element groote veranderen.

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Programmeur PHP

Functie Wij zijn op zoek naar een PHP programmeur voor een leuke opdrachtgever in omgeving Alblasserdam. Heb jij altijd al willen werken bij een bedrijf dat veilige netwerkverbindingen levert door middel van veilige oplossingen? Lees dan snel verder. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van geleverde software en webapplicaties. Tevens

Bekijk vacature »

Front-end developer Consultancy in teamverband wer

Functie Het team bestaat uit User Experience designers, Data Scientists en Software Engineers. Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren Front-end of Fullstack developer die samen met de consultants aan de slag gaat om de business requirements te vertalen naar technische oplossingen. Los van het finetunen van extenties, help je bij het configureren van bijvoorbeeld een mobiel bankieren app. Hierin ben je van A tot Z betrokken en zie je bijvoorbeeld ook toe op de uitvoering van testen. Je expertise wordt optimaal benut en je krijgt verschillende kansen om deze uit te breiden door met verschillende innovatieve technologieën aan

Bekijk vacature »

Back-end Software Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende development functie bij een klein gespecialiseerd softwarebedrijf? Wil jij graag hybride werken (combi tussen thuis + kantoor), loop jij warm voor maatwerk software en voel jij je prettig in een informele cultuur? Zoek dan niet verder! Reageer direct! Voor een gewilde werkgever in omgeving Tilburg zoeken wij een back-end software developer met een aantal jaar werkervaring. Je gaat werken voor een klein softwarebedrijf dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling van integratiesoftware. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: In een klein team met 4 ontwikkelaars houd jij je bezig met afwisselende

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een echt familiebedrijf in de omgeving van 's-Hertogenbosch ben ik op zoek naar een Software Developer. Jij gaat in de functie van Software Developer werken met C# en .NET framework Jij gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Oplossingen waar de klant echt iets aan heeft, jij krijgt er energie van op dit te realiseren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving(ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is

Bekijk vacature »

Medior/senior Front-end developer

Functie Onder begeleiding van 3 accountmanagers waarvan er 1 binnen jouw expertise je aanspreekpunt zal zijn ga je aan de slag bij diverse opdrachtgevers. Hij of zij helpt je bij het vinden van een passende en uitdagende opdracht. Hierin houden ze uiteraard rekening met jouw situatie, ervaring en (technische) ambities. De opdrachten duren gemiddeld één tot 2 jaar. Hierdoor kun je je ook echt vastbijten in een project en als consultant impact maken. Naast de opdracht ben je regelmatig met je collega’s van de IT-afdeling om bijvoorbeeld onderlinge kennis te delen, of nieuwe trends te bespreken. Ook worden er regelmatig

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

.NET Developer Senior

Dit ga je doen Het ontwikkelen van backend applicaties in C#; Het maken van vele koppelingen met andere ERP-applicaties zoals JD Edwards en SAP; Je bent (mede) verantwoordelijk voor het opstellen van technisch ontwerpen voor de te ontwikkelen software oplossingen; Je bent gemiddeld 90% van je tijd inhouse oplossingen aan het ontwikkelen en testen. De overige 10% van je tijd ben je bij klanten op locatie om oplossingen te implementeren, klanten te begeleiden en de software verder te innoveren; Naast het zelfstandig ontwikkelen van software oplossingen ben je ook bezig met het waarborgen van je contacten bij de klant, het

Bekijk vacature »

Junior / Medior C# .NET ontwikkelaar in Brabants t

Bedrijfsomschrijving Ben jij een gepassioneerde C# .NET ontwikkelaar met een voorliefde voor hardware? Dan is dit de perfecte kans voor jou! Bij ons bedrijf krijg je de kans om deel uit te maken van een team van sociale en enthousiaste techneuten die er elke dag naar streven om onze eigen ontwikkelde software nog beter te maken. Het team van ongeveer 10 team medewerkers maakt zich hard om de interne processen gestroomlijnd te laten verlopen. Functieomschrijving Als lid van ons hechte en behulpzame team word je betrokken bij diverse projecten. Daarbij krijg je te maken met data-analyses, content en de logistieke

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Senior C# Software Ontwikkelaar te Zaandam

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever heeft als missie om haar klanten op ICT-gebied volledig te ontzorgen. Ze zijn een ICT bedrijf met een verscheidenheid aan ICT oplossingen waaronder Cloud oplossingen en een groot deel van het werk is gericht op software realisatie. Voor de Enterprise-klanten voert het relatief kleine ontwikkelteam waar jij deel uit van kan gaan maken binnen deze organisatie te Zaandam de grootste opdrachten uit. Niet alleen websites en complexe webapplicaties maar ook mobile apps, web services en complete systeemintegraties! Je moet dan denken aan Dynamics, Sharepoint en Salesforce. Je komt hier terecht in een relatief kleine organisatie met ontzettend

