Feed twitter url veranderd?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

PHP Developer - medior functie

Functieomschrijving Ben jij innovatief en wil jij je kennis graag delen met jouw nieuwe collega's? Lees dan snel verder! Voor een leuke opdrachtgever in de omgeving van Roosendaal zoeken wij een Symfony developer. Of je nou junior, medior of senior bent, je krijgt hier alle vrijheid en verantwoordelijkheid om jouw eigen loopbaan te ontwikkelen. Je gaat je hier bezig houden met en inspelen op de actualiteiten van jouw vakgebied. Techstack: Symfony, PHP, mySQL. Kennis van Svelte is helemaal mooi meegenomen. Bedrijfsprofiel Al sinds '99 is dit webbureau actief. De kernwaarden binnen het bedrijf zijn integer, dienstbaar en deskundig. Je komt

Bekijk vacature »

PHP developer (Symfony, Doctrine)

Functie Als PHP developer wordt er een hoge mate van zelfstandigheid verwacht, maar ook dat je goed opereert in een team waar kennis wordt gedeeld en dingen als codereviews erg veel voorkomen. Kwaliteit staat voorop, mede hierom werken ze bijvoorbeeld zonder echte deadlines in hun sprints. De SaaS-applicatie wordt volledig ontwikkeld in PHP en Symfony. De module bestaat uit een stuk informatie verrijking en intelligentie wat resulteert in een medische check. De logica wordt daarom in de code geïntrigeerd. Je bent onder andere bezig met complexe databases waar meer dan 80.000 medicijnen op verschillende niveaus in staan, die maandelijks worden

Bekijk vacature »

Back-end Developer (Permanent position with the em

Bedrijfsomschrijving Dutch specialist in technical installation materials. Functieomschrijving Purpose of the position: Our client is looking for a Back-end Developer who, together with the rest of the energetic and dynamic team, is responsible for the development and management of the website. This not only concerns the development and management of the current website, but also the development of a new Headless Commerce Platform to keep the customer's website Future proof. Within the IT department, there is a real DevOps culture and the commerce team is at the forefront and tries to implement continuous improvements. Most important tasks: ï‚· Designing and

Bekijk vacature »

Junior Software Developer (HBO / WO)

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Junior Software Developer! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Dan hebben wij bij Jelling IT Professionals de perfecte opdrachtgever in de omgeving van Utrecht, die jou tot een volwaardig Fullstack Software Developer gaat opleiden. Binnen deze grote organisatie krijg je ruime en professionele trainingen die jouw in korte tijd vakbekwaam maken. Niet alleen het aan technisch aspect, maar ook zeker jouw persoonlijke ontwikkeling wordt veel

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

PHP Developer (junior functie)

Functie omschrijving Ben jij een starter en wil je werken bij een jong en leuk bedrijf? Lees dan verder! Wij zijn op zoek naar een PHP Developer binnen een junior functie. Binnen dit bedrijf gaat het om persoonlijke aandacht en ontwikkeling! Je komt te werken voor een leuk communicatiebureau die alles op het gebied van online en offline communicatie doet. Dit doen zij voor verschillende branches, waardoor je aan diverse soorten projecten mag werken, dit maakt deze baan erg leuk! Daarbij werk je aan een door hun zelf ontwikkeld framework welke goed leesbaar is. Je maakt voor bedrijven op maat

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Net afgestudeerd en op zoek naar een leuke baan als developer? Zoek niet verder! Ik heb een functie beschikbaar als back-end developer, bij een leuk familiebedrijf. Je gaat werken met de Microsoft stack en de technieken C# en .NET. Verder maak je gebruik van MVC en Entity framework. SQL kent ook geen geheimen voor jou. Jouw verantwoordelijkheden: Nieuwe maatwerk software bouwen; API koppelingen bouwen; Applicaties en software optimaliseren; Back-end programmeren. Een erg uitdagende functie, met veel vrijheid. Je kan meerdere dagen thuis werken en als je op kantoor werkt wordt de lunch verzorgd. Heb je interesse, reageer dan

Bekijk vacature »

Java/Kotlin Developer

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Hands-on Solution Architect / Software Architect (

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Solution Architect / Software Architect op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je werkt samen met gedreven DevOps teams, bestaande uit frontend, backend en middleware developers, testers, UX-designers. Samen met de teams ben je continu op zoek naar de beste oplossingen voor onze klanten. Als Solution Architect onderzoek

Bekijk vacature »

