editor

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Python developer Consultancy

Functie Als Python developer bij deze organisatie werk je voor verschillende klanten. Doordat de oprichter een groot netwerk heeft kun je zelf voorkeuren uitspreken in het type projecten dat je wilt gaan doen. Zo zijn er bijvoorbeeld langdurige of juist korte projecten, maar is ook het type klant, of project bespreekbaar. Werk jij bijvoorbeeld graag aan een nieuw, state-of-the-art web portaal of ben je liever betrokken bij een migratietraject van een bestaande applicatie? Wij gaan voor jou aan de slag! Eisen • Je bent een gedreven developer met sterke voorkeur voor Python • Je bent meer dan een codeklopper •

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een echt familiebedrijf in de omgeving van 's-Hertogenbosch ben ik op zoek naar een Software Developer. Jij gaat in de functie van Software Developer werken met C# en .NET framework Jij gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Oplossingen waar de klant echt iets aan heeft, jij krijgt er energie van op dit te realiseren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving(ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is

Bekijk vacature »

Senior Front-End Developer

Als Senior Front-End Developer bij Coolblue verbeter je de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Wat doe je als Senior Front-End Developer bij Coolblue? Als Senior Front-end Developer werk je aan de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Je vindt het leuk om samen te werken met de UX designer om stories op te pakken. Daarnaast ben je trots op je werk en verwelkomt alle feedback. Ook Senior Front-end Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen Verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Nadenken

Bekijk vacature »

Cobol Developer

Dit ga je doen Als Cobol Ontwikkelaar zal je gaan meebouwen aan een onderdeel van het backend systeem waarbij je het functionele ontwerp vertaald naar een technische oplossing die geïntegreerd kan worden in de huidige omgeving. Je zorgt ervoor dat de bedrijfsprocessen op een efficiënte manier worden uitgevoerd en werkt proactief aan het verbeteren hiervan. Samen met jouw collega’s reviewen jullie elkaars code en test je je eigen code. Je werkt nauw samen met andere ontwikkelaars, testers en functioneel ontwerpers. Taken pakket: Beheren en doorontwikkelen van de bestaande omgeving; Vertalen van een functionele vragen naar een technische oplossing; Doorvoeren van

Bekijk vacature »

Junior Software Developer C# Verhuursector Verhuur

Samengevat: Wij ontwikkelen en leveren softwaresystemen voor de logistieke sector en de verhuursector. Ben jij geschikt als Junior Software Developer? Heb je ervaring met Delphi? Vaste baan: C# Software Developer Logistiek HBO €2.500 - €3.900 Deze werkgever is een software ontwikkelaar, gericht op software voor de logistieke sector. Deze werkgever heeft eigen producten ontwikkelen en leveren ook maatwerk. Ons bedrijf kent een boeiende en inspirerende werkomgeving met een open cultuur en mogelijkheden voor je verdere ontwikkeling. Bij bij hun werk je aan onze eigen bedrijfsapplicaties. Je ontwikkelt met ons de meest nieuwe software. Wij blinken uit als het gaat om

Bekijk vacature »

PHP Back-end Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Starter Werklocatie: Nijmegen Vacature ID: 13633 Introductie OUr client develop websites, webshops, and digital environments that are used by many visitors daily. They are seeking an experienced PHP-Developer Back-end to join the team. If you're looking for a position where you can tackle challenging, innovative, and multidisciplinary ICT projects and make a difference, this vacancy might be for you! Functieomschrijving As a PHP developer, you'll develop websites and digital environments used by many visitors daily. You'll work as a back-end developer and want to continuously develop in this field. You can work independently and efficiently,

Bekijk vacature »

Senior Front-end developer (React)

