excel dump

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Back-end developer

Dit ga je doen Development d.m.v. XQuery, JSON/XML en REST API's; Ontwikkelen aan een tof en complex zorgplatform; Koppelingen maken met de NoSQL database; Testen en documenteren van de ontwikkelde functionaliteiten; Samenwerking met andere front- en back-end ontwikkelaars. Hier ga je werken Voor een vooruitstrevende organisatie binnen de zorg in Den Haag zijn wij opzoek naar een Back-end Developer die ervaring heeft met o.a.XQuery en Vue.JS of daarin graag zou willen ontwikkelen. Je zal ontwikkelen aan een tof en complex zorgplatform en koppelingen maken met de NoSQL database. Ook het testen en documenteren van de ontwikkelde functionaliteiten behoort tot jouw

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Fullstack Webdeveloper .NET Azure Big Data SaaS

Bedrijfsomschrijving Deze klant van ons is recentelijk onderdeel geworden van een grote moederorganisatie, ze zijn dé partij als het gaat om software maken voor ambitieuze ondernemers, ze maken maatwerk software. Vanuit het fantastisch vormgegeven hightech gebouw te Rotterdam centrum werken ze met zo'n 40 medewerkers aan hoogwaardige software gericht op financiële data, betaalinformatie, maar ook backoffice software. De software wordt webbased, desktop en mobile aangeboden en er worden zeer moderne ontwikkeltechnieken toegepast. Je moet dan denken aan patroonherkenning, Big Data, Machine Learning en OCR. Als Developer, ongeacht je niveau, ga je hier te maken krijgen met de allerleukste kant van

Bekijk vacature »

Lead javascript developer Node.js React

Functie Als fullstack JavaScript developer vind jij het uitdagend om op basis van concrete klantvragen nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Bij voorkeur worden deze functionaliteiten op een bepaalde manier geprogrammeerd, zodat ze door meerdere klanten te gebruiken zijn. Je hebt dus vaak te maken met abstracte vraagstukken. Om dit te kunnen realiseren sta je nauw in contact met de product owner en/of klant. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen. • Inzichten verzamelen bij de klant en/of product owner •

Bekijk vacature »

Front End Ontwikkelaar (React)

In het kort Als front end developer ga je aan de slag met maatwerkprojecten voor onze klanten. Denk bijvoorbeeld aan het toevoegen van een machine aan een database of het corrigeren van formulieren voor ingestuurde orders. Voorbeeld van zo’n project is Smart Link. De projecten waar je op ingezet kunt worden liggen binnen het technische domein waar jij als front end developer een grote rol speelt om samen met je back end collega’s de juiste oplossingen te leveren. please note that this particular role requires fluent Dutch language skills. Dit vind je leuk om te doen Het omzetten van designs

Bekijk vacature »

Applicatieontwikkelaar ABAP

Bedrijfsomschrijving Functieomschrijving De kandidaat zal worden ingezet binnen een van de DevOps teams binnen SCI (Service Centrum Inburgering) voor het ontwerpen en bouwen in SAP ABAP van de binnen SCI gebruikte informatiesystemen. Voornaamste voorkomende werkzaamheden zijn het aanpassen van en bouwen van nieuwe programmatuur in ABAP (Objects), waarbij ook gebruikt wordt gemaakt van DDD (Domain Driven Design) en het opstellen/aanpassen van Functionele/Technische ontwerpen. Daarnaast moeten ook formulieren met SAP Smartforms worden aangepast. Verder speelt de overgang naar SAP4Hana en SAP CPI. Vanwege het veelvuldig gebruik van SAP PO is kennis hiervan een pré. Achtergrond opdracht Momenteel werken meerdere DevOps teams

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

Mendix Consultant / Developer

Dit ga je doen Het in kaart brengen en analyseren van de functionele wensen van de klant rondom Mendix applicaties; Het fungeren als sparringpartner voor de (interne) klanten; Het opstellen van requirements en het vertalen hiervan naar technische mogelijkheden; Het opstellen van user stories; Het bouwen van de Mendix applicaties in samenwerking met jouw team of zelfstandig; Het testen van op te leveren software en het zorg dragen voor de implementatie; Trainen van gebruikers in het gebruik van de applicatie; Werken in een Agile omgeving. Hier ga je werken De organisatie begeeft zich in de retail branche en focust zich

Bekijk vacature »

Consultant Low Code Developer

Functie omschrijving Heb jij verstand van datamodellering, NO CODE Platformen en kun jij het aan om projecten te leiden? Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en ben jij HBO afgestudeerd in de richting van IT? Voor een mooie opdrachtgever in omgeving Delft zijn wij op zoek naar een No Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten. Onderdelen functie Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform, je kunt denken aan Mendix of Betty Blocks. Je bent verantwoordelijk voor