.Net Front-end Ontwikkelaar

Wij zoeken een .Net Front-end Ontwikkelaar! Omschrijving Kun jij snel schakelen en ben je stressbestendig? Dan zoeken wij jou! Als .Net Front-end Ontwikkelaar help je mee aan de webapplicatie die over de hele wereld door allerlei bedrijven wordt gebruikt. Je werkt daarnaast mee aan nieuwe en verbeterde functionaliteiten en helpt met het oplossen van bugs. Over de opdrachtgever Je komt te werken in een ambitieus team dat zich blijft ontwikkelen. Dit is alle informatie die we nu kunnen delen over de werkplek. Als jij de .Net Front-end Ontwikkelaar bent voor deze job, vertellen we je snel nóg meer. Eisen Heb

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een C# .NET Developer voor een bedrijf in de omgeving van Utrecht! Wil jij werken voor een internationaal bedrijf waar je legio mogelijkheden krijgt als Software Ontwikkelaar? Grijp nu je kans! Je kunt een uitdagende rol gaan vervullen als C#.NET Developer binnen een internationaal bedrijf dat gevestigd is in omgeving van Utrecht. Je zult gaan samenwerken met collega's die over de hele wereld verspreid zitten. Dit bedrijf is zeer vooruitstrevend en werkt met de nieuwste technieken. Als C#.NET Developer ga jij je bezig houden met het volgende: Je blijft op de hoogte van

Bekijk vacature »

Software Developer Mendix / Maatschappelijk Betrok

Dit ga je doen Het bouwen van de Mendix applicaties in samenwerking met jouw team of zelfstandig; Werken met Scrum methodiek; Ontwikkelen van vooruitstrevende oplossingen; Meedenken over nieuwe applicaties en ontwikkelingen; On the job eigen maken van de Mendix omgeving. Hier ga je werken Deze dynamische en snelgroeiende organisatie begeeft zich in de recyclingbranche. Zij nemen op duurzame en efficiënte manier de recycling op zich. Vanwege hun snelle groei zijn zij op zoek naar een young professional die zich graag wilt ontwikkelen als Mendix Developer. Je komt te werken binnen een IT team van +/- 15 medewerkers. Het huidige ‘vaste’

Bekijk vacature »

Senior Lead Front End Developer

Functieomschrijving Voor Stichting Waternet zijn wij op zoek naar een senior Lead Front End Developer. Binnen het DevOps team Online zijn we op zoek naar een Senior Lead Front End developer met kennis van toegankelijkheid. Deze developer zal zich bezighouden met development van webpaginas die in verbinding staan met systemen uit het back office. Taken Ontwerpen, ontwikkelen, implementeren, documenteren en beheren van webapplicaties in een Azure-omgeving Debuggen, analyseren en oplossen van problemen in de OTAPomgevingen Je participeert in het DevOpsTeam Online voor het verder uitwerken en implementeren van gebruikerswensen Je bent betrokken bij toegankelijkheid audits en het implementeren van WCAG

Bekijk vacature »

Senior Front-end developer (React)

Functie Met een ontwikkelafdeling van ruim 20 collega’s is dit zo ongeveer de helft van alle medewerkers. De software(ontwikkeling) is dan ook de drijvende kracht binnen de organisatie. Ze werken aan het verbeteren dan de bestaande, maar zeker ook nieuwe producten. De software bestaat uit verschillende (React) webapplicaties, maar ook een mobile (React native) app. Hierdoor kom je met verschillende uitdagingen in aanraking en is Mobile kennis natuurlijk mooi meegenomen. De software wordt door vele duizenden professionals dagelijks gebruikt en bevatten grote hoeveelheden data. Aan het team de uitdaging om hierin de best mogelijke gebruiksvriendelijkheid neer te zetten door gebruik

Bekijk vacature »
Anja van Steenbrugge

Anja van Steenbrugge

24/06/2013 13:28:53
Quote Anchor link
Hallo,

Ik heb een twitter scripts, krijg nu deze error fout, is feed api weer veranderd soms?
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/cooltennis/domains/cooltennis.nl/public_html/twitter.php on line 58

Op dit moment is dit nu in gebruik: $feed = 'http://api.twitter.com/1/statuses/user_timeline.rss?screen_name='.$userid;

Deze is klein half jaar ook keer gewijzigd, kreeg ik precies zelfde fout error als hierboven test staat.

Via googlen zoeken kon ik niet achter halen of er idd iets gewijzigd is.

Iemand iets weet?

Ik hoop hierbij voldoende uitleg heb kunnen beschrijven.

Ik hoor het wel, alvast bedankt.

Gr.
 
