Filter array

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Oracle Developer / PL SQL

Dit ga je doen Software ontwikkeling aan een internationaal gebruikt pakket; Werken met technieken als Oracle 19c, Toad, PL/SQL, Oracle Forms, Reports en Designer; Meedraaien in internationale projecten; Meedenken over technisch en functioneel ontwerp; Samenwerken met collega's als Informatie Analisten, Testers en Release Managers; Soms wensen en eisen afstemmen met de business. Hier ga je werken Onze klant, een internationaal bekend bedrijf dat essentiële producten maakt waar iedereen graag gebruik van maakt, zoekt versterking in het Software Development team. Samen met 3 developers, een release manager, een informatie analist en 3 testers werk jij aan een systeem waarmee complexe producten

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar .NET te Zaandam

Bedrijfsomschrijving Je komt hier terecht bij een door-en-door softwarebedrijf, waarbinnen meerdere SaaS pakketten worden ontwikkelt voor diverse sectoren. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld de logistieke en medische branche. Deze organisatie kenmerkt zich door de hoge mate van complexiteit in de applicaties, wat betekent dat jij je hier niet zal gaan vervelen. Integendeel: Jij gaat hier elke dag ontzettend veel leren en je in razend tempo ontwikkelen als C# .Net Developer met focus op back-end. Het team bestaat uit ongeveer 20 personen personen, waarvan het grootste deel zich richt op software development. De sfeer is informeel en professioneel. De producten

Bekijk vacature »

(Lead) PHP Software Developer

Functie omschrijving Voor een klein softwarebedrijf in Breda, zijn wij op zoek naar een PHP software developer met een aantal jaar werkervaring. Je krijgt een plek in een klein team met 2 andere software developers. Wil jij graag werken met de nieuwste technieken bij een bedrijf waar jij de lead gaat nemen in de verder ontwikkeling en modernisering van een eigen software pakket? Dan ben je hier aan het juiste adres! Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je gaat aan de slag met de ontwikkeling en vernieuwing van het "in-house" ontwikkelde multimedia platform. Je neemt de lead in

Bekijk vacature »

Front-end Developer vue.js node.js SaaS

Dit ga je doen Het ontwikkelen van nieuwe features die bijdragen aan de groei van de klanten van de organisatie; Je denkt mee over nieuwe innovaties, features en verbeteringen in de applicatiearchitectuur; Je draagt bij aan de continue ontwikkeling van jouw team doordat je elke dag streeft naar het verbeteren van jouw eigen prestaties; Je neemt actief deel aan Scrum meetings en de Frontend Guild. Hier ga je werken Voor een snel groeiend bedrijf de regio Nieuw Vennep zijn wij opzoek naar een ervaren Front-end Developer. De organisatie is actief in de e-commercebranche en ontzorgt haar klanten middels een SaaS-platform.

Bekijk vacature »

Ervaren PHP Software Developer

Functieomschrijving Voor een toffe opdrachtgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een medior PHP Developer met affiniteit met Laravel. Je komt te werken bij een uitdagende opdrachtgever met supergave klanten in een specifieke branche. Als PHP ontwikkelaar ben je samen met een vooruitstrevende team van 6 collega’s verantwoordelijk voor de ontwikkeling, beheer en het vernieuwen van informatiesystemen voor een specifieke branche. Je ondersteunt complexe uitdagingen van klanten. Vervolgens breng je hun wensen in kaart en vertaalt deze door naar maatwerk software. Affiniteit met Laravel is een pré. Om de klanten zo goed mogelijk te ondersteunen en snel in

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

Senior Front-end developer Consultancy

Functie Als front-end developer ga je aan de slag voor verschillende klanten, waarbij veel rekening wordt gehouden met waar je woont (dit is altijd binnen het uur), en word er gezocht naar een organisatie die past bij jou. Zowel qua persoonlijke ambities als de technische aansluiting. De opdrachten duren gemiddeld 1 à 2 jaar maar dit hangt ook af van je wensen. Je werkt in een teamverband voor een klant en zult nauw samenwerken met zowel eigen collega’s als die bij de klant werkzaam zijn. Ze zijn op zoek naar een technische front-end developer die ruime ervaring heeft in één

Bekijk vacature »

Microsoft Acess Developer

Functieomschrijving Wat ga je doen? Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Software Developer, en komen de volgende kennisgebieden jou niet vreemd voor: MS Acces, C# & SQL? Vind jij het daarnaast leuk om maatwerk software te ontwikkelen voor klanten in een bijzondere branche? Lees dan snel verder! Als developer ben jij samen met een gemotiveerd team van 10 collega’s verantwoordelijk voor het creëren van aangemeten software voor klanten. Je bent klantvriendelijk en oplossingsgericht ingesteld, omdat het essentieel is om de klanten zo goed mogelijk te helpen met hun uitdagingen. Het is mogelijk om vanuit huis je werkzaamheden uit te

