encryptie van java in php

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Kevin

kevin

14/06/2009 10:24:00
Quote Anchor link
hoi

ik ben begonnen een half jaartje geleden met een private server van runescape
en ik wou er nu een website bij gaan bouwen. opzich is mijn php best goed alleen hier kom ik echt niet aan uit, ik heb in java een functie die mijn password omzet naar een geencrypt password.

public static long stringToLong(String s) {
long l = 0L;
for (int i = 0; i < s.length() && i < 12; i++) {
char c = s.charAt(i);
l *= 37L;
if (c >= 'A' && c <= 'Z')
l += (1 + c) - 65;
else if (c >= 'a' && c <= 'z')
l += (1 + c) - 97;
else if (c >= '0' && c <= '9')
l += (27 + c) - 48;
}
for (; l % 37L == 0L && l != 0L; l /= 37L);
return l;
}
deze code krijg als de functie word aangeroepen me password mee en encrypt het

alleen wil ik nu deze zelfde code hebben maar dan in php. kan iemand deze code zo omzetten dat php het ook kan

alvast hartelijk bedankt
kevin
 
PHP hulp

PHP hulp

12/05/2024 20:34:30
 
Afra ca

Afra ca

14/06/2009 12:52:00
Quote Anchor link
Wil je perse deze "encryptie-methode" in een php vorm gieten, of is hash met als algoritme sha-256 bijv. , inclusief natuurlijk Salt en pepper ook prima voor jou? Natuurlijk is hash maar 1-way-encryptie, dus in principe alleen voor controleren van bijvoorbeeld een POST-wachtwoord met database-wachtwoord (die je natuurlijk nooit PLAIN opslaat)

edit: En natuurlijk is encryptie in php serverside, dus ontkom je niet aan de "man-in-the-middle"
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Afra ca
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.