eerste record uit selectie "verdwenen"

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior/senior Back-end developer wanted!

Functie Because of the growth within the company, we are looking for reinforcement in the devlopmenttean. As a back-end developer you build the company software that helps us with the primary processes. A fun (internal) project in which you continuously develop the software! You will work in a small team, we have daily stand-ups and a scrum session every fortnight, led by our Scrum Master. During these sessions, you get the opportunity to present your ideas and discuss them with your fellow developers and the Product Owner. Within the development teams, we use Trello, Gitlab, Jiira, Confluence and Boockstack. They

Bekijk vacature »

Back end developer PHP

Functie Heb jij altijd al eens bij een bedrijf willen werken waar jij géén nummertje bent, die alleen maar uitvoerend werk doet? Dan zou je hier perfect passen! Tuurlijk, je werkt aan projecten voor grote of kleine bedrijven… Het enige verschil hier is, jouw mening telt hier écht. Jouw inbreng wordt gewaardeerd, serieus genomen en gebruikt. En vergeet niet, je werkt niet alleen aan deze projecten. Er werken in totaal ruim 25 developers en designers, onderverdeeld over 3 development teams. Voornamelijk bestaande uit Medior en Senior developers, die samen voor een inspirerende en ambitieuze omgeving zorgen. Hun visie is namelijk

Bekijk vacature »

Back-End Web Developer

Als Back-End Web Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn. Wat doe je als Back-End Web Developer bij Coolblue? Als Back-End Web Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Als backend developer weet je de weg in PHP, kan je in Typescript een microservice op zetten of ben je bereid om dit te leren. Ook Web Backend Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen PHP

Bekijk vacature »

Python (Django) developer - Remote in The Netherla

Functie Together with your team, consisting of a senior, 2 mediors and one junior developer, you will work on their software in an Agile-based approach. You have an eye for quality, risk, and customer interest. Communication with your colleagues and, where necessary, with customers, plays an important role in achieving a successful result. As a person, you are smart, get things done, and are result-oriented. There is a lot of independence within the development team, apart from the stand-up (10:00 am) and occasional pair-programming sessions. Techniques they use include Python, Django, MySQL, Mercurial, Ubuntu Linux, Nginx. In terms of front-end

Bekijk vacature »

SAP ABAP Developer

Dit ga je doen Software ontwikkeling met behulp van o.a. ABAP, Sapscript en Smartforms Maatwerk development op SAP ECC 6.0, in de toekomst S/4 HANA Samenwerken met Business Analisten die functioneel en technisch ontwerpen aanleveren Testen van opgeleverde software Bugfixing Ondersteuning van eindgebruikers Hier ga je werken Onze klant, een internationaal gevestigd productiebedrijf dat mensen blij maakt, is ter versterking op zoek naar een ABAP Developer voor hun SAP team. Het team van 4 mensen verzorgt de ontwikkeling van maatwerk voor de SAP omgeving waar wordt gewerkt met modules SD, FI/CO, PM en MM. Momenteel draait het bedrijf op SAP

Bekijk vacature »

Low Code Developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en ben jij HBO afgestudeerd in de richting van IT? Heb jij verstand van datamodellering, NO CODE Platformen en kun jij het aan om projecten te leiden? Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar een No Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten in heel het land! Wat ga je hier zoal doen? Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform, je kunt denken aan

Bekijk vacature »

Medior/Senior Python developer (Django)

Functie Je komt te werken in het IT-team bestaande uit de Lead developer en 4 (medior/senior) developers. Gezamenlijk werken jullie aan de verbetering en uitbreiding van de software. Binnen het development team is er veel vrijheid en zelfstandigheid, zonder dat ze hiermee afdoen aan de kwaliteit. Zo hebben ze elke ochtend een korte stand-up (10:00 uur) en werken ze met pair-programming sessies. Ook is er een hele professionele ontwikkelcyclus waarbij code altijd eerst door een collega wordt getest voordat het naar deployement gaat. Er is een kwaliteitsfocus en dan biedt ruimte om verbeteringen echt door te voeren binnen de gehele

