MVC/ Entity Framework. Ben je net afgestudeerd aan een HBO opleiding Informatica, aarzel dan niet om te solliciteren. Dit is namelijk de ideale startersfunctie! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van websites. Dit is door

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Functieomschrijving Voor een software ontwikkelaar in de omgeving van Vught zijn we op zoek naar een gemotiveerde C# ontwikkelaar. Deel jij hun passie voor development en dan vooral in C#.NET? Dan kan dit wel eens jouw droombaan zijn! Jouw werkzaamheden zullen er ongeveer als volgt uit gaan zien Door de wensen van de klant goed te begrijpen ga jij aan de slag dit om te zetten naar passende oplossingen en werk je deze uit tot een sterk eindproduct. Je gaat je bezighouden met de ontwikkeling van webapplicaties en websites, dit doe je door middel van ASP.NET, MVC Frameworks en C#.

Bekijk vacature »

Low Code Developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en ben jij HBO afgestudeerd in de richting van IT? Heb jij verstand van datamodellering, NO CODE Platformen en kun jij het aan om projecten te leiden? Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar een No Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten in heel het land! Wat ga je hier zoal doen? Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform, je kunt denken aan

Bekijk vacature »

Back-end Developer (Permanent position with the em

Bedrijfsomschrijving Dutch specialist in technical installation materials. Functieomschrijving Purpose of the position: Our client is looking for a Back-end Developer who, together with the rest of the energetic and dynamic team, is responsible for the development and management of the website. This not only concerns the development and management of the current website, but also the development of a new Headless Commerce Platform to keep the customer's website Future proof. Within the IT department, there is a real DevOps culture and the commerce team is at the forefront and tries to implement continuous improvements. Most important tasks: ï‚· Designing and

Bekijk vacature »

Back end developer Digital agency

Functie Heb jij altijd al eens bij een bedrijf willen werken waar jij géén nummertje bent, die alleen maar uitvoerend werk doet? Dan zou je hier perfect passen! Tuurlijk, je werkt aan projecten voor grote of kleine bedrijven… Het enige verschil hier is, jouw mening telt hier écht. Jouw inbreng wordt gewaardeerd, serieus genomen en gebruikt. En vergeet niet, je werkt niet alleen aan deze projecten. Er werken in totaal ruim 20 developers en designers, onderverdeeld over 3 development teams. Voornamelijk bestaande uit Medior en Senior developers, die samen voor een inspirerende en ambitieuze omgeving zorgen. Hun visie is namelijk

Bekijk vacature »

PHP developer

Functie omschrijving Voor een klein bedrijf in de buurt van Nieuwegein zijn wij per direct op zoek naar een talentvolle PHP developer. Er wordt veel ruimte geboden voor eigen initiateven, waardoor je een mooie stempel kan drukken op jouw eigen werkzaamheden (zowel operationeel als strategisch). Het bedrijf heeft middels externe programmeurs een multimedia platform ontwikkeld, maar willen geleidelijk de ontwikkeling naar binnen halen. Om die reden zoeken zij een communicatieve interne PHP developer die graag meebouwt aan het succesvolle product. Je gaat de volgende werkzaamheden verrichten: Platform beheren en programmeren (PHP, MySQL, JQuery, Javascript, XML & HTML); Communicatie en aansturing

Bekijk vacature »

Back End Developer

As a Back End developer at KUBUS you will be developing the (web) application and services of BIMcollab. You have a focus on the back end of our software, for which we mainly work with C# and .NET. We use a full-stack approach, which means that in addition to the back-end, you will also help with other parts of the code. As a software company, KUBUS is in a unique position. We build our own products that are used by tens of thousands of users worldwide. Our company is just the right size: big enough to make a real impact

Bekijk vacature »

Front-end developer gezocht

Functie Je komt in een team met ambitieuze developers die de passie voor Front-End met jou delen. Samen ga je aan de slag met leuke en leerzame opdrachten. Het team heeft een eigen budget en financiën en zij bepalen zelf hoe dat besteed en investeert wordt. Je gebruikt tools als JavaScript, Node.js, React, Angular, Typescript en Vue.js wanneer je werkt aan de opdrachten. Daarnaast zul je veel leren van je collega’s en gezamenlijk een leuke tijd doorbrengen tijdens activiteiten zoals wintersport, hackatons en conferentiebezoeken. Je krijgt niet alleen de mogelijkheid Front-End te ontwikkelen, maar ook vooral jezelf. Dit kan behaald

Bekijk vacature »

Java Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 12946 Introductie We are looking for a Java Developer! Our client is one of the most innovation companies located within the Netherlands. We provide high quality software in a high-tech and challenging market. Functieomschrijving The department is specialized in creating and developing high quality software for manufacturing automation in a high tech environment. We strive to provide our clients with high quality software and deliver state of the art solutions in a variety of ways. Creating software infrastructure using Java SE / EE Create applications to fine tune manufacturing processes

