Een form vraag

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Timo Kleinhout

Timo Kleinhout

19/02/2014 18:52:45
Quote Anchor link
Hallo,

Ik heb twee formulieren die verstuurd moeten worden, eentje is een multiple image uploader met jquery die automatisch upload zodra je een bestand gekozen hebt en de andere is gewoon een standaard formulier.

Ik wil graag dat het upload formulier in het andere formulier zit, kan dat? Of is het mogelijk om de submit knop van het standaard formulier onder het upload formulier te zetten?

Standaard formulier
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
    <form method="post" action="/form.php">
        <h3>Formulier</h3>
        <label for="title">Titel</label>
        <input type="text" name="title" id="title" value="" />
        <label for="message">Bericht</label>
        <textarea name="message" id="message" /></textarea>
        <h3>Upload</h3>
        //Hier moet het upload formulier
        <input type="submit" value="Plaats advertentie" name="place_ad" id="place_ad" />
    </form>


Upload formulier
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
    <form id="imageform" method="post" enctype="multipart/form-data" action='ImageUpload.php' style="clear:both">
    
        <div id='imageloadstatus' style='display:none'><img src="/images/loader.gif" alt="Uploading...."/></div>
        <div id='imageloadbutton'>
        <input type="file" name="photos[]" id="photoimg" multiple="true" />
        </div>
        </form>


Hopelijk snappen jullie wat ik bedoel.
 
PHP hulp

PHP hulp

19/05/2024 23:29:59
 
- SanThe -

- SanThe -

19/02/2014 21:19:26
Quote Anchor link
action="/form.php"
action='ImageUpload.php'

Moeten ze wel naar dezelfde pagina worden gestuurd?
 
Timo Kleinhout

Timo Kleinhout

19/02/2014 21:35:38
Quote Anchor link
Dat maakt eigenlijk niet zoveel uit, het enige wat belangrijk voor mij is is dat the submit knop van het standaard formulier onder het upload formulier komt te staan.
 
Michael -

Michael -

20/02/2014 08:28:08
Quote Anchor link
Raar dat je zegt dat het niet uit maakt.
Je kunt de 2 formulieren prima samenvoegen, maar dan moet je dus wel naar 1 'action'.
Zo niet, dan zou je de buttons nog met css naast elkaar kunnen zetten. Zet om de 2 formulieren een div met position relative, en geef de 2 buttons position absolute, bottom: 0
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.