Elke keer 1 erbij

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET developer

Functie Heb jij veel kennis van ASP.NET Webforms en wil jij juist de overstap maken naar ASP.NET Core? Wij zijn per direct op zoek naar een ervaren .NET Webdeveloper die met ons samen ons platform wilt herschrijven van ASP.NET Webforms naar ASP.NET Core. Voor jou de unieke kans om met ons samen te innoveren en kennis op te doen van de nieuwste technieken binnen de Microsoft Stack. Wij hebben een development team met 10 IT specialisten bestaande uit onder andere 4 backend .NET developers en twee front-end developers. Wij zijn continu bezig om ons als team en bedrijf te blijven

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een C# .NET Developer voor een leuke opdrachtgever in de omgeving van Hilversum! Voor een leuk bedrijf in de omgeving van Hilversum zijn wij op zoek naar een Back-end developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging. Ben jij iemand die graag aan verschillende projecten werkt en het ook leuk vindt om bij klanten op bezoek te gaan? Dan ben jij de perfecte kandidaat! Deze functie is erg divers, je moet dus goed kunnen schakelen. Je komt te werken in een klein team van developers. Binnen het bedrijf hangt er een gemoedelijke informele

Bekijk vacature »

Webshop beheerder / Fullstack developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een full stack developer die zich bezig gaat houden met het uitbreiden en verbeteren van de online webshop. Een onderdeel van jouw werkzaamheden is naast het beheren van de webshop ook om de processen en structuren te stroomlijnen. Ben jij een leergierige en ambitieuze junior developer met technische skills? Ben jij op zoek naar een werkgever die jouw de volledige vrijheid geeft om jezelf tot een volwaardige senior te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Werkzaamheden Onderhouden van de webshop (denk aan het bijhouden van de voorraad); Nieuwe functies toevoegen aan de product configurator

Bekijk vacature »

Java Developer (Training And Simulation)

Wat jij doet Je zou onze Java Developer zijn en nauw samenwerken met je Product Owner, Software System Engineer, Scrum Master en andere Developers. Samen draag je bij aan een multidisciplinair en zelf organiserend Agile team. De rol is zeer afwisselend en bestaat uit, maar is zeker niet beperkt tot: de-risk en prototype onbewezen simulatietechnologieën; simulatiekaders ontwikkelen voor gebruik door andere teams; je bent goed in het begrijpen van ingewikkelde ideeën; heeft de mogelijkheid om nauw samen te werken met grote internationale klanten, leveranciers en overheden om onze oplossingen, vastleggingsvereisten, enz. te definiëren en te presenteren. Ben jij het? Wij

Bekijk vacature »

Medior/senior Python developer

Functie Bedrijven komen bij deze organisatie om technische vraagstukken op te lossen en hierin ook tot oplossingen te komen waar ze zelf misschien niet aan gedacht hadden. Jij gaat vanuit je ervaring dus niet alleen hands-on aan de slag met het ontwikkelen, maar zult ook zeker adviseren en proactief meedenken met de klant. Er zijn meerdere lange en/of korte projecten en het type klanten is heel uiteenlopend. Zo kun je terecht komen in een multidisciplinair scrumteam waarin je als Python developer meewerkt, of juist voor een kleiner (Greenfield) project aan de slag gaan waarin je veel breder bezig bent. Door

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Dit ga je doen Je richt je op het doorontwikkelen en herstructureren van het platform; Je werkt in teamverband en zelfstandig aan uitdagende projecten voor verschillende klanten; Softwareontwikkeling middels C# .NET; Je staat in contact met verschillende opdrachtgevers om de klantwensen te bespreken en deze vervolgens te ontwikkelen; Verbeteren van bedrijfsprocessen; Implementaties. Hier ga je werken Als .NET Developer kom je te werken in de regio van Lelystad bij een organisatie die met toonaangevende klanten uit heel Nederland samen werkt. De producten en diensten van de organisatie bereiken miljoenen Nederlanders. Hierbij komt een grote hoeveelheid informatie kijken en deze moet

