Elke dag een andere banner.

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Lars

Lars

21/08/2008 22:13:00
Quote Anchor link
Hallo,

Ik zoek een script waarmee ik elke dag een andere banner op me site krijg. Zodat ik ook in me banner kan vermelden welke dag 't is, wel op Nederlandse dagen/tijden afgestemd uiteraard.

Iemand zo'n script liggen?

Alvast bedankt!

Mvg,
Lars.
 
PHP hulp

PHP hulp

16/05/2024 16:32:09
 
Douwe

Douwe

21/08/2008 22:15:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
echo '<img src="' . date("w") . '.png" />';
?>

Afbeeldingen:
0 - 6.png.
0.png = zondag
6.png = zaterdag
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Douwe
 
Lars

Lars

21/08/2008 22:21:00
Quote Anchor link
Allereerst bedankt voor je sneller reactie!

Bij img src gewoon de locatie, maar bij date, is dat de w van weekly? Dus daar hoef ik verder niets te veranderen? En dan bij .png daarvoor de dagen van de week zeg maar zetten. Moet ik 't script dat ook 7x onder mekaar zetten?

zondag:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
echo '<img src="images/zondag.jpg' . date("w") . '0.png" />';
?>


maandag:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
echo '<img src="images/maandag' . date("w") . '1.png" />';
?>


Zoiets?
 
Douwe

Douwe

21/08/2008 22:23:00
Quote Anchor link
De 'w' staat inderdaad voor week. Aan het script hoef je verder niks te veranderen. Alleen de naam van de images maakt uit.
 
Lars

Lars

21/08/2008 22:24:00
Quote Anchor link
Ahh, dus gewoon simpel weg dit script 7x onder mekaar zetten en de bestanden gewoon 0.png, 1.png ect noemen? Dan hoef ik bij img src ook niets meer te veranderen?
 
Douwe

Douwe

21/08/2008 22:25:00
Quote Anchor link
Nee, je hoeft het script maar een keer neer te zetten. Als de bestanden 0 - 6.png heten is alles goed.
 
Lars

Lars

21/08/2008 22:25:00
Quote Anchor link
Oké, bedankt, super!

Mvg,
Lars.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.