Bekijk vacature »

SAP Integratie Ontwikkelaar

Ben jij ambitieus in de verdere ontwikkeling van SAP binnen HANOS, en heb je kennis van SAP PI, CPI (SAP integration suite) en of andere middleware tooling? Dan ben jij mogelijk onze nieuwe SAP Integratie (middleware) Ontwikkelaar! Lees snel verder en solliciteer! Wat ga je doen? Als SAP Financieel Consultant ben je, als deel van een gedreven team van interne SAP consultants, de schakel tussen de gebruikersorganisatie en ICT. Je draagt proactief bij aan een optimale aansluiting van de SAP-functionaliteit (een applicatielandschap met o.a. Suite on HANA, Fiori, Hybris, C4C en BO), op de bedrijfsprocessen. Verder ondersteun je de HANOS

Bekijk vacature »

Mendix Consultant / Developer

Dit ga je doen Het in kaart brengen en analyseren van de functionele wensen van de klant rondom Mendix applicaties; Het fungeren als sparringpartner voor de (interne) klanten; Het opstellen van requirements en het vertalen hiervan naar technische mogelijkheden; Het opstellen van user stories; Het bouwen van de Mendix applicaties in samenwerking met jouw team of zelfstandig; Het testen van op te leveren software en het zorg dragen voor de implementatie; Trainen van gebruikers in het gebruik van de applicatie; Werken in een Agile omgeving. Hier ga je werken De organisatie begeeft zich in de retail branche en focust zich

Bekijk vacature »

Dynamische Oracle/APEX Ontwikkelaar in de logistie

Bedrijfsomschrijving De organisatie in de regio Rotterdam is gespecialiseerd in het ontwikkelen van moderne webbased software voor de ERP branche. In totaal is er 20FTE aan specialisten actief binnen de organisatie. De ICT afdeling bestaat momenteel uit 15FTE. Ze groeien ontzettend hard en daarom zoeken zij een Oracle/APEX Developer die het reeds sterke team nog sterker komt maken. Hier werken ze op projectbasis voor verschillende grote organisaties in de logistieke sector. Het is een informele organisatie waarbinnen een fijne werksfeer heerst. Zoals aangegeven willen ze het team nog sterker maken en daarvoor zoeken ze bij voorkeur medior of senior Oracle/APEX

Bekijk vacature »

.Net Front-end Ontwikkelaar

Wij zoeken een .Net Front-end Ontwikkelaar! Omschrijving Kun jij snel schakelen en ben je stressbestendig? Dan zoeken wij jou! Als .Net Front-end Ontwikkelaar help je mee aan de webapplicatie die over de hele wereld door allerlei bedrijven wordt gebruikt. Je werkt daarnaast mee aan nieuwe en verbeterde functionaliteiten en helpt met het oplossen van bugs. Over de opdrachtgever Je komt te werken in een ambitieus team dat zich blijft ontwikkelen. Dit is alle informatie die we nu kunnen delen over de werkplek. Als jij de .Net Front-end Ontwikkelaar bent voor deze job, vertellen we je snel nóg meer. Eisen Heb

Bekijk vacature »

Medior Front end developer React

Functie Voor deze functie ben ik op zoek naar een enthousiaste front end developer die communicatief vaardig is. Jij wordt onderdeel van een enthousiast jong team dat werkt aan grote websites. Binnen jouw rol ben jij diegene die de vertaling maakt van design naar functionele code en zorg jij voor goede experience op meerdere platformen. Dit doe je natuurlijk door gebruik te maken van Javascript, HTML, CSS en React. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van Webcomponents en verschillende authenticatie tools. Doordat er hier gestreefd wordt naar de beste gebruikerservaringen, wordt het product constant doorontwikkeld. Hierdoor blijven ze voor op de

