Filter array

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Back-end Programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je HBO ICT in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een ambitieuze werkgever in de regio van Breda zijn wij op zoek naar een Back-end programmeur met affiniteit met C#.NET, SQL en MS Access. Samen met team bestaand uit ware ICT professionals ben je verantwoordelijk voor het bouwen van maatwerk software voor hun klanten. Belangrijk is dat je kennis of ervaring hebt van C#.NET en SQL. Je toont een flexibele en sociale houding naar klanten toe. Je denkt in nieuwe mogelijkheden & gaat graag de uitdaging aan. Bedrijfsprofiel De

Bekijk vacature »

React developer Inhouse cloudplatform

Functie De functie: Als front-end developer kom je te werken naast 2 andere front-end/React developers, waaronder één senior. Een hele mooie kans dus om in korte tijd veel nieuwe kennis en ervaring op te doen. Ze hebben momenteel veel werk hierin en daarom willen ze het team graag uitbreiden. Het is van belang dat je, zeker gezien het vele thuiswerken, in ieder geval al een aantal projecten hebt gedaan in React. Taken waar je aan kunt denken zijn het ontwikkelen van client-applicaties o.b.v. HTML5, React en andere open standaarden. Ook ben je nauw betrokken bij het implementeren van designs o.b.v.

Bekijk vacature »

Medior PHP Developer

Bij Getnoticed doen wij wat we leuk vinden, websites bouwen en online marketing. Voor veel van onze klanten doen we dan ook allebei. Wel zo fijn om campagnes te draaien voor conversiegerichte website die in eigen beheer zijn. In onze vestiging in Nederweert zitten onze development afdelingen en worden de websites gebouwd. Op dit moment zijn we op zoek naar jou: dé PHP/Back-end developer die net als wij, het hoofd boven het maaiveld durft uit te steken! In het kort Even een paar punten die omschrijven wat deze toffe baan inhoudt: Het bedenken van nieuwe functionaliteiten Het verbeteren van het

Bekijk vacature »

Medior Front-end Developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als Medior Front-end Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Alblasserdam zijn wij op zoek naar versterking op de afdeling Software Development! Als Fullstack react.js developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met de back

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je HBO ICT Informatica diploma in ontvangst mogen nemen? Of heb je een aantal jaar ervaring als Software Developer en ben je klaar voor een nieuw hoofdstuk in jouw carrière? Voor een gewaardeerde werkgever in de regio van Goirle zijn wij op zoek naar een junior/medior Back-end Developer met affiniteit met MS Acess. Samen met een vooruitstrevend team ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van maatwerk software voor hun klanten. Je hebt kennis of ervaring van SQL en affiniteit met MS Acess. Je bent klantvriendelijk en flexibel ingesteld en vindt het leuk om klanten te

Bekijk vacature »

Software developer

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een Software developer die, veelal fullstack, mee gaat werken aan de ontwikkeling van de producten en zo helpt aan de uitvoering van hun ontwikkelprojecten. Je komt te werken binnen hun development team bestaande uit 6 ontwikkelaars. Ze staan zowel open voor meer junior als medior/senior developers. Je kunt snel veel verantwoordelijkheid krijgen en doorgroeien binnen het bedrijf. Bovendien ben je betrokken bij het bepalen van de product roadmap en de inbreng van (nieuwe) technologieën. De applicaties waaraan je werk worden gebruikt op onderwijsinstellingen door heel Nederland. De tech-stack bestaat voornamelijk uit Laravel (PHP),

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Wat ga je doen? Als developer ben jij samen met een gemotiveerd team van 10 collega’s verantwoordelijk voor het creëren van aangemeten software voor klanten. Je bent klantvriendelijk en oplossingsgericht ingesteld, omdat het essentieel is om de klanten zo goed mogelijk te helpen met hun uitdagingen. Het is mogelijk om vanuit huis je werkzaamheden uit te voeren, maar het is ook prettig als je in de omgeving van Tilburg woont om naar het kantoor te kunnen komen. Vind jij het leuk om jouw creatieve vaardigheden te benutten om complexe systemen te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Bedrijfsprofiel Voor wie

Bekijk vacature »

Low Code Developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en ben jij HBO afgestudeerd in de richting van IT? Heb jij verstand van datamodellering, NO CODE Platformen en kun jij het aan om projecten te leiden? Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Capelle aan den IJssel zijn wij op zoek naar een No Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten in heel het land! Wat ga je hier zoal doen? Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform, je