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET developer begint jouw dag na een bak koffie met een stand up. De vorderingen worden tijdens de stand up besproken en de doelen worden opgesteld waar jullie als team in de volgende sprint naartoe gaan werken. Onze backend is geschreven in .NET Core en onze Front-end in Angular. Bij ons ga jij dan ook Fullstack aan de slag. Jij wordt hier opgeleid om zelfstandig te kunnen programmeren en applicaties te kunnen implementeren. Er wordt op projectbasis gewerkt, dit bied leuke uitdagingen omdat elke klant een andere visie heeft over de applicatie die wij maken. Je gaat

Bekijk vacature »

Senior Front-End Developer

As a Senior Front-end Developer you maintain the balance between creativity and functionality for our webshop, and you coach your fellow developers. How do I become a Senior Front-End Developer at Coolblue? As a Front-end Developer you work on the user-friendliness of our webshop for millions of customers. You enjoy working with the UX Designer to pick up stories. You get energy from coming up with creative solutions and are happy to present this within the team. You are also proud of your work and welcome all feedback. Would you also like to become a Senior Front-End Developer at Coolblue?

Bekijk vacature »

Front-end developer gezocht

Functie Je komt in een team met ambitieuze developers die de passie voor Front-End met jou delen. Samen ga je aan de slag met leuke en leerzame opdrachten. Het team heeft een eigen budget en financiën en zij bepalen zelf hoe dat besteed en investeert wordt. Je gebruikt tools als JavaScript, Node.js, React, Angular, Typescript en Vue.js wanneer je werkt aan de opdrachten. Daarnaast zul je veel leren van je collega’s en gezamenlijk een leuke tijd doorbrengen tijdens activiteiten zoals wintersport, hackatons en conferentiebezoeken. Je krijgt niet alleen de mogelijkheid Front-End te ontwikkelen, maar ook vooral jezelf. Dit kan behaald

Bekijk vacature »

Productontwikkelaar Food

Wat ga je doen Als Productontwikkelaar Food ga je nieuwe producten ontwikkelen en bestaande producten verbeteren. Je bent hierbij betrokken bij het gehele proces: van productconcept naar proefreceptuur, het realiseren va het product (op kleine schaal) en het testen van producten in een productieomgeving. Verder: Bewaak je de status van verschillende fases van productontwikkeling en lever je tijdig de benodigde data aan Ben je bezig met de optimalisatie van oude en nieuwe recepturen Begeleid of organiseer je proefsessies (sensorisch onderzoek) in het team en/of bij klanten Onderhoud je contacten met de klanten, leveranciers van grondstoffen e.a. externe partijen Houd je

Bekijk vacature »

REMOTE - Front-end Angular developer

Functie Het IT-team bestaat momenteel uit de IT Manager, 2 back-end developers, 1 fullstack developer, 1 designer en een DevOps engineer. Ze zijn momenteel op zoek naar een ervaren Front-end developer die autonoom en gedisciplineerd aan de slag gaat, en bij aanvang als enige developer met hun Front-end applicaties bezig is. Wel hebben ze de ambitie om hier snel een 2e developer bij te vinden die jij dan ook zal kunnen aansturen/begeleiden. Je zult aan de slag gaan met het doorontwikkelen van hun bestaande UI in Angular. Maar ook het ontwikkelen van een mobiele app. Hierbij hechten ze veel waarde

Bekijk vacature »

SQL ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor een gave werkgever in regio Breda zijn wij per direct op zoek naar een SQL ontwikkelaar/ functioneel consultant. Hier wordt jij mede verantwoordelijk voor zowel de design en implementatie van SQL-databases als voor het verstaan van de processen van klanten naar het vertalen van deze processen naar IT-oplossingen. Jouw takenpakket komt als volgt uit te zien: Je test de ontwikkelde oplossingen om er zeker van te zijn dat deze voldoen aan de functionele specificaties en de behoeften van de organisatie; Je ontwerpt, ontwikkelt en implementeert SQL-databases om de data behoeften van de organisatie te ondersteunen; Je stelt op