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Programmeren in .NET, Javascript & C# en ontwikkelen in Web Services, Windows Services en MS SQL Server; Zelfstandig verbanden maken Analyseren, testen, bugs fixen, reviewen en rapporteren; Juiste prioriteiten stellen en verantwoordelijkheid nemen; Op architectuur niveau meedenken; Af en toe klanten bezoeken. Hier ga je werken Voor onze relatie zijn wij opzoek naar een .NET ontwikkelaar met minimaal 3 jaar werkervaring. Je komt te werken in een groeiend bedrijf met betrokken collega's die zorgen voor een familiaire sfeer op de werkvloer. Als .NET ontwikkelaar word jij vanaf de eerste werkdag betrokken bij het gehele ontwikkelproces. De

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een echt familiebedrijf in de omgeving van 's-Hertogenbosch ben ik op zoek naar een Software Developer. Jij gaat in de functie van Software Developer werken met C# en .NET framework Jij gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Oplossingen waar de klant echt iets aan heeft, jij krijgt er energie van op dit te realiseren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving(ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is

Bekijk vacature »

Front end developer React Sportgames

Functie Als Front end developer ga jij aan de slag bij een gave en bekende organisatie op het gebied van sportgames. Jij gaat aan de slag in een scrumteam met 6 developers die gepassioneerd en actief bezig zijn om spelers kwalitatieve en mooie spelervaringen aan te bieden. Als scrumteam werken ze in drie wekelijkse sprints en begin je iedere ochtend met een stand-up. Als Front end developer werk jij bij deze organisatie voornamelijk met Javascript, html, css en React. Er wordt veel gebruikt gemaakt ook van C#, Docker en Kubernetes. Het team hecht veel waarde aan het leveren van hoogwaardige

Bekijk vacature »

Medior/senior Front-end developer

Functie Je maakt deel uit van een DevOps Scrum team en werkt samen met back-end developers, test-engineers, interaction designers en een projectmanager. Er zijn verschillende groepen Scrum teams. Een roadmap team is jouw ‘’thuisbasis’’, daar wordt gewerkt aan doorontwikkeling van bestaande omgevingen voor een aantal klanten. Hiernaast zijn er projectteams waar nieuwe omgevingen worden gebouwd, of grote complexe wijzigingen worden doorgevoerd op bestaande omgevingen. Je kunt (afhankelijk van jouw wensen en doelen) dus afwisselend werken in beide teams. Hiernaast participeer je in het Chapter Front-end development waar gezamenlijk kennis en ervaring wordt gedeeld. Als Front-end developer is het jouw doel

Bekijk vacature »

Junior/Medior Front-end developer

Functie Als Front-end developer werk je intensief samen met 1 van de UX-designers en denk je mee over de gebruiksvriendelijkheid en design van onze web- en mobile apps. Je bent betrokken bij sessies met gebruikers om designs te valideren en usability van de app-in-wording te testen. Vervolgens gebruik je dit om samen met je team waarin ook back-end (.NET) developers zitten, te zorgen voor de realisatie van de best mogelijke apps voor studenten en docenten. Eisen • Je hebt een hands-on development en coding mind-set en werkt graag aan een high quality code base welke je consequent onderhouden kan worden

Bekijk vacature »
Jozef

Jozef

06/07/2009 11:05:00
Quote Anchor link
Hallo,
Ik heb onderstaand scriptje op het internet gevonden (http://fundisom.com/phparadise/php/databases/mySQL_to_excel) voor een excel dump uit mysql.
Ik ondervind het probleem dat bij het uitvoeren vh script ik het resultaat in mijn internetbrowser te zien krijg, en dus niet in excel.
Weet er iemand waaraan het zou kunnen liggen?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
<?php

//EDIT YOUR MySQL Connection Info:
$DB_Server = "localhost";        //your MySQL Server
$DB_Username = "";                 //your MySQL User Name
$DB_Password = "";                //your MySQL Password
$DB_DBName = "";                //your MySQL Database Name
$DB_TBLName = "";                //your MySQL Table Name
//$DB_TBLName,  $DB_DBName, may also be commented out & passed to the browser
//as parameters in a query string, so that this code may be easily reused for
//any MySQL table or any MySQL database on your server

//DEFINE SQL QUERY:
//you can use just about ANY kind of select statement you want -
//edit this to suit your needs!

$sql = "Select * from $DB_TBLName";

//Optional: print out title to top of Excel or Word file with Timestamp
//for when file was generated:
//set $Use_Titel = 1 to generate title, 0 not to use title

$Use_Title = 1;
//define date for title: EDIT this to create the time-format you need
$now_date = date('m-d-Y H:i');
//define title for .doc or .xls file: EDIT this if you want
$title = "Dump For Table $DB_TBLName from Database $DB_DBName on $now_date";
/*

Leave the connection info below as it is:
just edit the above.

