element groote veranderen.

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Lead developer

Functie Als lead developer wordt jij verantwoordelijk voor een van onze development teams. Samen met de Software Architect bewaak jij de kwaliteit en uitvoering van onze complexe vraagstukken. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het inschatten, designen en ontwikkelen van middelgrote tot grote veranderingen in de software. Ook coördineer jij het proces rondom complexe technische vraagstukken. Verder bestaat jouw takenpakket uit het volgende: – Het aansturen van jouw development team; – Het begeleiden van Junior Software Engineers; – Het maken van technische analyses m.b.t. nieuwe aanvragen en het tijdsbestek inschatten voor de uitvoering hiervan; – Het uitvoeren van de ontwikkeling van

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer start jij in een development team met één Senior .NET developer en één junior .NET developer. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor het schrijven van software voor onze toonaangevende Automatiseringssystemen. Jij gaat aan de slag met de onderhoud van de kernsoftware, ondersteund de software van derden door het gebruik van onze webservices en als team zijn jullie verantwoordelijk voor het ontwikkelen van onze backend oplossingen. Wij maken op dit moment veel gebruik van .NET met ASP.NET. Komend kwartaal gaan wij wel gedeeltelijk overstappen naar .NET Core. Verder werken wij ook met SOAP, REST, JSON, HTML5, CSS3

Bekijk vacature »

Backend Developer Scrummaster .NET

Samengevat: Deze werkgever is een ambitieus internetbedrijf met een passie voor digitale communicatie. Ben jij geschikt als Backend Developer? Heb je ervaring met .NET platform? Vaste baan: Backend Developer / SCRUM Master Scrum HBO WO €3.800 - €6.000 Deze werkgever is een innovatief bedrijf met enthousiaste mensen die jarenlang ervaring hebben met het ontwikkelen internet- en intranetoplossingen. Wij houden van korte lijnen en open en eerlijke communicatie. Wij zetten graag onze jarenlange ervaring in om perfect werkende oplossingen te ontwikkelen. Wij ondersteunen dienstverlenende organisaties bij het ontwikkelen en realiseren van een effectief, adaptief communicatieplatform. Je ontwikkelt met ons de meest

Bekijk vacature »

Android developer

De functie Schiphol is een plek om te reizen, te verblijven en te werken. Door middel van data en technologie richten we op al deze gebieden het leef- en werkklimaat optimaal in en zorgen we voor een slimmere en efficiëntere operatie. Wij ontwikkelen nieuwe producten en diensten vanuit de wensen en behoeften van onze klanten, voorspellen passagier flows en testen digitale oplossingen om rijen en andere pijnpunten in het proces te verminderen. Met slimme feedback van sensortechnologie maken we zelfs data van toiletten en stoelen inzichtelijk en bruikbaar. Het Commercial Platform bestaat uit multidisciplinaire teams met een end-2-end verantwoordelijkheid voor

Bekijk vacature »

Junior Fullstack Developer

Functie omschrijving Heb jij je universitair diploma Informatica afgerond en ben jij op zoek naar een startersfunctie waar jouw ontwikkeling in een hoog vaandel staat? Voor een softwarebedrijf in Amsterdam zijn wij op zoek naar een Junior Fullstack Developer. Je begint met een op maat gemaakte training om de kennis bij te spijkeren die jij nog mist. Uiteraard leer je het meeste tijdens je werk, maar de training geeft je hiervoor alvast de juiste handvatten. Je kunt het volgende verwachten! Jij ontwikkelt in technieken als Java, Javascript en SQL. Je werkt hierbij volgens de Agile/Scrum methode; Na het afronden van

Bekijk vacature »

Senior Front-end developer

Functie Als front-end developer ga je aan de slag voor verschillende klanten, waarbij veel rekening wordt gehouden met waar je woont (dit is altijd binnen het uur), en word er gezocht naar een organisatie die past bij jou. Zowel qua persoonlijke ambities als de technische aansluiting. De opdrachten duren gemiddeld 1 à 2 jaar maar dit hangt ook af van je wensen. Je werkt in een teamverband voor een klant en zult nauw samenwerken met zowel eigen collega’s als die bij de klant werkzaam zijn. Ze zijn op zoek naar een technische front-end developer die ruime ervaring heeft in één

