Echo Variabele

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front end developer

Functie Jij als ervaren Front end developer bent een expert het gebied van Javascript en React. Je wordt onderdeel van een multidisciplinair team bestaande uit een PO, twee Front end developers, een DevOps/Back end developer, een UX/UI designer en een projectmanager. Verder is er iemand verantwoordelijk voor de HR en is de algemeen directeur nauw betrokken bij alle projecten. Dagelijks hou jij je bezig met de verschillende projecten die zijn opgenomen in de sprint. Daarnaast denk je mee over mogelijke oplossingen om de behoefte van de klant op de beste manier in te vullen. Verder spar jij intern met collega’s

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Bennekom gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk dataplatform ontwikkelt voor de agrarische sector.

Bekijk vacature »

C#.NET-developer - JUNIOR

Functie omschrijving Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Brielle zijn wij op zoek naar een junior developer. Werk jij graag met de volgende tools & technieken? C#, .NET, ASP.NET, MVC en SQL? Kijk dan snel of dit iets voor jou is! Als programmeur bij een productiebedrijf zal je voornamelijk nieuwe software schrijven maar ook bestaande software verbeteren. Verder werk je veel samen in back end projecten met leuke collega's. Bedrijfsprofiel Met een team van ruim 130 personen staan ze elke dag weer klaar om IT en Business te combineren door het ontwikkelen van producten op maat. Er zijn 3 teams,

Bekijk vacature »

IT Manager team PaaS

TenneT is hard groeiende om haar ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Lead PaaS die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je wordt de Teammanager (Lead) van een nieuw team binnen de afdeling Basic van Information Technology and Facilities (ITF) van TenneT. Het team heet Platform as a Service. Hier wordt elke dag in een goede sfeer met zijn allen hard gewerkt om vanuit IT

Bekijk vacature »

Lead Java Developer

Dit ga je doen Je taken bestaan onder andere uit: Het aansturen van een development team bestaande uit 8 collega's op technisch maar ook HR gebied; Het maken van strategische keuzes omtrent de (nieuw)bouw van deze applicatie; Het maken van technische ontwerpen; Hands-on mee ontwikkelen met het team (met o.a. Java, Spring, Angular, REST); Reviewen van code en feedback geven op collega developers. Hier ga je werken Als Lead Software Developer ben je verantwoordelijk voor één van de vier Agile Java ontwikkelteams die bouwen aan technologie die duizenden instanties wereldwijd verbindt. Dit Agile team, data Jira en Confluence gebruikt en

Bekijk vacature »

C# .NET developer voor innovatieve applicaties gez

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever houdt zich al ruim 20 jaar bezig met het ontwikkelen van innovatieve software en dat willen ze graag nog lang doorzetten. En dat merk je ook als je als .NET developer hier aan de slag gaat. De applicaties worden continu doorontwikkeld met altijd als uitgangspunt dat zowel de kwaliteit als het gebruikersgemak van hoog niveau is. Het bedrijf telt inmiddels ruim 25 medewerkers waarvan meer dan de helft op de development afdeling werken. Meer weten over deze werkgever? Mail naar [email protected] of bel 0657578548 Functieomschrijving Je komt te werken in een Scrum team met andere .NET developers

Bekijk vacature »

Fullstack Developer

Functieomschrijving Heb je kort geleden jouw HBO diploma ICT development behaald? Of zit je nog aan het begin van je carrière en heb je affiniteit met C#.NET? Voor een erkende werkgever in de omgeving van Oosterhout zijn wij op zoek naar een fullstack developer. Als C#.NET developer werk je samen met een vooruitstrevend team aan het ontwikkelen van maatwerk software voor klanten. Je hebt affiniteit met SQL, maar nog belangrijker is dat je kennis en ervaring hebt met C#.NET. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Het ontwikkelen van onze high-availability en high-performance backend; Je begint de dag rond 8:30

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Ons programma is voor afgestudeerde enthousiastelingen die het als een uitdaging zien om met een klein dynamisch team bij de grootste bedrijven van Nederland aan de slag te gaan. Tijdens jouw dienstverband word jij begeleid door een talent manager. Het ontwikkelen van jouw talent staat hierbij centraal. Het programma doorloop je met een team van circa 8 Mede- trainees. De eerste maand start je met een fulltime inhouse opleiding. Deze staat geheel in het teken van de werkzaamheden die jij verder in het programma zult uitvoeren. Na deze opleidingsmaand ga je aan de slag in een dynamische omgeving bij

