Ervaren (5+ jaar) PHP developer gezocht

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Mike Hooijberg

Mike Hooijberg

03/04/2014 16:31:40
Quote Anchor link
Voor onze klant te Amsterdam zijn wij op zoek naar een fulltime ervaren PHP-developer. Je wordt bij het bedrijf hoofdverantwoordelijk voor de herontwikkeling en uitbreiding van het online platform. De site in kwestie is een nieuw concept op basis van social buying en je zult de belangrijke schakel zijn voor het succes van dit concept. Er is nu al een werkende versie, maar we verwachten dat de verdere groei in features en verdere internationale lanceringen er voor zorgen dat het platform praktisch geheel opnieuw opgebouwd moet worden. Daarom is het dus van belang dat je over veel ervaring beschikt. De werkzaamheden zullen naar verwachting bestaan uit 70% backend werk en 30% frontend werk

Vaardigheden en pres:

- 5+ jaar ervaring met PHP en PHP-frameworks (bij voorkeur Laravel 4)
- Ervaring met cloudoplossingen is een pre
- Zelfstandig en tegelijkertijd een teamplayer

Als deze vacature jou aanspreekt en je deel wilt uitmaken van een jong, snel groeiend en vooruitstrevend online platform met ondersteuning van grote spelers in de Nederlandse online wereld neem dan contact op door te mailen naar [email protected] of te bellen naar 020-2170177. Op deze mooie plek in Amsterdam zul je jouw programmeerskills en je netwerk tot nieuwe hoogtes kunnen brengen!
 
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.