Flash

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software developer

Werkzaamheden voor jou als software developer Voor een goede relatie in de regio Zwolle (meerdere locaties) zoeken wij een software developer die betrokken is bij de ontwikkelcyclus en verantwoordelijk is voor het testen en keuren van nieuwe en geoptimaliseerde software. In deze functie ben je in de implementatiefase de persoon die risico's beoordeelt en intern oplossingen aanbrengt om risico's te verkleinen. Binnen het ontwikkelteam van de software ben je een belangrijke schakel waar je intensief meewerkt met scrum. Het voorkomen van bugs in de programma's en het bevorderen van gebruiksvriendelijkheid voor eindklanten zijn voor jou een uitdaging en geeft voldoening

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Qua type opdrachten is er echt een verscheidenheid aan afnemers, zo werken ze met grote multinationals, maar ook met startups. Zo kom je te werken in een gevarieerde omgeving en kan je ook schakelen tussen verschillende culturen. De projecten variëren van greenfield projecten tot langdurige ontwikkeltrajecten. Hier wordt alleen maar gewerkt met aan front end projecten. Daarom maakt het onze partner niet uit waar jij kennis van hebt, als je maar gedegen kennis hebt van Javascript frameworks, Unit testing en ook bekend bent met de scrum methodiek. Eisen Minimaal 4 jaar relevante werkervaring Kennen en ervaring van Javascript frameworks

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET developer start jij in een development team met twee ervaren software ontwikkelaars. Jouw persoonlijke ontwikkeling is voor ons erg belangrijk en jij gaat dan ook meelopen met onze Senior .NET ontwikkelaar die jou met zijn kennis en ervaring een goede begeleiding kan aanbieden. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor het schrijven van software voor onze toonaangevende Automatiseringssystemen. Jij gaat aan de slag met de onderhoud van de kernsoftware, ondersteund de software van derden door het gebruik van onze webservices en als team zijn jullie verantwoordelijk voor het ontwikkelen van onze backend oplossingen. Wij maken op dit

Bekijk vacature »

Full Stack Software Developer C#.NET

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Full Stack C#.NET Software Developer. Als Software Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere ontwikkelaars en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Testen en valideren van de ontwikkelde software. Actief deelnemen aan code reviews en bijdragen aan het verbeteren van de kwaliteit van de software. Je gaat aan

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Ervaren .NET Developer gezocht! Wij zoeken een ervaren .NET developer die aan de slag gaat voor een softwarebedrijf in de regio Rhenen. In deze rol ben jij zowel zelfstandig als in teamverband verantwoordelijk voor het ontwikkelen en verbeteren van bestaande producten. Daarnaast houdt jij je bezig met de nieuwbouw van websites, webapplicaties en mobiele applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Je werkt hierbij nauw samen met andere developer, productmanagers en product specialisten om mooie producten te creëren. Bedrijfsprofiel Waar kom je te werken? Je komt te werken voor snelgroeiende softwareleverancier en allround dienstverlener. Klanten van deze

Bekijk vacature »

Software Developer

Longship.io gaat de wereld veroveren met baanbrekende software en legendarische... pizza-avonden! Lees hier de vacature van Software Developer! Bij Longship werken we met een team van 5 mensen aan software voor laadpaal operators. Longship is ontstaan in 2020 met als doel om de elektrische mobiliteitstransitie aan te jagen. We zijn nu al een wereldwijde speler doordat we continu voorop lopen in innovatie. Ons platform helpt het versneld elektrificeren van wagenparken, internationaal! Wij zijn een startup met grote ambities die we willen bereiken met een relatief klein en efficiënt team. Je krijg de kans om ontzettend veel te leren van ervaren

Bekijk vacature »

