Eregi_replace

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Functioneel applicatiebeheerder - SOP-SYS-SAM

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Functioneel Applicatiebeheerder op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je gaat samenwerken in een team van circa 15 functioneel applicatiebeheerders en gaat onderdeel uitmaken van een DevOps team. Met dit team ga je applicaties (laten) ontwikkelen en beheren. Hierbij concentreer je je vooral op de functionele aspecten, zodat

Bekijk vacature »

Fullstack developer - medior

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie willen werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Dordrecht zijn wij op zoek naar versterking voor op de afdeling Software Development! Als Fullstack developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Werkzaamheden Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met

Bekijk vacature »

Cloud Engineer

Ben jij een ervaren Cloud Engineer die complexe omgevingen kan overzien en wil je graag in vaste dienst werken bij een professioneel en kleinschalig bedrijf waar je een belangrijke rol kan spelen? Wij, IntelliMagic in Leiden, ontwikkelen specialistische IT monitoring software die we als SaaS oplossing verkopen aan grote bedrijven in Europa en de VS. We zijn een Nederlands bedrijf met een goede sfeer en met grote waardering voor de persoonlijke inbreng en kwaliteiten van onze medewerkers. Wij zoeken een ervaren Cloud Engineer met academisch denkniveau die verantwoordelijk wordt voor het beheer van de cloud infrastructuur voor onze Europese klanten.

Bekijk vacature »

Junior Java Developer

Dit ga je doen Full stack web- en appdevelopment; Vertalen van de functionele wensen naar de technische specificaties; Sturing geven aan/klank board zijn voor de software teams; Trainen van de software teams; Sparren met klanten; Meedenken over architectuur. Hier ga je werken De organisatie is een bureau welke websites en mobiele applicaties bouwt voor verschillende toonaangevende organisaties. Hierbij richten zij zich voornamelijk op de sectoren leisure, overheid en zorg. De sfeer intern kenmerkt zich door informaliteit, gezelligheid en ambitie. Ze werken dag in dag uit samen om mooie producten op te leveren voor hun klanten. Op dit moment zijn er

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar start jij een team met 12 programmeurs. Jullie zijn verantwoordelijk voor het huidige platform van deze organisatie. Als team werken jullie in tweewekelijkse sprints en starten jullie iedere dag met een stand-up. Jij werkt samen met jouw team aan het uitbreiden van het huidige platform door middel van nieuwe features. Daarnaast zorg jij er samen met jouw team voor dat het platform veilig is en gebruiken jullie de nieuwste technieken om deze veiligheid te waarborgen. Zo maken jullie gebruik van C# .NET, .NET Core, React, Azure, Kubernetes, ASP.NET, MVC. Jij gaat aan het werk in

Bekijk vacature »

Software Developer

Bij een bedrijf in de machinebouw, regio Roosendaal, zijn we op zoek naar een: Software Developer Waar ga je werken? Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de grondverzetmachines. Al meer dan 50 jaar leveren ze zowel nationaal als internationaal diverse machines. Het is een familiebedrijf met een informele werksfeer. Wat ga je doen? Als Software Developer je verantwoordelijk voor: - Je werkt voortdurend aan oplossingen voor het op afstand bewaken en besturen van oogstmachines; - Het visualiseren van gegevens in rapporten, apps of andere formaten; - Voorspellend machineonderhoud; - Taakplanning; - Je schrijft aangepaste plug-ins om gegevens te importeren of exporteren

Bekijk vacature »

Machine Software Developer

Bij een bedrijf in de machinebouw, regio Roosendaal, zijn we op zoek naar een: Machine Software Developer Waar ga je werken? Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de grondverzetmachines. Al meer dan 50 jaar leveren ze zowel nationaal als internationaal diverse machines. Het is een familiebedrijf met een informele werksfeer. Wat ga je doen? Als Machine Software Developer ben je verantwoordelijk voor: - Je ontwerpt, ontwikkelt en debugt software voor machinebesturingssystemen en complexe landbouwmachines; - Je stelt gebruikersinterfaces op (cabinedisplays); - Op termijn ga je softwareprojecten leiden voor specifieke machines; - Inclusief planning, documentatie en validatie; - Om specificaties te verifiëren

Bekijk vacature »

Junior .NET Software Developer

Dit ga je doen Software development met behulp van C# .NET en / of PHP, je mag zelf kiezen waar jij je in wil specialiseren Meedenken over het nieuwe pakket, waar moet het aan voldoen? Unit-, integratie- en diverse andere tests schrijven en uitvoeren Nauw samenwerken met je IT collega's zoals Testers, Developers, DevOps Specialisten en Architecten Jezelf ontwikkelen met behulp van trainingen en cursussen Hier ga je werken Onze klant, een grote speler in de medische sector, is op zoek naar een enthousiaste junior (of meer ervaren) Software Developer die klaar is voor een nieuwe stap in zijn of

