eigen functie: Parse error

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Airport Developer / System engineer

De functie Als onze nieuwe Airport Developer / System Engineer is je doel om uit nieuwbouw- en onderhoudsprojecten maximale waarde te creëren voor Schiphol Group en haar stakeholders. Vanuit je visie en expertise, maar ook (technologische) ontwikkelingen, wetgeving en beleid vertaal je klantwensen naar een gedegen programma van eisen. In de planontwikkelingsfase werk je nauw samen met Plan Ontwikkelaars om je kennis in te brengen ten behoeve van de kwaliteit van het investeringsvoorstel. Je overlegt met diverse partijen, stelt de vraag achter de vraag en verbindt zo de belangen van de luchthaven, proceseigenaar en asseteigenaar om tot een gedragen ontwikkelopgave

Bekijk vacature »

Senior Java developer

Als Senior Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende best-gecertificeerde Java community. Deze bestaat uit ruim 100 gepassioneerde professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze top-opdrachtgevers. Geen werkdag is hetzelfde! Je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfskritische systemen. Een voorbeeld hiervan is een cliënt-volgsysteem bij Reclassering Nederland. Andere klanten waar wij onder andere voor werken: KPN, Philips, Nationale-Nederlanden, Kamer van Koophandel, ABN AMRO, Bovemij, Aval en de Nationale Politie. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je verder te certificeren in dit vakgebied. We

Bekijk vacature »

Front-end developer E-Commere

Functie E-commerce is een ‘’snelle’’ wereld. Om hierin continu voorop te blijven omarmen ze in een vroeg stadium nieuwe technieken. Een webshop is nooit af en kan altijd beter, sneller en efficiënter. Tegelijkertijd hebben ze vanaf hun oprichting altijd vastgehouden aan kwaliteit boven snelheid, en dit loont. Als front-end developer heb je een adviserende rol en sta je aan het eindpunt van alles wat met designs te maken heeft. Je overlegt met klanten en collega’s, en zet je in om ideeen om te zetten tot unieke concepten. Je bent het aanspreekpunt voor de klant en bewaakt tevens de planning. Eisen

Bekijk vacature »

C# Developer

Dit ga je doen Je gaat aan de slag in het websites team of portals team waarin je je bezighoudt met concept & design, implementatie en ook een stukje bugfixing en onderhoud; Je werkt met je team volgens de Scrum werkwijze; Zo adviseer je ook de PO & Scrum Master over de technische architectuur, koppelingen en integratie met externe systemen en API’s; Je blijft op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends op het gebied van C# / .NET en deelt deze kennis binnen de organisatie. Hier ga je werken Onze klant is een internationale organisatie gevestigd in de

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Senior Fullstack Developer (GOLang, TypeScript)

Bedrijfsomschrijving Our client is one of the large worldwide accounting firms. Functieomschrijving We are looking for a senior (all-round) developer (Project On Demand / Tax Technology) Uses as much as possible technology in support of the development process: Git, Jenkins, Docker, npm, skaffold, helm, etc. We are looking for a real hands-on developer; ie not a team lead or other managerial-style role; Acts with integrity both internally and externally and takes personal responsibility in this respect; Curious about the developments within their field and driven to make a difference with the team; Able to empathize with colleagues and stakeholders and

Bekijk vacature »

T-SQL Database developer

Functie omschrijving Ben jij een ETL database specialist? Houd jij ervan om te puzzelen met Databases, Query's & Stored procedures? Zoek jij uitdaging, vrijheid en verantwoordelijkheid? Zoek dan niet verder! Wij zijn per direct op zoek naar medior en senior database developers. Je gaat werken voor een relatief klein softwarebedrijf in omgeving Tilburg. Samen met 12 collega's (allemaal techneuten), ga jij je bezig houden met het bouwen en/of onderhouden van database software. Deze software wordt internationaal ingezet voor het automatiseren van logistieke processen. Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je bent in een klein team met developers, verantwoordelijk

Bekijk vacature »

Medior PHP Developer

Functie omschrijving Ben jij een getalenteerde PHP Developer en aan de slag in een gemotiveerd team? Lees dan snel verder! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Valkenswaard zijn we op zoek naar een ervaren PHP developer. Jij gaat hier zorg dragen voor het optimaliseren en up-to-date houden van de bestaande applicaties. Je werkt verder aan de applicaties die jij verder ontwikkelt. Dit doe je voornamelijk met PHP en MySQL. Verder ga je je bezig houden met: Het uitbouwen van het E-commerce software platform. Deelnemen aan overleggen met het team. Het ondersteunen van jouw team developers (3 man) en helpen

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET developer begint jouw dag na een bak koffie met een stand up. De vorderingen worden tijdens de stand up besproken en de doelen worden opgesteld waar jullie als team in de volgende sprint naartoe gaan werken. Onze backend is geschreven in .NET Core en onze Front-end in Angular. Bij ons ga jij dan ook Fullstack aan de slag. Jij wordt hier opgeleid om zelfstandig te kunnen programmeren en applicaties te kunnen implementeren. Er wordt op projectbasis gewerkt, dit bied leuke uitdagingen omdat elke klant een andere visie heeft over de applicatie die wij maken. Je gaat

