Exif Sony a200 Joomla

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

(Junior) Back-end Ontwikkelaar

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Altijd al willen werken bij een organisatie, die maatwerk applicaties bouwt, die echt impact hebben in de maatschappij? Dit is je kans. Voor een kleine organisatie in de regio van Eindhoven ben ik op zoek naar een C# Ontwikkelaar. Jij gaat aan de slag met de ontwikkeling van maatwerk software en applicaties. Deze organisatie werkt voor grote organisaties in Nederland, maar ook voor het MKB. De projecten waar je aan gaat werken zijn erg divers, waardoor je werk uitdagend blijft en je erg veel kan leren. Verder ga je aan

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Gouda zijn wij op zoek naar versterking op de afdeling Software Development! Als Fullstack react.js developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Onderdelen van jouw functie: Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook

Bekijk vacature »

Senior Java developer

Dit ga je doen Jouw taken als Senior Java Developer zijn: Het maken van strategische keuzes omtrent de nieuwbouw van applicaties; Het maken van technische ontwerpen; Hands-on mee ontwikkelen met het team (met o.a. Java FX, JDBC, SQL, REST, Jax-RS, JSON, Maven, JUnit en Spring (boot)); Reviewen van code en feedback geven op collega developers; Analyseren en oplossen van bugs/incidenten door het onderlinge verband te kunnen leggen van verschillende losstaande systemen. Hier ga je werken Het bedrijf waar je als Senior Java Developer komt te werken staat internationaal bekend om het testen van bodemstructuren door middel van echotechnieken en beeldherkenning.

Bekijk vacature »

C#.NET/Unity Developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in de omgeving van Breda zijn wij op zoek naar een software ontwikkelaar. Dit bedrijf houdt zich bezig met de ontwikkeling van WMS Software (C#/Unity & SQL). Past dit bij jou? Lees snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je werkt aan innovatieve softwareoplossingen voor het verbeteren en/of vernieuwen van processen; Samen met 6 applicatieontwikkelaars hebben jullie de verantwoordelijkheid voor de uitbreiding en ontwikkeling van de webapplicaties; Het uitvoeren van updates/aanpassingen aan de huidig draaiende applicaties; Je bent een luisterend oor naar klanten en vertaalt hun wensen door naar bruikbare software. Bedrijfsprofiel Wie

Bekijk vacature »

Software Developer PHP JavaScript Python HBO SQL

Samengevat: Wij zijn een softwarebedrijf voor Autodealers. Ben jij een Medior of Senior Software Developer? Heb je ervaring met PHP, JavaScript of Python? Vaste baan: Java.Developer Software HBO €3.000 - €5.200 Bij ons op de werkvloer is er een positieve en informele sfeer. Naast een goede begeleiding en een enthousiaste klantenkring biedt deze werkgever een prettige omgeving met zeer afwisselende werkzaamheden. Houd jij van aanpakken en denk je dat je deze uitdaging aankunt? Dan zoeken wij jou! Zij werken voor grote klanten. Zij doen omvangrijke projecten die we bij deze werkgever op kantoor realiseren (geen detachering). Zij werken met state-of-the-art

Bekijk vacature »

PHP Developer Symfony

Dit ga je doen Ontwikkelen van Product Informatie Management (PIM) systemen; Werken aan zowel grotere als kleine projecten voor toonaangevende klanten binnen o.a. de retail. Hier ga je werken Als PHP Developer kom je te werken binnen een vooruitstrevende organisatie die Product Informatie Management (PIM) systemen levert aan hun klanten. Hun klanten zijn toonaangevende bedrijven binnen o.a. de retail. De organisatie zit gevestigd in regio Zwolle en bestaat uit zo'n 35 medewerkers, waarvan 30 IT. Je komt te werken binnen één van de zelfsturende development teams welke ieder verantwoordelijk zijn voor hun 'eigen' klanten. Jouw team bestaat uit 6 backend

Bekijk vacature »

Lead C++ Developer

The role of Lead C++ Developer As Lead C++ Developer at KUBUS you will be responsible for the implementation design of requirements and the software architecture of the desktop applications of BIMcollab, our platform for 3D model validation and issue management aimed at improving the quality of 3D building design models. Better 3D models lead to better buildings, thus contributing to the sustainability of the built environment with smarter use of materials, less waste and energy-efficient buildings. A good user experience is of paramount importance to us; we go for innovation and quality in our development. In your role as

Bekijk vacature »

Junior Back end developer PHP, Symfony

Functie Wij hebben onlangs onze eerste collega’s aangenomen, waardoor ons development team momenteel uit 4 personen bestaat. We bouwen onze software op basis van een PHP-framework (wat op zichzelf een Symfony framework is). Qua ontwikkeling focussen wij ons op 3 focus velden; – API-ontwikkeling/ Component Creatie – Implementatie – Framework ontwikkeling; het toevoegen van nieuwe functionaliteit of interne microservices Onze senior software engineer focust zich momenteel op de laatste twee punten, maar wij komen handen te kort op het eerste veld. Daarom zijn wij op zoek naar een enthousiaste junior software engineer die graag de kneepjes van het vak wil