Bekijk vacature »

Back End Developer

As a Back End developer at KUBUS you will be developing the (web) application and services of BIMcollab. You have a focus on the back end of our software, for which we mainly work with C# and .NET. We use a full-stack approach, which means that in addition to the back-end, you will also help with other parts of the code. As a software company, KUBUS is in a unique position. We build our own products that are used by tens of thousands of users worldwide. Our company is just the right size: big enough to make a real impact

Bekijk vacature »

PHP developer (Laravel, Docker, Gitlab-CI)

Functie Het IT-team bestaat momenteel uit 4 ontwikkelaars. Ieder onderdeel van de software draait op aparte servers en het bestaat dus echt uit verschillende componenten intern ontwikkeld en je werkt aan alle facetten. Van uitbreiding van de core tot maatwerk voor de klant. Ook liggen er verschillende uitdagingen op servervlak en databases. Je zult de eerste periode veel samenwerken met de lead developer om vervolgens echt je gang te gaan binnen de software. Een groot deel van de systemen is gebouwd met behulp van het Laravel framework en PHP (minimaal 7.2), Docker voor lokaab gebruik en Gitlab-CI voor het deployen

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Functie Als Senior .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag in ons Research & development team. Ons team bestaat uit 17 collega’s! Wij zijn momenteel druk bezig met het opzetten van een geheel nieuwe architectuur voor een nieuw product. Hierbij maken wij o.a. gebruik van VS2022 en .NET 6.0. Jouw functie is dan ook voornamelijk backend georiënteerd bij ons. Aangezien wij meetapparatuur ontwikkelen voor de chemische industrie is het ook erg belangrijk om kwalitatief hoogwaardige software te ontwikkelen voor de besturing hiervan. Verder ben jij verantwoordelijk voor het designen, implementeren en testen van nieuwe features. Ook zorg jij voor toekomstbestendige

Bekijk vacature »
Joop Mol

Joop Mol

23/02/2006 22:17:00
Quote Anchor link
Heel vreemd, bij een selectie uit een database en deze selectie daarna zichtbaar maken, blijft het eerste record uit die selectie "verdwenen"
Ra, ra ........
Wie kan mij aan het antwoord helpen.
 
PHP hulp

PHP hulp

22/05/2024 01:02:28
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

23/02/2006 22:30:00
Quote Anchor link
Niemand, als je niet wat meer info geeft. Post eens een klein stukje relevante code?
 
Frank -

Frank -

23/02/2006 22:31:00
Quote Anchor link
Zoals in een ander topic reeds is aangegeven, sinds de kerst zijn de glazen bollen uitverkocht. Het wordt dus lastig om daarin even het antwoord op te zoeken...

Waar is je code? Weet je 200% zeker dat het record dat jij verwacht wel in de database staat? etc. etc.
 
Klaasjan Boven

Klaasjan Boven

23/02/2006 22:32:00
Quote Anchor link
En mischien iets met LIMIT ?
 
Joop Mol

Joop Mol

23/02/2006 22:51:00
Quote Anchor link
if ($sort =="naamgrp" AND $jr!="") {
$sql = "SELECT deelnamejaar,naamgroep, naam, voorvoeg, voorletters, straat, woonplaats, eenakter, inhoud, regisseur, auteur, email, datum
FROM scg_eenakter WHERE deelnamejaar= '$jr' ORDER BY 'naamgroep' ";
}
...
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
<?php

  echo "<table  width=150% cellpadding='2' cellspacing='0' border=5>";
  echo "<tr bgcolor='#bababa'>";
  echo "<th>...</th>";
  echo "<th>Jaar</th>";
  echo "<th>Inschr.datum</th>";
  echo "<th>Naam Groep</th>";
  echo "<th>Eenakter</th>";
  echo "<th>Inhoud</th>";
  echo "<th>Regie</th>";
  echo "<th>Auteur</th>";
  echo "<th>Contactpersoon</th>";
  echo "<th>Woonplaats</th>";
  echo "<th>E-mailadres</th>";
  echo "</tr>";

