Facebook neemt Whatsapp over!

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Sportieve Junior C#.NET developer gezocht!

Bedrijfsomschrijving Wil jij werken aan webapplicaties bij de marktleider binnen de branche? Voor een klant in de buurt van Oosterhout ben ik op zoek naar een Fullstack .NET developer. Dit bedrijf bestaat bijna 10 jaar en is inmiddels uitgegroeid tot marktleider in Nederland en heeft tevens kantoren in meerdere landen in Europa. Dit bedrijf bouwt webapplicaties waarbij internationaal enkele honderdduizenden deelnemers, soms tegelijk, een beroep doen op de realtime data uit deze applicaties. Dit brengt erg veel technische uitdaging met zich mee. Ze ontwikkelen nieuwe applicaties maar ook bestaande applicaties worden uitgebreid en verbeterd. Hier kan jij een onderdeel van

Bekijk vacature »

Medior Front-end Developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als Medior Front-end Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel

Bekijk vacature »

Database developer - SQL

Functie omschrijving Kan jij goed overweg met complexe algoritmes en het schrijven van procedures in T-SQL? Heb jij al wat ervaring opgedaan met SQL en vind je het tijd voor de volgende stap? Lees dan snel verder! Dit software bedrijf, gespecialiseerd in de ontwikkeling van logistieke software, is op zoek naar een ervaren SQL database developer. Jouw werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit: Je sluit aan bij meetings en brengt het gehele logistieke proces in kaart. Vervolgens ga je als lead developer aan de slag om de klus te klaren. Je stuurt het junior developer team en helpt, zo nodig,

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Database Developer met MS SQL of een vergelijkbare database? Wil jij werken voor een gewaardeerde werkgever in regio Tilburg waar jij de tijd en ruimte krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je houdt je bezig met het creëren en bouwen van MS SQL server databases; Je gaat projecten vanaf het begin tot het eind begeleiden. Je sluit aan bij meetings met klanten om hun processen in kaart te brengen. Vervolgens voer jij het project uit en zorgt dat dit zo goed mogelijk verloopt; Je werkt

Bekijk vacature »

Senior PHP developer

Functie Jouw werkzaamheden zullen grotendeels bestaan uit het in teamverband ontwerpen, vernieuwen en door ontwikkelen van het systeem. Het is echt back-end werk (bijvoorbeeld het doorontwikkelen van een API) en dit moet je dan ook liggen. Ze zijn niet persee gebonden aan talen of tools maar gebruiken graag de technieken die het beste aansluiten op de gegeven oplossing. Voor nieuwe (versies van) componenten maken ze veelal gebruik van Go(lang). Bij aanpassingen aan bestaande onderdelen gebeurt dit in PHP en C++. Het team is heel divers, er hangt een relaxte sfeer en ze organiseren regelmatig leuke music nights, game nights e.d.

Bekijk vacature »

Developer

Functie omschrijving In deze functie ga je werken als C# Developer. Jij gaat aan de slag met de volgende taken: Maatwerk software bouwen; Huidige softwareprojecten verder uitbouwen en optimaliseren; Ideeën van de klant omzetten naar handige oplossingen en tools; Bovenstaande doe je middels de Microsoft- stack: C#, ASP.NET en MVC/ Entity Framework. Ben je net afgestudeerd aan een HBO opleiding Informatica, aarzel dan niet om te solliciteren. Dit is namelijk de ideale startersfunctie! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van websites. Dit is door

Bekijk vacature »

Back-end PHP Software Developer - Juniorfunctie

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Software Developer om ons team te versterken en mee te werken aan de ontwikkeling van eigen IOT-oplossingen. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het bouwen van webapplicaties, apps en dashboards voor het uitlezen en managen van sensoren in machines. Je werkt nauw samen met een team van ontwikkelaars en engineers om de beste software-oplossingen te creëren. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Je bent in deze rol verantwoordelijk voor het ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties en softwaretoepassingen voor in-house ontwikkelde IOT oplossingen. Je werkt aan complexe databases en back-end

Bekijk vacature »

Gezocht: Ervaren VB6 developer met C# ambitie!

