Eenvoudig invoerformulier

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Lead C++ Developer

De rol van Lead C++ Developer Als Lead C++ developer bij KUBUS word je verantwoordelijk voor het implementatie design van requirements en de software architectuur van de desktop applicaties van BIMcollab, ons platform voor 3D model-validatie en issue-management bedoeld om de kwaliteit van 3D design-modellen voor gebouwen te verbeteren. Betere 3D modellen leiden tot betere gebouwen, dus zo draag je bij aan verduurzaming van de gebouwde omgeving met slimmer gebruik van materialen, minder verspilling en energie-efficiënte gebouwen. Een goede gebruikerservaring staat bij ons hoog in het vaandel; we gaan in onze ontwikkeling voor innovatie en kwaliteit. In je rol als

Bekijk vacature »

Developer Full Stack

Functie omschrijving Developer gezocht! Ben jij een enthousiaste developer die graag wil bijdragen aan ontwikkelingen binnen een mooie organisatie? Solliciteer dan snel. Wij zijn op zoek naar een Full Stack Developer uit de regio Nijkerk die gaat bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van een SaaS applicatie. Je moet beschikken over beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal aangezien je samen met de klant gaat werken. Bedrijfsprofiel Je komt te werken binnen een echt familiebedrijf dat al sinds 1925 actief is binnen de FMCG branche. Het bedrijf heeft 40 medewerkers en er heerst een platte communicatiestructuur waarbij

Bekijk vacature »

.NET Developer C#

Dit ga je doen Als developer nieuwe gave features implementeren; Werken met technieken als C# .NET en (REST) API's webservices; Ontwikkelen van koppelingen middels API's; Maken van technische keuzes en beslissingen over de architectuur; Junior collega's coachen; Initiatief nemen voor nieuwe technische mogelijkheden; Je bent een belangrijke schakel - en vindt het leuk - om te schakelen met de business. Hier ga je werken Als C# .NET Developer wordt je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van applicaties voor belangrijkste product van deze organisatie. Dit product is een applicatie voor alles omtrent hypotheken. De programmeertaal die je hierbij beheerst is C#. Er

Bekijk vacature »

C#.NET/Unity Developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in de omgeving van Breda zijn wij op zoek naar een software ontwikkelaar. Dit bedrijf houdt zich bezig met de ontwikkeling van WMS Software (C#/Unity & SQL). Past dit bij jou? Lees snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je werkt aan innovatieve softwareoplossingen voor het verbeteren en/of vernieuwen van processen; Samen met 6 applicatieontwikkelaars hebben jullie de verantwoordelijkheid voor de uitbreiding en ontwikkeling van de webapplicaties; Het uitvoeren van updates/aanpassingen aan de huidig draaiende applicaties; Je bent een luisterend oor naar klanten en vertaalt hun wensen door naar bruikbare software. Bedrijfsprofiel Wie

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Product Developer (M/F), Fulltime 40 h/week

A global Plantbased revolution – that is our dream. Maximising the protein transition – that is our mission. Producing and developing sustainable and delicious products – that is what we do. Ojah is a fast growing company with a mission and has the ambition to be the world leader in its field. To support this growth we are hiring new colleagues. People that would like to make a difference and dare to dream big. With currently a 150 colleagues proudly working on our exceptional products. Working in a dynamic surrounding that runs full speed ahead. We need you! Product Developer

Bekijk vacature »

Senior Developer Betty Blocks Blauwe Haven Rotterd

Functieomschrijving Voor de Politie zijn wij opzoek naar een Senior Developer Betty Blocks Blauwe Haven Rotterdam. De politieorganisatie heeft jaarlijks te maken met een aanzienlijk aantal politiemedewerkers die vanwege mentale overbelasting niet of beperkt inzetbaar zijn. De Blauwe Haven Rotterdam ondersteunt deze politiemedewerkers in hun herstel en re-integratieproces. De huidige digitale systemen van de Politie bieden onvoldoende ondersteuning in het herstel- en re-integratieproces van politiemedewerkers. Zowel voor de politiemedewerkers als voor de organisatie. Politiemedewerkers worden buitengesloten, waardoor zij eigen regie verliezen. Begeleiders kunnen de voortgang van de medewerkers niet goed monitoren. Management beschikt niet over de mogelijkheid trends te signaleren

