FastCGI en Joomla

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ruliezz liezz

Ruliezz liezz

02/06/2010 14:36:23
Quote Anchor link
Hey Allemaal,

Ik heb problemen met Joomla onder FastCGI. De FTP kan niet connecten met de FTP terwijl de gegevens allemaal kloppen.

Is hier wat bekends over?
We gebruiken Plesk als webcontrolpanel.
 
PHP hulp

PHP hulp

18/05/2024 17:49:09
 

02/06/2010 15:33:44
Quote Anchor link
Heb je joomla via plesk geïnstalleerd? In principe moet joomla gewoon op een plesk hosting werken.
 
Chris -

Chris -

02/06/2010 15:37:19
Quote Anchor link
Quote:
De FTP kan niet connecten met de FTP terwijl de gegevens allemaal kloppen.


Je bedoelt dat Joomla niet kan connecten met de FTP-server? Hoeft niet persé aan Joomla te liggen maar kan ook aan je firewall liggen die op de server staat. Probeer onderstaande script eens?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<?php // Kleurtjes

$ftp_server = "jouw.server.tld";
if(ftp_connect($ftp_server))
{

     echo 'Connection established.';
}

else
{
     echo 'Connection failed.
}

?>

Edit:
Hm, bugje..
Gewijzigd op 02/06/2010 15:38:59 door Chris -
 
Ruliezz liezz

Ruliezz liezz

02/06/2010 16:02:12
Quote Anchor link
Connection failed.

Maar op de commandline met username en password werkt de ftp wel...
 
Ruliezz liezz

Ruliezz liezz

13/06/2010 14:26:11
Quote Anchor link
OPGELOST: SUlinux moest uitstaan en de map waarin PHP sessies in bewaard moest op 777 staan :D
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.