foreach mysql insert

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Full-stack developer

Als Full-stack developer bij KUBUS houd je je bezig met het ontwikkelen van de (web)applicatie en services van BIMcollab. Samen met je SCRUM team werk je aan zowel de front- als de back-end. Als softwarebedrijf bevindt KUBUS zich in een unieke positie. We bouwen aan onze eigen producten die wereldwijd door tienduizenden gebruikers worden gebruikt. Ons bedrijf heeft precies de juiste grootte: groot genoeg om echt impact te maken in de markt, maar klein genoeg om als individuele ontwikkelaar invloed uit te kunnen oefenen en echt het verschil te kunnen maken. Ons ontwikkelteam bestaat uit ruim 40 ontwikkelaars, testers, scrum

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar start jij een team met 12 programmeurs. Jullie zijn verantwoordelijk voor het huidige platform van deze organisatie. Als team werken jullie in tweewekelijkse sprints en starten jullie iedere dag met een stand-up. Jij werkt samen met jouw team aan het uitbreiden van het huidige platform door middel van nieuwe features. Daarnaast zorg jij er samen met jouw team voor dat het platform veilig is en gebruiken jullie de nieuwste technieken om deze veiligheid te waarborgen. Zo maken jullie gebruik van C# .NET, .NET Core, React, Azure, Kubernetes, ASP.NET, MVC. Jij gaat aan het werk in

Bekijk vacature »

SQL database developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als SQL database developer? Dit bedrijf bouwt applicaties om processen in distributiecentra te optimaliseren. Ter uitbreiding van het development team zijn wij op zoek naar een SQL database ontwikkelaar. Wil jij werken voor een groeiende werkgever in regio Breda waar jij de ruimte en tijd krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je houdt je bezig met het creëren en bouwen van MS SQL server databases; Je werkt aan innovatieve softwareoplossingen voor het verbeteren en/of vernieuwen van logistieke processen; Je gaat projecten vanaf het begin tot het

Bekijk vacature »

Robot Programmeur

Een verantwoordelijke baan met leuke uitdagingen. Heb jij ervaring met het programmeren van robots? Kan jij goed samenwerken met collega's die verschillende specialisaties hebben? Ben je oplossingsgericht, analytisch en flexibel? Ga dan aan de slag als Robot Programmeur bij Gibas in Nijkerk! Als Robot Programmeur kom je te werken bij Gibas. Dat betekent dat je gegarandeerd meewerkt aan unieke oplossingen in productieprocessen. Bij elk project moet er opnieuw geëngineerd en geprogrammeerd worden. Dat maakt jouw werk uitdagend! Voordat je robots gaat programmeren komt er het volgende bij kijken: De opdracht gaat van de afdeling Sales naar de afdeling Operations door

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als developer heb jij de keuze om aan te sluiten bij het team (13 developers) die op locatie projectmatig bij klanten werkt. Wanneer jij liever intern bij de werkgever werkt is er ook alle ruimte voor jou in het interne team (8 developers) van dit bedrijf. Je werkt samen aan verschillende projecten bij of voor de klant. Het project wordt aangeleverd door sales aan de project manager. Die maakt samen met de Resourcer een planning en op basis daarvan wordt uit het development team een “projectgroep” opgesteld. Hoeveel en welke projecten jij wilt oppakken gebeurt geheel in samenspraak met

Bekijk vacature »

Front-End Developer

As a Front-End Developer at Coolblue you improve the user-friendliness of our webshop for millions of customers. How do I become a Front-End Developer at Coolblue? As a Front-End Developer you work on the user-friendliness of our webshop for millions of customers. You enjoy working with the UX Designer to pick up stories. You get energy from coming up with creative solutions and are happy to present these within the team. You also take pride in your work and welcome any feedback. Would you like to become a Front-End Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You

Bekijk vacature »

Software Developer

Longship.io gaat de wereld veroveren met baanbrekende software en legendarische... pizza-avonden! Lees hier de vacature van Software Developer! Bij Longship werken we met een team van 5 mensen aan software voor laadpaal operators. Longship is ontstaan in 2020 met als doel om de elektrische mobiliteitstransitie aan te jagen. We zijn nu al een wereldwijde speler doordat we continu voorop lopen in innovatie. Ons platform helpt het versneld elektrificeren van wagenparken, internationaal! Wij zijn een startup met grote ambities die we willen bereiken met een relatief klein en efficiënt team. Je krijg de kans om ontzettend veel te leren van ervaren

Bekijk vacature »

Backend Developer PHP Laravel SaaS

Dit ga je doen Het ontwikkelen van nieuwe features die bijdragen aan de groei van de klanten van de organisatie; Je denkt mee over nieuwe innovaties, features en verbeteringen in de applicatiearchitectuur; Je draagt bij aan de continue ontwikkeling van jouw team doordat je elke dag streeft naar het verbeteren van jouw eigen prestaties; Je neemt actief deel aan Scrum meetings en de Backend Guild. Hier ga je werken Voor een snel groeiend bedrijf, in de regio Nieuw Vennep, zijn wij opzoek naar een ervaren Backend Developer. De organisatie is actief in de e-commercebranche en ontzorgt haar klanten middels een

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

OutSystems Developer

Dit ga je doen Het van scratch af aan ontwikkelen van applicaties met OutSystems; Het aanhaken bij diverse projecten binnen de organisatie; Schakelen met de business; Meedenken over de mogelijkheden van het platform binnen de organisatie. Hier ga je werken Deze organisatie is een toonaangevende speler in de vastgoedbranche en telt momenteel ruim 500 medewerkers. Met meer dan 150 applicaties staat er een complex applicatielandschap, bestaande uit standaard- en maatwerkapplicaties. De maatwerkapplicaties worden ontwikkeld door een inhouse development team. Het doel voor de komende periode is het verder vernieuwen en optimaliseren van het huidige applicatielandschap. Zo staat de organisatie aan