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Voor een opdrachtgever in omgeving Zoetermeer zijn wij op zoek naar een ontwikkelaar ter versterking van het huidige developers team. Heb jij altijd al willen werken voor een bedrijf, dat veilige netwerkverbindingen levert, door middel van veilige oplossingen, die door middel van de nieuwste technologieën ontwikkelt zijn? Stop dan nu met zoeken! Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten

Bekijk vacature »

SAP HANA Cloud Application Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12662 Introductie HANA Cloud Application Developer at a High Tech company. The company is the world's leading provider of lithography systems for the semiconductor industry, manufacturing complex machines that are critical to the production of integrated circuits or chips. Our purpose is “unlocking the potential of people and society by pushing technology to new limits”. We do this guided by the principles “Challenge”, “Collaborate” and “Care”. This role is situated in the Big Data Analytics (BDA) Domain. The teams have mixture of young talent and senior specialists and have a

Bekijk vacature »

SQL database developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als SQL database developer? Dit bedrijf bouwt applicaties om processen in distributiecentra te optimaliseren. Ter uitbreiding van het development team zijn wij op zoek naar een SQL database ontwikkelaar. Wil jij werken voor een groeiende werkgever in regio Breda waar jij de ruimte en tijd krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je houdt je bezig met het creëren en bouwen van MS SQL server databases; Je werkt aan innovatieve softwareoplossingen voor het verbeteren en/of vernieuwen van logistieke processen; Je gaat projecten vanaf het begin tot het

Bekijk vacature »

Full Stack Java ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor de politie zijn wij op zoek naar een Full stack Java ontwikkelaar. Als ervaren full stack Java ontwikkelaar binnen de gewenste deadlines meewerken aan de totstandkoming van de gewenste werkzaamheden. Taken Upgraden van GeoServer, SOLR, Oracle Spatial database, Tomcat Migreren Oracle Spatial naar PostgreSQL/PostGIS Migreren SOLR naar ElasticSearch Geografische gegevens op het interne netwerk beschikbaar maken Doorontwikkelen en actualiseren van de geografische services Het up to date brengen van de CI/CD pipeline, samen met medewerkers die verantwoordelijk zijn voor de CI/CD tooling Aanspreekbaar op de solution architectuur en stemt die met collega's in het cluster Geo De opdracht

Bekijk vacature »

Database Developer

Functie omschrijving Voor een logistieke dienstverlener in omgeving Zuid Beijerland zijn wij op zoek naar versterking. Weet jij als geen ander systemen aan elkaar te koppelen en heb jij goede kennis van SQL en UML, lees dan snel verder! Jouw taken zien er als volgt uit: Je bent in deze rol voornamelijk verantwoordelijk voor het bouwen, implementeren en beheren van koppelingen tussen de bestaande systemen (zowel business 2 business als application 2 application). Daarnaast inventariseer je de wensen van in- en externe klanten, die je vervolgens samen met je collega's, vertaalt naar technische specificaties, die jullie zelf ontwikkelen en implementeren.

Bekijk vacature »

Java Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 12946 Introductie We are looking for a Java Developer! Our client is one of the most innovation companies located within the Netherlands. We provide high quality software in a high-tech and challenging market. Functieomschrijving The department is specialized in creating and developing high quality software for manufacturing automation in a high tech environment. We strive to provide our clients with high quality software and deliver state of the art solutions in a variety of ways. Creating software infrastructure using Java SE / EE Create applications to fine tune manufacturing processes

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »
Stef van de Ven

Stef van de Ven

05/10/2010 18:05:16
Quote Anchor link
Hoi allemaal!

Ik zit met een probleem en ik weet echt niet hoe ik moest zoeken voor een antwoord op Google, dus vraag ik hier hulp.

Ik ben een website aan het maken waarbij gebruik wordt gemaakt van video's van een bepaalde persoon die te vinden zijn op Youtube.
Omdat die persoon twee keer per week een nieuwe video upload vind ik het niet handig om steeds in het HTML/PHP de hyperlink van de insluiting van de video aan te passen.