$nr=0;
  while ($row = mysql_fetch_array($result))
  {

     extract($row);
     $nr=$nr+1;
    
      echo "<tr bgcolor='darkkhaki'>\n";
      echo '<td  style="border-bottom: solid 1px #EAE9E1">';
      echo $nr; // Volgnummer uit de array $row
      echo '</td>';
      echo '<td  style="border-bottom: solid 1px #EAE9E1">';
      echo $deelnamejaar; // Jaar uit de array $row
      echo '</td>';
      echo '<td  style="border-bottom: solid 1px #EAE9E1">';
      echo substr($datum,0,8); // Jaar uit de array $row
      echo '</td>';
      echo '<td  style="border-bottom: solid 1px #EAE9E1">';
      echo $naamgroep; // Naam uit de array $row
      echo '</td>';
      echo '<td  style="border-bottom: solid 1px #EAE9E1">';
      echo $eenakter;
      echo '</td>';
      echo '<td  style="border-bottom: solid 1px #EAE9E1">';
      echo $inhoud;
      echo '</td>';
      echo '<td style="border-bottom: solid 1px #EAE9E1">';
      echo $regisseur;
      echo '</td>';
      echo '<td  style="border-bottom: solid 1px #EAE9E1">';
      echo $auteur;
      echo '</td>';
      echo '<td   style="border-bottom: solid 1px #EAE9E1">';
      echo $voorletters ." " . $voorvoeg . " " . $naam ;
      echo '</td>';
      echo '<td  style="border-bottom: solid 1px #EAE9E1">';
      echo $straat . "<br>" . $woonplaats;
      echo '</td>';
      echo '<td  style="border-bottom: solid 1px #EAE9E1">';
      echo $email;
      echo '</td>';
   }

  echo "</table>\n";
  
?>
 
Frank -

Frank -

23/02/2006 23:22:00
Quote Anchor link
Het enige dat niet lekker is in de query, is dit:
ORDER BY 'naamgroep'
Naamgroep is een kolomnaam, deze hoort nooit tussen quotes te staan. Quotes gebruik je voor een string.

Doe na de functie mysql_fetch_array() eens een print_r($row); Die geeft alles wat er in de array is gezet. Overigens is mysql_fetch_assoc() iets efficienter dan mysql_fetch_array().

Het enige waar nog commentaar op te geven is, is het inconsequent gebruik van de quotes. Soms gebruik je enkele quotes en soms weer dubbele quotes. In PHP-code gebruik je enkele quotes en in je HTML-code gebruik je dubbele quotes. De enige uitzondering in je php-code, zijn de queries. Om een query gebruik je dubbele quotes, binnen een query gebruik je enkele quotes om een string heen.
 
Joop Mol

Joop Mol

25/02/2006 22:48:00
Quote Anchor link
Frank.....Je tips inzake de quotes zal ik ter harte nemen, ben nog maar enkele maanden bezig met deze materie, heb mysql_fetch_assoc() en print_r($row) geplaatst maar het gaat toch mis en is het eerste record bij een selektie nog steeds niet zichtbaar.
 
Burdy

Burdy

25/02/2006 22:57:00
Quote Anchor link
Dit is geen volledige code.
Ik mis het uitvoeren van de query, er staat 'zomaar' een afsluitende }, wat ... en dan weer ineens
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php

?>
(deze heb ik maar even toegevoegd)

Het lijkt me dat het resultaat van de query al een keer opgevraagd is voordat de 'while-loop' gestart wordt.

Post dat ontbrekende stukje ook maar eens.
Gewijzigd op 25/02/2006 22:59:00 door Burdy
 
- SanThe -

- SanThe -

25/02/2006 22:58:00
Quote Anchor link
Je code is niet compleet. Post de rest ook eens.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.