Bekijk vacature »

Back-End Web Developer

Als Back-End Web Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn. Wat doe je als Back-End Web Developer bij Coolblue? Als Back-End Web Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Als backend developer weet je de weg in PHP, kan je in Typescript een microservice op zetten of ben je bereid om dit te leren. Ook Web Backend Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen PHP

Bekijk vacature »

.NET developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Ervaren .NET Developer gezocht! Wij zoeken een ervaren .NET developer die aan de slag gaat voor een softwarebedrijf in de regio Rhenen. In deze rol ben jij zowel zelfstandig als in teamverband verantwoordelijk voor het ontwikkelen en verbeteren van bestaande producten. Daarnaast houdt jij je bezig met de nieuwbouw van websites, webapplicaties en mobiele applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Je werkt hierbij nauw samen met andere developer, productmanagers en product specialisten om mooie producten te creëren. Bedrijfsprofiel Waar kom je te werken? Je komt te werken voor snelgroeiende softwareleverancier en allround dienstverlener. Klanten van deze

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Net afgestudeerd en op zoek naar een leuke baan als developer? Zoek niet verder! Ik heb een functie beschikbaar als back-end developer, bij een leuk familiebedrijf. Je gaat werken met de Microsoft stack en de technieken C# en .NET. Verder maak je gebruik van MVC en Entity framework. SQL kent ook geen geheimen voor jou. Jouw verantwoordelijkheden: Nieuwe maatwerk software bouwen; API koppelingen bouwen; Applicaties en software optimaliseren; Back-end programmeren. Een erg uitdagende functie, met veel vrijheid. Je kan meerdere dagen thuis werken en als je op kantoor werkt wordt de lunch verzorgd. Heb je interesse, reageer dan

Bekijk vacature »

Junior PHP (Laravel) Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Laravel Developer! Sta je aan het begin van je carrière en ben je op zoek naar een leuke baan? Lees dan verder! Voor een softwarebedrijf in omgeving van Schiphol zijn wij op zoek naar een ervaren PHP (Laravel) Developer. Je gaat je bezighouden met het ontwikkelen van innovatieve bedrijfsapplicaties. Samen met het team, bestaande uit designers en developers, maak je mooie oplossingen voor bedrijven in diverse branches. Je zorgt dat de opgeleverde websites perfect werken en de klant meer dan tevreden is. Je kunt rekenen op een afwisselende baan met leuke

Bekijk vacature »

Fullstack Developer

Functieomschrijving Heb je kort geleden jouw HBO diploma ICT development behaald? Of zit je nog aan het begin van je carrière en heb je affiniteit met C#.NET? Voor een erkende werkgever in de omgeving van Oosterhout zijn wij op zoek naar een fullstack developer. Als C#.NET developer werk je samen met een vooruitstrevend team aan het ontwikkelen van maatwerk software voor klanten. Je hebt affiniteit met SQL, maar nog belangrijker is dat je kennis en ervaring hebt met C#.NET. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Het ontwikkelen van onze high-availability en high-performance backend; Je begint de dag rond 8:30

Bekijk vacature »

C# .NET Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving Gezocht: Software Developer C# .NET voor een dynamische organisatie! Ben je onlangs afgestudeerd of ben je toe aan de volgende stap in je professionele carrière? Lees dan verder! We zijn momenteel op zoek naar een Software Developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging en die onze eindklant in de regio Arnhem kan versterken. In deze functie werk je aan verschillende projecten en bezoek je vaak klanten. Je kunt een rol verwachten met veel uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid. Bedrijfsprofiel Binnen welke organisatie ga je aan de slag? Je gaat werken bij een organisatie die zich specialiseert in het

Bekijk vacature »
Mark PHP

Mark PHP

08/05/2004 17:55:00
Quote Anchor link
Ik heb de volgende code:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?
 $text
= eregi_replace('\^9', '<span class="tddarkred">',$text);
 return $text;
?>


De kleur donkerrood wordt (dmv css) doorgegeven aan de $text. Alleen wil ik de afsluitcode </span> ook in de eregi_replace code. Ik heb verschillende dingen geprobeerd, maar soms zag ik $text nergens meer verschijnen of werdt de hele $text de kleur donkerrood.