Bekijk vacature »

Back-end Software Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende development functie bij een klein gespecialiseerd softwarebedrijf? Wil jij graag hybride werken (combi tussen thuis + kantoor), loop jij warm voor maatwerk software en voel jij je prettig in een informele cultuur? Zoek dan niet verder! Reageer direct! Voor een gewilde werkgever in omgeving Tilburg zoeken wij een back-end software developer met een aantal jaar werkervaring. Je gaat werken voor een klein softwarebedrijf dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling van integratiesoftware. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: In een klein team met 4 ontwikkelaars houd jij je bezig met afwisselende

Bekijk vacature »

Applicatieontwikkelaar ABAP

Bedrijfsomschrijving Functieomschrijving De kandidaat zal worden ingezet binnen een van de DevOps teams binnen SCI (Service Centrum Inburgering) voor het ontwerpen en bouwen in SAP ABAP van de binnen SCI gebruikte informatiesystemen. Voornaamste voorkomende werkzaamheden zijn het aanpassen van en bouwen van nieuwe programmatuur in ABAP (Objects), waarbij ook gebruikt wordt gemaakt van DDD (Domain Driven Design) en het opstellen/aanpassen van Functionele/Technische ontwerpen. Daarnaast moeten ook formulieren met SAP Smartforms worden aangepast. Verder speelt de overgang naar SAP4Hana en SAP CPI. Vanwege het veelvuldig gebruik van SAP PO is kennis hiervan een pré. Achtergrond opdracht Momenteel werken meerdere DevOps teams

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer wordt jij onderdeel van ons ICT team. In dit multidisciplinaire team ben jij samen met onze senior .NET ontwikkelaar en medior .NET ontwikkelaar verantwoordelijk voor ons ERP systeem. In dit systeem (Navision) ga jij leren ontwikkelen. Wij bieden jou dan ook een gedegen opleiding aan, samen met de ondersteuning van onze Senior .NET developer. Daarnaast ga jij aan de slag met ons portaal geschreven in Sharepoint. Verder ben jij verantwoordelijk voor EDI verkeer en het ontwikkelen binnen het ERP systeem en andere toepassingen en rapportages. Van jou wordt verwacht dat jij het proces goed leert kennen

Bekijk vacature »

Experienced Lead Java Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Delft Vacature ID: 13301 Introductie We are seeking a Lead Java Developer for our team in the area of Delft. You will develop an application used exclusively by the engineers and geologists for site characterizations, which imports raw field and laboratory measurements for further processing, integration, ground modelling, and geotechnical analysis and reporting. The client/server application is entirely written in Java, and the server is hosted in the Amazon cloud, utilizing frameworks such as Spring and Hibernate, and connected to an MS SQL Server RDS instance. There is a trend towards using more

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Jouw team van vier collega .NET developers is verantwoordelijk voor het bouwen van de ETL processen van jouw nieuwe werkgever. Op dit moment wordt de front-end gedaan door een extern team van professionals. Echter wilt jouw nieuwe werkgever graag intern deze kennis uitbreiden en heeft dan ook de ambitie om dit voor het eind van het jaar intern te gaan aanpakken. Dit betekend dat jij als .NET ontwikkelaar de ideale kans krijgt om jezelf samen met jouw collega’s te ontwikkelen als full stack developer. Als .NET ontwikkelaar werk jij bij deze gave werkgever met C# .NET, SQL, JavaScript, REST

Bekijk vacature »

Top Low-Code Developer Gezocht!

Bedrijfsomschrijving Unieke Kansen, Uitstekende Arbeidsvoorwaarden & Inspirerend Team Wij zijn een toonaangevende, internationale organisatie die de toekomst van technologie vormgeeft door het creëren van innovatieve en baanbrekende oplossingen. Ons succes is gebaseerd op een hecht en gepassioneerd team van professionals die altijd streven naar het overtreffen van verwachtingen. Als jij deel wilt uitmaken van een dynamische, vooruitstrevende en inspirerende werkomgeving, dan is dit de perfecte kans voor jou! Functieomschrijving Als Low-Code Developer ben je een cruciaal onderdeel van ons team. Je werkt samen met collega's uit verschillende disciplines om geavanceerde applicaties te ontwikkelen en te optimaliseren met behulp van Low-code

Bekijk vacature »
Steven Hack

Steven Hack

08/10/2008 15:59:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?php
function get_menu_item($link,$num,$active == false) {
    $item = get_lang($link);
    if ($active != true) {
        return '<li><a href="?p='.$link.'" accesskey="'.$num.'" title="">'.$item.'</a></li>';
    }

    else {
        return '<li class="active"><a href="?p='.$link.'" accesskey="'.$num.'" title="">'.$item.'</a></li>';
    }
}

?>

Ik blijf maar een parse error krijgen met deze functie, ik denk dat het ligt aan het feit dat ik html probeer te returnen, iemand die me kan helpen? Regel 87 is het begin van de functie.