PHP hulp

PHP hulp

11/05/2024 22:35:41
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

24/06/2013 13:30:16
Quote Anchor link
Dat klopt, je moet je nu authenticeren met oAuth.
https://dev.twitter.com/docs/api/1.1/overview
Gewijzigd op 24/06/2013 13:31:13 door - Ariën -
 
Anja van Steenbrugge

Anja van Steenbrugge

24/06/2013 13:35:24
Quote Anchor link
Wat is er precies gewijzigd, url alleen of meerdere wijzigingen?
Sorry dit ik dit even navragen, ivm ik engels niet prefect kan nalezen.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

24/06/2013 13:36:50
Quote Anchor link
De URL bij de aanroep van de API, en er wordt oAuth-autenticatie gevraagd. Ikzelf raad deze class aan als vervanger:
https://github.com/abraham/twitteroauth
 
Koen Vlaswinkel

Koen Vlaswinkel

24/06/2013 13:51:43
Quote Anchor link
Ook zie ik dat je RSS gebruikt, en alleen JSON wordt nog ondersteund.
 
Anja van Steenbrugge

Anja van Steenbrugge

26/06/2013 13:25:42
Quote Anchor link
Ik heb dit vervangt: https://api.twitter.com/oauth/authenticate?oauth_token=xyz123
Dit heeft niet gelijk opgelost om mijn fout te veranderen. Er moet blijkbaar nog meer veranderen, enige idee wat?

Parse error: syntax error, unexpected ':' in /home/cooltennis/domains/cooltennis.nl/public_html/twitter.php on line 61
 
Anja van Steenbrugge

Anja van Steenbrugge

22/10/2013 23:36:34
Quote Anchor link
Ik ben proberen twitter van mij zelf scripts op te lossen.

Met deze uitleg tw volgen:
https://github.com/abraham/twitteroauth

Is mogelijk deze "code" nog te gebruiken of is deze ook verouderd?
Quote:
//toegevoegd:
if (substr(trim($tweet[1]),0,1)!="@"){
if (substr(trim($tweet[1]),0,2)!="RT"){
if (substr(trim($tweet[1]),0,1)!="#"){
if (strpos($tweet[1],"#")==0){
//einde toevoeging
Gewijzigd op 22/10/2013 23:37:19 door Anja van Steenbrugge
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

23/10/2013 00:11:02
Quote Anchor link
Die code van Abraham gebruik ik ook voor mijn site. Als je hem maar bij Github vandaan zit, zit je goed, want kort voor de wijziging van Twitter is deze versie ook aangepast.
Uiteindelijk was het niets meer dan het aanpassen van een versienummertje in dat script.
 
Anja van Steenbrugge

Anja van Steenbrugge

12/11/2013 20:42:57
Quote Anchor link
Ik ben bezig met de API van twitter.
Nu laad ik de timeline van een account in dit werkt allemaal prima enzo.

Maar nu wil ik de array die ik terugkrijg filteren.
De array ziet er zo uit: http://puu.sh/5gmSg.png (Hij is nog groter er zijn in totaal 5 tweets ingeladen.)
Nu zijn de echte tweets in de array 'text'
Nu wil ik dat als in een van die 'text'(tweets) een # zit deze word verwijderd.
En als er een @persoon in zit ook maar als er staat @ persoon dus met een spatie moet die behouden blijven.

Zo wil ik er voor zorgen dat alleen de tweets worden ingeladen die geen # en geen vermeldingen.
 
Ruben Vincenten

Ruben Vincenten

13/11/2013 23:54:11
Quote Anchor link
Je kan bij het opvragen van de timeline een parameter opgeven aan de REST API om retweets en replies te filteren(include_rts en exclude_replies). Zie de optie pagina hier: https://dev.twitter.com/docs/api/1.1/get/statuses/user_timeline

Filteren op hashtag is helaas niet mogelijk met de REST API, heb namelijk even gegoogled en dan kom je op deze pagina uit: https://dev.twitter.com/discussions/4578

Voorbeeldcode(niet getest):

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
$satuses
= $connection->get('statuses/user_timeline', array(
  'screen_name' => 'blablabla',
  'include_rts' => false, // Retweets uitzetten
  'exclude_replies' => true, // Replies uitzetten
));
Gewijzigd op 13/11/2013 23:54:50 door Ruben Vincenten
 
Anja van Steenbrugge

Anja van Steenbrugge

16/11/2013 21:17:23
Quote Anchor link
Die werken niet van je voorbeeld code.

Heb wel 1 op ander manier die wel werkt.

Quote:
$data = $connection->get("https://api.twitter.com/1.1/statuses/user_timeline.json?include_rts=false&screen_name=".$twitteruser."&count=".$notweets);


Hoe heet die van # voor als link? Die kwam ik niet helemaal uit als ik opzoek bij dev.twitter.com website.
Gewijzigd op 16/11/2013 21:21:38 door Anja van Steenbrugge
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.