Bekijk vacature »

Java Developer / Sociaal domein

Dit ga je doen Nieuwbouw en doorontwikkeling; Beheer en wanneer nodig onderhoud; Bijdrage leveren in het functioneel- en technisch ontwerptraject; Analyseren van productie verstoringen; Meedenken over vernieuwingen en verbeteringen. Hier ga je werken De organisatie waar jij komt te werken focust zich op software development met een maatschappelijk tintje. De afdeling software ontwikkeling bestaat uit vijf verschillende scrum teams, met allen hun eigen focus gebied. Zo zijn er een aantal teams die zich focussen op specifieke applicaties, maar is er ook een team gericht op projecten. Binnen de organisatie staat innovatie en kwaliteit voorop. Een aantal applicaties draait nog op

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Front-end Developers opgelet! Bij Luminis zijn ze opzoek naar jou. Lees de vacature en solliciteer direct. Luminis is een software- en technologiebedrijf met meerdere vestigingen. Vanuit deze vestigingen werken 200 professionals aan technisch hoogwaardige oplossingen voor klanten zoals KLM, Nike en Bol.com. Ook ontwikkelt Luminis eigen oplossingen op het gebied van cloud, Internet of Things, data intelligence, e-sports en e-learning. Luminis onderscheidt zich door aantoonbaar voorop te lopen in technologie en innovatie. Luminis heeft drie kernpunten die verankerd zitten in alles wat we doen: het omarmen van nieuwe technologie, meesterschap en kennis delen. Functiebeschrijving First things first! Het is belangrijk

Bekijk vacature »

.Net ontwikkelaars voor de zorgsector

Bedrijfsomschrijving Voor onze klant in de omgeving van Zwolle zijn wij op zoek naar een ervaren .Net ontwikkelaar, bij voorkeur met ervaring binnen de belangrijkste sector van Nederland, namelijk: de zorgsector. Deze internationale organisatie ontwikkelt software voor de zorgsector. Er werken zo'n 25 medewerkers hard aan een oplossing die gebruikt wordt door heel Nederland. Er heerst een informele sfeer waarbij er altijd ruimte is voor een grapje. Je collega's zijn stuk voor stuk sterke ontwikkelaars vanuit verschillende achtergronden en met verschillende leeftijden. Je komt hier terecht in een organisatie die zich hard inzet om de zorgsector te verbeteren. De mogelijkheden

Bekijk vacature »

21/07/2014 16:57:59
Quote Anchor link
Beste,

Ik probeer met jquery een element groter te maken en als ik op een ander element klik, met deze code:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
$ (function (){
            $(".appwindowbar").click({
                $(".appwindow").addClass("fullsize");
            });
        });


de class appwindowbar staat in een div met de class appwindow.

Maar op een of andere maniet werkt het niet! ik heb al een paar mensen gevraagd en volgens hun zou het moeten werken.

Met de class fullsize maak ik de div 100% breed en hoog

Ik hoop dat iemand hierbij kan helpen.

Fijne middag/avond,

Pascal
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 15:32:02
 
Erwin H

Erwin H

21/07/2014 17:34:34
Quote Anchor link
Wat werkt er wel, wat werkt er niet? Wordt de class wel aan het element gegeven, maar werkt de css niet? Of komt de class er zelfs niet bij?
 

21/07/2014 17:43:39
Quote Anchor link
De class komt er niet bij als ik bij inspect element kijk
 
Erwin H

Erwin H

21/07/2014 18:18:50
Quote Anchor link
Jquery wel ingeladen?
Krijg je een foutmelding? Wel met de developer tools kijken dan!
Is appwindowbar een dynamisch aangemaakt element?
 

21/07/2014 18:22:50
Quote Anchor link
jQuery is ingeladen via Google Hosted Libaries. Via de console kreeg ik wel een foutmelding maar dat was een php foutje. de class appwindowbar is een element die ik zelf erin heb gezet en die niet via JS op jQuery word aangemaakt
 
Erwin H

Erwin H

21/07/2014 18:44:08
Quote Anchor link
Waar staat bovenstaande code? Bovenaan in het document, of onderop? Of staat het binnen een $(document).ready() stuk?
 

