else if met font color werkt niet

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Robert-Jan De Vries

Robert-Jan De Vries

08/10/2007 22:52:00
Quote Anchor link
Dag allemaal,

Voor mijn vrienden poker site ben ik bezig met wat statistieken te maken waar iedereen kan zien hoe hij/zij het doet.

Dus hoevaak ben je al langsgeweest om te spelen, hoe hoog is je buy in meestal, heb je winst of verlies.

Maar voor het winst/verlies deel wil ik dus weergeven of iemand winst of verlies heeft. Nu dacht ik dat simpel te kunnen maken. Elke speler heeft gewoon een paar tabellen met bijv de namen inleg of winstverlies.

Nu kan ik wel gewoon het getal uit die tabel weergeven, maar ik wil dat als het -13 is dat hij in rood zegt Verlies: 13 of als het bijv gewoon 13 is dat er komt te staan in het groen: Winst 13. Nu heb ik het volgende gemaakt, maar dit werkt dus niet. Wie weet wat ik hier nou fout doe?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<?php

$data
["winstverlies"] = $winstverlies;

if ($data["winstverlies"] > 0) {
   echo "<font color=\"#008000\">Winst</font> ". $data["winstverlies"] ."</font><br>";

   }
else {
   echo "<font color=\"#FF0000\">Verlies</font>: EUR ". $data["winstverlies"] .",-</font><br>";
   }


?>



Ik was weer te snel, sorry het is natuurlijk:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?php

if($data["winstverlies"] > 0)
{

   echo "<font color=\"#008000\">Winst</font> ". $data["winstverlies"] ."</font><br>";
   }

   else {
   echo "<font color=\"#FF0000\">Verlies</font>: EUR ". $data["winstverlies"] .",-</font><br>";
   }


?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Robert-Jan De Vries
 
PHP hulp

PHP hulp

14/05/2024 09:35:34
 
Frank -

Frank -

08/10/2007 23:07:00
Quote Anchor link
Tips:
- Gebruik css, <font> is al jaren vervallen
- Gebruik bij echo enkele quotes ', dan hoef je niet alle dubbele quotes in je html te gaan escapen.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.