Kortom, ik kom er ff niet uit. Thx voor de hulp :-)
 
PHP hulp

PHP hulp

22/05/2024 02:54:00
 
Eris -

Eris -

09/05/2004 11:21:00
Quote Anchor link
Regular expressions is het antwoord
 
Arend a

Arend a

09/05/2004 11:36:00
Quote Anchor link
Sterker nog: het is de vraag.
 
Eris -

Eris -

09/05/2004 11:59:00
Quote Anchor link
Zo doe ik het
$bericht = preg_replace("/\[b\](.*?)\[\/b\]/si", "<span class=\"bold\">\\1</span>", $bericht);

het werkt altijd :)
 
Mark PHP

Mark PHP

09/05/2004 13:48:00
Quote Anchor link
Uhm... bij mij niet

k heb de volgende code
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
 $text
= preg_replace('/\^1/', '<span class="tdred">\\1</span>', $text);
?>

en hij vervangt niks.

Zal wel weer aan mijn phpverstand liggen waarschijnlijk :(.

Hoe moet dit wel goed?
 
Rick

Rick

09/05/2004 18:30:00
Quote Anchor link
op dit moment vervang je dus ^1 door <span class="tdred"></span>

lijkt me weinig nuttig?
sowieso hoe vaak krijg jij ^1 als input?
 
Mark PHP

Mark PHP

09/05/2004 18:57:00
Quote Anchor link
Is idd niet nuttig, ik wil dat <span class="tdred">$text</span> de output wordt. Ik probeerde het bericht van Jaap te veranderen zodat ie goed werd, maar hij vervangt niks. Ik weet dat de code fout is en daarom vraag ik om de oplossing.

PS input ^1 komt bij mij best veel voor.
 
Bo az

Bo az

09/05/2004 19:30:00
Quote Anchor link
Wel bij Call of Duty , denk jij dat & [ / b ] veel voor zou komen als dat niet de standaard voor UBB codes was?

;) :P
Gewijzigd op 09/05/2004 19:31:00 door Bo az
 
Mark PHP

Mark PHP

09/05/2004 20:09:00
Quote Anchor link
idd call of durt ;)

Met de code
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
$text
= preg_replace("/\^1(.+?)/s", '<span class="tdred">\1</span>', $text);
?>

kan ik slechts 1 letter achter elkaar vervangen (wel met </span> achter deze letter), maar niet meerdere letters 8er elkaar.

Iemand een id?
 
Rick

Rick

10/05/2004 04:03:00
Quote Anchor link
\^1(.?)
 
Mark PHP

Mark PHP

10/05/2004 08:46:00
Quote Anchor link
Error : Warning: Delimiter must not be alphanumeric or backslash in c:\Webserver\www\Cracked servers\stats.php on line 47

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
$text
= preg_replace("\^1(.?)", '<span class="tdred">\1</span>', $text);
?>


Wat is hier fout aan, oftewel hoe krijg ik alle letters achter elkaar goed?
 
Mitch X

Mitch X

10/05/2004 10:00:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
$text
= preg_replace("/\^1(.?)/", '<span class="tdred">\1</span>', $text);
?>
 
Rick

Rick

10/05/2004 13:42:00
Quote Anchor link
Mark: het was gewoon een standaard regex

als je die met ereg gebruikt werkt het direct, als je het met preg gebruikt dan moet je er / voor en achter zetten
 
Mark PHP

Mark PHP

10/05/2004 15:00:00
Quote Anchor link
Dan nog vervangt ie maar 1 letter. :-(
 
Rick

Rick

10/05/2004 15:28:00
Quote Anchor link
Quote:
kan ik slechts 1 letter achter elkaar vervangen
dat vroeg je toch?
 
Mark PHP

Mark PHP

10/05/2004 15:29:00
Quote Anchor link
Uh... eigenlijk niet.
Sorry, misschien beetje onduidelijk.

Maar heb je een id?
 
Mitch X

Mitch X

10/05/2004 15:41:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
$text
= preg_replace("/\^1(.*)/", '<span class="tdred">\\1</span>', $text);
?>
Gewijzigd op 10/05/2004 15:43:00 door Mitch X
 
Mark PHP

Mark PHP

10/05/2004 16:05:00
Quote Anchor link
Bedankt, het werkt.

Alleen alweer volgend probleempie :-|

Als iemand meerdere keren ^1 invoert, bijvoorbeeld ^1sad^13tr, kapt de replace de tweede ^13tr eruit, zodat ik alleen "SAD" in het rood zie, wat natuurlijk niet de bedoeling is.

Hoe los ik dit op?
 
Mark PHP

Mark PHP

10/05/2004 16:31:00
Quote Anchor link
Probleem inmiddels opgelost...

Code werkt nu goed!

Thx all
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.