Einde script fout

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Nick kuijpers

nick kuijpers

07/01/2013 18:36:42
Quote Anchor link
Heey,

Ik krijg een fout als ik op het einde een pagina include. dit is de include:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
        }else // Lid is niet ingelogd
        {
            require_once('inc/nietingelogd.php');
        }

?>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
require_once('foother.php');
?>
// foutmelding

Ik heb geen idee wat er fout gaat...
dit is de error:

Parse error: syntax error, unexpected $end in /var/www/vhosts/habbostift.nl/httpdocs/Test/nieuweblog.php on line 208

Kan iemand mij helpen?
Alvast bedankt.
Groeten,
Nick
Gewijzigd op 07/01/2013 18:37:16 door Nick kuijpers
 
PHP hulp

PHP hulp

22/05/2024 04:23:57
 
Bo Ter Ham

Bo Ter Ham

07/01/2013 18:48:26
Quote Anchor link
Dit betekent zeer waarschijnlijk dat je ergens een } bent vergeten.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.