Een lastige vraag maar voor jullie is het een makkie ;)

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Vince

Vince

04/04/2004 13:24:00
Quote Anchor link
Nu ik zit weer met een probleempje zoals gewoonlijk op mijn site:

http://www.e-d-m.be/Vince/Site/

Wil ik een login script dat script dat hem en dat werkt volledig :

http://www.e-d-m.be/Vince/Site/Leden/

Maar nu zou ik het in men style willen include dus ik heb geprobeerd om in mijn http://www.e-d-m.be/Vince/Site/Login.php
Het zelfde te zetten als in http://www.e-d-m.be/Vince/Site/Leden/login.php
Maar ik krijg een foutje:
Ik heb het hier ook op gezegt http://www.e-d-m.be/Vince/Site/Account.php

Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /host/e-d-m.be/public/Vince/Site/Account.php:12) in /host/e-d-m.be/public/Vince/Site/Account.php on line 123

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /host/e-d-m.be/public/Vince/Site/Account.php:12) in /host/e-d-m.be/public/Vince/Site/Account.php on line 123

Dus hoe kan ik dat er nu opzetten zonder dat hij een fout geeft.
Als je het inlog script wil bekijken ofzo:

http://members.lycos.nl/xdragoon/downloads/

en dan naar members.zip ;)
 
PHP hulp

PHP hulp

16/05/2024 09:26:41
 
Rick

Rick

04/04/2004 22:57:00
Quote Anchor link
probeer dit maareens
bestand 1:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?
echo 'dit gaat fout';
session_start();
?>


bestand 2:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?
session_start();
echo 'dit gaat goed';
?>


zie je het verschil, je mag niets op de pagina schrijven voor session_start();
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.