Bekijk vacature »

Front-end developer (React)

Functie Het frontend team bestaat momenteel uit 4 dedicated front-enders en is hard aan het groeien! Ook werken er diverse designers waar je veel mee schakelt. Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren, jij bent hierin de schakel tussen de eindgebruiker en de slimme backend. Je werkt in het frontend team samen met de backend teams en product owners om te zorgen dat onze applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Ze werken o.a. met: React, Atomic design, Styled components, JavaScript / TypeScript, NPM, Webpack Blade templates, HTML, SCSS, Git flow. Eisen • HBO

Bekijk vacature »

.Net developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als .Net Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »

Python Developer

Dit ga je doen Als Python Developer ben je verantwoordelijk voor: Het ontwikkelen van Stuurprogramma's in Python zodat er verbindingen kunnen worden gelegd tussen besturingssystemen en (AV) hardware; Het testen en debuggen van Stuurprorgamma's; Het communiceren met noodzakelijke partijen in gevallen waar extra technische details nodig zijn om een Stuurprogramma te ontwikkelen of problemen op te lossen; Het maken van de nodige technische documentatie (in het Engels); Het participeren in een Scrum/Agile omgeving. Hier ga je werken Deze internationale organisatie is wereldwijd een succesvol producent en leverancier van professionele AV hard- en software. Klanten gebruiken de producten o.a. voor het

Bekijk vacature »

Experienced Lead Java Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Delft Vacature ID: 13301 Introductie We are seeking a Lead Java Developer for our team in the area of Delft. You will develop an application used exclusively by the engineers and geologists for site characterizations, which imports raw field and laboratory measurements for further processing, integration, ground modelling, and geotechnical analysis and reporting. The client/server application is entirely written in Java, and the server is hosted in the Amazon cloud, utilizing frameworks such as Spring and Hibernate, and connected to an MS SQL Server RDS instance. There is a trend towards using more

Bekijk vacature »

.NET Developer Azure

Dit ga je doen Het ontwerpen en bouwen van diverse applicaties (C#, ASP.NET, MVC); Het ontwikkelen van Webservices (WCF); Het meewerken aan de transitie naar Azure; Het samenwerken met collega's binnen een Scrumteam en meedenken over de User Stories; Het bouwen van unittesten; Meedenken over nieuwe tooling, ontwikkelingen en technologieën in de markt. Hier ga je werken Je komt te werken bij een organisatie die verantwoordelijk is voor de ontwikkeling van verschillende portalen. Deze portalen worden gebruikt door diverse partijen en jouw taak is om ervoor te zorgen dat deze optimaal functioneren. Je wordt onderdeel van een Scrumteam en werkt

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Voor jou als junior .NET ontwikkelaar staat er een flinke uitdaging klaar bij dit bedrijf waar jij veel van kan gaan leren. Zo willen zij een flinke uitbreiding doen op het webbased gedeelte dat zij nu hebben en willen zij het standaard deel gaan moderniseren. Jouw team is dan ook op zoek naar een junior .NET ontwikkelaar die het leuk vindt om op basis van research en development aan de slag te gaan. Jouw mening telt mee als het gaat om hoe en met wat deze applicaties gebouwd en herschreven gaan worden. Jouw functie bij dit bedrijf gaat dan

Bekijk vacature »

Senior Front-end Developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als Senior Front-end Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel

Bekijk vacature »