Bedrijfsomschrijving Dit bedrijf is een vooraanstaande softwareleverancier die gespecialiseerd is in het ontwikkelen van software pakketten voor autoschade herstel bedrijven. De software wordt gebruikt door meer dan de helft van alle autoschade herstel bedrijven in Nederland. Het team van professionals is op zoek naar getalenteerde collega developers die hun vaardigheden willen inzetten om het bedrijf te laten groeien. Functieomschrijving Voor dit bedrijf zoek ik een ervaren VB6 / VB.NET developer met interesse om op termijn verder te gaan in C#. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van de bestaande softwarepakketten. Een deel van de code is nog

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Dit ga je doen Je komt in een DevOps-cultuur te werken waarbij je met je team werkt aan de front-end van diverse brand websites; Het ontwerpen van functionele en grafische ontwerpen die worden geïmplementeerd; Draagt zorg voor het maken van analyses; Je werkt nauw met je collega’s samen en geeft elkaar feedback en suggesties waar nodig; Het uitwerken van vraagstukken die afkomstig zijn van verschillende klanten; Hier ga je werken Deze marktleider op gebied van fietsen en fietservaring is gevestigd in twee provincies, verspreid over meerdere locaties. Jij zult voornamelijk in regio Joure aan de slag gaan. De organisatie doelt

Bekijk vacature »

Robot Programmeur

Een verantwoordelijke baan met leuke uitdagingen. Heb jij ervaring met het programmeren van robots? Kan jij goed samenwerken met collega's die verschillende specialisaties hebben? Ben je oplossingsgericht, analytisch en flexibel? Ga dan aan de slag als Robot Programmeur bij Gibas in Nijkerk! Als Robot Programmeur kom je te werken bij Gibas. Dat betekent dat je gegarandeerd meewerkt aan unieke oplossingen in productieprocessen. Bij elk project moet er opnieuw geëngineerd en geprogrammeerd worden. Dat maakt jouw werk uitdagend! Voordat je robots gaat programmeren komt er het volgende bij kijken: De opdracht gaat van de afdeling Sales naar de afdeling Operations door

Bekijk vacature »

.Net Front-end Ontwikkelaar

Wij zoeken een .Net Front-end Ontwikkelaar! Omschrijving Kun jij snel schakelen en ben je stressbestendig? Dan zoeken wij jou! Als .Net Front-end Ontwikkelaar help je mee aan de webapplicatie die over de hele wereld door allerlei bedrijven wordt gebruikt. Je werkt daarnaast mee aan nieuwe en verbeterde functionaliteiten en helpt met het oplossen van bugs. Over de opdrachtgever Je komt te werken in een ambitieus team dat zich blijft ontwikkelen. Dit is alle informatie die we nu kunnen delen over de werkplek. Als jij de .Net Front-end Ontwikkelaar bent voor deze job, vertellen we je snel nóg meer. Eisen Heb

Bekijk vacature »

Frontend Developer - Leeuwarden

Als Frontend Developer bouw jij mee aan het onderwijs van de toekomst! In een scrum team werken met jonge en enthousiaste collega’s, moderne technieken, ruimte voor eigen ontwikkeling en op een proactieve wijze kunnen meewerken aan innovatie binnen het onderwijs. Magister is het state-of-the-art softwarepakket dat scholen in het voortgezet onderwijs op alle fronten ontzorgt. Van leerlingenadministratie tot het ondersteunen van individuele leerlijnen, van toegang tot digitaal lesmateriaal tot het plannen van het lesrooster. In de Magister app bedient Magister ruim 2,5 miljoen gebruikers waarvan, dagelijks meer dan 600.000 unieke. Hiermee is Magister de absolute marktleider in onderwijsland. Wat vragen

Bekijk vacature »

Low Code Developer - Consultant

Functie omschrijving Wil jij fungeren als een spin in het web en samenwerken met klanten? Voor een leuke en interessante opdrachtgever in omgeving Leiden zijn wij op zoek naar een Low Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten en het leiden van projecten. Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en heb jij verstand van datamodellering en NO CODE Platformen? Lees dan snel verder! Bij deze rol horen de volgende werkzaamheden: Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform,

