Fatal Error

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front-end Developer

Dit ga je doen Je komt in een DevOps-cultuur te werken waarbij je met je team werkt aan de front-end van diverse brand websites; Het ontwerpen van functionele en grafische ontwerpen die worden geïmplementeerd; Draagt zorg voor het maken van analyses; Je werkt nauw met je collega’s samen en geeft elkaar feedback en suggesties waar nodig; Het uitwerken van vraagstukken die afkomstig zijn van verschillende klanten; Hier ga je werken Deze marktleider op gebied van fietsen en fietservaring is gevestigd in twee provincies, verspreid over meerdere locaties. Jij zult voornamelijk in regio Joure aan de slag gaan. De organisatie doelt

Bekijk vacature »

Dynamics Ontwikkelaar

Dit ga je doen Ontwikkelen van Dynamics 365 voor de interne uitrol; Samen met de consultants sparren met klanten over de wensen en eisen; Ontwikkelen van Dynamics 365 voor verschillende grote klanten; Technische analyse en testen; Meedenken over het gebruik en de richting van Dynamics binnen de organisatie. Hier ga je werken Onze opdrachtgever, gevestigd in regio Eindhoven, levert een compleet dienstenpakket op het gebied van IT. Zij pakken verschillende (complexe) vraagstukken van grote organisaties op. De sfeer intern is gezellig en informeel. Men houdt van hard werken maar gezelligheid door middel van een borrel of gezamenlijke lunch komt er

Bekijk vacature »

Ambitieuze Junior/Medior Low-code Developers gezoc

Bedrijfsomschrijving Transformeer bedrijven met jouw expertise in innovatieve technologie Ben je een bedreven softwareontwikkelaar met ervaring in Low-code platformen, of sta je te popelen om je in deze baanbrekende oplossing te verdiepen? Wij zijn op zoek naar jou! Ons klantenbestand groeit en we willen ons team uitbreiden met deskundige en leergierige Low-code specialisten. Is het jouw passie om organisaties te ondersteunen in hun digitale transformatie en maatwerkoplossingen te bieden met behulp van geavanceerde software? Wij zijn een vooruitstrevend bedrijf dat dagelijks werkt aan het oplossen van complexe vraagstukken om de digitale ambities van onze klanten te realiseren. Functieomschrijving Ontwikkel op

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer wordt jij onderdeel van ons ICT team. In dit multidisciplinaire team ben jij samen met onze senior .NET ontwikkelaar en medior .NET ontwikkelaar verantwoordelijk voor ons ERP systeem. In dit systeem (Navision) ga jij leren ontwikkelen. Wij bieden jou dan ook een gedegen opleiding aan, samen met de ondersteuning van onze Senior .NET developer. Daarnaast ga jij aan de slag met ons portaal geschreven in Sharepoint. Verder ben jij verantwoordelijk voor EDI verkeer en het ontwikkelen binnen het ERP systeem en andere toepassingen en rapportages. Van jou wordt verwacht dat jij het proces goed leert kennen

Bekijk vacature »

PHP Developer

Dit ga je doen Je werkt nauw samen met het websitebureau aan de ontwikkeling en optimalisering van het internationale platform; Je ziet nieuwe webshops op en voert optimalisaties door; Je bouwt aan technische, functioneel en commercial resultaat; Je vindt het leuk om zelfstandig binnen een internationale organisatie te werken, maar krijgt ook energie om samen met collega's te werken. Hier ga je werken Voor een bedrijf in de regio Rotterdam zijn wij opzoek naar een PHP Developer. Je wordt onderdeel van het communicatieteam en gaat je bezighouden met het optimaliseren van de website van dit internationale bedrijf. Je schakelt veel

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je HBO ICT Informatica diploma in ontvangst mogen nemen? Of heb je een aantal jaar ervaring als Software Developer en ben je klaar voor een nieuw hoofdstuk in jouw carrière? Voor een gewaardeerde werkgever in de regio van Goirle zijn wij op zoek naar een junior/medior Back-end Developer met affiniteit met MS Acess. Samen met een vooruitstrevend team ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van maatwerk software voor hun klanten. Je hebt kennis of ervaring van SQL en affiniteit met MS Acess. Je bent klantvriendelijk en flexibel ingesteld en vindt het leuk om klanten te