Bekijk vacature »

OutSystems Developer

Dit ga je doen Het van scratch af aan ontwikkelen van applicaties met OutSystems; Het aanhaken bij diverse projecten binnen de organisatie; Schakelen met de business; Meedenken over de mogelijkheden van het platform binnen de organisatie. Hier ga je werken Deze organisatie is een toonaangevende speler in de vastgoedbranche en telt momenteel ruim 500 medewerkers. Met meer dan 150 applicaties staat er een complex applicatielandschap, bestaande uit standaard- en maatwerkapplicaties. De maatwerkapplicaties worden ontwikkeld door een inhouse development team. Het doel voor de komende periode is het verder vernieuwen en optimaliseren van het huidige applicatielandschap. Zo staat de organisatie aan

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen aan de software dat beschikbaar is op de substations; Ontwikkelen in C++, C, Python en JavaScript. Daarnaast op een Embedded Linux omgeving, opgebouwd met containers en DevOps; Meewerken aan cyber security (OWASP); Uitvoeren/bouwen van geautomatiseerde testen in samenwerking met de Quality Specialist; Vertalen van wensen van de klanten/business naar werkbare/duurzame oplossingen. Hier ga je werken Als Software Ontwikkelaar kom je te werken bij een organisatie gericht op de (internationale) energiemarkt, waar wordt gewerkt voor het verwerven en verwerken van realtime, high quality data. Er wordt gewerkt vanuit het hart van de substations en direct voor

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie As a .NET developer you start in a driven and diverse development team. Your team consists of 16 IT professionals, including 7 software engineers. Because your new employer is internationally active, there are also international IT professionals working in the IT department. As a result, the official language is English. As a team you are responsible for a new Cloud Native product. This product runs entirely in Azure with a Progress Database and various Azure Functions. In addition, this product has a JS front-end, a REST API system and a layer in C # .NET. The idea is therefore

Bekijk vacature »

Product Developer (M/F), Fulltime 40 h/week

A global Plantbased revolution – that is our dream. Maximising the protein transition – that is our mission. Producing and developing sustainable and delicious products – that is what we do. Ojah is a fast growing company with a mission and has the ambition to be the world leader in its field. To support this growth we are hiring new colleagues. People that would like to make a difference and dare to dream big. With currently a 150 colleagues proudly working on our exceptional products. Working in a dynamic surrounding that runs full speed ahead. We need you! Product Developer

Bekijk vacature »

SQL database developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als SQL database developer? Dit bedrijf bouwt applicaties om processen in distributiecentra te optimaliseren. Ter uitbreiding van het development team zijn wij op zoek naar een SQL database ontwikkelaar. Wil jij werken voor een groeiende werkgever in regio Breda waar jij de ruimte en tijd krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je houdt je bezig met het creëren en bouwen van MS SQL server databases; Je werkt aan innovatieve softwareoplossingen voor het verbeteren en/of vernieuwen van logistieke processen; Je gaat projecten vanaf het begin tot het

Bekijk vacature »

Medior/senior front end developer

Functie Vanwege de groei binnen het bedrijf zijn we op zoek naar versterking in het development team. Als back-end developer bouw je aan de bedrijfssoftware die ons helpt bij de primaire processen. Een leuk (intern) project dus waarbij je de software continu doorontwikkeld! Je werkt in een klein team, we hebben dagelijks stand-ups en iedere twee weken een scrum-sessie, begeleid door onze Scrum Master. Hierin krijg je uitgebreid de kans om je ideeën te presenteren, en te overleggen met je mede-ontwikkelaars en de Product Owner. Binnen de ontwikkelteams gebruiken we Trello, Gitlab, Jiira, Confluence en Boockstack. Hiernaast werken ze met

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een gewaardeerde werkgever in regio Oosterhout zijn wij op zoek naar een back-end developer. Kennis of ervaring met C# & SQL is een must! Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de software; Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in kaart, om

Bekijk vacature »
Maarten

Maarten

21/12/2009 12:41:00
Quote Anchor link
Ik heb een website met Joomla , voor het tonen van foto's gebruik ik de standaard plugin slimbox.

De php code:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
193
194
195
196
197
198
199
200
201
202
203
204
205
206
207
208
209
210
211
212
213
214
215
216
217
218
219
220
221
222
223
224
225
226
227
228
229
230
231
232
233
234
235
236
237
238
239
240
241
242
243
244
245
246
247
248
249
250
251
252
253
254
255
256
257
258
259
260
261
262
263
264
265
266
267
268
269
270
271
272
273
274
275
276
277
278
279
280
281
282
283
284
285
286
<?php

/**

* @version        $Id: slimbox.php 2008-02-01 AmyStephen $

* @package        Joomla!

* @copyright    Copyright (C) 2005 - 2008 Open Source Matters. All rights reserved.

* @license        GNU/GPL, see LICENSE.php

* Joomla! is free software. This version may have been modified pursuant

* to the GNU General Public License, and as distributed it includes or

* is derivative of works licensed under the GNU General Public License or

* other free or open source software licenses.

* See COPYRIGHT.php for copyright notices and details.