Functie Met een ontwikkelafdeling van ruim 20 collega’s is dit zo ongeveer de helft van alle medewerkers. De software(ontwikkeling) is dan ook de drijvende kracht binnen de organisatie. Ze werken aan het verbeteren dan de bestaande, maar zeker ook nieuwe producten. De software bestaat uit verschillende (React) webapplicaties, maar ook een mobile (React native) app. Hierdoor kom je met verschillende uitdagingen in aanraking en is Mobile kennis natuurlijk mooi meegenomen. De software wordt door vele duizenden professionals dagelijks gebruikt en bevatten grote hoeveelheden data. Aan het team de uitdaging om hierin de best mogelijke gebruiksvriendelijkheid neer te zetten door gebruik

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij hebben drie scrumteams. Het eerste team focust zich op het stukje hardware wat wij in huis doen. Zij maken als team o.a. gebruik van C++. De andere twee scrumteams zijn allebei bezig met data verwerking en maken hierbij in de backend gebruik van C# .NET / .NET Core. Het verschil tussen deze teams is dat één team de data verwerking doet voor de mobiele applicatie. Zij werken hierbij dus ook met Xamarin. Het andere team focust zich op de webapplicaties en maakt hierbij ook gebruik van ASP.NET MVC. Op basis van jouw ambities en kwaliteiten kijken wij samen

Bekijk vacature »

Front-end developer (Vue.js) gezocht!

Functie Als Front-end developer is het jouw doel om efficiënte en effectieve frontend code te ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden die goed aansluit bij de functionele behoefte vanuit de klant. Je zorgt voor optimale SEO-resultaten, sitespeed en frontend security. You build it, you run it, you own it! Je maakt deel uit van een DevOps Scrum team en werkt samen met back-end developers, test-engineers, interaction designers en een projectmanager. Er zijn verschillende groepen Scrum teams. Een roadmap team is jouw ‘’thuisbasis’’, daar wordt gewerkt aan doorontwikkeling van bestaande omgevingen voor een aantal klanten. Hiernaast zijn er projectteams waar nieuwe omgevingen worden

Bekijk vacature »

Front end developer binnen het onderwijs

Functie Het doel van dit team is om te zorgen dat de studenten altijd op de hoogte zijn van relevante informatie en de mogelijkheid hebben om online vragen te stellen. Hiervoor hebben ze een portal ontwikkeld. De app is echt een greenfield project met een eigen inrichting middels cloud. De ontwikkeling wordt gedaan door gebruik te maken van oa. Javascript, React, CSS, Next.js, GraphQL in een Azure Cloud omgeving. Daarnaast gebruiken ze tooling als Figma, storybook, Jest en Github. De complexiteit in deze rol zit hem in het feit dat data uit verschillende bronsystemen komt waarbij er zowel gekoppeld wordt

Bekijk vacature »

SQL Database developer

Functie omschrijving Wil jij meewerken aan het creëren van slimme software om magazijnen als een geoliede machine te laten lopen? Wij zoeken een zorgvuldig persoon, iemand die niet snel de hand omdraait voor complexe algoritmes. Denk jij dat jij de SQL ontwikkelaar bent die wij zoeken? Lees snel verder en wie weet zitten we binnenkort samen aan tafel! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je houdt je bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. Je gaat aan high-end software oplossingen werken, dit doe je voor de optimalisatie

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Ons programma is voor afgestudeerde enthousiastelingen die het als een uitdaging zien om met een klein dynamisch team bij de grootste bedrijven van Nederland aan de slag te gaan. Tijdens jouw dienstverband word jij begeleid door een talent manager. Het ontwikkelen van jouw talent staat hierbij centraal. Het programma doorloop je met een team van circa 8 Mede- trainees. De eerste maand start je met een fulltime inhouse opleiding. Deze staat geheel in het teken van de werkzaamheden die jij verder in het programma zult uitvoeren. Na deze opleidingsmaand ga je aan de slag in een dynamische omgeving bij

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in de regio van Bergen op Zoom ben je als PHP Developer niet alleen gefocust op het ontwikkelen van Software. Daarnaast ben je ook voortdurend bezig met het zoeken naar nieuwe mogelijkheden en innovaties die essentieel kunnen zijn voor de efficiëntie van software ontwikkeling. Je deelt veel kennis en informatie met het team en ontvangt deze dan ook graag terug. Techstack: PHP, Symfony & mySQL. Bedrijfsprofiel Deze uitdagende opdrachtgever is ruim 20 jaar actief in de regio Bergen op Zoom. Het vooruitstrevende team staat de hele dag voor je klaar om je te helpen en ondersteunen.

