error in session id

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Rick geenidee

rick geenidee

30/06/2009 19:02:00
Quote Anchor link
hoi iedereen in mijn conifig staat een session id script.
gisteren deed hij het nog en vanaag geeft hij deze fout:
: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /customers/......t.be/................be/httpd.www/index.php:6) in /customers/.........../...............be/httpd.www/config.php on line 16

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /customers/......t.be/................be/httpd.www/index.php:6) in /customers/.........../...............be/httpd.www/config.php on line 16

wie kan me helpen
 
PHP hulp

PHP hulp

19/05/2024 06:17:01
 
- SanThe -

- SanThe -

30/06/2009 19:04:00
 

30/06/2009 21:09:00
Quote Anchor link
En zet anders dit eens bovenaan:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
ini_set('display_errors',0);
?>
 
Midas

Midas

30/06/2009 21:12:00
Quote Anchor link
Danny schreef op 30.06.2009 21:09:
En zet anders dit eens bovenaan:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
ini_set('display_errors',0);
?>
Wat is dit nou voor oplossing?! Errors maar gewoon niet laten zien? Oplossen lijkt me toch echt beter.
 
RvW Of toch niet

RvW Of toch niet

30/06/2009 21:15:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<?php

    $connect
= mysql_connect('localhost', 'gast', '');
    connect_db('gast', $connect);

    for($i=1; $i <= 40; $i++){

        //Query to insert deelnemers
        mysql_query("INSERT INTO `deelnemer` (`deelnemer_id`, `naam`, `adres`, `postcode`, `woonplaats`, `telefoonnr`, `emailadres`)
                 VALUES ('"
.$i."', 'Henk_".$i."', 'Dorpstraat ".$i."', '".$i.$i.$i.$i."AD', 'Rotterdam', '01054".rand(1,6)."21".rand(1,9)."', 'Henk_".$i."@hotmail.com')");

        //Query to insert sporten
        mysql_query("INSERT INTO `sport` (`sport_id`, `naam`, `kosten`, `omschrijving`, `minDeelnemers`, `maxDeelnemers`)
                 VALUES ('"
.$i."', 'sport_".$i."', random(0,0,4), 'Dit is een omschrijving voor sport_".$i."', '3', '7')");

        //Query to insert cursussen
        mysql_query("INSERT INTO `cusrus` (`sport_id`, `startdatum`, `naam`) VALUES ('".$i."', '29012009', 'cursus_".$i."')");

        //Query to insert leraren
        mysql_query("INSERT INTO `leraar` (`leraar_id`, `sport_id`, `naam`, `adres`, `postcode`, `woonplaats`, `telefoonnr`, `emailadres`)
                 VALUES ('"
.$i."', '".$i."', 'Piet_".$i."', 'Dorpstraat ".$i."', '"$i.$i.$i.$i."PD', 'Den Haag', '0201".rand(1,4)."345".rand(1,8)."', 'Piet_".$i."@gmail.com')");
        
        //Query to insert groepen
        mysql_query("INSERT INTO `groep` (`groep_id`, `leraar_id`, `naam`, `groepnr`) VALUES ('".$i."', '".$i."', 'groep_".$i."', '".$i."')");

        //Query to insert inschrijvingen
        mysql_query("INSERT INTO `inschrijving` (`start_datum`, `sport_id`, `deelnemer_id`, `groep_id`, `betaald`)
                 VALUES ('29012009', '"
.$i."', '".$i."', '".$i."', '".rand(0,1)."')");

    }

?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door RvW Of toch niet
 
- SanThe -

- SanThe -

30/06/2009 21:17:00
Quote Anchor link
@Danny: Waarom adviseer jij om de error reporting uit te zetten?

Juist error reporting aan en gewoon de fout oplossen.
 
Danny Roelofs

Danny Roelofs

30/06/2009 21:21:00
Quote Anchor link
En als je het dan beter wilt doen:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
 error_reporting(E_ALL);
 ini_set("display_errors", 1);
?>


Want alleen display_errors op on biedt geen 100% garantie, de fout reportage mode is eveneens belangrijk om in te stellen als het op server niveau(php.ini) al wordt onderdrukt.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.