Junior PHP Developer

Je maakt een vliegende start van je carrière, door meteen mee te bouwen aan de digitale aspecten van Coolblue. Wat doe je als Junior PHP Developer bij Coolblue? Als Junior PHP Developer ben je meteen vanaf de start onderdeel van een development team. Je kijkt veel mee met collega’s en volgt trainingen om te groeien als Junior Developer. Op dat moment komt je wil om steeds te blijven leren naar boven. Daarnaast pak je in de sprints ook je eigen stories op om Coolblue iedere dag een beetje beter te kunnen maken. Je sterk analytisch vermogen komt dan ook goed

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Dit ga je doen Het onderhouden, ontwikkelen en testen van front-end software van diverse klant- en medewerkersapplicaties; Het ontwikkelen van maatwerk front-end oplossingen in Vue.js en participeren in een scrumteam; Mede-verantwoordelijk voor het begeleiden en coachen van drie junior front-end developers; Verantwoordelijk voor code-reviews en het opstellen van de juiste documentatie zoals userstories en API ontwerp; Participeren in diverse projecten t.b.v. optimalisatie van diverse applicaties; Het opzetten van API koppelingen met externe applicaties. Hier ga je werken Betreffende organisatie is gevestigd in de regio van Swifterbant en is al ruim 20 jaar lang bedreven in het ontwikkelen en aanbieden van

Bekijk vacature »

21/07/2014 16:57:59
Quote Anchor link
Beste,

Ik probeer met jquery een element groter te maken en als ik op een ander element klik, met deze code:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
$ (function (){
            $(".appwindowbar").click({
                $(".appwindow").addClass("fullsize");
            });
        });


de class appwindowbar staat in een div met de class appwindow.

Maar op een of andere maniet werkt het niet! ik heb al een paar mensen gevraagd en volgens hun zou het moeten werken.

Met de class fullsize maak ik de div 100% breed en hoog

Ik hoop dat iemand hierbij kan helpen.

Fijne middag/avond,

Pascal
 
PHP hulp

PHP hulp

06/05/2024 22:32:24
 
Erwin H

Erwin H

21/07/2014 17:34:34
Quote Anchor link
Wat werkt er wel, wat werkt er niet? Wordt de class wel aan het element gegeven, maar werkt de css niet? Of komt de class er zelfs niet bij?
 

21/07/2014 17:43:39
Quote Anchor link
De class komt er niet bij als ik bij inspect element kijk
 
Erwin H

Erwin H

21/07/2014 18:18:50
Quote Anchor link
Jquery wel ingeladen?
Krijg je een foutmelding? Wel met de developer tools kijken dan!
Is appwindowbar een dynamisch aangemaakt element?
 

21/07/2014 18:22:50
Quote Anchor link
jQuery is ingeladen via Google Hosted Libaries. Via de console kreeg ik wel een foutmelding maar dat was een php foutje. de class appwindowbar is een element die ik zelf erin heb gezet en die niet via JS op jQuery word aangemaakt
 
Erwin H

Erwin H

21/07/2014 18:44:08
Quote Anchor link
Waar staat bovenstaande code? Bovenaan in het document, of onderop? Of staat het binnen een $(document).ready() stuk?
 

21/07/2014 19:57:53
Quote Anchor link
Ik geef wel even de hele code:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
<?php

    session_start();

    if (isset($_GET['id'])){
        $packname = explode('.' , $_GET['id']);
    }


?>

<!doctype html>
<html lang="en">
<head>
    <meta charset="UTF-8">
    <title>LemonOS</title>
    <link rel="stylesheet" href="../SYSTEM/css/main.css"/>
    <script src="//ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.11.1/jquery.min.js"></script>
    <script src="//ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.11.0/jquery-ui.min.js"></script>
    <script>
        $ (function (){
            $(".appwindow").draggable();
        });
    </script>
    <script>
        $ (function (){
            $(".appwindowbar").click({
                $(".appwindow").addClass("fullsize");
            });
        });

    </script>
</head>
<body>
<?php

    if (isset($_GET['id'])){

?>

    <div class="appwindow">
        <h1 class="appwindowbar"><?php echo $packname['2']; ?><a class="close" href="?">X</a></h1>
        <p><iframe src="../SYSTEM/user/<?php echo $_SESSION['user']; ?>/apps/<?php echo $_GET['id']; ?>" frameborder="0" style="border:0"></iframe></p>
    </div>
<?php
    }

