Flash

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Developer

Dit ga je doen Je bent verantwoordelijk voor de warehouse applicatie die een integratie heeft met de PLC laag; Je ontwikkelt in C#/.Net; Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van interfaces en het visualiseren van componenten; Je denkt mee over het design voor business oplossingen; Je bent verantwoordelijk voor het testen van de gebouwde oplossing. Hier ga je werken Voor een internationale organisatie in de transport zijn wij momenteel op zoek naar een Software Developer. Ze zijn wereldwijd de grootste speler en lopen voorop met het automatiseren van alle processen van de warehouses. Op dit moment wordt er nog gebruik

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van (mobiele) internettoepassingen; Ontwikkelen en onderhouden van Microservices; Ontwerpen en optimaliseren van databases; Identificeren van nieuwe trends/ontwikkelingen binnen de branche. Hier ga je werken Deze marktleider op gebied van fietsen en fietservaring is gevestigd in twee provincies, verspreid over meerdere locaties. Jij zult voornamelijk in regio Joure aan de slag gaan. De organisatie doelt zich op het leveren van kwalitatief hoogwaardige producten aan alle hun klanten. De organisatie telt circa 4.000 medewerkers in meer dan 10 verschillende landen. Momenteel is de organisatie op zoek naar een Software Developer wilt meewerken aan het

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving PHP Software Developer gezocht! Voor een organisatie in de regio Zeist die zich bezighoud met het verbeteren van de medicatieveiligheid zoeken wij een Software Developer. In deze functie zijn wij op zoek naar een slimme en enthousiaste Developer die interesse heeft in farmacie, logistiek en ICT. Daarnaast beschik je over een goed analytisch vermogen en ben je van nature gestructureerd en resultaatgericht. Je moet in deze functie daadkrachtig, flexibel en communicatief goed zijn. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: Object georiënteerd programmeren; Werken in een scrumteam aan de ontwikkeling van een medicatiebewakingssysteem; Meedenken over de mogelijkheden en onmogelijkheden van projecten;

Bekijk vacature »

Java developer Zorgsysteem

Dit ga je doen Werken aan het eigen gebouwde zorgsysteem; Verbeteringen maken en toepassen binnen de applicatie; Jij gaat werken aan de Back-end van de applicatie en sporadisch werk je mee aan de Front-end; Samenwerken met andere teams voor een optimaal resultaat; Jij kan 'clean' werken en high quality code schrijven; Jij werkt resultaatgericht. Hier ga je werken De organisatie houdt zich bezig met diverse applicaties met betrekking tot zorgregistratie. Dankzij hun systeem komt alle informatie, omtrent de zorg van een patiënt, op een overzichtelijke en toegankelijke manier samen in één systeem te staan. Op deze manier is deze informatie

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een gewaardeerde werkgever in regio Oosterhout zijn wij op zoek naar een back-end developer. Kennis of ervaring met C# & SQL is een must! Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de software; Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in kaart, om

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Fullstack developer - medior

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie willen werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Ridderkerk zijn wij op zoek naar versterking voor op de afdeling Software Development! Als Fullstack developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Werkzaamheden Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met

Bekijk vacature »

Full stack developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Front-End React Developer

Als Front-End React Developer verbeter je de user experience van onze eigen webapplicaties voor onze collega's binnen Coolblue. Wat doe je als Front-End React Developer bij Coolblue? Als Front-end React Developer werk je aan de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten met React.js. Je vindt het leuk om samen te werken met de UX designer om stories op te pakken. Daarnaast ben je trots op je werk en verwelkomt alle feedback. Ook Front-end React Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen Verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop

Bekijk vacature »

C# Ontwikkelaar

In het kort Als C# .NET Core ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan we deze uitdaging

Bekijk vacature »

Freelance Fullstack Java Developer

Functieomschrijving Voor een opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar ervaren Fullstack JAVA Developers die graag op projectbasis willen werken. Je komt terecht bij een informele developers club die mooie projecten uitvoeren voor grote klanten. Ben je een ervaren freelancer of werk je in loondienst en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder want wie weet is dit een leuke vacature voor jou! Het fijne van deze werkgever is dat je zelf mag beslissen hoe je te werk wilt gaan. Wil je als freelancer werken dan is dat OK. Wil je de zekerheid hebben