Ik ben bezig met een uiterst eenvoudig CMS systeem op te zetten waardoor ik veel informatie in een database kan plaatsen, om zo niet telkens in mijn HTML/PHP te hoeven. Het invoeren van gegevens in de database gaat me nog wel goed af, alleen het ophalen met daarbij het echoën van de gegevens lukt me niet.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
<?PHP
# Errors weergeven
error_reporting(E_ALL);

# Query uitvoeren
$Query =
    (
"
    SELECT ID, Link

        FROM latestvideo

    ORDER BY
        ID

        DESC LIMIT 1
    "
);

# Resultaat van de query
$Result = mysql_query($Query);

# Kijken of de query is gelukt
if(!$Result)
    {

        # Fout in Query
        echo 'An error occured'.mysql_error();
    }


    else
        {
            # Kijken of er wel resultaten zijn
           if(mysql_num_rows($Result) == 0)
                {

                # Geen resultaten
                echo 'No results in the database';
                }


               else
                    {
                                # While loop uitvoeren om gegevens te laten zien
                    while($Row = mysql_fetch_assoc($Result))

                    {

                        echo ('
<object width="580"height="280">

     <param name="movie" value=" '
.$Row['Link'].' "></param>
     <param name="allowFullScreen" value="true"></param>
     <param name="allowscriptaccess" value="always"></param>
     <embed src=" '
.$Row['Link'].' " type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="580" height="280"></embed>

</object>
                    '
)
                    }            
            }
        }

?>


Hier probeer ik in de insluiting van Youtube het resultaat van het ophalen uit de gegevens van de database, neer te zetten. Helaas geeft dit mij een error op de pagina. Namelijk: Parse error: syntax error, unexpected '}', expecting ',' or ';'

De laatste 3 '}' (quotes niet meegerekend) wordt gezien als een fout, als ik er eentje weghaal dan is de volgende '}' het probleem. Het verwijderen van alle drie is geen optie natuurlijk, want dan sluit ik niet alles af.
Ik ben bang dat ik een fout maak bij: '.$Row['Link'].', maar ik weet het niet zeker.

Heeft iemand een idee welke fout ik maak, geef me zo liefst mogelijk een oplossing en een verwijzing naar theorie die ik kan bestuderen om deze fout te voorkomen.

Met vriendelijke groet!
Stef van de Ven
 
PHP hulp

PHP hulp

09/05/2024 15:12:59
 
Milo S

Milo S

05/10/2010 18:08:35
Quote Anchor link
Als je op een nettere manier inspringt, dan zie je het beter. Begrijp me niet goed vind heel goed dat je inspringt maar je kan het beter anders doen.
moment...

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
<?php
# Query uitvoeren
$qry = "SELECT
            id,
            link
        FROM
            latestvideo
        ORDER BY
            id
        DESC
        LIMIT 1"
;

# Kijken of de query is gelukt
if( $sql = mysql_query( $qry ) )
{

    # Kijken of er wel resultaten zijn
    if( mysql_num_rows( $sql ) > 0)
    {

        # Var rec aanmaken
        $rec = mysql_fetch_assoc($sql) );
        
        # Film tonen
        echo '
        <object width="580"height="280">
                    
        <param name="movie" value="'
.$rec['link'].'"></param>
        <param name="allowFullScreen" value="true"></param>
        <param name="allowscriptaccess" value="always"></param>
        <embed src="'
.$rec['link'].'" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="580" height="280"></embed>
        
        </object>
        '
;          
    }

    else
    {
        echo 'Geen video\'s gevonden.';    
    }
}

else
{
    echo 'Fout in query opgetreden.';
}

?>


Je was trouwens een ; vergeten ;)
Gewijzigd op 07/10/2010 17:40:44 door Milo S
 
Stef van de Ven

Stef van de Ven

05/10/2010 18:09:29
Quote Anchor link
(sorry door het kopieren van kladblok naar de website is het misgegaan denk ik)
 
SilverWolf NL

SilverWolf NL

05/10/2010 18:10:10
Quote Anchor link
Parse error: syntax error, unexpected '}', expecting ',' or ';'
Ofterwijl: je mist een ';' achter je echo...
 
Stef van de Ven

Stef van de Ven

05/10/2010 18:12:49
Quote Anchor link
Ik voel me nu wel erg dom, een makkelijke oplossing!
Bedankt!

-Oplossing gevonden-
Gewijzigd op 05/10/2010 18:13:23 door Stef van de Ven
 
- SanThe -

- SanThe -

05/10/2010 18:15:55
Quote Anchor link
LIMIT 1, dus een while() is overbodig.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.