file_get_content geeft een fout weer.

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Dirk hoffman

dirk hoffman

11/04/2007 20:42:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?PHP

$IP
= $_SERVER['REMOTE_ADDR'];
$tb = 130; //Kosten in Cent.
$rtlo = 11111;

$bestand = "http://api.targetpay.nl/payment/startpayment.asp?rtlo=$rtlo&ct=PC&co=31&tb=$tb&iphash=$IP ";
$bron = file_get_contents($bestand);
echo "$bron";
?>


Fout:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
Warning: file_get_contents() [function.file-get-contents]: php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known in /home/admin/domains/****.net/public_html/TargetPayT.php on line 8

Warning: file_get_contents(http://api.targetpay.nl/payment/startpayment.asp?rtlo=11111&ct=PC&co=31&tb=130&iphash=[[Mijn IP]]) [function.file-get-contents]: failed to open stream: Success in /home/admin/domains/*****.net/public_html/TargetPayT.php on line 8


Ik hoop dat iemand de fout ziet, bij voorbaat dank.
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 09:59:32
 
Baarr

Baarr

11/04/2007 20:48:00
Quote Anchor link
Begin eens met die spatie weg te halen achteraan in die $bestand string, dan praten we verder ;-)
 
Dirk hoffman

dirk hoffman

11/04/2007 20:51:00
Quote Anchor link
Sorry, ik heb dat stuk uit een van de tuturials hier:
http://www.phphulp.nl/php/tutorials/4/239/

De bedoeling is om een betaal systeem te maken via TargetPay.nl
 
Dirk hoffman

dirk hoffman

11/04/2007 20:53:00
Quote Anchor link
=] Ik zie m`n domme fout al.

inderdaad.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$bestand = "http://api.targetpay.nl/payment/startpayment.asp?rtlo=$rtlo&ct=PC&co=31&tb=$tb&iphash=$IP ";


Moest zijn:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$bestand = "http://api.targetpay.nl/payment/startpayment.asp?rtlo=$rtlo&ct=PC&co=31&tb=$tb&iphash=$IP";


Bedankt Baarr.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door dirk hoffman
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.