Bekijk vacature »

SQL Database ontwikkelaar

Functie omschrijving Wil jij meewerken aan het creëren van slimme software om magazijnen als een geoliede machine te laten lopen? Wij zoeken een zorgvuldig persoon, iemand die niet snel de hand omdraait voor complexe algoritmes. Denk jij dat jij de SQL ontwikkelaar bent die wij zoeken? Lees snel verder en wie weet zitten we binnenkort samen aan tafel! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je houdt je bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. Je gaat aan high-end software oplossingen werken, dit doe je voor de optimalisatie

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Panic

Panic

03/06/2008 22:02:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?
$rows
= mysql_num_rows($dupe);
$dupe = mysql_query("SELECT * FROM users WHERE username='$username' IN ( SELECT r_ip FROM users GROUP BY r_ip HAVING COUNT(1) > 1 )");

if($rows > 1) {
echo "<tr><td><b>$dupe->username</a></td> <td>$dupe->r_ip</td><td><a href= '../ban.php?banwho=$dupe->username'>Ban</a></td></td></tr>";
}
}

?>


Ik wil graag als uitkomst

[NAAM] [IP] [BANN]

Dat de dupes/dubbele IP's zich zo vertonen... HELP AUB :)
 
PHP hulp

PHP hulp

21/05/2024 11:45:41
 
Citroen Anoniem Graag

Citroen Anoniem Graag

03/06/2008 22:09:00
Quote Anchor link
JIj moet met group by aan de gang
 
Panic

Panic

03/06/2008 22:27:00
Quote Anchor link
Dan krijg ik zoiets, maar nog steeds geen success

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?
$rows
= mysql_num_rows($dupe);
$dupe = mysql_query("SELECT * FROM users GROUP BY username, r_ip HAVING COUNT(*) > 1 )");

if($rows > 1) {
echo "<tr><td><b>$dupe->username</a></td> <td>$dupe->r_ip</td><td><a href= '../ban.php?banwho=$dupe->username'>Ban</a></td></td></tr>";
}
}

?>
 
Citroen Anoniem Graag

Citroen Anoniem Graag

03/06/2008 22:39:00
Quote Anchor link
draai regel 2 en 3 eens om want dit kan niet... Tip zet error reporting aan

Btw heb niet naar de query gekeken
zoiets anders:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
SELECT naam, ip FROM users GROUP BY ip HAVING COUNT(*) > 1;


Je code (buite je query lijkt nergens op:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
<?php
    $qIp
= "SELECT * FROM users GROUP BY username, r_ip HAVING COUNT(*) > 1 )";
    $rIp = mysql_query($rIp);
    
    if($rIp)
    {

        while($aRows = mysql_fetch_row($rIp))
        {

            echo '<tr><td><b>'.$aRows['username'].'</a></td> <td>'.$aRows['ip'].'</td><td><a href= "../ban.php?banwho='.$aRows['username'].'">Ban</a></td></td></tr>';
        }
    }

    else
    {
        echo mysql_error().' in '.$qIp;
    }


?>


Edit:

Tips:
Doe wat aan foutafhandeling
Lees eens de basis tutorials door op deze website
Dit script is misschien iets te hoog gegrepen
Doe aan logische naamgeving
Doe aan netjes programeren
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Citroen Anoniem Graag
 
Panic

Panic

03/06/2008 22:46:00
Quote Anchor link
Hmm ok ziet er idd wat overzichterlijker uit zo, maar nu werkt het helemaal niet meer krijg nu gewoon een wit scherm
 
Panic

Panic

03/06/2008 22:51:00
Quote Anchor link
Ow sorry ik ging even te snel ik krijg nu dit te zien:

Query was empty in SELECT * FROM users GROUP BY r_ip HAVING COUNT(*) > 1
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

03/06/2008 23:05:00
Quote Anchor link
Hoe ik te werk ga is met een begin- en einddatum/tijd. Vervolgens heb je een simpele query waar je groepeerd op het ipadres en vervolgens de MAX() functie gebruikt om alleen de bans op te halen die nog in de toekomst liggen.
 
Panic

Panic

03/06/2008 23:06:00
Quote Anchor link
Bedankt voor de reactie, maar eerlijk gezegt snap ik het niet helemaal
 
Citroen Anoniem Graag

Citroen Anoniem Graag

03/06/2008 23:08:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
<?php
    $qIp
= "SELECT * FROM users GROUP BY username, r_ip HAVING COUNT(*) > 1 )";
    $rIp = mysql_query($qIp);
    
    if($rIp)
    {

        while($aRows = mysql_fetch_row($rIp))
        {

            echo '<tr><td><b>'.$aRows['username'].'</a></td> <td>'.$aRows['ip'].'</td><td><a href= "../ban.php?banwho='.$aRows['username'].'">Ban</a></td></td></tr>';
        }
    }

    else
    {
        echo mysql_error().' in '.$qIp;
    }


?>


Er zat een type fout op de derde regel, probeer nu nog eens
 
Panic

Panic

03/06/2008 23:13:00
Quote Anchor link
Bedankt Freek,

Hij geeft inderdaad geen foutmelding meer, maar hij geeft ook niet de "dupes/dubbele r_ip's" weer
 