Bekijk vacature »

Full stack Javascript ontwikkelaar

Functie Benieuwd hoe jouw dag eruit ziet? Je komt binnen rond een uur of 10 en dat start je met de morning call. Dit doen we vanaf het hoofdkantoor of op het lab, ligt eraan welk project je mee bezig bent. Na de call en het verdelen van de tickets ga je met je team aan de slag. Rond een uur of 12 is er een goede lunch en ga je smiddags weer lekker door met je werk. De ene keer maak jij een game voor een groot merk om de interactie tussen product en eindgebruiker te vergroten. De andere

Bekijk vacature »

Junior Front-End Developer

Je maakt een vliegende start van je carrière, door meteen mee te bouwen aan de digitale oplossingen van Coolblue. Wat doe je als Junior Front-End Developer bij Coolblue? Als Junior Front-End Developer ben je meteen vanaf de start onderdeel van een development team. Je kijkt veel mee met collega’s en volgt trainingen. Op dat moment komt je wil om te blijven leren naar boven. Daarnaast pak je in de sprints ook je eigen stories op om Coolblue iedere dag een beetje beter te maken. Je sterk analytisch vermogen komt dan goed van pas! Ook Junior Front-End Developer worden bij Coolblue?

Bekijk vacature »

SAP ABAP Developer

Dit ga je doen Software ontwikkeling met behulp van o.a. ABAP, Sapscript en Smartforms Maatwerk development op SAP ECC 6.0, in de toekomst S/4 HANA Samenwerken met Business Analisten die functioneel en technisch ontwerpen aanleveren Testen van opgeleverde software Bugfixing Ondersteuning van eindgebruikers Hier ga je werken Onze klant, een internationaal gevestigd productiebedrijf dat mensen blij maakt, is ter versterking op zoek naar een ABAP Developer voor hun SAP team. Het team van 4 mensen verzorgt de ontwikkeling van maatwerk voor de SAP omgeving waar wordt gewerkt met modules SD, FI/CO, PM en MM. Momenteel draait het bedrijf op SAP

Bekijk vacature »

Medior .NET Ontwikkelaar

In het kort Als .NET ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan we deze uitdaging graag met

Bekijk vacature »

API Developer Red Hat Fuse

Dit ga je doen Als API Developer zal je verantwoordelijk zijn voor het: het maken van API's en het correct laten draaien van de API's op het platform. Hierdoor kom je in aanraking met Red Hat Fuse, Springt Boot, 3Scale, Red Hat SSO, Openshift en Azure DevOps; zorgen voor de kwaliteit van de ontwikkeling, integratie en prestaties van de API's; zorgen voor een stabiel integratieplatform. Hier ga je werken Deze organisatie is een toonaangevende speler in de vastgoedbranche en telt momenteel ruim 500 medewerkers. Met meer dan 150 applicaties staat er een complex applicatielandschap dat hoofdzakelijk op OpenShift, Azure en

Bekijk vacature »

Front-end developer (medior/senior)

Functie Het team bestaat uit een architect, fullstack developers, app developers, de product owner en projectmanager. Eenieder draagt vanuit zijn discipline bij aan een complete oplossing voor de klant. Uiteraard zul je hierin nauw samenwerken met je collega’s. Jij wordt verantwoordelijk voor de front-end implementatie en fungeert als lead op dit gebied binnen het team. Je kunt helder formuleren, ideeën uitdragen en overbrengen aan je collega’s. Qua technische stack is het vooral van belang dat je ervaren bent met Angular, HTML5, CSS en TypeScript. Verder is ervaring in NgRx, Bootstrap, BEM en Cypress een pré, evenals affiniteit met UX/UI Design!