Bekijk vacature »

C# ontwikkelaar

Functie omschrijving Werk jij graag met C# en het .NET framework in een leuk familiebedrijf? Lees dan snel verder! Jouw takenpakket hierbij is: Je gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving (ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de omgeving van Best en is een echt familiebedrijf. Je komt te werken in een klein team van developers, die zich voornamelijk bezighouden met

Bekijk vacature »

Grafisch vormgever

Standplaats: Maasland Aantal uren: 32 – 40 uur per week Opleidingsniveau: HBO werk- en denkniveau Ben jij een ambitieuze grafisch vormgever met een passie voor creativiteit en oog voor detail? Vind jij het daarnaast leuk om ook marketingactiviteiten op te pakken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bedrijfsinformatie Westacc Group BV is het zusterbedrijf van HABA en specialiseert zich in (maatwerk) oplossingen voor (elektro) techniek en verlichting in de kampeerbranche. Zij produceren en assembleren onderdelen voor caravans, campers en boten. Voor een groot aantal caravan- en campermerken leveren wij producten als zekeringkasten, invoerdozen, acculaders, schakelmateriaal en verlichting. De producten

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Ozzie PHP

Ozzie PHP

27/12/2011 12:15:24
Quote Anchor link
Hallo,

In mijn cms is het de bedoeling dat mensen zelf een pagina kunnen toevoegen. Nu vraag ik me af wat slim is. Ik kan een editor inbouwen, maar ik ben bang dat ik dan straks lettergrootte 20 krijg en 10 verschillende kleuren op 1 pagina. Dit wil ik voorkomen. Nou kan ik dus die editor compleet weghalen zodat er alleen (een) tekstveld(en) overblijft, maar dan kan men alleen maar een tekst invoeren. Is er ook een soort van tussenoplossing? Bijvoorbeeld een editor waar je bijvoorbeeld alleen kunt kiezen voor bold en italic en links of rechts uitlijnen? En waarbij je een bepaalde class kunt toepassen op een stukje tekst?

Ik wil dus eigenlijk wel de gebruiker een klein beetje creativiteit geven, maar niet teveel. Ik wil zelf kunnen bepalen wat hij kan aanpassen. En oh ja... zo'n editor gebruikt waarschijnlijk foute tags zoals <b> en <i>. Zijn er editors waarbij je dat kunt aanpassen in <span style="font-weight:bold"/>?

Heeft iemand tips?
 
PHP hulp

PHP hulp

13/05/2024 14:28:06
 
Php knipper

php knipper

27/12/2011 12:18:17
Quote Anchor link
zelf een editor maken

tekstveld met er boven knoppen die met javascript dan de tags in het veld zet. voor je het opslaat een preg replace erover om alle <b> en <i> te veranderen naar de span .
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

27/12/2011 12:18:34
Quote Anchor link
Niks mis met <b> en <i>....

Ikzelf gebruik FCK-editor en dat bevalt me prima. Je moet alleen de gebruikers goed instructie geven dat er in de 'view' al een huisstijl wordt toegepast.

Eventueel kan je anders de gebruikers met UBB-tags laten werken.
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

27/12/2011 12:23:56
Quote Anchor link
@php knipper: waarom eerst zulke tags <b> en <i> en daarna replacen? Waarom niet direct een span? Weet je toevallig een tutorial?

@Aar: <b> en <i> is verouderd. Je kunt de gebruikers wel instructies geven, maar vroeg of laat gaat dat fout. Heel simpel gezegd, ik wil niet (of zo min mogelijk) dat een gebruiker de lay-out kan verkloten (excusez le mot).
Gewijzigd op 27/12/2011 12:24:06 door Ozzie PHP
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

27/12/2011 12:39:12
Quote Anchor link
Le zou natuurlijk ook een layoutdemo-pagina in je Admin kunnen tonen met de huisstijl van de website zelf.

