Externe link openen met een extra frame

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Kees van dijk

kees van dijk

26/08/2006 21:13:00
Quote Anchor link
Hey,

Op mijn website www.spellenvoorjou.nl
open ik games in een pop-up.
Maar nu wil ik als je een game speelt, niet alleen de game ziet (dit is een externe link), maar ook een banner van mij.

Ik zou voor elke game een pagina kunnen maken waarin hij de game laad + een banner. Maar dat is natuurlijk erg veel werk bij 500 games.

Is dit mogelijk met een php scriptje?
Ik heb al 2 uur lopen googlen maar zonder resultaat.

Groeten,

Kees van Dijk
 
PHP hulp

PHP hulp

11/05/2024 22:11:17
 
Mebus  Hackintosh

Mebus Hackintosh

26/08/2006 21:17:00
Quote Anchor link
je zou het met de functie rand

kunnen doen

GR. mebus!
 
Cake Masher

Cake Masher

26/08/2006 21:24:00
Quote Anchor link
of de game me geven met de link..
bijv (ongetest):

links:
popup.php?spel=spel1
popup.php?spel=spel2
popup.php?spel=spel3
enz..

wat je dan achter spel= zet moet de naam van de file zijn die hij moet openen (kijk in script voor meer info)

dan in je popup.php

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
<img scr=path/naar/plaatje/moet/dus/hiero.jpg>
<br>
<?php
if(isset($_GET['spel']))
{
// kijken als spel is ingevult
$spel = $_GET['spel'];
}

else
{ // spel is niet ingevult en er word een error neer gezet
echo "Er is een fout op getreeden!";
}


// nu moet je hier je spel script zetten
// dit kan flash, java applets enz zijn
// zet het scriptje waarmee je het spel laat zien
// onder de php eind tag
// zet in de URL van waar het flash of java bestandje staat dit
// <?php echo $spel;
?>

// als je dit gaat gebruiken wel deze regeltjes even verwijderen
?>


Veel Geluk
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Cake Masher
 
Kees van dijk

kees van dijk

26/08/2006 22:13:00
Quote Anchor link
Hey,
Bedankt! Ik ben er uit gekomen.
Nu moet ik alleen nog al die links veranderen
thnx
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.