Bekijk vacature »

(Junior) PHP Ontwikkelaar bij een retail bedrijf i

Bedrijfsomschrijving Ben jij een ervaren PHP ontwikkelaar met een passie voor retail en ICT? Wil jij werken in een team dat zich bezighoudt met het ontwikkelen van uitdagende applicaties voor een groot retailbedrijf in Delft? Dan zijn zij op zoek naar jou! Functieomschrijving Als PHP Ontwikkelaar werk je in een team aan de ontwikkeling van applicaties die door de gehele organisatie worden gebruikt. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen, testen en implementeren van deze applicaties. Je werkt hierbij nauw samen met andere ontwikkelaars, projectmanagers en stakeholders binnen de organisatie. Je taken bestaan onder andere uit: Ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten en

Bekijk vacature »

Creatieve Front-end developer gezocht!

Functie Het front-end team bestaat momenteel uit 4 collega’s en is hard aan het groeien! Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren. Je werkt in het front-end team samen met de back-end teams en product owners om te zorgen dat de applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Jouw expertise zorgt ervoor dat de juiste keuzes gemaakt worden qua techniek en ontwerp, van back-end tot aan gebruiker. In samenspraak met je team bepalen jullie de beste keuze voor techniek. Ook is er altijd ruimte om nieuwe technieken te ontdekken. Eisen • Je hebt gedegen

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving In deze functie ga je werken als C# Developer. Jij gaat aan de slag met de volgende taken: Maatwerk software bouwen; Huidige softwareprojecten verder uitbouwen en optimaliseren; Ideeën van de klant omzetten naar handige oplossingen en tools; Bovenstaande doe je middels de Microsoft- stack: C#, ASP.NET en MVC/ Entity Framework. Ben je net afgestudeerd aan een HBO opleiding Informatica, aarzel dan niet om te solliciteren. Dit is namelijk de ideale startersfunctie! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van websites. Dit is door

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Raymen

Raymen

13/11/2006 16:25:00
Quote Anchor link
Hey, ik zit met een probleem,
ik wil dat als ik toevoeg in de database dat bij 'test' elke keer 1 erbij komt maar dat je ook 1 eraf kan halen. Hoe doe ik dat?
 
PHP hulp

PHP hulp

10/05/2024 01:20:14
 
- SanThe -

- SanThe -

13/11/2006 16:28:00
Quote Anchor link
UPDATE ..... SET veld = veld + 1 WHERE .......
 
Frank -

Frank -

13/11/2006 16:33:00
Quote Anchor link
Heb je het soms over een id (met auto_increment) waarvan het nummer moet worden gewijzigd? Zo ja, vergeet dan dat je deze vraag ooit hebt gesteld en blijf met je vingers van de auto_increment af. Dit heeft geen enkele betekenis voor wie of wat dan ook, het is uitsluitend om een uniek record te herkennen en niet meer dan dat.
 
Raymen

Raymen

13/11/2006 16:39:00
Quote Anchor link
@frank: Nee het heeft geen auto increment
@SanThe: Ik kijk ff of hij het doet

En ik heb nog een vraag, wat is er hier aan fout?
Ik krijg deze fout:
Warning: mysql_num_rows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in C:\Program Files\xampp\htdocs\php-fusion\addproject.php on line 22
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
$sql = "SELECT projects FROM projects WHERE author = {$userdata['user_name']}";
$result = mysql_query($sql);
if(mysql_num_rows($result) < 4)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Raymen
 
Joren de Wit

Joren de Wit

13/11/2006 16:41:00
Quote Anchor link
Fout in query, geen foutafhandeling...

