Emailadressen uit SQL file halen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Danny S

Danny S

26/07/2011 14:07:29
Quote Anchor link
Hallo,

Ik kwam hier net nog een 120mb grote SQL database file tegen van een site die ik enige tijd geleden had. Site is offline maar ik heb dus wel nog de databse.

Nu wil ik graag alle emailadressen hieruit halen, hoe doe ik dat?

Heb al gegoogled maar kan niks fatsoenlijks vinden..

Gr.
 
PHP hulp

PHP hulp

12/05/2024 21:58:50
 
- SanThe -

- SanThe -

26/07/2011 14:12:34
 
Danny S

Danny S

27/07/2011 10:09:40
Quote Anchor link
Was dat een cryptisch antwoord? :P Heb er gekeken maar kan niks relevants vinden.. En ik ben totaal niet bekend met sql..
 
- SanThe -

- SanThe -

27/07/2011 10:18:12
Quote Anchor link
Vandaar dat ik je een link geef naar de beginnershandleiding.

Toevoeging op 27/07/2011 10:20:29:

Connect met de database.
SELECT emailadres FROM .... WHERE 1
Resultaat doorlopen en je hebt alle emailadressen.
 
Danny S

Danny S

28/07/2011 10:51:40
Quote Anchor link
Ik weet inderdaad dat je op die manier data uit de database kan halen. Maar ik heb geprobeerd die database te uploaden naar mijn server maar hij zegt dat ik max 50 mb mag uploaden. Database is 120 mb.

En ik wou liever niet een hele apache omgeving opzetten om dit te realiseren.

Maar dan kijk ik wel ff verder als er geen andere optie is, bedankt iig!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.