Bekijk vacature »

HBO startersfunctie .NET Ontwikkelaar

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ben je in januari 2023 klaar met je HBO opleiding en zoek je een mooie uitdaging? Wacht niet langer en solliciteer direct! Voor een familiebedrijf in de regio van Boxtel ben ik op zoek naar een C#.NET Ontwikkelaar. Jij gaat aan de slag met de (door)ontwikkeling van de maatwerksoftware projecten en gaat ook nieuwe software bouwen, middels de Microsoft-stack. Het bedrijf maakt gebruik van de volgende technieken: C# & ASP.NET; MVC; MS SQL; Entity Framework; Je krijgt hier veel tijd om te leren en eventueel door te groeien en het

Bekijk vacature »

Back-end programmeur

Functieomschrijving Heb jij recent jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een erkende werkgever in regio Waalwijk zijn wij op zoek naar een back-end developer. Kennis of ervaring met C# & SQL is een must! Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de software; Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in kaart, om ze

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar C# .NET

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Amersfoort gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk dataplatform ontwikkelt voor de agrarische sector.

Bekijk vacature »

Full stack developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

OutSystems Developer

Dit ga je doen Het van scratch af aan ontwikkelen van applicaties met OutSystems; Het aanhaken bij diverse projecten binnen de organisatie; Schakelen met de business; Meedenken over de mogelijkheden van het platform binnen de organisatie. Hier ga je werken Deze organisatie is een toonaangevende speler in de vastgoedbranche en telt momenteel ruim 500 medewerkers. Met meer dan 150 applicaties staat er een complex applicatielandschap, bestaande uit standaard- en maatwerkapplicaties. De maatwerkapplicaties worden ontwikkeld door een inhouse development team. Het doel voor de komende periode is het verder vernieuwen en optimaliseren van het huidige applicatielandschap. Zo staat de organisatie aan

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer

Functie omschrijving Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Moordrecht zijn wij op zoek naar een Embedded Software developer. Ben jij enthousiast en een echte team player? Lees dan snel of dit iets voor jou is! Binnen deze rol houdt jij je bezig met alle werkzaamheden die nodig zijn om een functionaliteit te bouwen. Denk aan ontwerpen, architectuur, programmeren en algoritmes. Je voert test en validatie werkzaamheden uit bij de implementatie bij de klant. Ben jij een Embedded Software Developer die affiniteit heeft met de allernieuwste technieken? Laat dan snel wat van je horen! Bedrijfsprofiel Onze opdrachtgever bestaat uit een groot

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Binnen het team bouw je aan een applicatie met andere .Net Developers, testers een Product Owner en een Business Analyst. Met het team wordt de backlog besproken. In overleg claim jij jouw deel en zorgt ervoor dat onderhoud en innovatie wordt gerealiseerd. Het project dat momenteel draait is het opgraden van de omgeving. Doorontwikkelen van de huidige applicatie; Overleggen met teamleden om de backlog te verdelen; Onderhouden van de huidige omgeving; Sparren met de business en het ophalen van nieuwe requirements. Hier ga je werken De organisatie is een van de grootste landelijke aanbieder van diverse

Bekijk vacature »
Joran den Houting

Joran den Houting

29/05/2012 14:44:37
Quote Anchor link
Beste,

Ik heb in een extern bestand een array gemaakt die ik wil filteren.

De array bestaat uit het aantal dagen van deze maand met daarbij statistieken:
http://hummelsport.nl/stats/ga/example.php

Uit deze array wil ik alleen de inhoud van deze dag weergeven, maar heb geen idee hoe ik een externe array van een site gebruik..

Iemand een idee?

Toevoeging op 29/05/2012 15:04:42:

Voor het ophalen dus dit:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$contents = file_get_contents("http://hummelsport.nl/stats/ga/example.php");


En nu $contents filteren.. Maar hoe?
 
PHP hulp

PHP hulp

27/07/2024 09:26:12
 
- Mark -

- Mark -

29/05/2012 15:12:28
Quote Anchor link
Kun je example.php er niet zo laten uitzien?