Zo kunnen ze zelf direct zien hoe de site er uit zal zien.
 
- Pepijn  -

- Pepijn -

27/12/2011 12:43:02
Quote Anchor link
Google whear script
download hem kopieer de tabels vn de editor en in ftp de editor bestanden zet hem op jou site en pas de quertys aan naar jou database.
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

27/12/2011 12:44:43
Quote Anchor link
Het liefst wil ik dat de lay-out volledig vaststaat en dat ze alleen tekst in hoeven te voeren en misschien een <b> en <i>, maar ik wil voorkomen dat er allerlei kleuren en rare fratsen op de pagina komen te staan. Ik zou dan dus een hele simpele editor moeten hebben, of zelf moeten maken... maar heb nog geen idee hoe.
 
- SanThe -

- SanThe -

27/12/2011 12:46:17
Quote Anchor link
Dan gebruik je [b] en [i] en over de rest htmlentities(),
Gewijzigd op 27/12/2011 12:46:59 door - SanThe -
 
Wouter J

Wouter J

27/12/2011 12:47:12
Quote Anchor link
Ik gebruik altijd ckeditor. Het handige van deze editor is dat je zelf de toolbars kunt aanpassen. Zo kun je wel b/i/u toolbar laten zien, maar niet de toolbar over font size/color enz.
Ook kun je heel makelijk de CSS aanpassen. Hierdoor kun je het lettertype die je op de site gebruikt er standaard inzetten en bijv. de achtergrond kleur. Dan zien de gebruikers als het ware meteen het eindresultaat.

Maar waarom zou je de sitebeheerder willen tegenhouden in het gebruik van lettergrootte 20 of 10 verschillende kleuren? Als de sitebeheerder dat wilt zou ik hem niet tegen houden. Die site is als je het aan hem geeft niet meer van jou maar van die sitebeheerder. Wat hij er mee doet mag hij zelf weten.
 
Php knipper

php knipper

27/12/2011 12:48:11
Quote Anchor link
Ozzie PHP op 27/12/2011 12:23:56:
@php knipper: waarom eerst zulke tags <b> en <i> en daarna replacen? Waarom niet direct een span? Weet je toevallig een tutorial?

@Aar: <b> en <i> is verouderd. Je kunt de gebruikers wel instructies geven, maar vroeg of laat gaat dat fout. Heel simpel gezegd, ik wil niet (of zo min mogelijk) dat een gebruiker de lay-out kan verkloten (excusez le mot).


ik denk dat als je weinig verstand hebt van html dat het dan gemakkelijker is om <b> in te geven dan om daar heel de spam van te tippen . Ik weet niet wat het doelpubliek is maar het zou ook de <b> tags omzetten naar wat je zelf wil ( tipt men <b> dan wordt dat juist weergegeven )
 
- Pepijn  -

- Pepijn -

27/12/2011 12:48:29
Quote Anchor link
- SanThe - op 27/12/2011 12:46:17:
Dan gebruik je [b] en [i] en over de rest htmlentities(),


handig IN een iditor hè
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

27/12/2011 12:50:16
Quote Anchor link
@pepijn: heb je een link?

@SanThe: dan bedoel je gewoon zelf intypen? Of met knoppen?

@Wouter: dat klinkt goed dat zelf aanpassen. Kan dat ook op knop-niveau? Wat betreft sitebeheerder... zou een optie kunnen zijn, maar vaak gaak het om "normale" gebruikers die geen vestand hebben van design.

Toevoeging op 27/12/2011 12:51:09:

Pepijn --- op 27/12/2011 12:48:29:
- SanThe - op 27/12/2011 12:46:17:
Dan gebruik je [b] en [i] en over de rest htmlentities(),


handig IN een iditor hè

wat?