Bekijk vacature »

T-SQL Database developer

Functie omschrijving Ben jij een ETL database specialist? Houd jij ervan om te puzzelen met Databases, Query's & Stored procedures? Zoek jij uitdaging, vrijheid en verantwoordelijkheid? Zoek dan niet verder! Wij zijn per direct op zoek naar medior en senior database developers. Je gaat werken voor een relatief klein softwarebedrijf in omgeving Tilburg. Samen met 12 collega's (allemaal techneuten), ga jij je bezig houden met het bouwen en/of onderhouden van database software. Deze software wordt internationaal ingezet voor het automatiseren van logistieke processen. Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je bent in een klein team met developers, verantwoordelijk

Bekijk vacature »

.NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

Junior Front end developer

Functie Als Front end developer binnen onze organisatie ga jij je bezig houden met het bouwen van de user experience van de webapplicaties. Je bent verantwoordelijk voor het vertalen van concepten, briefings en designs naar werkende functionaliteit. Hierbij zorg je ervoor dat applicaties betrouwbaar, veilig en toekomstbestendig zijn en een goede architectuur hebben en behouden. Verder denk je actief na- en mee over nieuwe ontwikkelingen en functionaliteiten om zo elke dag de klantervaring weer te verbeteren. Dit doe je natuurlijk niet alleen maar in een development team. Het team bedraagt momenteel 4 man bestaande uit 2 devops engineers en 2

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in de regio van Bergen op Zoom ben je als PHP Developer niet alleen gefocust op het ontwikkelen van Software. Daarnaast ben je ook voortdurend bezig met het zoeken naar nieuwe mogelijkheden en innovaties die essentieel kunnen zijn voor de efficiëntie van software ontwikkeling. Je deelt veel kennis en informatie met het team en ontvangt deze dan ook graag terug. Techstack: PHP, Symfony & mySQL. Bedrijfsprofiel Deze uitdagende opdrachtgever is ruim 20 jaar actief in de regio Bergen op Zoom. Het vooruitstrevende team staat de hele dag voor je klaar om je te helpen en ondersteunen.

Bekijk vacature »
Jesper Diovo

Jesper Diovo

02/12/2008 22:32:00
Quote Anchor link
Beste allemaal,

Ik ben van plan binnen nu en een maand de basis van Flash onder de knie te krijgen. Ik vind het een geweldige programmeertaal, en wil het graag kunnen. Ik heb wat gegoogled, maar ik wil geen amateuristische cursussen/tutorials gaan volgen. Daarom ben ik hier. Ik wil jullie vragen of jullie mij een cursus/tutorialreeks kunnen aanbevelen, waarmee ik alles stap voor stap - maar duidelijk - uitgelegd krijg. Bovendien ben ik op zoek naar het juiste programma wat ik kan gebruiken om Flash dingetjes te maken - het liefst zo uitgebreid als phpDesigner voor php enz. is.

Alvast bedankt,

Jezpur
 
PHP hulp

PHP hulp

14/05/2024 22:51:01
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

02/12/2008 22:34:00
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

02/12/2008 22:41:00
Quote Anchor link
Oké, en welke editor wordt daar precies gebruikt? ik zocht naar Flash, as it is called, maar dat geeft meer hits over de player dan over de editor. Kan ze niet onderscheiden, tenminste.

-- Got it, Macromedia Flash.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jesper Diovo
 
Niek Weevers

Niek Weevers

02/12/2008 23:00:00
Quote Anchor link
Flash is geen programmeertaal.
Flash is een programma waarmee animaties, applicaties, games enz gemaakt mee kunnen worden.
De programmeertaal die in flash wordt gebruikt, heet actionscript. Animaties kunnen ook gemaakt worden zonder actionscript.
Je hebt hier dus het programma Flash voor nodig, tegenwoordig van Adobe en niet meer van Macromedia (is samen gegaan).

Het beste is natuurlijk om eerst de basic te leren, en dat zijn de tweens, movieclips enz.
Dus nog geen actionscript, behalve dan de simpele dingen als stop(), gotoAndPlay() enz.
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

02/12/2008 23:09:00
Quote Anchor link
Ja, ik begin die tweens al door te krijgen. Gaaf :). Thanks allebei!
 
