Een zin vervangen???

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Kinger7

Kinger7

02/04/2007 20:22:00
Quote Anchor link
Ik ben proberen een Gevecht Convertor aan het maken, voor een spel dat ik speel.

En nu moet ik bijvoorbeeld uit deze regel de coördinaten weghalen.

Gevechtsrapport 22:22:111 ( Piet) >>>> 11:11:111 ( Hein )

vervangen door:

Gevechtsrapport XX:XX:XXX ( Piet) >>>> XX:XX:XXX ( Hein )

Het is me al wel gelukt om het zo te krijgen door middel van dit stukje code:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<?
    $ubb
= array(
      'Gevechtsrapport 22:22:111 ( Piet)',
      '11:11:111 ( Hein )',
    );

    $html = array(
      'Gevechtsrapport XX:XX:XXX ( Piet)',
      'XX:XX:XXX ( Hein )',
    );

    $bericht = str_replace($ubb, $html, $bericht);

    echo "$bericht";
?>


Maar aangezien de naam en de coördinaten variabel zijn. Werkt dit zo niet. Ik heb geen idee hoe ik het wel moet doen.
 
PHP hulp

PHP hulp

15/05/2024 08:30:52
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

02/04/2007 20:31:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
    $src
= '22:22:111 ( Piet) >>>> 11:11:111 ( Hein )';
    echo preg_replace ('/[0-9]{2}:[0-9]{2}:[0-9]{3}/', 'XX:XX:XXX', $src);
?>
 
Baarr

Baarr

02/04/2007 21:19:00
Quote Anchor link
Ogame ? ;-)
 
Kinger7

Kinger7

03/04/2007 11:40:00
Quote Anchor link
Jan Koehoorn schreef op 02.04.2007 20:31:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
    $src
= '22:22:111 ( Piet) >>>> 11:11:111 ( Hein )';
    echo preg_replace ('/[0-9]{2}:[0-9]{2}:[0-9]{3}/', 'XX:XX:XXX', $src);
?>


Oke, bedankt. Dat is wat ik zocht.
Denk dat ik zo weer even voor uit kan.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Kinger7
 
Kinger7

Kinger7

04/04/2007 19:26:00
Quote Anchor link
Ik heb nog een vraagje.

Hoe moet je gegevens uit 1 regel op splitsen in 2 regels, zoals hier onder weer gegeven:
(Links 2 rijen getallen is aanvaller
Rechts 2 rijen getallen is verdediger)
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
Gevechtsronde 1
Transporteur     0    0     5    2
Gangsterbrother     313    158     268    133
 
Gevechtsronde 2
Transporteur     0    0     3    1
Gangsterbrother     155    79     135    66


Hoe kun je die in deze regels laten veranderen:

Quote:
Gevechtsronde 1

Aanvaller
Gangsterbrother 313(-158)


Verdediger
Transporteur 5 (-2)
Gangsterbrother 268(-133)

Gevechtsronde 2
Aanvaller:
Gangsterbrother 155 (-79)

Verdediger:
Transporteur 3 (-1)
Gangsterbrother 135 (-66)


Ik heb al een manier gevonden hoe je het anders neer kan zetten. Maar ik kom er echt niet uit hoe ik het zo zou moeten krijgen.
Vooral als je er rekening mij moet houden dat je tussen de 1-5 gevechtrondes kan hebben. En meerdere eenheden.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Kinger7
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.