@knipper... ik bedoelde niet zelf intypen maar via een editor.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

27/12/2011 12:51:40
Quote Anchor link
Pepijn --- op 27/12/2011 12:48:29:
- SanThe - op 27/12/2011 12:46:17:
Dan gebruik je [b] en [i] en over de rest htmlentities(),


handig IN een iditor hè

Type eens ABN, en gooi direct een spellings en grammatica-editor over je posts heen.
En verder weet je blijkbaar niet waar we het over hebben, want je post raakt kant noch wal. Met htmlentities() maak je HTML namelijk onschadelijk.

Pepijn probeert blijkbaar advies te geven, maar het is niet altijd even correct.
Gewijzigd op 27/12/2011 12:53:31 door - Ariën -
 
Wouter J

Wouter J

27/12/2011 12:52:02
Quote Anchor link
@ozzie, ja. Hier even een linkje naar de doc pagina hierover: http://docs.cksource.com/CKEditor_3.x/Developers_Guide/Toolbar en de download vind je op http://ckeditor.com/
 
Php knipper

php knipper

27/12/2011 12:53:50
Quote Anchor link
Ozzie PHP op 27/12/2011 12:50:16:
wat?

@knipper... ik bedoelde niet zelf intypen maar via een editor.

A foutje

weet wel niet of het gemakkelijker is als je ook gewoon kunt tippen en dat dat automatisch gebeurt dan steeds op een knopje te moeten drukken.
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

27/12/2011 12:55:42
Quote Anchor link
@knipper: ik ga uit van de "domme" gebruiker. Die drukt liever op een knopje.

@wouter: thanks, daar kan ik wat mee.
 
- Pepijn  -

- Pepijn -

27/12/2011 12:56:20
Quote Anchor link
- Aar - op 27/12/2011 12:51:40:
Pepijn --- op 27/12/2011 12:48:29:
- SanThe - op 27/12/2011 12:46:17:
Dan gebruik je [b] en [i] en over de rest htmlentities(),


handig IN een iditor hè

Type eens ABN, en gooi direct een spellings en grammatica-editor over je posts heen.
En verder weet je blijkbaar niet waar we het over hebben, want je post raakt kant noch wal. Met htmlentities() maak je HTML namelijk onschadelijk.

Pepijn probeert blijkbaar advies te geven, maar het is niet altijd even correct.

Mijn advies klopt meestal wel maar zoals je al zei: Type eens ABN,
Doe ik dat niet...
Maar ik ga er op letten.
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

27/12/2011 12:58:50
Quote Anchor link
@wouter: is zo'n editor eigenlijk gratis? (als je hem inbouwt in een cms dat voor commerciële doeleinden wordt gebruikt?)
 
- Pepijn  -

- Pepijn -

27/12/2011 12:59:14
Quote Anchor link
Ozzie PHP op 27/12/2011 12:50:16:
@pepijn: heb je een link?

@SanThe: dan bedoel je gewoon zelf intypen? Of met knoppen?

@Wouter: dat klinkt goed dat zelf aanpassen. Kan dat ook op knop-niveau? Wat betreft sitebeheerder... zou een optie kunnen zijn, maar vaak gaak het om "normale" gebruikers die geen vestand hebben van design.

Toevoeging op 27/12/2011 12:51:09:

Pepijn --- op 27/12/2011 12:48:29:
- SanThe - op 27/12/2011 12:46:17:
Dan gebruik je [b] en [i] en over de rest htmlentities(),


handig IN een iditor hè

wat?

@knipper... ik bedoelde niet zelf intypen maar via een editor.


Link http://megaupload.com/?d=KUU8H5AE
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

27/12/2011 13:12:04
Quote Anchor link
@Pepijn: ik bedoel een link naar de webpagina met uitleg / screenshots zodat ik kan zien waar jij het over hebt.
 
- Pepijn  -

- Pepijn -

27/12/2011 13:13:34
Quote Anchor link
Er zijn nog sites die dat script gebruiken:
Ladoo.nl
Whex.tk
Ik ook maar nu over op profielen site,
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.