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Dit ga je doen Als developer nieuwe gave features implementeren; Werken met technieken als C# .NET en (REST) API's webservices; Ontwikkelen van koppelingen middels API's; Maken van technische keuzes en beslissingen over de architectuur; Junior collega's coachen; Initiatief nemen voor nieuwe technische mogelijkheden; Je bent een belangrijke schakel - en vindt het leuk - om te schakelen met de business. Hier ga je werken In een klein team van professionals ben je als C# .NET Developer verantwoordelijk voor het ontwikkelen van één van de applicaties voor het grootste inhouse product: een applicatie voor alles omtrent hypotheken. De programmeertaal die je

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie Middels Scrum en sprints bouw jij in deze functie mee aan complexe webapplicaties en ons SaaS platform. Hierbij hoort ook architectuur tot een van je taken. Daarnaast ben je één van de leden van het Scrum team. Dat betekent dat je naast je kerntaken ook in contact staat met de product owner. Oftewel, je bent bij het gehele ontwikkelproces betrokken. Tools die hierbij gebruikt worden zijn o.a. PHP, Symfony en Git. Eisen • Minimaal HBO werk- en denkniveau • Minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring met PHP • Kennis en ervaring Symfony (Laravel is pré) & Lando • Kennis van

Bekijk vacature »

Lead C++ Developer

De rol van Lead C++ Developer Als Lead C++ developer bij KUBUS word je verantwoordelijk voor het implementatie design van requirements en de software architectuur van de desktop applicaties van BIMcollab, ons platform voor 3D model-validatie en issue-management bedoeld om de kwaliteit van 3D design-modellen voor gebouwen te verbeteren. Betere 3D modellen leiden tot betere gebouwen, dus zo draag je bij aan verduurzaming van de gebouwde omgeving met slimmer gebruik van materialen, minder verspilling en energie-efficiënte gebouwen. Een goede gebruikerservaring staat bij ons hoog in het vaandel; we gaan in onze ontwikkeling voor innovatie en kwaliteit. In je rol als

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Oracle Apex developer

Bedrijfsomschrijving My client is a technology company based in Den Bosch, the Netherlands. They specialize in providing innovative software solutions to clients, and they are currently looking for an experienced Oracle Apex developer to join the IT team. Functieomschrijving As an Oracle Apex developer, you will be responsible for designing, developing, and maintaining web-based applications using Oracle Apex. You will work closely with project managers, business analysts, and other developers to ensure that clients' needs are met and that the software solutions are of the highest quality. Responsibilities: Design, develop, and maintain Oracle Apex applications. Work with project managers and

Bekijk vacature »

Cymer Patch Server Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12919 Introductie This new patch server will be built on Python and Django ReST and GraphQL services with a React frontend, it will consist of several microservices and run on a Kubernetes cluster. It will be supported by several middleware applications such as ElasticSearch, Redis, RabbitMQ, Oracle and Artifactory. Functieomschrijving The Patch Admin team always aim to deliver software at a high quality, we avoid sacrifices here to maintain our velocity. Practically this means that we practice test driven development and perform end-to-end automated testing on our software. This means

Bekijk vacature »
Joran den Houting

Joran den Houting

29/05/2012 14:44:37
Quote Anchor link
Beste,

Ik heb in een extern bestand een array gemaakt die ik wil filteren.

De array bestaat uit het aantal dagen van deze maand met daarbij statistieken:
http://hummelsport.nl/stats/ga/example.php

Uit deze array wil ik alleen de inhoud van deze dag weergeven, maar heb geen idee hoe ik een externe array van een site gebruik..

Iemand een idee?

Toevoeging op 29/05/2012 15:04:42:

Voor het ophalen dus dit:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$contents = file_get_contents("http://hummelsport.nl/stats/ga/example.php");


En nu $contents filteren.. Maar hoe?
 
PHP hulp

PHP hulp

27/07/2024 05:17:11
 
- Mark -

- Mark -

29/05/2012 15:12:28
Quote Anchor link
Kun je example.php er niet zo laten uitzien?

684,862 .. enzovoorts

Je kunt dan met

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php

    $array
= explode(',', $contents);

?>


de boel opblazen zodat je weer een array krijgt.
Gewijzigd op 29/05/2012 15:12:56 door - Mark -
 
Joran den Houting

Joran den Houting

29/05/2012 15:14:35
Quote Anchor link
De array wordt opgemaakt van deze maand uit google analytics dus het aanpassen ervan is helaas niet mogelijk.. Deze stijl van een array kom je veel tegen maar het filteren ervan kan ik nergens vinden..
 