Bekijk vacature »

Gezocht: .Net ontwikkelaars met een maatschappelij

Bedrijfsomschrijving Zoek jij als medior .Net ontwikkelaar een inspirerende werkplek bij een bedrijf met maatschappelijk verantwoordelijkheidsgevoel? Dan is deze vacature je op het lijf geschreven. De organisatie bestaat ruim 20 jaar en ze ontwikkelen in house applicaties waarmee de zorgsector enorm mee gebaat is. Jouw applicaties worden gebruikt door duizenden gebruikers waardoor je echt een waardevolle bijdrage kan leveren aan de maatschappij. Het bedrijf is zeer innovatief en vindt een goede werk/privé balans belangrijk. Je krijgt alle mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen, je werktijden in te delen en daarnaast is het ook mogelijk om deels thuis te werken. Het

Bekijk vacature »

Front-end developer wanted! (Angular, React, Vue.j

Functie Under the guidance of 3 account managers, one of whom will be your point of contact within your expertise, you will start working for various clients. He or she will help you find a suitable and challenging assignment. Naturally, they will take your situation, experience and (technical) ambitions into account. The assignments last one to two years on average. This allows you to really commit to a project and make an impact as a consultant. Besides the assignment, you will regularly meet your colleagues from the IT department to share knowledge or discuss new trends, for example. Master classes

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

Web Application Developer

Dit ga je doen Samen met het team werk je aan de visualisatie functionaliteiten en hoe dit gebruikt kan worden in een operationele setting; Het ontwerpen, ontwikkelen, onderhouden en leveren van support betreft het Warehouse Management Systeem en de bijbehorende web visualisaties; Je gebruikt hierbijde tools WebGL en ASP.net; Het meewerken in implementatieprojecten; Het leveren van Go-Live Support; Sparren met jouw Amerikaanse collega's. Hier ga je werken Voor een internationale organisatie in de transport zijn wij momenteel op zoek naar een Web Application Developer. Ze zijn wereldwijd de grootste speler en lopen voorop met het automatiseren van alle processen van

Bekijk vacature »

Senior PHP Developer

As a Senior PHP Developer at Coolblue, you ensure that our webshops work as optimal as possible and you choach other colleagues on the hard and soft skills. How do I become a Senior PHP Developer at Coolblue? As a PHP Developer you work together with other development teams to make our webshop work as optimal as possible and to make our customers happy. Although you are a PHP Developer, you are not averse to a little TypeScript or other technologies that might be used. Would you also like to become a PHP Developer at Coolblue? Read below if the

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

Social Media Specialist

Social Media Specialist locatie: Rotterdam (Zuid Holland) Wij zoeken op korte termijn een nieuwe collega, een social media specialist/ adviseur sociale media (24 uur), voor ons sprankelende team Communicatie van CJG Rijnmond. Onze focus ligt op het informeren en binden van onze in- en externe klanten en stakeholders en het versterken van onze naamsbekendheid en zichtbaarheid. Dat doen we in nauwe samenwerking met elkaar. Over de functie Ons team bestaat uit 7 communicatieprofessionals met ieder een eigen expertise. Als lid van het online team ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen, uitvoeren en analyseren van onze socialemediastrategie. Ook stel je campagnes

Bekijk vacature »

Cloud Developer

Cloud Developers opgelet! Bij Luminis zijn ze opzoek naar jou. Lees de vacature en solliciteer direct. Luminis is een software- en technologiebedrijf met meerdere vestigingen. Vanuit deze vestigingen werken 200 professionals aan technisch hoogwaardige oplossingen voor klanten zoals KLM, Nike en Bol.com. Ook ontwikkelt Luminis eigen oplossingen op het gebied van cloud, Internet of Things, data intelligence, e-sports en e-learning. Luminis onderscheidt zich door aantoonbaar voorop te lopen in technologie en innovatie. Luminis heeft drie kernpunten die verankerd zitten in alles wat we doen: het omarmen van nieuwe technologie, meesterschap en kennis delen. Functiebeschrijving First things first! Het is belangrijk

Bekijk vacature »
Henk Woeltjes

Henk Woeltjes

19/09/2014 15:01:39
Quote Anchor link
Ik heb in mijn cursus de opdracht gekregen een eenvoudig invoerformulier te maken.