Citroen Anoniem Graag

Citroen Anoniem Graag

03/06/2008 23:14:00
Quote Anchor link
vervang regel 9 eens door dit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
    echo '<pre>'.print_r($aRows, true).'</pre>';
 
Willz

Willz

03/06/2008 23:15:00
Quote Anchor link
Fréek schreef op 03.06.2008 23:08:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
   *knip*

?>


Er zat een type fout op de derde regel, probeer nu nog eens


Volgens mij heb je hier nog niks aan, ik ga er vanuit dat de username uniek is dus waarom zou je ze groupen?, ik denk dat er nog een relatie tussen users en group moet

edit:
Zie dat het niet 2 tabellen zijn,.. sorry zal volgende keer beter lezen :)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Willz
 
Panic

Panic

03/06/2008 23:16:00
Quote Anchor link
Zelfde als ervoor geen foutmelding en ook geen dupes
 
Klaasjan Boven

Klaasjan Boven

03/06/2008 23:19:00
Quote Anchor link
SELECT DISTINCT username, r_ip FROM users
GROUP BY username, r_ip
HAVING COUNT(username) > 1

ik ga ervanuit dat username uniek is
 
Citroen Anoniem Graag

Citroen Anoniem Graag

03/06/2008 23:20:00
Quote Anchor link
Sorry zit niet op te letten maak dit er eens van:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
<?php
    $qIp
= "SELECT DISTINCT username, r_ip FROM users
                GROUP BY username, r_ip
                HAVING COUNT(username) > 1 "
;
    $rIp = mysql_query($qIp);
    
    if($rIp)
    {

        $aRows = mysql_fetch_row($qIp);
        echo '<pre>'.print_r($aRows, true).'</pre>';
    }

    else
    {
        echo mysql_error().' in '.$qIp;
    }


?>


Edit:
Query van persoon bovenmij toegevoegd


Give it a try again
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Citroen Anoniem Graag
 
Panic

Panic

03/06/2008 23:21:00
Quote Anchor link
@ Klaasjan

Ja klopt username is uniek ik heb je query geprobeert maar blijft nog steeds hetzelfde
 
Panic

Panic

03/06/2008 23:23:00
Quote Anchor link
@ Freek

Blijft nog steeds hetzelfde en btw je hebt steeds een syntax error in regel 2 :) je hebt een overbodige )
 
Klaasjan Boven

Klaasjan Boven

03/06/2008 23:25:00
Quote Anchor link
Dan zijn er geen dubbelen blijkbaar

anders doe eens

SELECT DISTINCT(username) from users GROUP BY username HAVING COUNT(username) > 1

Als dat geen rijen geeft zijn ze er echt niet
 
Citroen Anoniem Graag

Citroen Anoniem Graag

03/06/2008 23:26:00
Quote Anchor link
Geedit, zit echt te slapen hier: vergeet de helft :P

Dit zal in ieder geval enige output moeten hebben.
 
Panic

Panic

03/06/2008 23:26:00
Quote Anchor link
Ook met de edited tag werkt het niet
 
Panic

Panic

03/06/2008 23:28:00
Quote Anchor link
Er zijn wel degelijk dubbele ik heb er zelf 2 aangemaakt om het te testen

Ik zal volledige code plaatsen om misverstanden tegen te gaan:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
<?php
session_start();
include "../includes/datcon.php";
include "../includes/functions.php";
echo "$style";
logincheck();
$userlevl = mysql_query("SELECT userlevel FROM users WHERE username='$username'");
while($successa = mysql_fetch_row($userlevl)){
    $userlevel = $successa[0];
    
}

if ($userlevel == 0){
echo "Error.";
}
elseif ($userlevel > 0){




?>


<html>
<link rel="stylesheet" href="../includes/in.css" type="text/css">
<center>

<table border=1 cellspacing=0 cellpadding=2 width=50% class=main bordercolor=black><tr>
<td colspan=3 align=center><font color='#FFFFFF'>Dupes</font></td></tr>
<div id="lt">
<td class=tableheading align=center width=33%>Username</td>
<td class=tableheading align=center width=33%>IP</td>
<td class=tableheading align=center width=33%>Ban</td>
</tr>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
<?php
    $qIp
= "SELECT DISTINCT username, r_ip FROM users GROUP BY username, r_ip HAVING COUNT(username) > 1 ";
    $rIp = mysql_query($qIp);
    
    if($rIp)
    {

        echo '<pre>'.print_r($aRows, true).'</pre>';
    }

    else
    {
        echo mysql_error().' in '.$qIp;
    }
}

?>
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.