e-mail form fout

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Kevin vdm

kevin vdm

02/04/2007 14:06:00
Quote Anchor link
ik zit dus met een fout in en e-ail formulier kan iemand het vinden

<p align="left">Uw E-mail:</p>
<p align="left"> <input name="e-mail" type="text" id="e-mail">
</p>
<p align="left">uw Dutchleader account:</p>
<p align="left"> <input name="Dl account" type="text" id="Dl account">
</p>
<p align="left">aantal dutchleaders:2000</p>
<p align="left">U ontvangt uw dutchleaders binnen de 3dagen, neem anders contact op met [email protected]</p>
<p align="left">
<input type="submit" name="Submit" value="zend">
<input type="reset" name="Reset" value="wissen">
</p>
</form>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?php
$onderwerp
= "2000 Dutchleaders gekocht"; // aanpassen naar wens
$bericht = "U moet 2000 dutchleaders versturen naar '$_POST['Dl account']. Zijn email is: '$_POST['e-mail']'";$van = $_POST['e-mail'];
if(isset($_POST['e-mail']) && isset($_POST['Dl account']))
{

mail("[email protected]",$onderwerp,$bericht,"From $van");
echo "<meta http-equiv='refresh' content='0;URL=index.php' />";
}

else
{echo "Vul aub alle velden in.";}
?>


de fout is
Parse error: syntax error, unexpected T_ENCAPSED_AND_WHITESPACE, expecting T_STRING or T_VARIABLE or T_NUM_STRING in /home/fyvernat/public_html/creditsworld/koop_2000.php on line 135

lijntje 135 is

$bericht = "U moet 2000 dutchleaders versturen naar '$_POST['Dl account']. Zijn email is: '$_POST['e-mail']'";$van = $_POST['e-mail'];
 
PHP hulp

PHP hulp

04/05/2024 10:35:41
 
- wes  -

- wes -

02/04/2007 14:09:00
Quote Anchor link
$_POST['Dl account']

spaties in je veldnamen vermijden, mocht je ze toch willen gebruiken, vervang elke spatie door een _ in je $_POST['']
 
Kevin vdm

kevin vdm

02/04/2007 14:18:00
Quote Anchor link
dus wat wordt hetd dan?
 
Kevin vdm

kevin vdm

02/04/2007 14:31:00
Quote Anchor link
iemand?
 
Jacco Engel

Jacco Engel

02/04/2007 14:35:00
Quote Anchor link
2000 dutchleaders versturen naar '".$_POST['Dl account'].". Zijn email is: '".$_POST['e-mail']."'";

probeer dit eens
 
- wes  -

- wes -

02/04/2007 14:39:00
Quote Anchor link
spatie vervangen door _!!!

spaties vermijden!!!
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

02/04/2007 14:42:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
    $bericht
= 'U moet 2000 dutchleaders versturen naar ' . $_POST['Dl account'] . '. Zijn email is: ' . $_POST['e-mail'];
?>
 
Jacco Engel

Jacco Engel

02/04/2007 14:45:00
Quote Anchor link
@wes dat weten we wel en dat weet TS nu ook alleen is het de vraag of hij in de luxe verkeerd dit te kunnen aanpassen
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

02/04/2007 14:51:00
Quote Anchor link
Ik zit net ff te testen, maar als je een input een name met spaties geeft en je verstuurt het formulier, komen die underscores er automatisch in. Zou dat nieuw zijn van PHP5?

Link: formulier met een input met een naam met spaties erin.
 
Kevin vdm

kevin vdm

02/04/2007 16:40:00
Quote Anchor link
??? nu verzend hij het niet eens
ij vernieud de pagina gewoon
 
- SanThe -

- SanThe -

02/04/2007 19:42:00
Quote Anchor link
kevin schreef op 02.04.2007 16:40:
??? nu verzend hij het niet eens
ij vernieud de pagina gewoon

Hier kunnen we wat mee.
 
Dennis Jongerden

Dennis Jongerden

02/04/2007 19:49:00
Quote Anchor link
Je bent een nieuw topic gestart. Volgens mij heb je van mij even terug een werkend formulier gehad?!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.