Het invoerformulier heb ik succesvol gemaakt, echter de ontvangst moet worden bevestigd in de formulierhandler formhandler.php en dat krijg ik niet werkend. Hij geeft elke keer de volgende melding:

( ! ) Parse error: syntax error, unexpected '{' in C:\wamp\www\formhandler.php on line 3

Hieronderoner de code van formhandler.php


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
<?php
if (!$_post['email'] || $_post['email'] =="" ||
  strlen(isset($_post['email']) && $_post['email'] > 30){
 echo '<P>Is je emailadres echt zo lang?</P>';
 }
else {
//Open connection to de database
mysql_connect("localhost", "root", "")
or die("Kan geen contact maken met de database");
   mysql_select_db("test");

   //Insert mail address
   $as_email = mysql_real_escape_string($_post['email']);
   $tr_email = trim($as_email);
   $QUERY = "INSERT INTO mailinglist (ID, Email, Source)
                   VALUES(NULL, '$tr_email',
                   'www.example.com/newsletter_signup.html')
                   "
;
   $result = mysql_query($QUERY);
   if (mysql_affected_rows() == 1) {
       echo '<P>Your information has been recorded.</P>';
   }
else {
   error_log(mysql_error());
   echo '<P>Somthing went wrong with your signup
attempt.</P>'
;
   }
}

?>

</td>
</tr>
</table>
</body>
</html>

- Aar -:
Gelieve in het vervolg bij code de [code][/code]-tags gebruiken.
Hier kan je meer lezen over de mogelijke opmaakcodes.
Alvast bedankt!
Gewijzigd op 19/09/2014 15:24:45 door - Ariën -
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 14:07:37
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

19/09/2014 15:30:29
Quote Anchor link
Waarom controleer je op de lengte van een mailadres?
Gebruik gewoon dit om te kijken of deze geldig is, ongeacht de lengte.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<?php
if($_SERVER['REQUEST_METHOD']=="POST") {
// hier al je validaties....

    if(filter_var($_POST['email'], FILTER_VALIDATE_EMAIL)) {
        echo "E-mail is geldig";
     }
else {
         echo "E-mail is ongeldig";
     }
}
else {
    // hier je formulier
}
?>

Gewijzigd op 19/09/2014 15:31:12 door - Ariën -
 
Jan de Laet

Jan de Laet

19/09/2014 15:36:18
Quote Anchor link
Kijk eens goed naar je if statement op regel 2 en 3 en bedenk nog eens goed wat je wilt testen.
En dan met name waar je de haakjes zet.
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

19/09/2014 15:38:10
Quote Anchor link
Vreemde manier om je input op te vangen.

Wat denk je hiermee te bereiken?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
strlen(isset($_post['email']) && $_post['email'] > 30)
?>

strlen is een functie die het aantal tekens in een string voor je optelt. Daar geef jij nu een vergelijking mee.

Hoe het beter kan: (ik ken je studieboek niet natuurlijk)
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<?
// eerst kijken we of de pagina wel in de POST methode is aangeroepen. Anders kunnen we geen enkele $_POST[..] verwachten.
if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')
{

    /* nu ga ik er gewoon klakkeloos van uit dat $_POST['email'] bestaat omdat:
      a. Deze pagina zeker in de POST methode is aangeroepen, en
      b. Het formulier (<form>) ALTIJD een invoerveld bevat met de naam 'email'
    */


    if(strlen($_POST['email']) > 30)
        echo '<p>Is je emailadres echt zo lang?</p>';
}

?>
Gewijzigd op 19/09/2014 15:42:45 door Frank Nietbelangrijk
 
Henk Woeltjes

Henk Woeltjes

19/09/2014 15:52:11
Quote Anchor link
Dit voorbeeld komt letterlijk uit het studie boek (PHP6 en MySQL, DE ECHTE WILEY BIBLE) en het gaat inderdaad om een veld waarbij een email adres moet worden ingevoerd.
De code van het formulier is:

<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01//EN" "http://www.w3.org/TR/html4/strict.dtd">
<html>

<head>
<title>Listing 17-1</title>
<style type="text/css">
<!--
Body, P {color:black; font-family: verdana;
font-size: 10 pt}
H1 {color: black; font-family: arial; font-size: 12 pt}
-->
</style>
</head>
<body>
<table border=0 cellpading=10 width=100%>
<tr>
<td bgcolor=#f0f8ff" align=center valign=top width=17%>
</td>
<td bgcolor=#ffffff" align=left valign=top width=83%>
<H1>Newsletter sign-up form</H1>
<P>Vul hier je e-mailadres in en wij sturen je onze wekelijkse nieuwsbrief.</P>
<form method="post"action="formhandler.php">
<input type="text"size=25 name="email">
<br><br>
<input type="submit"name="submit" value="submit">
</form>
</td>
</tr>
</table>
</body>
</html>
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

19/09/2014 15:55:10
Quote Anchor link
Als die code uit dat boek komt, lijkt me dat boek meer geschikt voor de open haard.
Wat een fouten zeg..... ;-)
 
G P

G P

19/09/2014 16:07:35
Quote Anchor link
Zoals de code er nu staat (in de eerste post) ontbreekt er een 2 ronde haakje na "> 30" daarom dat de foutmelding ook zegt dat { onverwacht is
 
Henk Woeltjes

Henk Woeltjes

19/09/2014 16:42:34
Quote Anchor link
-Aar-
Je hebt gelijk, eigenlijk kan de hele cursus PHP & MySQL van de LOI in de open haard. Maar ik heb er wel bijna € 500,- aan betaald en het is de enige schriftelijke cursus PHP & MySql dus ik maak 'm toch maar even af alhoewel ik me afvraag of ik er iets aan zal hebben.

G P
Dank voor je hulp. Ik heb dat ronde haakje er bij geplaatst echter nu geeft hij de volgende foutmelding:

( ! ) Notice: Undefined variable: _post in C:\wamp\www\formhandler.php on line 21
Call Stack
# Time Memory Function Location
1 0.0016 374104 {main}( ) ..\formhandler.php:0
 
Pipo Clown

Pipo Clown

19/09/2014 17:32:31
Quote Anchor link
En dit gaat nog steeds over de code uit je openingspost, daar is niets aan verandert ?

Ik zie daar namelijk helemaal geen enkele variabele op regel 21.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

19/09/2014 17:52:04
Quote Anchor link
Controleer of je POST-variabelen bestaan!
 
Henk Woeltjes

Henk Woeltjes

19/09/2014 17:57:10
Quote Anchor link
Sorry Pipo, dat moet zijn regel 2
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

19/09/2014 18:00:30
Quote Anchor link
Henk, heb je al onze reacties gelezen, want wij hebben het steevast over $_POST.
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

19/09/2014 18:30:16
Quote Anchor link
Henk Woeltjes op 19/09/2014 16:42:34:
-Aar-
Je hebt gelijk, eigenlijk kan de hele cursus PHP & MySQL van de LOI in de open haard. Maar ik heb er wel bijna € 500,- aan betaald en het is de enige schriftelijke cursus PHP & MySql dus ik maak 'm toch maar even af alhoewel ik me afvraag of ik er iets aan zal hebben.


Voor dat bedrag kun je aardig wat boeken kopen of één a twee dagen privéles nemen..
Maar ik denk dat je ondanks dit grapje er toch best iets aan zult hebben. Alleen neem je nu niet alles meer voor zoete koek aan hoop ik :-)
 
Henk Woeltjes

Henk Woeltjes

19/09/2014 19:51:33
Quote Anchor link
-Aar- ik ben er nu uit. Ik had $_post met kleine letters geschreven moet dus $_POST zijn. Ik ben er uit, dank jullie wel voor jullie goede hulp. Ik hoop met jullie hulp toch nog iets goeds uit de LOI cursus te halen. Ik zal me dus vast nog wel een keer melden. Fijne avond allemaal.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.