Bekijk vacature »

Front-end developer E-Commere

Functie E-commerce is een ‘’snelle’’ wereld. Om hierin continu voorop te blijven omarmen ze in een vroeg stadium nieuwe technieken. Een webshop is nooit af en kan altijd beter, sneller en efficiënter. Tegelijkertijd hebben ze vanaf hun oprichting altijd vastgehouden aan kwaliteit boven snelheid, en dit loont. Als front-end developer heb je een adviserende rol en sta je aan het eindpunt van alles wat met designs te maken heeft. Je overlegt met klanten en collega’s, en zet je in om ideeen om te zetten tot unieke concepten. Je bent het aanspreekpunt voor de klant en bewaakt tevens de planning. Eisen

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Wil jij bij een platte en informele organisatie werken? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Boskoop dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten.Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van geleverde software en webapplicaties. Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Ozzie PHP

Ozzie PHP

20/02/2014 00:31:28
Quote Anchor link
Waaaaaat?

Ja, het is echt waar. Facebook neemt Whatsapp over voor 16 miljard dollar.

Meer info: http://www.applespot.nl/59840/facebook-gaat-whatsapp-overnemen-voor-totaal-16-miljard/

Nou... laat maar weten wat jij ervan vindt zou ik zeggen...
 
PHP hulp

PHP hulp

16/05/2024 17:14:57
 
Michael -

Michael -

20/02/2014 07:56:49
Quote Anchor link
Zeer jammer! Whatsapp zal er hierdoor vast niet beter op worden. Facebook probeert hier natuurlijk hun bedrijf mee te redden, maar het lijkt me eerder hun laatste stuiptrekkingen.
Gelukkig zijn er genoeg andere (betere) alternatieven voor Whatsapp en Facebook.
Eindelijk allemaal naar een chatapp die wel desktop ondersteund :)
 
- Mark -

- Mark -

20/02/2014 09:48:31
Quote Anchor link
Persoonlijk moet ik niets hebben van Facebook dus echt blij ben ik niet met deze overname. Ik zelf heb er geen probleem mee om over te stappen naar een alternatief maar familie en vrienden gaan dat dus zeer waarschijnlijk dus nooit doen. Ik ben dus zo'n beetje verplicht Watsapp te blijven gebruiken.

PS. Wat een idioot hoog bedrag voor een chat dienst. Ik weet dat ze veel gebruikers hebben en dat er een leuk bedrag mee te verdienen is maar ik wil eigenlijk niet eens weten wat Facebook gaat doen om zijn geld terug te verdienen.

PPS. Naar welke chat diens zijn jullie van plan over te stappen?
 
Michael -

Michael -

20/02/2014 10:05:48
Quote Anchor link
Er zijn een hoop alternatieven. Line, Kakao, Hangout, Telegram, BBM, Heml.is (nog niet af) ...
Het is inderdaad een probleem om over te stappen, want waar gaat iedereen naar toe?
De meeste zitten op Whatsapp en een paar op Line, maar die laatste groep zit ook op Whatsapp dus voor mij geen reden om 2 app's naast elkaar te hebben.

Ik denk ook, als ik de reacties zo lees, veel mensen terug gaan naar SMS. Tegenwoordig krijg je bij elk data abbonement gratis bellen en smsen.

Het is inderdaad een hoog bedrag, maar hiermee hebben ze wel zeker 400 miljoen mobiele nummers in bezit die ze koppelen aan je FB profiel. Dit is geld waard. Om het terug te verdienen zullen ze FB en Whatsapp heel langzaam samenvoegen, om je het idee te geven dat het niet gebeurt, en vervolgens reclames te gaan toevoegen. Ook zal het nu wel afgelopen zijn met het gratis abonnement. Ik heb er, zoals vele gebruikers die er vanaf het begin gebruik van maken, nog geen cent voor betaald. FB zal wel geld willen zien.

edit: zie ook GOT: Whatsapp alternatieven
Gewijzigd op 20/02/2014 10:07:21 door Michael -
 
Joakim Broden

Joakim Broden

20/02/2014 11:59:32
Quote Anchor link
Facebook neemt Whatsapp over.