Front end developer binnen het onderwijs

Functie Het doel van dit team is om te zorgen dat de studenten altijd op de hoogte zijn van relevante informatie en de mogelijkheid hebben om online vragen te stellen. Hiervoor hebben ze een portal ontwikkeld. De app is echt een greenfield project met een eigen inrichting middels cloud. De ontwikkeling wordt gedaan door gebruik te maken van oa. Javascript, React, CSS, Next.js, GraphQL in een Azure Cloud omgeving. Daarnaast gebruiken ze tooling als Figma, storybook, Jest en Github. De complexiteit in deze rol zit hem in het feit dat data uit verschillende bronsystemen komt waarbij er zowel gekoppeld wordt

Bekijk vacature »

PHP Laravel developer

Functie omschrijving Weet jij alles van Laravel en krijg je energie van het ontwikkelen van software hiermee? Laat snel wat van je horen want wij zoeken een PHP/Laravel developer in regio 's-Hertogenbosch. Jouw taken zullen bestaan uit: Softwareapplicaties ontwikkelen en verder optimaliseren in veel diverse projecten op basis van Agile/Scrum. Uitleg geven over software en applicaties Klantcontact hebben over bestaande applicaties. Documentatie schrijven over applicaties. Techstack: PHP, Laravel, HTML, CSS, Javascript. Bedrijfsprofiel Deze organisatie zit in de regio van 's-Hertogenbosch en is een klein softwarebedrijf. Er werken ongeveer 15 medewerkers, verdeeld in meerdere teams, zoals back-end en front-end development, projectmanagement

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Oracle Apex Developer

Dit ga je doen Jouw taken bestaan uit: Het bouwen maatwerk Oracle applicaties voor Europese business units; Het implementeren van de nieuwste technieken om te blijven innoveren; Actief meedenken en aandragen van verbetervoorstellen. Hier ga je werken Deze organisatie in de regio Veenendaal is een van wereld grootste retailers met ruim 16.000 winkels in 27 markten en jaarlijks ruim 5,3 miljard klanten die winkelen bij een van hun welbekende retailmerken. Binnen de organisatie is er een IT Group actief die dient als IT Service Provider voor de hele organisatie en waar dagelijks IT'ers werken aan state-of-the-art IT oplossingen. Dit doen

Bekijk vacature »

Frontend Developer Vue Nuxt HBO Javascript

Samengevat: Deze werkgever levert elke dag betere digitale gebruikerservaringen. Ben jij geschikt als frontend Developer? Heb je ervaring met Vue en Nuxt? Vaste baan: Front-End Developer HBO €3.100 - €4.600 Zij bieden opdrachtgevers een complete dienstverlening op gebied van ontwerpen en ontwikkelen van websites, zoekmachine optimalisatie, online adverteren, content marketing en conversie verbetering. Zij werken met een eigen ontwikkeld CMS. Bij bij hun werk je aan onze eigen bedrijfsapplicaties. Je ontwikkelt met ons de meest nieuwe software. Wij blinken uit als het gaat om de inzet van technologie. Deze werkgever staat open voor elke nieuwe trend. Onze systemen zijn groot

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Jij als ervaren Front end developer bent een expert het gebied van Javascript en React. Je wordt onderdeel van een multidisciplinair team bestaande uit een PO, twee Front end developers, een DevOps/Back end developer, een UX/UI designer en een projectmanager. Verder is er iemand verantwoordelijk voor de HR en is de algemeen directeur nauw betrokken bij alle projecten. Dagelijks hou jij je bezig met de verschillende projecten die zijn opgenomen in de sprint. Daarnaast denk je mee over mogelijke oplossingen om de behoefte van de klant op de beste manier in te vullen. Verder spar jij intern met collega’s

Bekijk vacature »

Junior PHP Developer

Functieomschrijving Junior PHP Developer gezocht! Voor een opdrachtgever in de regio Gelderland zijn wij op zoek naar een Junior PHP Developer die onderdeel gaat worden van het ontwikkelingsteam van deze organisatie. In deze functie ga jij aan de slag met het schrijven van software voor de aansturing van en het managen van windparken en bijbehorende onderdelen. Hiernaast ga jij je bezighouden met het ontwikkelen, testen en onderhouden van diverse webapplicaties. Het team waarin je komt te werken bestaat uit 3 developers, hierdoor krijg je veel verantwoordelijkheid en de kans om jezelf verder te ontwikkelen. Er wordt echter wel van je