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
<?php
$sql
= "SELECT projects FROM projects WHERE author = '".$userdata['user_name']."'";
$result = mysql_query($sql);

if(!$result)
{

    trigger_error(mysql_error());
}

else
{
    if(mysql_num_rows($result) < 4)
    {
    }
}

?>
 
- SanThe -

- SanThe -

13/11/2006 16:43:00
Quote Anchor link
Foutafhandeling vergeten. Is de query wel gelukt?

$vars buiten quotes houden.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$sql
= "SELECT projects FROM projects WHERE author = '" . $userdata['user_name'] . "'";
?>

Edit: Foutje hersteld.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - SanThe -
 
Raymen

Raymen

13/11/2006 16:51:00
Quote Anchor link
@iedereen, me 2e probleem is opgelost, me 1e nog niet :(
SanThe schreef op 13.11.2006 16:28:
UPDATE ..... SET veld = veld + 1 WHERE .......

en hoe doe ik dat met insert?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$sql = "INSERT INTO projects (projects)  VALUES(project + 1)";
?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Raymen
 
- SanThe -

- SanThe -

13/11/2006 16:54:00
Quote Anchor link
Als je INSERT dan voeg je een nieuw record toe. Dus je zet de waarde bij VALUES.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$sql
= "INSERT INTO projects (projects)  VALUES(1)";
?>
 
Raymen

Raymen

13/11/2006 17:09:00
Quote Anchor link
ok, ik heb dit nu maar ik krijg deze error:
Unknown column 'projects' in 'field list'
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
$query = "UPDATE fusion_users SET projects = + 1 WHERE $username='$username'";
echo $query;
 
Frank -

Frank -

13/11/2006 18:38:00
Quote Anchor link
Geen idee hoe jouw datamodel er uitziet, maar de kolom projects ontbreekt in elk geval. Wellicht een tikfout?
 
Raymen

Raymen

13/11/2006 18:45:00
Quote Anchor link
(export van me fusion_users tabel)
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
.......
`projects` tinyint(10) NOT NULL default '0',
.......

Ik zie geen typfoutje :S
 
Dion

Dion

13/11/2006 18:52:00
Quote Anchor link
moet die = wel??
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
$query
= "UPDATE fusion_users SET projects ?=> = <=? + 1 WHERE $username='$username'";
echo $query;

moet ie niet zo??
$query = "UPDATE fusion_users SET projects + 1 WHERE $username='$username'";
echo $query;
?>
 
Raymen

Raymen

13/11/2006 18:54:00
Quote Anchor link
ik heb het al, het was een andere query (dom van mij, srry) xD
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Raymen
 
Joren de Wit

Joren de Wit

13/11/2006 18:58:00
Quote Anchor link
Het is dan altijd nog:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
$sql
= "
    UPDATE fusion_users
    SET projects = projects + 1
    WHERE username = '"
.$username."'
    "
;
?>
 
Raymen

Raymen

13/11/2006 19:16:00
Quote Anchor link
hij doet het maar het probleem nou is... hij doet niet elke keer +1 als hij het update :(
 
Joren de Wit

Joren de Wit

13/11/2006 19:19:00
Quote Anchor link
Elke keer dat je deze query uitvoert zal de huidige waarde van projects met 1 opgehoogd worden. Wat is je probleem, 'hij doet niet elke keer +1 als hij het update' is wel erg onduidelijk omschreven...
 
Raymen

Raymen

13/11/2006 19:20:00
Quote Anchor link
nou hij word niet als ik deze query uitvoer opgehoogd met 1
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Raymen
 
Joren de Wit

Joren de Wit

13/11/2006 19:24:00
Quote Anchor link
Laat je script eens zien waarin je deze query gebruikt. Hoe kom je aan $username, bestaat die variabele wel? Heeft de variabele wel de juiste waarde?
 
Frank -

Frank -

13/11/2006 19:25:00
Quote Anchor link
Waar controleer jij hoeveel records er zijn bijgewerkt? Dat je de query uitvoert, wil niet zeggen dat er iets wordt bijgewerkt, zie de WHERE.