"Wanneer kom je bier drinken?" - like this message
-Whatsapp recommends Heineken.

"Ik moet nog even snel naar de supermarkt, dan kom ik!"
-Whatsapp recommends Albert Heijn.
 
Christian k

christian k

20/02/2014 12:56:10
Quote Anchor link
echt heel jammer...
ik had liever gewild dat google whatsapp over zou kopen
of dat het zo zou blijven.
nu is het niet zeker meer of het gratis blijft
 
Michael -

Michael -

20/02/2014 13:01:27
Quote Anchor link
Google? Google doet met Hangout niks anders dan dat Facebook met Whatsapp gaat doen. Je berichten scannen en hierop advertentie tonen. Precies zoals HJ zegt.
 
Christian k

christian k

20/02/2014 13:49:40
Quote Anchor link
google heeft meedere bedrijven overgekocht en die blijven meestal het zelfde
maar facebook verandert er veel aan kijk maar naar instagram
het trekt bijna bij facebook in...
Gewijzigd op 20/02/2014 13:50:56 door christian k
 
Michael -

Michael -

20/02/2014 13:54:38
Quote Anchor link
In dat opzicht heb je dan gelijk. Maar dat ik vervolgens op Google resultaten krijg gebaseerd op mijn whatsapp gesprekken... Laat maar. De Google resultaten zijn al veel te veel op de gebruiker/locatie gebaseerd.
Whatsapp had gewoon lekker zelfstandig moeten blijven doorgaan. Nou zullen we opzoek moeten naar een alternatief (ik zeg even wachten op heml.is)
 
Christian k

christian k

20/02/2014 14:07:56
Quote Anchor link
ik weet het niet...
ik zal verlopig door blijven gaan met whatsapp. kijken wat facebook
allemaal gaat doen... hopelijk houden ze het zo en anders zal ik ook opzoek gaan
met een andere dienst maar ik denk dat ik eerder overga stapen op viber, skype of kik
omdat veel van mijn vrienden en kenissen daar ook al gebruik van maken van heml.is heb ik nog nooit
gehoort en ik ben niet de enige denk ik
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

20/02/2014 14:15:41
Quote Anchor link
En elk moment staat er wat meer over op de frontpage van PHPhulp. :-)
 
Michael -

Michael -

20/02/2014 14:41:14
Quote Anchor link
Gerucht: Google wilde WhatsApp kopen voor 7,3 miljard euro

Google wilde WhatsApp ook kopen, voor een bedrag van maximaal 7,3 miljard euro. Dat meldt een verslaggever van CNN op basis van twee anonieme bronnen. Facebook koopt WhatsApp voor 11,6 miljard euro.
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

20/02/2014 16:18:16
Quote Anchor link
Michael - op 20/02/2014 10:05:48:
Het is inderdaad een hoog bedrag, maar hiermee hebben ze wel zeker 400 miljoen mobiele nummers in bezit...

Interessant. Ik vraag me af of ik hier (via de Algemene Voorwaarden) toestemming voor heb gegeven. Of zouden er straks nieuwe Algemene Voorwaarden komen die je moet gaan bevestigen? Zoiets als dit:

Geachte klant,

Whatsapp is overgenomen door Facebook en de volgende Algemene Voorwaarden zijn van toepassing:

Bla bla bla bla bla bla bladie bla bla bla bladie blablabla bla bla bla bla bla bla bladie bla bla bla bladie blablabla blablabla bla bla bla bla bla bla bladie bla bla bla bladie blablabla bla bla bla bla bla bla bladie bla bla bla bladie blablabla bla bla bla bla bla bla bladie bla bla bla bladie uw telefoonnummer en al uw gesprekken worden eigendom van Facebook en kunnen op iedere door Facebook gewenste manier commercieel worden ingezet, doorverkocht en uitgebuit blablabla bla bla bla bla bla bla bladie bla bla bla bladie blablabla bla bla bla bla bla bla bladie bla bla bla bladie blablabla bla bla bla bla bla bla bladie bla bla bla bladie.
Gewijzigd op 20/02/2014 16:18:33 door Ozzie PHP
 
Wouter J

Wouter J

20/02/2014 16:21:52
Quote Anchor link
>> Ik vraag me af of ik hier (via de Algemene Voorwaarden) toestemming voor heb gegeven.