684,862 .. enzovoorts

Je kunt dan met

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php

    $array
= explode(',', $contents);

?>


de boel opblazen zodat je weer een array krijgt.
Gewijzigd op 29/05/2012 15:12:56 door - Mark -
 
Joran den Houting

Joran den Houting

29/05/2012 15:14:35
Quote Anchor link
De array wordt opgemaakt van deze maand uit google analytics dus het aanpassen ervan is helaas niet mogelijk.. Deze stijl van een array kom je veel tegen maar het filteren ervan kan ik nergens vinden..
 
Reshad F

Reshad F

29/05/2012 15:18:28
Quote Anchor link
met een switch de juiste content echoen?
 
- Mark -

- Mark -

29/05/2012 15:19:47
Quote Anchor link
Hoe ziet example.php er dan uit? Ik heb nog nooit met Google analytics gewerkt maar het lijkt me stug dat je de weergave niet kunt aanpassen.
 
Joran den Houting

Joran den Houting

29/05/2012 15:29:05
Quote Anchor link
Mark, als volgt:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
<?php
  
  require 'analytics.class.php';
  
  try {
      
      // construct the class
      $oAnalytics = new analytics('******', '******');
      
      // set it up to use caching
      $oAnalytics->useCache();
      
      $oAnalytics->setProfileById('ga:******');
      

      $oAnalytics->setMonth(date('n'), date('Y'));
      
      echo '<pre>';
      // print out visitors for given period
      print_r($oAnalytics->getVisitors());
      
  }
catch (Exception $e) {
      echo 'Caught exception: ' . $e->getMessage();
  }

?>



sterretjes op onze ID's en wachtwoorden.

Toevoeging op 29/05/2012 15:29:58:

Maar het is dus niet mogelijk om deze array uit te lezen? Lijkt me stug toch... dit is een veel gebruikte vorm van Array's in de output..
 
- Mark -

- Mark -

29/05/2012 15:34:10
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
<?php
  
  require 'analytics.class.php';
  
  try {
      
      // construct the class
      $oAnalytics = new analytics('******', '******');
      
      // set it up to use caching
      $oAnalytics->useCache();
      
      $oAnalytics->setProfileById('ga:******');
      

      $oAnalytics->setMonth(date('n'), date('Y'));
      
      // print out visitors for given period
      echo implode(',', $oAnalytics->getVisitors());
      
  }
catch (Exception $e) {
      echo 'Caught exception: ' . $e->getMessage();
  }

?>


Dat wat ik eerder zij zal dan moeten werken. Het enige dat je op example.php doet is de array netjes weergeven. De array zelf is $oAnalytics->getVisitors()
 
Joran den Houting

Joran den Houting

29/05/2012 15:42:41
Quote Anchor link
Dan heb ik dit als resultaat:

684,862,763,811,628,1003,893,857,846,771,750,604,646,801,776,750,638,666,490,653,780,658,605,565,554,438,528,605,299,0,0

Hoe pak ik hieruit dan (bijvoorbeeld vandaag de 29ste) bijv. de 29ste entry?

Toevoeging op 29/05/2012 15:44:09:

echo $array[29];

heb het :)
 
- Mark -

- Mark -

29/05/2012 15:49:27
Quote Anchor link
Helaas heb je dan de verkeerde, het moet $array(28) zijn als je de gegevens van de 29ste wilt. Een standaard array begint namelijk bij 0 te tellen.

De sleutels van de originele array worden niet weergeven zoals ze waren, door implode zijn deze overgeschreven.
 
Joran den Houting

Joran den Houting

29/05/2012 16:02:46
Quote Anchor link
Heb inderdaad een extra entry vooraan geplakt handmatig om dat te fixen :)
 
- SanThe -

- SanThe -

29/05/2012 16:03:47
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
$var
= '684,862,763';
$array = explode(',', $var);
// let op dat de array-keys bij 0 (nul) beginnen
// dus dit geeft de tweede waarde

echo $array[1];
?>
 
Erwin H

Erwin H

29/05/2012 16:13:08
Quote Anchor link
Joran den Houting op 29/05/2012 16:02:46:
Heb inderdaad een extra entry vooraan geplakt handmatig om dat te fixen :)

Niet doen.
Het kost misschien enige moeite en tijd om eraan te wennen dat een array bij 0 begint, maar als je nu een niet-zo-slimme manier gaat bedenken om dat te fixen, dan ga je daar later absoluut nog vaak mee onderuit. Alles begint namelijk bij 0 te tellen in dit soort dingen.
 
Tim van Norde

Tim van Norde

30/05/2012 14:40:56
Quote Anchor link
Wat Erwin zegt klopt inderdaad. Het is beter het gewoon te laten voor wat het is. Als jij de 29ste entry van de array nodig hebt kun je ook $array[index+1] opvragen :)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.