?>

en de rest is niet van toepassing
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

21/07/2014 20:25:49
Quote Anchor link
Waarom
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
    <script>
        $ (function (){
            $(".appwindow").draggable();
        });
    </script>
    <script>
        $ (function (){
            $(".appwindowbar").click({
                $(".appwindow").addClass("fullsize");
            });
        });

    </script>


waarom niet
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
    <script>
        $ (function () {
            $(".appwindow").draggable();

            $(".appwindowbar").click({
                $(".appwindow").addClass("fullsize");
            });
        });

    </script>


Hoeveel appwindows heb je?
Indien je er één hebt: gebruik dan een id in plaats van een class. een class is meer voor een groep elementen.
Indien je er meerdere hebt maak je ze met jouw code dan allemaal fullsize. (als het zou werken).
 
Erwin H

Erwin H

21/07/2014 20:30:29
Quote Anchor link
Daar was ik inderdaad al bang voor.
Wat er nu gebeurt is dat de js code uitgevoerd wordt in de browser zodra het geladen is. Dat betekent dat er een event handler wordt gezien (de click functie) en dat de browser dan gaat zoeken naar het appwindowbar element. Dat element bestaat op dat moment echter nog niet, want dat wordt pas erna geladen. Resultaat: de event handler wordt aan geen enkel element gehangen en zal dus ook niet worden geactiveerd.

Oplossing 1: plaats alle event handlers (en bij voorkeur all jquery code) binnen een $(document).ready() blok. Dan wordt de code pas uitgevoerd als het hele document geladen is en dus ook alle elementen bestaan:
Code (js)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
$(document).ready(function(){
        $ (function (){
            $(".appwindow").draggable();
        });

        $ (function (){
            $(".appwindowbar").click({
                $(".appwindow").addClass("fullsize");
            });
        });
});


Oplossing 2: Plaats al je javascript code in een script tag als allerlaatste voor de body sluiten tag. Op die manier wordt al je code wel direct uitgevoerd, maar omdat dan de elementen al bestaan kunnen de event handlers wel correct worden gelinkd.
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

21/07/2014 20:35:10
Quote Anchor link
zou je van
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
$(".appwindowbar").click({
});

niet liever dit maken?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
$(".appwindowbar").click(function() {
});



Toevoeging op 21/07/2014 20:38:44:

Volgens mij zit je er nu even naast erwin.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
$ (function (){
});


is hetzelfde als
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
$(document).ready(function(){
});
Gewijzigd op 21/07/2014 20:40:39 door Frank Nietbelangrijk
 
Erwin H

Erwin H

21/07/2014 22:27:26
Quote Anchor link
Ik ga je helemaal gelijk geven Frank!
Zo heb ik het nog nooit gebruikt en daarom er waarschijnlijk overheen gekeken. Inderdaad moet $(function(){}); ook werken en is dat deel dus niet het probleem. Je andere opmerking, daar zal het dan liggen....
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

21/07/2014 22:36:03
Quote Anchor link
Top, heb ik ook eens gelijk gekregen ;-)
 

21/07/2014 22:56:04
Quote Anchor link
Bedankt maar, ik heb alle oplossingen geprobeerd maar het lukt wertt gewoon niet! Ik gebruik maar een enkel window dus daar ligt het niet aan
 
Wouter J

Wouter J

21/07/2014 23:10:01
Quote Anchor link
Wat bedoel je met "werkt gewoon niet"? Dat is namelijk niet "gewoon". Wat heb je nu voor code? Kun je misschien een jsfiddle.net/codepen.io aanmaken met je code, zodat we een live demo kunnen zien.
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

21/07/2014 23:10:29
 

21/07/2014 23:48:54
Quote Anchor link
http://jsfiddle.net/wfVmx/ alleen ziet het er dan raar uit
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.