Heb je ooit in de algemene voorwaarden toestemming gegeven dat het bedrijf achter de website/app jouw inlognaam (in whatsapp is je inlognaam je telefoonnummer) mag weten?
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

20/02/2014 16:28:01
Quote Anchor link
>> Heb je ooit in de algemene voorwaarden toestemming gegeven dat het bedrijf achter de website/app jouw inlognaam (in whatsapp is je inlognaam je telefoonnummer) mag weten?

Ik zou het je niet kunnen vertellen. Waarschijnlijk wel. Maar heb ik daarmee diezelfdetoestemming ook aan Facebook gegeven?
 
Wouter J

Wouter J

20/02/2014 16:29:44
Quote Anchor link
Facebook is nu officieel de eigenaar van Whatsapp en daarvoor gelden dus dezelfde voorwaarden als je ooit voor WhatsApp alleen als bedrijf hebt gegeven.

En natuurlijk geef je geen expliciete toestemming voor het onthouden van je inlognaam, dat is naast je wachtwoord 1 van de 2 dingen die altijd nodig zijn, daarvoor geef je impliciet al toestemming door een account te maken.
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

20/02/2014 16:33:48
Quote Anchor link
Het is maar net wat je verstaat onder "onthouden". Als mijn tel.nr. gecodeerd in een database staat is er niks aan de hand. Het wordt een ander verhaal als mijn tel.nr. straks gekoppeld wordt aan mijn naam en op wat voor wijze dan ook commercieel geëxploiteerd gaat worden. Heb ik daar wellicht ooit impliciet toestemming voor gegeven? Ik hoop maar van niet, want wie weet wat Facebook dan ooit met deze gegevens gaat doen.
 
Bas IJzelendoorn

Bas IJzelendoorn

20/02/2014 20:01:23
Quote Anchor link
Na het te horen heb ik ben ik al eigenlijk vast besloten een einde te maken aan het gebruik whatsapp. Heb persoonlijk iets tegen Facebook. Hou graag me berichten van mijzelf.

Dus wat wordt het? Lime ofzo?
Gewijzigd op 20/02/2014 20:01:41 door Bas IJzelendoorn
 
Aad B

Aad B

20/02/2014 20:24:48
Quote Anchor link
Bas IJzelendoorn op 20/02/2014 20:01:23:
Na het te horen heb ik ben ik al eigenlijk vast besloten een einde te maken aan het gebruik whatsapp. Heb persoonlijk iets tegen Facebook. Hou graag me berichten van mijzelf.
Dus wat wordt het? Lime ofzo?
Telegram Messenger, vergelijkbaar met Whatsapp en dit is geen made in US product waardoor ook de NSA niet met je meeleest..... ;-)
 
Michael -

Michael -

20/02/2014 21:02:42
Quote Anchor link
Ik snap niet waarom veel mensen Telegram als alternatief noemen. Ja ze coderen de berichten, maar de app is wel van de Russische 'facebook'. Waarom is dat wel betrouwbaar?
Ik zou het liefst gaan voor Heml.is, van de makers van the pirate bay, alleen is deze app nog volop in ontwikkeling en zal zo goed mogelijk dichtgetimmerd worden.
 
Albert de Wit

Albert de Wit

21/02/2014 14:01:13
Quote Anchor link
Nooit whatsapp gehad, weet niet eens wat het is en hoe het werkt. Ik heb me altijd prima kunnen redden met hangouts van Google. Die is namelijk ook direct gekoppeld aan G-talk en zet de backups van je berichten in je gmail. Ik ga whatsapp niet missen ofzo, maar merk wel dat mensen nu massaal op een andere chatdienst gaan stappen. Zijn er hier ook mensen die gaan veranderen van chatdienst?
Gewijzigd op 21/02/2014 14:02:11 door Albert de Wit
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.