fonts op de server

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Michael Rozenbeek

Michael Rozenbeek

17/03/2011 10:17:55
Quote Anchor link
Goedemorgen mensen,
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
<?php
$explode_string
= explode("split", $_POST['tekst']);
    $naambord = $explode_string[0];
    $huisnummer = $explode_string[1];
    $links = $explode_string[2];
    $boven = $explode_string[3];
    $links2 = $explode_string[4];
    $boven2 = $explode_string[5];
    
    header ("Content-type: image/jpeg");
    
    ##/ Location to the image, this can be changed
    $canvasImage    = 'images_panel/ontwerpen_site/60.jpg';
    
    ##/ Setting up image
    $pngImage         = imagecreatefromjpeg ($canvasImage);
    
    ##/ Allocating font color, RGB values
    $fontColor         = imagecolorallocate ($pngImage, 0, 0, 0);
    
    ##/ Editable font type and size
    $fontType        = "Fonts/arial.ttf";
    
    // IMAGE --> FONTSIZE --> HOEK VAN TEKST --> AFSTAND VAN LINKS --> AFSTAND VAN BOVEN -->
    imagettftext ($pngImage,"14", "0", $links, $boven, $fontColor, $fontType, $naambord);
    
    // TWEEDE REGEL TEKST
    imagettftext ($pngImage,"14", "0",  $links2, $boven2, $fontColor, $fontType, $huisnummer);
    
    // COPY IMAGE
    imagejpeg ($pngImage, "images_panel/ontwerpen_site/60_aangepast.jpg");
    
    // SHOW IMAGE
    imagejpeg ($pngImage);
    
    // DESTROY IMAGE
    imagedestroy ($pngImage);
    
    // DESTROY IMAGE2
    imagedestroy ($pngImage);
?>


In de bovenstaande code heb ik een variabele die de font bepaalt voor de text.
Nu is mijn vraag die font in mijn stukje code is dat de font map van windows of moet ik een map met de naam fonts maken op de server en daar de beschikbare fonts inzetten?

alvast bedankt
Gewijzigd op 17/03/2011 10:18:34 door Michael Rozenbeek
 
PHP hulp

PHP hulp

18/05/2024 15:38:28
 
Ilker kulgu

ilker kulgu

17/03/2011 10:24:18
Quote Anchor link
fonts map in windows kijkt die naar, als die daar niet in staat gebruikt die times new roman als default.
 
Michael Rozenbeek

Michael Rozenbeek

17/03/2011 10:25:23
Quote Anchor link
dank je dan weet ik waar ik naar moet kijken dank je

EDIT: De comment hierboven klopt niet je meot wel mapje font aanmaken en daarin de gewenste fonts.
Gewijzigd op 17/03/2011 11:40:24 door Michael Rozenbeek
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.