(Editing of code past this point recommended only for advanced users.)
*/
//create MySQL connection

$Connect = @mysql_connect($DB_Server, $DB_Username, $DB_Password)
    or die("Couldn't connect to MySQL:<br>" . mysql_error() . "<br>" . mysql_errno());
//select database
$Db = @mysql_select_db($DB_DBName, $Connect)
    or die("Couldn't select database:<br>" . mysql_error(). "<br>" . mysql_errno());
//execute query
$result = @mysql_query($sql,$Connect)
    or die("Couldn't execute query:<br>" . mysql_error(). "<br>" . mysql_errno());

//if this parameter is included ($w=1), file returned will be in word format ('.doc')
//if parameter is not included, file returned will be in excel format ('.xls')

if (isset($w) && ($w==1))
{

    $file_type = "msword";
    $file_ending = "doc";
}
else {
    $file_type = "vnd.ms-excel";
    $file_ending = "xls";
}

//header info for browser: determines file type ('.doc' or '.xls')
header("Content-Type: application/$file_type");
header("Content-Disposition: attachment; filename=database_dump.$file_ending");
header("Pragma: no-cache");
header("Expires: 0");

/*    Start of Formatting for Word or Excel    */

if (isset($w) && ($w==1)) //check for $w again
{
    /*    FORMATTING FOR WORD DOCUMENTS ('.doc')   */
    //create title with timestamp:

    if ($Use_Title == 1)
    {

        echo("$title\n\n");
    }

    //define separator (defines columns in excel & tabs in word)
    $sep = "\n"; //new line character

    while($row = mysql_fetch_row($result))
    {

        //set_time_limit(60); // HaRa
        $schema_insert = "";
        for($j=0; $j<mysql_num_fields($result);$j++)
        {

        //define field names
        $field_name = mysql_field_name($result,$j);
        //will show name of fields
        $schema_insert .= "$field_name:\t";
            if(!isset($row[$j])) {
                $schema_insert .= "NULL".$sep;
                }

            elseif ($row[$j] != "") {
                $schema_insert .= "$row[$j]".$sep;
                }

            else {
                $schema_insert .= "".$sep;
                }
        }

        $schema_insert = str_replace($sep."$", "", $schema_insert);
        $schema_insert .= "\t";
        print(trim($schema_insert));
        //end of each mysql row
        //creates line to separate data from each MySQL table row

        print "\n----------------------------------------------------\n";
    }
}
else{
    /*    FORMATTING FOR EXCEL DOCUMENTS ('.xls')   */
    //create title with timestamp:

    if ($Use_Title == 1)
    {

        echo("$title\n");
    }

    //define separator (defines columns in excel & tabs in word)
    $sep = "\t"; //tabbed character

    //start of printing column names as names of MySQL fields

    for ($i = 0; $i < mysql_num_fields($result); $i++)
    {

        echo mysql_field_name($result,$i) . "\t";
    }

    print("\n");
    //end of printing column names

    //start while loop to get data

    while($row = mysql_fetch_row($result))
    {

        //set_time_limit(60); // HaRa
        $schema_insert = "";
        for($j=0; $j<mysql_num_fields($result);$j++)
        {

            if(!isset($row[$j]))
                $schema_insert .= "NULL".$sep;
            elseif ($row[$j] != "")
                $schema_insert .= "$row[$j]".$sep;
            else
                $schema_insert .= "".$sep;
        }

        $schema_insert = str_replace($sep."$", "", $schema_insert);
        //following fix suggested by Josue (thanks, Josue!)
        //this corrects output in excel when table fields contain \n or \r
        //these two characters are now replaced with a space

        $schema_insert = preg_replace("/\r\n|\n\r|\n|\r/", " ", $schema_insert);
        $schema_insert .= "\t";
        print(trim($schema_insert));
        print "\n";
    }
}


?>
 
PHP hulp

PHP hulp

18/05/2024 19:42:52
 
TJVB tvb

TJVB tvb

06/07/2009 11:20:00
Quote Anchor link
begin eens met:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
    error_reporting(E_ALL);
    ini_set('display_errors',1);
?>
 
Jozef

Jozef

06/07/2009 11:26:00
Quote Anchor link
heb dat ertussen geplaatst maar het blijft hetzelfde, zie het resultaat in de browser...
 
Jozef

Jozef

06/07/2009 11:37:00
Quote Anchor link
Aha, nu werkt het wel, denk dat er tijdelijk een probleem was met mijn browser. Alvast bedankt !

Gelieve Niet Bumpen::
Twee of meer keer achter elkaar in een topic posten heet bumpen. Bumpen is pas na 24 uur toegestaan en kan een reden zijn voor de admins en moderators om een topic te sluiten. Gebruik indien nodig de Afbeelding knop om je tekst aan te passen.

SanThe.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jozef
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.