*

* Usage:

*

* Slimbox is a visual clone of the popular Lightbox JS v2.0 by Lokesh Dhakar,

* written using the ultra compact mootools framework. It was designed to be small,

* efficient, more convenient and 100% compatible with the original Lightbox v2.

* From http://www.digitalia.be/software/slimbox

* Slimbox is free software released under MIT License.

* http://www.opensource.org/licenses/mit-license.php

*/

// no direct access


defined( '_JEXEC' ) or die( 'Restricted access' );



// Import library dependencies

jimport('joomla.event.plugin');



/**

* Plugin that loads module positions within contentz

*/


class plgContentSlimbox extends JPlugin

{

   /**

    * Constructor

    *

    * For php4 compatability we must not use the __constructor as a constructor for

    * plugins because func_get_args ( void ) returns a copy of all passed arguments

    * NOT references.  This causes problems with cross-referencing necessary for the

    * observer design pattern.

    */


    function plgContentSlimbox ( &$subject, $config )

    {


        parent::__construct( $subject, $config );

    }


    /**

    * Plugin method with the same name as the event will be called automatically.

    */


    function onPrepareContent( &$row, &$params )

    {


        global $mainframe;

        $document =& JFactory::getDocument();

        JHTML::_( 'behavior.mootools' );

         

        //    Add CSS        

        $document->addStyleSheet( JURI::base() . 'plugins/content/slimbox/slimbox.css' );



        //    Add Javascript

        $document->addScript( JURI::base() .'plugins/content/slimbox/slimbox.js');



         //    Find all plugin occurrences

         $firsttime = true;

         $working = "";

         $replacethis = "";

         $withthis = "";

         $regex = '/{slimbox\s*.*?}/i';

        preg_match_all( $regex, $row->text, $matches );        

         $count = count( $matches[0] );

         

         //     Perform once for each plugin occurrence

         for ( $i=0; $i < $count; $i++ ) {

         

             $firsttime = true;

             

            $replacethis = $matches[0][$i];

            $working = $replacethis;

            $working = str_replace( '{slimbox', '', $working );

            $working = str_replace( '}', '', $working );

             $working = trim($working);

             

             //    Display Single image or Gallery of images

             if (substr($working,0,6) == "single") {

                 $singleorGallery = "single";

                $working = substr($working,6,(strlen($working) - 6));

                 $working = trim($working);

             }
else {

                 $singleorGallery = "gallery";

             }


             

             if ($singleorGallery == "single") {

                $js = "";

                $js = "                        

                function openGallery"
. ($i + 1) . "() {

                    return Lightbox.open(["
;

            }


            

            $withthis = '';

            $withthis .= '<div id="slimbox'. ($i + 1) . '">';            

            $countimagesets = 0;    

            $imagesets = explode(";",$working);

            $countimagesets = count( $imagesets );



             for ( $j=0; $j < $countimagesets; $j++ ) {

                $thumbnail = '';

                $imagefile = '';

                $countpartsofimageset = 0;

                $singleimage = explode(",",$imagesets[$j]);

                $countpartsofimageset = count( $singleimage );

                $imagefile = trim($singleimage[0]);

                $thumbnail = trim($singleimage[1]);

                $caption = "";

                if ($countpartsofimageset == 3) {

                    $caption = trim($singleimage[2]);                    

                }


                if ($singleorGallery == "single") {

                    if ($firsttime == true) {

                        $withthis .= '<a href="#" onclick="return openGallery' . ($i + 1) . '()">' . '<img src="'. $thumbnail . '" border="0" /></a>';

                    }
else {

                        $js .= ", ";

                    }


                    $js .= "['" . JURI::base() . $imagefile . "', '" . $caption . "']";    

                }
else {

                    $withthis .= '<a href="' . JURI::base() . $imagefile . '" class="slimbox" rel="lightbox[slimbox'. $i . ']" title="' . $caption .  '">';

                    $withthis .= '<img src="'. $thumbnail . '" border="0" /></a>';            

                }


                $firsttime = false;    

            }


            

            if ($singleorGallery == "single") {

                $js .= "], 0);

                }"
;

                $document->addScriptDeclaration( $js );

             }


             $withthis .= '</div>';

             $row->text = str_replace( $replacethis, $withthis, $row->text );            

         }


        return true;

    }

}
[
/code]
Als je op een foto klikt krijg je de foto te zien een soort lijstje. ik zou graag willen dat de mensen bij het vergroten links onder een link krijgen waar ze dan de exif kunnen bekijken en liefst dat ik maar een script nog heb en die ik gelijk kan intgreren. Bijvoorbeeld ik zou graag de FocusMode willen uitlezen:
16     FocusMode     int16u     0 = Manual
                                                1 = AF-S
                                                2 = AF-C
                                                3 = AF-A
Wat bedoelen ze met:
int16u en index
Zouden jullie misschien een simpel voorbeeld script kunnen maken (ik heb een Sony a200)?

Alvast bedankt.
 
PHP hulp

PHP hulp

18/05/2024 20:48:15
 
- SanThe -

- SanThe -

21/12/2009 12:51:00
Quote Anchor link
Dubbelpost
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.