Met mysql_affected_rows() kun je opvragen hoeveel records er zijn bijgewerkt. Uiteraard controleer je of de query uberhaubt wel is uitgevoerd.
 
Raymen

Raymen

13/11/2006 19:28:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
<?php

error_reporting (E_ALL);

    require_once "maincore.php";
    require_once "subheader.php";
    require_once "side_left.php";

    include LOCALE.LOCALESET."project.php";    
    opentable($locale['400']);
    
    if ($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST') {
        $date = date("d-m-Y H:i");
        $username = $userdata['user_name'];
        $sql = "INSERT INTO projects (id, name, description, author, date, progress, game, xgame, type)
                               VALUES('', '"
. mysql_real_escape_string($_POST['name']) . "', '" . mysql_real_escape_string($_POST['description']) . "', '" . mysql_real_escape_string($_POST['author']) . "', '" . mysql_real_escape_string($date) . "', '" . mysql_real_escape_string($_POST['progress']) . "', '" . mysql_real_escape_string($_POST['game']) . "', '" . mysql_real_escape_string($_POST['xgame']) . "', '" . mysql_real_escape_string($_POST['type']) . "')";
        mysql_query($sql) or die(mysql_error());
        

        $query = "UPDATE fusion_users SET projects = ++ WHERE user_name ='".$username."'";
        mysql_query($query) or die (mysql_error());
        
        echo "Uw Project is toegevoegd";    
    }
else
    {
        $sql = "SELECT projects FROM fusion_users WHERE user_name = '".$userdata['user_name']."'";
        $result = mysql_query($sql) or die(mysql_error());
        if(mysql_num_rows($result) < 4)
        {

        
        ?>

    <table border="0"><form method="post" action="addproject.php" enctype="multipart/form-data">
    <tr><td width="40%">Project Naam:</td><td><input type="text" size="20" class='textbox' maxlength="20" name="name">(Max 20 chars)</td></tr>
    <tr><td width="40%">Project Beschrijving:</td><td><textarea name="description" class='textbox' style='width:100%;' rows="8" cols="31"></textarea></td></tr><tr><td width="40%">Game:</td><td>
    <select name="game" class='textbox'<option value="cod">CoD</option><option value="coduo">CoD:UO</option><option value="cod2">CoD2</option><option value="web">Web(site/page)</option><option value="other">Other</option></select>
    <select name="xgame" class='textbox'><option value=""></option><option value="sp">SP</option><option value="mp">MP</option><option value="spmp">SP+MP</option></select>
    </td></tr><tr><td width="40"%>Type:</td><td>
    <select name="type" class='textbox'><option value="map">Map</option><option value="mod">Mod</option><option value="html">HTML</option><option value="php">PHP</option><option value="other">Other</option></select>
    <input type="hidden" name="author" value="<?php echo $userdata['user_name']; ?>"><input type="hidden" name="progress" value="<?php echo "0"; ?>"></td></tr>
    <tr><td width="40%"></td><td><input class='textbox' type="Submit" name="Submit" value="Voeg toe">
    </table></form>
        <?
    }else
    {
        echo "Je mag maximaal <b>3</b> projecten hebben, verwijder er één als u er nog één wilt toevoegen";
    }
    }

    closetable();

    require_once "side_right.php";
    require_once "footer.php";
?>

hij heeft de goede waarde want projects werd 1, maar als ik die query nog een keer uitvoer blijft hij 1 :S
 
Frank -

Frank -

13/11/2006 19:39:00
Quote Anchor link
Zolang jij niet controleert hoeveel records er daadwerkelijk zijn bijgewerkt, kun je nooit zeker zijn dat jij de juiste query hebt uitgevoerd. De functie mysql_affected_rows() is de enige die duidelijkheid kan verschaffen, ga daar dan ook eens iets mee doen.

Offtopic: $date = date("d-m-Y H:i"); levert geen datum op, alleen maar bugs! Een datum sla je op in een DATE of DATETIME in het formaat yyyy-mm-dd hh:mm:ss. Een ander formaat is fout.
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.