Bekijk vacature »

Software developer (Python)

Functie Je komt te werken in het IT-team bestaande uit de Lead developer en 4 (medior/senior) developers. Gezamenlijk werken jullie aan de verbetering en uitbreiding van de software. Binnen het development team is er veel vrijheid en zelfstandigheid, zonder dat ze hiermee afdoen aan de kwaliteit. Zo hebben ze elke ochtend een korte stand-up (10:00 uur) en houden ze zo nu en dan pair-programming sessies. Ook is er een hele professionele ontwikkelcyclus waarbij code altijd eerst door een collega wordt getest voordat het naar deployement gaat. Je hebt in je werk oog voor kwaliteit, risico’s en het klantbelang. Communicatie met

Bekijk vacature »

PHP Web Developer

Functie omschrijving Voor een klein softwarebedrijf in de omgeving Roosendaal, zijn wij op zoek naar een PHP web developer met een aantal jaar werkervaring. Wil jij graag werken aan in-house software projecten voor diverse klanten? Voel jij je prettige in een klein team developers, waar jouw inbreng enorm gewaardeerd wordt? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Je wordt verantwoordelijk voor de ontwikkeling van diverse applicaties. Dit kan de ene keer een online platform voor aanbiedingen zijn, en de andere keer een software pakket dat gebruikt wordt om interne processen te automatiseren. Het zijn stuk voor

Bekijk vacature »
Jesper Diovo

Jesper Diovo

02/12/2008 22:32:00
Quote Anchor link
Beste allemaal,

Ik ben van plan binnen nu en een maand de basis van Flash onder de knie te krijgen. Ik vind het een geweldige programmeertaal, en wil het graag kunnen. Ik heb wat gegoogled, maar ik wil geen amateuristische cursussen/tutorials gaan volgen. Daarom ben ik hier. Ik wil jullie vragen of jullie mij een cursus/tutorialreeks kunnen aanbevelen, waarmee ik alles stap voor stap - maar duidelijk - uitgelegd krijg. Bovendien ben ik op zoek naar het juiste programma wat ik kan gebruiken om Flash dingetjes te maken - het liefst zo uitgebreid als phpDesigner voor php enz. is.

Alvast bedankt,

Jezpur
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 02:38:02
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

02/12/2008 22:34:00
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

02/12/2008 22:41:00
Quote Anchor link
Oké, en welke editor wordt daar precies gebruikt? ik zocht naar Flash, as it is called, maar dat geeft meer hits over de player dan over de editor. Kan ze niet onderscheiden, tenminste.

-- Got it, Macromedia Flash.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jesper Diovo
 
Niek Weevers

Niek Weevers

02/12/2008 23:00:00
Quote Anchor link
Flash is geen programmeertaal.
Flash is een programma waarmee animaties, applicaties, games enz gemaakt mee kunnen worden.
De programmeertaal die in flash wordt gebruikt, heet actionscript. Animaties kunnen ook gemaakt worden zonder actionscript.
Je hebt hier dus het programma Flash voor nodig, tegenwoordig van Adobe en niet meer van Macromedia (is samen gegaan).

Het beste is natuurlijk om eerst de basic te leren, en dat zijn de tweens, movieclips enz.
Dus nog geen actionscript, behalve dan de simpele dingen als stop(), gotoAndPlay() enz.
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

02/12/2008 23:09:00
Quote Anchor link
Ja, ik begin die tweens al door te krijgen. Gaaf :). Thanks allebei!
 
Yorick17

yorick17

03/12/2008 08:11:00
Quote Anchor link
het kan trouwens ook met Adobe Flex (open source dus gratis, op Flex Builder na dan), maar dan moet je wel veel van Actionscript 3.0 kennen
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door yorick17
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

03/12/2008 21:15:00
Quote Anchor link
Nee, dat valt buiten m'n kennis :P.

