Fatal error: Call to undefined function mysql_connect()

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Top Low-Code Developer Gezocht!

Bedrijfsomschrijving Unieke Kansen, Uitstekende Arbeidsvoorwaarden & Inspirerend Team Wij zijn een toonaangevende, internationale organisatie die de toekomst van technologie vormgeeft door het creëren van innovatieve en baanbrekende oplossingen. Ons succes is gebaseerd op een hecht en gepassioneerd team van professionals die altijd streven naar het overtreffen van verwachtingen. Als jij deel wilt uitmaken van een dynamische, vooruitstrevende en inspirerende werkomgeving, dan is dit de perfecte kans voor jou! Functieomschrijving Als Low-Code Developer ben je een cruciaal onderdeel van ons team. Je werkt samen met collega's uit verschillende disciplines om geavanceerde applicaties te ontwikkelen en te optimaliseren met behulp van Low-code

Bekijk vacature »

Ventilatiesysteem Productontwikkelaar HBO WO Verwa

Samengevat: Zij bieden flexibele ventilatiematerialen, geluidsdempers, rookgasafvoer producten en industrieslangen. Ben jij een technisch productontwikkelaar? Heb jij ervaring met het ontwikkelen van nieuwe producten? Vaste baan: Technisch Productontwikkelaar HBO WO €3.000 - €4.000 Zij bieden een variëteit aan flexibele ventilatiematerialen, geluiddempers, rookgasafvoer producten, industrieslangen en ventilatieslangen voor de scheepsbouw. Met slimme en innovatieve materialen zorgen wij voor een gezonde en frisse leefomgeving. Deze werkgever is een organisatie die volop in ontwikkeling is met hardwerkende collega's. Dit geeft goede ontwikkelingsmogelijkheden. De branche van dit bedrijf is Techniek en Engineering. Functie: Voor de vacature als Technisch Productontwikkelaar Ede Gld HBO WO ga

Bekijk vacature »

Dagony

Dagony

22/09/2004 22:22:00
Quote Anchor link
Volgens mij heb ik een fout in mijn php.ini zitten. Misschien in mijn httpd.conf.
Het probleem is in ieder geval dus dat php totaal geen mysql herkent. (ik probeer te werken met php5.0.0, apache2.0.0 en mysql4.0.21).

Weet misschien iemand wat ik verkeerd doe?

bij voorbaat veel dank,

Dagony
 
PHP hulp

PHP hulp

16/05/2024 14:06:58
 
Winston Smith

Winston Smith

22/09/2004 22:34:00
Quote Anchor link
php 5.0.0 ondersteunde nog geen mysql had ik gelezen, maar zeker weten doe ik het niet...
Weet wel dat ik er ook problemen mee heb sinds ik php 5 heb geinstalleerd (en niet eens 5.0.0)

Kasper
 
Mitch X

Mitch X

22/09/2004 22:42:00
Quote Anchor link
Jep kweet ut :(
Tis wel een probleempje eigenlijk ...
 
Arend a

Arend a

22/09/2004 22:44:00
Quote Anchor link
Heb je mysql support wel geladen in php?

Een bepaalde dll die je moet laden. Zie phpinfo();
 
Mitch X

Mitch X

22/09/2004 22:54:00
Quote Anchor link
Jah dat lukt me niej ;)
Kreeg met moeite gd erop :|
 
Robin

robin

22/09/2004 23:45:00
Quote Anchor link
Gewoon een complete php 5 distributie vinden? Ik ben een beetje lui, dus heb voor thuis xampp gekozen.
 
The Beeding Clown

The Beeding Clown

23/09/2004 02:22:00
Quote Anchor link
php5 kan wel met mysql en GD werken..
wat je moet doen is de :

extension=php_mysql.dll
extension=php_gd2.dll

in je php.ini laden.. daarna (moest ik iig) de :

php_mysql.dll
libmysql.dll
php_gd2.dll

in je windows map kopieren.

PS: ik zou zeker voor de 5.0.1 gaan, zitten een hoop bugfixes in ten opzichte van 5.0.0
Gewijzigd op 23/09/2004 02:56:00 door The Beeding Clown
 
St.Chessere

St.Chessere

23/09/2004 17:23:00
Quote Anchor link
ik ben ook lui daarom heb ik wamp5 gedownload zit apache mysql en php 5.0.1 in :D
 
Mitch X

Mitch X

23/09/2004 18:46:00
Quote Anchor link
K snap het niej.
Kheb me extension dir verandert naar ext/, dan werk het niej, toen naar PHP/ext/ ook niet ... :|
 
The Beeding Clown

The Beeding Clown

24/09/2004 06:51:00
Quote Anchor link
Knal deze files naar je c:\windows

php.ini
php_mysql.dll
libmysql.dll
php_gd2.dll

----
php5apache.dll
php5ts.dll
moeten in je c:\php staan.
 
Mitch X

Mitch X

24/09/2004 10:34:00
Quote Anchor link
Waarom?
Ik heb in apache de locatie van php.ini gew0on gezet in C:\Apache\PHP, en dat werkt.
Vanuit die map is het dus -> ext/ maar daar wil ie niet aan :|
 
Mitch X

Mitch X

24/09/2004 11:35:00
Quote Anchor link
FFS!!!
Kheb m'n extension_dir nu al op alles gehad,
PHP.ini zelfs in windows map gehad (jaja ook PHPiniDir aangepast ...) mja, /%&%$##@ ding!
 
Mitch X

Mitch X

24/09/2004 17:16:00
Quote Anchor link
Iemand nog een idee?

Apache geeft bijvoorbeeld dit:
C:\Apache\PHP\ext\php_mysql.dll kan niet worden geladen, bestand niet gevonden ...
Gewijzigd op 24/09/2004 17:48:00 door Mitch X
 
The Beeding Clown

The Beeding Clown

24/09/2004 18:24:00
Quote Anchor link
php_mysql.dll heeft libmysql.dll nodig om geladen te kunnen worden.. zorg dat die samen in dezelfde map staan.
 
Mitch X

Mitch X

24/09/2004 19:26:00
Quote Anchor link
Werkt niej :|
[pre]extension_dir = "C:\Apache\PHP\ext"[/pre]

Afbeelding
 
The Beeding Clown

The Beeding Clown

24/09/2004 21:55:00
Quote Anchor link
check je interne berichten ;)
Gewijzigd op 24/09/2004 21:55:00 door The Beeding Clown
 
Mitch X

Mitch X

25/09/2004 10:31:00
Quote Anchor link
All1 pdf, zip & mysql willen nu niet laten.
Kmoest ff een mapje maken in me windows map :)

GD2, Sockets & Imap werken al :D
Gewijzigd op 25/09/2004 10:32:00 door Mitch X
 

20/10/2004 22:33:00
Quote Anchor link
kijk eens op
http://www.aesthetic-theory.com/learn.php?server2
geeft volledige stap voor stap uitleg.


Mysql doet het nu bij mij. gd2 ook geinstalleerd
Zelf heb ik echter geen images , dus mis ergens nog wat
 
Mitch X

Mitch X

20/10/2004 22:34:00
Quote Anchor link
Bij mij werkt ook alles al :D
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.