Bekijk vacature »

Lead Front-end developer

Functie Hun huidige applicatie worden ontwikkeld in o.a. React, Redux, TypeScript. Ze werken graag met de nieuwste technieken en tooling en zoeken ook developers die hier proactief op zoek naar gaan. Als senior/lead developer ben je een kartrekker in het team. Naast het meedenken over bijvoorbeeld de architectuur of toepassing van nieuwe technieken krijg je ook veel tijd om de meer junior (front-end) developers te begeleiden. Zo kun je bijvoorbeeld 1 dag in de week met 2 collega’s bezig zijn om samen met hen te kijken naar hun ontwikkeling, doelstellingen en uiteraard de gewenste begeleiding hierin. Hiernaast sta je als

Bekijk vacature »

Intern - Junior PHP ontwikkelaar in fris en jong t

Bedrijfsomschrijving Werk jij graag een in fris, flexibel en jong team? Bij ons ben jij vrij om te bepalen waar jij het liefst werkt en op de vrijdag komen wij gezellig bij elkaar op kantoor. Flexibiliteit en vrijheid zijn bij ons de norm en dat geeft jou de ruimte en energie om het beste uit jezelf te halen! Ons team bestaat uit vijf enthousiaste collega's die jou graag ondersteunen in zowel je persoonlijke als professionele ontwikkeling. Met twee ervaren Senior Developers als mentoren ben jij in goede handen. Wij zien onszelf als een vriendengroep die gezamenlijk werken aan iets moois

Bekijk vacature »

Ervaren PHP developer gezocht!

Functie Het team bestaat inmiddels uit zo’n 25 collega’s met specialisten op het gebied van development, data(analyse), marketing, infrastructuur en finance. Ze hebben een supermodern pand en bieden hiernaast veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Ze doen er alles aan om jou op te gemak te stellen. Zo kun je je eigen werkplek inrichten naar persoonlijke wensen, maar gaan ze bijvoorbeeld ook jaarlijks met elkaar wintersporten en zijn er andere leuke uitjes. Als onderdeel van één van de scrumteams ga je aan de slag, samen ben je medeverantwoordelijk voor het doorontwikkelen van hun business applicatie waar het traffic team dagelijks mee werkt.

Bekijk vacature »
Stijn Defieuw

Stijn Defieuw

14/07/2006 22:05:00
Quote Anchor link
Beste,

Ik ben bezig met een site waarvan als de klant inlogt gij een nieuw menu krijgt,
dit is de code van de pagina klant.php :
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
<?

           ob_start();
           ?>

<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.1//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml11/DTD/xhtml11.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" xml:lang="nl">
    <head>
        <title>XTAhosted # Klantenpanel</title>
        <link href="style.css" media="screen" type="text/css" rel="stylesheet" />
    </head>
    <body link="#08556A" vlink="#08556A" alink="#08556A">
        <center>
            <div id="Header">

            </div>

            <div id="Content">
                <div id="Left">
                    <?php
include( "includes/include.inc.php" );

  if( $core['ingelogd'] != 1 )
    
  {


        header( "Location: index.php" );
  }

  else
  {
 echo 'joske';
  }

?>

                </div>
                <div id="Right">
                            <?php
include( "includes/include.inc.php" );

  if( $core['ingelogd'] != 1 )
    
  {


        header( "Location: index.php" );
  }

  else
  {
       ## Menu.bestellingen ##
        echo'<fieldset style="width: 90%;"><legend style="font-size: 12px; font-family: Verdana;"><b> Klanten &raquo; Bestellingen </b></legend>';
        echo'<center>Welkom, <B>'.$core['naam'].'</center></b><BR><table border="0" cellpadding="4" cellspacing="0" width="100%"><tr><td width="16%"><center><a href="bestellingen.php?actie=nieuw"><img src="images/admin/opdracht_toevoegen.gif" alt="" border="0"><br>Nieuwe bestelling</a></center></td><td width="16%"><center><a href="bestellingen.php"><img src="images/admin/opdracht_bewerken.gif" alt="" border="0"><br>Bestellingen bekijken</center></a></td></tr></table></fieldset>';
      