Reshad F

Reshad F

29/05/2012 15:18:28
Quote Anchor link
met een switch de juiste content echoen?
 
- Mark -

- Mark -

29/05/2012 15:19:47
Quote Anchor link
Hoe ziet example.php er dan uit? Ik heb nog nooit met Google analytics gewerkt maar het lijkt me stug dat je de weergave niet kunt aanpassen.
 
Joran den Houting

Joran den Houting

29/05/2012 15:29:05
Quote Anchor link
Mark, als volgt:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
<?php
  
  require 'analytics.class.php';
  
  try {
      
      // construct the class
      $oAnalytics = new analytics('******', '******');
      
      // set it up to use caching
      $oAnalytics->useCache();
      
      $oAnalytics->setProfileById('ga:******');
      

      $oAnalytics->setMonth(date('n'), date('Y'));
      
      echo '<pre>';
      // print out visitors for given period
      print_r($oAnalytics->getVisitors());
      
  }
catch (Exception $e) {
      echo 'Caught exception: ' . $e->getMessage();
  }

?>



sterretjes op onze ID's en wachtwoorden.

Toevoeging op 29/05/2012 15:29:58:

Maar het is dus niet mogelijk om deze array uit te lezen? Lijkt me stug toch... dit is een veel gebruikte vorm van Array's in de output..
 
- Mark -

- Mark -

29/05/2012 15:34:10
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
<?php
  
  require 'analytics.class.php';
  
  try {
      
      // construct the class
      $oAnalytics = new analytics('******', '******');
      
      // set it up to use caching
      $oAnalytics->useCache();
      
      $oAnalytics->setProfileById('ga:******');
      

      $oAnalytics->setMonth(date('n'), date('Y'));
      
      // print out visitors for given period
      echo implode(',', $oAnalytics->getVisitors());
      
  }
catch (Exception $e) {
      echo 'Caught exception: ' . $e->getMessage();
  }

?>


Dat wat ik eerder zij zal dan moeten werken. Het enige dat je op example.php doet is de array netjes weergeven. De array zelf is $oAnalytics->getVisitors()
 
Joran den Houting

Joran den Houting

29/05/2012 15:42:41
Quote Anchor link
Dan heb ik dit als resultaat:

684,862,763,811,628,1003,893,857,846,771,750,604,646,801,776,750,638,666,490,653,780,658,605,565,554,438,528,605,299,0,0

Hoe pak ik hieruit dan (bijvoorbeeld vandaag de 29ste) bijv. de 29ste entry?

Toevoeging op 29/05/2012 15:44:09:

echo $array[29];

heb het :)
 
- Mark -

- Mark -

29/05/2012 15:49:27
Quote Anchor link
Helaas heb je dan de verkeerde, het moet $array(28) zijn als je de gegevens van de 29ste wilt. Een standaard array begint namelijk bij 0 te tellen.

De sleutels van de originele array worden niet weergeven zoals ze waren, door implode zijn deze overgeschreven.
 
Joran den Houting

Joran den Houting

29/05/2012 16:02:46
Quote Anchor link
Heb inderdaad een extra entry vooraan geplakt handmatig om dat te fixen :)
 
- SanThe -

- SanThe -

29/05/2012 16:03:47
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
$var
= '684,862,763';
$array = explode(',', $var);
// let op dat de array-keys bij 0 (nul) beginnen
// dus dit geeft de tweede waarde

echo $array[1];
?>
 
Erwin H

Erwin H

29/05/2012 16:13:08
Quote Anchor link
Joran den Houting op 29/05/2012 16:02:46:
Heb inderdaad een extra entry vooraan geplakt handmatig om dat te fixen :)

Niet doen.
Het kost misschien enige moeite en tijd om eraan te wennen dat een array bij 0 begint, maar als je nu een niet-zo-slimme manier gaat bedenken om dat te fixen, dan ga je daar later absoluut nog vaak mee onderuit. Alles begint namelijk bij 0 te tellen in dit soort dingen.
 
Tim van Norde

Tim van Norde

30/05/2012 14:40:56
Quote Anchor link
Wat Erwin zegt klopt inderdaad. Het is beter het gewoon te laten voor wat het is. Als jij de 29ste entry van de array nodig hebt kun je ook $array[index+1] opvragen :)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.