Error msg: Parse error: syntax error, unexpected T_IS_EQUAL, expecting ')' in /home/gamingne/domains/trabot.net/public_html/monkey/Nieuw/functions.php on line 87

Link: http://monkey.trabot.net/Nieuw/index.php

Op google krijg ik alleen maar oplossingen over if then else statement errors, maar dat lijkt me hier niet het geval.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Steven Hack
 
PHP hulp

PHP hulp

10/05/2024 03:28:37
 
- SanThe -

- SanThe -

08/10/2008 16:07:00
Quote Anchor link
function get_menu_item($link,$num,$active == false) {

Moet zijn

function get_menu_item($link,$num,$active = false) {
 
Steven Hack

Steven Hack

08/10/2008 16:15:00
Quote Anchor link
Hmm, werkt inderdaad. Danku SanThe.

Ik heb trouwens nog een vraag,

Ik ben bezig met een tweetalige site, lukt allemaal goed, had 2 mappen: en en nl. Maar dat is natuurlijk teveel code :p

Dus nu heb ik met functie's alles vertaald, dus heb nu van elke pagina maar 1 exemplaar.

Maar wanneer iemand op engels klikt, moet hij de pagina eigenlijk verversen, en $_SESSION['lang'] veranderen in engels.

Ik zal denk ik iets moeten doen met on click -> verander session lang?


Weet niet of ik nu mijn eigen topic hijack, en dit toegestaan is, maargoed :p
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Steven Hack
 
- SanThe -

- SanThe -

08/10/2008 16:21:00
Quote Anchor link
Gewoon ergens bovenaan je scherm linkjes maken, eventueel met een vlaggetje van de taal. Na een klik daarop de session aanpassen. En bij tekst neerzetten de juiste taal neerzetten al naar gelang wat er in de session staat.
 
Steven Hack

Steven Hack

08/10/2008 16:22:00
Quote Anchor link
ja dat had ik al, onderaan de pagina natuurlijk maar toch.
Maar hoe kan ik de session aanpassen zodra er iemand op klikt?
Of moet ik dan gebruiken maken van bijv engels.php waarin hij de sessie veranderd, en mij doorstuurt naar de pagina die ik aan het bezoeken was via $_GET['p']?
 
- SanThe -

- SanThe -

08/10/2008 16:31:00
Quote Anchor link
Dat is uiteraard afhankelijk van hoe jouw hele script is opgebouwd. Werk je altijd vanuit een index.php en include je alles dan kan je dit als eerste afhandeling doen in index.php. Even de nieuwe waarde in de session zetten en het is overal bekend.
 
Steven Hack

Steven Hack

08/10/2008 16:55:00
Quote Anchor link
Ik werk inderdaad vanuit een index, en alles includen.

Maar hoe kan ik mijn script vertellen wanneer het de sessie in "nl" of "en" moet veranderen? Want dat hoef alleen wanneer men op het vlaggetje klikt.

En als link in het vlaggetje heb ik:
<a href="?p=' .$_GET['p']. '"><img src="../images/flag_en.png" name="English" alt="Click to view this site in English." /></a>

eerst had ik daar: <a href="../en/?p=' .$_GET['p']. '">
 
- SanThe -

- SanThe -

08/10/2008 17:00:00
Quote Anchor link
Maak die link zo:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<a href="?p=' .$_GET['p']. '&taal=en"><img src="../images/flag_en.png" name="English" alt="Click to view this site in English." /></a>


En bovenin index.php zet je dit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
session_start();
$_SESSION['taal'] = (isset($_GET['taal'])) ? $_GET['taal'] : 'nl';
?>

De taal staat nu standaard op 'nl' en je kan het opvragen met $_SESSION['taal'].

Edit: Het is nog niet beveiligd.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - SanThe -
 
Steven Hack

Steven Hack

08/10/2008 17:46:00
Quote Anchor link
Heb het inderdaad zo gedaan, hartelijk bedankt.

Ik heb nu bovenaan in mijn code:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php
    ob_start();
    session_start();
    include "dbconnect.php";
    include "functions.php";
    if (isset($_GET['lang'])) {
        if ($_GET['lang'] == "en") { $_SESSION['lang'] = "en"; }
        else { $_SESSION['lang'] = "nl"; }
    }

?>
 

08/10/2008 18:32:00
Quote Anchor link
aapjuh schreef op 08.10.2008 17:46:
Heb het inderdaad zo gedaan, hartelijk bedankt.

Ik heb nu bovenaan in mijn code:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php
    ob_start();
    session_start();
    include "dbconnect.php";
    include "functions.php";
    if (isset($_GET['lang'])) {
        if ($_GET['lang'] == "en") { $_SESSION['lang'] = "en"; }
        else { $_SESSION['lang'] = "nl"; }
    }

?>

IEUW. IEUW. IEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEUW. Dit is ob:
Afbeelding
Gooi die troep direct weg, je hebt nergens ob_* voor nodig.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.