       ## Menu.algemeen ##
        echo'<FIELDSET STYLE="width: 90%;"><LEGEND STYLE="font-size: 12px; font-family: Verdana;"><B> Klanten &raquo; Algemeen </B></LEGEND>';
        echo'<table border="0" cellpadding="4" cellspacing="0" width="100%"><tr><td width="16%"><center><a href="betalingen.php"><img src="images/klant/betaald.gif" alt="" border=0><BR>Betalings transacties</a></center></td><td width="16%"><center><a href="gegevens.php"><img src="images/klant/gegevens_veranderen.gif" alt="" border=0><BR>Gegevens veranderen</center></a></td><td width="16%"><center><a href="bericht.php"><img src="images/klant/bericht_sturen.gif" alt="" border=0><BR>Bericht versturen</a></center></td><td width="16%"><center><a href="preview.php"><img src="images/klant/preview_bekijken.gif" alt="" border=0><BR>Preview bekijken</a></center></td></tr></table></legend></fieldset>';
          

         ## Menu.overige ##
        echo'<BR><FIELDSET STYLE="width: 90%;"><LEGEND STYLE="font-size: 12px; font-family: Verdana;"><B> Klanten &raquo; Overige </B></LEGEND>';
        echo'<table border="0" cellpadding="4" cellspacing="0" width="100%"><tr><td width="16%"><center><a href="uitloggen.php"><img src="images/klant/uitloggen.gif" alt="" border=0><BR>Uitloggen</a></center></td></tr></table></legend>';
  }

?>


<Br />
    <br style="clear: both" /></div>
                <br style="clear: both" />
            </div>    

            <div id="Onder">

            </div>
            XTAhosted.nl/com/net/info</center>
    </body>
</html>
<?
ob_end_flush();
?>


Waar dit staat: echo 'joske'; zou normaal het nieuwe menu moeten komen (btw: ik heb er snel iets gezet als ik aan het testen was dat ik niet iedere keer heel het menu moest kopieren)
als je ingelogd bent tenminste anders moet het gewoon hetzelfde menu blijven als op de index.

Nu wanneer ik inlog krijg ik wel "joske" te zien in het linker menu, maar in het rechter menu dit:


Fatal error: Cannot redeclare keygen() (previously declared in /home/xtahosted/domains/xtahosted.net/public_html/klanten/includes/include.inc.php:45) in /home/xtahosted/domains/xtahosted.net/public_html/klanten/includes/include.inc.php on line 57

Wat doe ik fout :(?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Stijn Defieuw
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 19:08:49
 
Bo az

Bo az

14/07/2006 22:13:00
Quote Anchor link
Je include 2x het zelfde bestand, dit kan je oplossen door:
1x het bestand te includen
OF
ipv include()/require(): include_once()/require_once() te gebruiken.

Edit:
Je gebruikt trouwens 2x het zelfde stuk code inclusief de header() functie, dit is natuurlijk niet nodig. Je kan beter bovenaan je pagina kijken of iemand ingelogged is, dan de header functie en vervolgens pas de HTML beginnen.
Dit zou er meteen voor zorgen dat je geen output buffering meer nodig hebt, dit vind ik namelijk zeer slordig.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Bo az
 
Stijn Defieuw

Stijn Defieuw

14/07/2006 22:14:00
Quote Anchor link
dat vanboven aan mijn script? of iedere keer ik die
include( "includes/include.inc.php" ); gebruik?
 
Bo az

Bo az

14/07/2006 22:17:00
Quote Anchor link
1x boven aan je script is het beste, zie ook de edit van mijn vorige bericht.
 
Stijn Defieuw

Stijn Defieuw

14/07/2006 22:20:00
Quote Anchor link
@ edit : Ik leer juist php dit is een van de eerste dingen waar ik echt mee bezig ben dus een beetje medelijden aub :)
 
Bo az

Bo az

14/07/2006 22:26:00
Quote Anchor link
Stijn:
@ edit : Ik leer juist php dit is een van de eerste dingen waar ik echt mee bezig ben dus een beetje medelijden aub :)


Daarom leg ik het ook uit, hoop dat je er wat aan hebt :)

succes!
 
Stijn Defieuw

Stijn Defieuw

14/07/2006 22:27:00
Quote Anchor link
Bedankt man :) Het werkt !!
Close topic maar en Boaz BEDANKT :)

Stijn
 
Bo az

Bo az

14/07/2006 22:42:00
Quote Anchor link
Toppic sluiten doen we hier nooit normaal gesproken niet, maar als we niet meer reageren verdwijt het gewoon vanzelf.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Bo az
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.