Ik zit nu met een volgend probleem. M'n Flash animatie is gelukt. Een leuke 'tween' zoals ze dat noemen. Nu wil ik alleen dat een 'binnen glijdende' tekst blijft staan, maar dat een ander plaatje blijft doorroteren.
Hoe lukt me dat? Als ik stop(); doe, stopt alles...
 
Jason de Ridder

Jason de Ridder

03/12/2008 21:21:00
Quote Anchor link
Kijk eens naar FlashDevelop en www.gotoandlearn.com
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

03/12/2008 21:27:00
Quote Anchor link
Dat doe je niet met stop (), maar gewoon op de timeline. Maak een tween met je binnenglijdende tekst, die bijvoorbeeld stopt op frame 100. Daarna laat je hem gewoon staan. Maak op een andere laag een tween voor het roterende plaatje, en laat die doorgaan op het moment dat de tekst stopt.
 
Timen kut

Timen kut

03/12/2008 21:27:00
Quote Anchor link
Als je nu begint met actionscript zou ik me niet meer gaan focussen op handmatig tweens maken etc. alleen nog maar op actionscript 3.0 shizzle. Waar je dus ook je tweens programmeert..

hoewel AS 2.0 nog wel gebruikt wordt, is het denk ik niet aan te raden om als beginner dat nu nog te gaan leren.

AS 3.0 is 10x zo irritant en moeilijk en zinnig, maar als je het eenmaal onder de knie hebt is het magisch
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

03/12/2008 21:47:00
Quote Anchor link
Het zit zo: ik heb een binnen glijdende tekst en een roterend plaatje. In de tijd dat dat plaatje 1x rond gaat, komt de tekst binnen glijden, ben blijft hij zelfs al 15 frames staan. Nu wil ik dat hij als hij eenmaal binnen is blijft staan, totdat hij opnieuw geladen wordt, maar dat het roterende plaatje wel blijft loopen.

Dat roterende plaatje zit tussen frame 0-30, de tekst 0-15. Bij de tekst van 15-30 zitten keyframes, want ik wil dat hij nog wel aanwezig blijft op het moment dat hij binnen is. Eigenlijk zou het dus zo moeten, dat wanneer de loop eenmaal 1x is afgespeeld, de eerste 15 frames van de tekst worden overschreven met keyframes van frame 30... Kan dat?

@Jasen: bedankt voor de site, heb er al meteen weer iets geleerd, echter door het irritante dat er geen zoekfunctie is kon ik dit niet vinden...
 
Jason de Ridder

Jason de Ridder

03/12/2008 22:12:00
Quote Anchor link
Timen schreef op 03.12.2008 21:27:
Als je nu begint met actionscript zou ik me niet meer gaan focussen op handmatig tweens maken etc. alleen nog maar op actionscript 3.0 shizzle. Waar je dus ook je tweens programmeert..

hoewel AS 2.0 nog wel gebruikt wordt, is het denk ik niet aan te raden om als beginner dat nu nog te gaan leren.

AS 3.0 is 10x zo irritant en moeilijk en zinnig, maar als je het eenmaal onder de knie hebt is het magisch


Pardon? 10x zo irritant en moeilijk? Nee hoor, het is 10x zo makkelijk en fijn. Ook AS is nu een volwassen programmeer taal (aan het worden). Er zit structuur in. Als je het niet gewend ben is het lastig, maar OOP is gewoon de toekomst.
 
Gustaaf

Gustaaf

13/12/2008 13:35:00
Quote Anchor link
Als je op zoek bent naar een leuke site en krachtig forum voor Flash

http://www.vintagesworld.nl/
 
Niek Weevers

Niek Weevers

13/12/2008 16:20:00
Quote Anchor link
Je maakt 2 movieclips aan. Een voor de binnenglijdende tekst, op de laatste frame zet je een stop();
In de andere movieclip zet je de andere animatie, uiteraard zonder stop.
Deze 2 movieclips plaats je op de stage.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.