Yorick17

yorick17

03/12/2008 08:11:00
Quote Anchor link
het kan trouwens ook met Adobe Flex (open source dus gratis, op Flex Builder na dan), maar dan moet je wel veel van Actionscript 3.0 kennen
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door yorick17
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

03/12/2008 21:15:00
Quote Anchor link
Nee, dat valt buiten m'n kennis :P.

Ik zit nu met een volgend probleem. M'n Flash animatie is gelukt. Een leuke 'tween' zoals ze dat noemen. Nu wil ik alleen dat een 'binnen glijdende' tekst blijft staan, maar dat een ander plaatje blijft doorroteren.
Hoe lukt me dat? Als ik stop(); doe, stopt alles...
 
Jason de Ridder

Jason de Ridder

03/12/2008 21:21:00
Quote Anchor link
Kijk eens naar FlashDevelop en www.gotoandlearn.com
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

03/12/2008 21:27:00
Quote Anchor link
Dat doe je niet met stop (), maar gewoon op de timeline. Maak een tween met je binnenglijdende tekst, die bijvoorbeeld stopt op frame 100. Daarna laat je hem gewoon staan. Maak op een andere laag een tween voor het roterende plaatje, en laat die doorgaan op het moment dat de tekst stopt.
 
Timen kut

Timen kut

03/12/2008 21:27:00
Quote Anchor link
Als je nu begint met actionscript zou ik me niet meer gaan focussen op handmatig tweens maken etc. alleen nog maar op actionscript 3.0 shizzle. Waar je dus ook je tweens programmeert..

hoewel AS 2.0 nog wel gebruikt wordt, is het denk ik niet aan te raden om als beginner dat nu nog te gaan leren.

AS 3.0 is 10x zo irritant en moeilijk en zinnig, maar als je het eenmaal onder de knie hebt is het magisch
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

03/12/2008 21:47:00
Quote Anchor link
Het zit zo: ik heb een binnen glijdende tekst en een roterend plaatje. In de tijd dat dat plaatje 1x rond gaat, komt de tekst binnen glijden, ben blijft hij zelfs al 15 frames staan. Nu wil ik dat hij als hij eenmaal binnen is blijft staan, totdat hij opnieuw geladen wordt, maar dat het roterende plaatje wel blijft loopen.

Dat roterende plaatje zit tussen frame 0-30, de tekst 0-15. Bij de tekst van 15-30 zitten keyframes, want ik wil dat hij nog wel aanwezig blijft op het moment dat hij binnen is. Eigenlijk zou het dus zo moeten, dat wanneer de loop eenmaal 1x is afgespeeld, de eerste 15 frames van de tekst worden overschreven met keyframes van frame 30... Kan dat?

@Jasen: bedankt voor de site, heb er al meteen weer iets geleerd, echter door het irritante dat er geen zoekfunctie is kon ik dit niet vinden...
 
Jason de Ridder

Jason de Ridder

03/12/2008 22:12:00
Quote Anchor link
Timen schreef op 03.12.2008 21:27:
Als je nu begint met actionscript zou ik me niet meer gaan focussen op handmatig tweens maken etc. alleen nog maar op actionscript 3.0 shizzle. Waar je dus ook je tweens programmeert..

hoewel AS 2.0 nog wel gebruikt wordt, is het denk ik niet aan te raden om als beginner dat nu nog te gaan leren.

AS 3.0 is 10x zo irritant en moeilijk en zinnig, maar als je het eenmaal onder de knie hebt is het magisch


Pardon? 10x zo irritant en moeilijk? Nee hoor, het is 10x zo makkelijk en fijn. Ook AS is nu een volwassen programmeer taal (aan het worden). Er zit structuur in. Als je het niet gewend ben is het lastig, maar OOP is gewoon de toekomst.
 
Gustaaf

Gustaaf

13/12/2008 13:35:00
Quote Anchor link
Als je op zoek bent naar een leuke site en krachtig forum voor Flash

http://www.vintagesworld.nl/
 
Niek Weevers

Niek Weevers

13/12/2008 16:20:00
Quote Anchor link
Je maakt 2 movieclips aan. Een voor de binnenglijdende tekst, op de laatste frame zet je een stop();
In de andere movieclip zet je de andere animatie, uiteraard zonder stop.
Deze 2 movieclips plaats je op de stage.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.