21/07/2014 19:57:53
Quote Anchor link
Ik geef wel even de hele code:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
<?php

    session_start();

    if (isset($_GET['id'])){
        $packname = explode('.' , $_GET['id']);
    }


?>

<!doctype html>
<html lang="en">
<head>
    <meta charset="UTF-8">
    <title>LemonOS</title>
    <link rel="stylesheet" href="../SYSTEM/css/main.css"/>
    <script src="//ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.11.1/jquery.min.js"></script>
    <script src="//ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.11.0/jquery-ui.min.js"></script>
    <script>
        $ (function (){
            $(".appwindow").draggable();
        });
    </script>
    <script>
        $ (function (){
            $(".appwindowbar").click({
                $(".appwindow").addClass("fullsize");
            });
        });

    </script>
</head>
<body>
<?php

    if (isset($_GET['id'])){

?>

    <div class="appwindow">
        <h1 class="appwindowbar"><?php echo $packname['2']; ?><a class="close" href="?">X</a></h1>
        <p><iframe src="../SYSTEM/user/<?php echo $_SESSION['user']; ?>/apps/<?php echo $_GET['id']; ?>" frameborder="0" style="border:0"></iframe></p>
    </div>
<?php
    }

?>

en de rest is niet van toepassing
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

21/07/2014 20:25:49
Quote Anchor link
Waarom
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
    <script>
        $ (function (){
            $(".appwindow").draggable();
        });
    </script>
    <script>
        $ (function (){
            $(".appwindowbar").click({
                $(".appwindow").addClass("fullsize");
            });
        });

    </script>


waarom niet
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
    <script>
        $ (function () {
            $(".appwindow").draggable();

            $(".appwindowbar").click({
                $(".appwindow").addClass("fullsize");
            });
        });

    </script>


Hoeveel appwindows heb je?
Indien je er één hebt: gebruik dan een id in plaats van een class. een class is meer voor een groep elementen.
Indien je er meerdere hebt maak je ze met jouw code dan allemaal fullsize. (als het zou werken).
 
Erwin H

Erwin H

21/07/2014 20:30:29
Quote Anchor link
Daar was ik inderdaad al bang voor.
Wat er nu gebeurt is dat de js code uitgevoerd wordt in de browser zodra het geladen is. Dat betekent dat er een event handler wordt gezien (de click functie) en dat de browser dan gaat zoeken naar het appwindowbar element. Dat element bestaat op dat moment echter nog niet, want dat wordt pas erna geladen. Resultaat: de event handler wordt aan geen enkel element gehangen en zal dus ook niet worden geactiveerd.

Oplossing 1: plaats alle event handlers (en bij voorkeur all jquery code) binnen een $(document).ready() blok. Dan wordt de code pas uitgevoerd als het hele document geladen is en dus ook alle elementen bestaan:
Code (js)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
$(document).ready(function(){
        $ (function (){
            $(".appwindow").draggable();
        });

        $ (function (){
            $(".appwindowbar").click({
                $(".appwindow").addClass("fullsize");
            });
        });
});


Oplossing 2: Plaats al je javascript code in een script tag als allerlaatste voor de body sluiten tag. Op die manier wordt al je code wel direct uitgevoerd, maar omdat dan de elementen al bestaan kunnen de event handlers wel correct worden gelinkd.
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

21/07/2014 20:35:10
Quote Anchor link
zou je van
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
$(".appwindowbar").click({
});

niet liever dit maken?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
$(".appwindowbar").click(function() {
});



Toevoeging op 21/07/2014 20:38:44:

Volgens mij zit je er nu even naast erwin.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
$ (function (){
});


is hetzelfde als
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
$(document).ready(function(){
});
Gewijzigd op 21/07/2014 20:40:39 door Frank Nietbelangrijk
 
Erwin H

Erwin H

21/07/2014 22:27:26
Quote Anchor link
Ik ga je helemaal gelijk geven Frank!
Zo heb ik het nog nooit gebruikt en daarom er waarschijnlijk overheen gekeken. Inderdaad moet $(function(){}); ook werken en is dat deel dus niet het probleem. Je andere opmerking, daar zal het dan liggen....
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

21/07/2014 22:36:03
Quote Anchor link
Top, heb ik ook eens gelijk gekregen ;-)
 

21/07/2014 22:56:04
Quote Anchor link
Bedankt maar, ik heb alle oplossingen geprobeerd maar het lukt wertt gewoon niet! Ik gebruik maar een enkel window dus daar ligt het niet aan
 
Wouter J

Wouter J

21/07/2014 23:10:01
Quote Anchor link
Wat bedoel je met "werkt gewoon niet"? Dat is namelijk niet "gewoon". Wat heb je nu voor code? Kun je misschien een jsfiddle.net/codepen.io aanmaken met je code, zodat we een live demo kunnen zien.
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

21/07/2014 23:10:29
 

21/07/2014 23:48:54
Quote Anchor link
http://jsfiddle.net/wfVmx/ alleen ziet het er dan raar uit
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.