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving Veel begeleiding en de kans om je verder te ontwikkelen als software developer. Dat kunnen wij jou bieden bij deelname aan deze leuke traineeship. Je krijgt een mentor toegewezen die jou alle kneepjes van het vak leert. Heb jij al wat ervaring als software developer? Daar worden wij heel blij van! Lees snel verder! Bedrijfsprofiel Als software developer neem je deel aan een trainings programma in de omgeving van Haarlem waar je persoonlijk wordt begeleidt, zodat je alle kneepjes van het vak leert. Aan de hand van jouw kennis en ervaring krijg je een persoonlijk opleidingstraject. Je gaat

Bekijk vacature »

Low Code Developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en ben jij HBO afgestudeerd in de richting van IT? Heb jij verstand van datamodellering, NO CODE Platformen en kun jij het aan om projecten te leiden? Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar een No Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten in heel het land! Wat ga je hier zoal doen? Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform, je kunt denken aan

Bekijk vacature »

Junior Front end developer

Functie Jij als developer gaat ons helpen onze producten verder te ontwikkelen en in te zetten in de markt. Op dit moment bestaat ons SaaS product uit 3 componenten die zowel los als in een pakket gekocht kunnen worden. Het gaat hier om een online kaartapplicatie, een workflow tool en een monitoring tool. Momenteel zijn wij 3 jaar geleden gestart met de ontwikkeling. De tech-stack waarmee we werken is voornamelijk Javascript, Vue.js en Python. Daarnaast gebruiken wij FaundaDB als database en werken we veel met GIS applicaties. De uitdaging die we momenteel hebben is dat we momenteel een intern team

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Jouw team van vier collega .NET developers is verantwoordelijk voor het bouwen van de ETL processen van jouw nieuwe werkgever. Op dit moment wordt de front-end gedaan door een extern team van professionals. Echter wilt jouw nieuwe werkgever graag intern deze kennis uitbreiden en heeft dan ook de ambitie om dit voor het eind van het jaar intern te gaan aanpakken. Dit betekend dat jij als .NET ontwikkelaar de ideale kans krijgt om jezelf samen met jouw collega’s te ontwikkelen als full stack developer. Als .NET ontwikkelaar werk jij bij deze gave werkgever met C# .NET, SQL, JavaScript, REST

Bekijk vacature »
Mark Stam

Mark Stam

03/11/2010 11:35:33
Quote Anchor link
Goedemiddag allemaal,

Ik ben bezig met een site waarop o.a. een portfolio komt. De klant moet zelf via een zelfgebouwt CMS systeem portfolio items kunnen toevoegen. Nu heb ik een script waarbij dynamisch het aantal input fields voor afbeeldingen word bepaalt. Dit werkt allemaal prima, behalve dat hij alleen de eerste input field invoert in de database...
Is er iemand die ziet waar het probleem zit?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
<?php
include('functions/connection.php');
include("functions/XXXX");
include("functions/XXXX");
//voor de foto upload


//VOOR DE ADMIN CHECK

$sql="XXXXXXXX";
$result=mysql_query($sql);
$data=mysql_fetch_array($result);
$gebruiker=$_SESSION['username'];
if(!isset($_GET['x'])){
    $aantal=2;
}
else{
    $aantal= $_GET['x'];
}

?>

<html>
<head>


</head>
<body>
<h3>portfolio item toevoegen</h3>

<fieldset class="dashboard">
<legend class="dashboard">Beheer</legend>
<?php
if (isset($_REQUEST['submit'])) {
    $name = $_POST["name"];
    $description = $_POST["description"];
    $video = $_POST["video"];
    
    $fieldname = 'imgfile';
    $active_keys = array();
    foreach($_FILES[$fieldname]['name'] as $key => $filename) {
        if(!empty($filename)) {
            $active_keys[] = $key;
        }
    }

        
        foreach($active_keys as $key) {
    
        //foto uploaden
    
            $path_thumbs = "upload/thumbs";
            $path_big = "upload/images";
            
            //the new width of the resized image.
                $img_thumb_width = 150; // in pixel
            //Do you want to limit the extensions of files uploaded (yes/no)

                $extlimit = "no";
            //allowed Extensions
                $limitedext = array(".gif",".jpg",".png",".jpeg",".bmp");
            $file_type = $_FILES['imgfile']['type'][$key];
            $file_name = $_FILES['imgfile']['name'][$key];
            $file_size = $_FILES['imgfile']['size'][$key];
            $file_tmp = $_FILES['imgfile']['tmp_name'][$key];
    
           //check file extension
           $ext = strrchr($file_name,'.');
           $ext = strtolower($ext);
           if (($extlimit == "yes") && (!in_array($ext,$limitedext))) {
              echo "Verkeerde extensie.  <br>--<a href=\"$_SERVER[PHP_SELF]\">back</a>";
              exit();
           }

           //get the file extension.
          
           $file_ext = end(explode(".", $file_name));
    
           //create a random file name
           $rand_name = md5(time());
           $rand_name= rand(0,999999999);
           //get the new width variable.
           $ThumbWidth = $img_thumb_width;
    
           //keep image type
           if($file_size){
              if($file_type == "image/pjpeg" || $file_type == "image/jpeg"){
                   $new_img = imagecreatefromjpeg($file_tmp);
               }
elseif($file_type == "image/x-png" || $file_type == "image/png"){
                   $new_img = imagecreatefrompng($file_tmp);
               }
elseif($file_type == "image/gif"){
                   $new_img = imagecreatefromgif($file_tmp);
               }

               //list width and height and keep height ratio.
               list($width, $height) = getimagesize($file_tmp);
               $imgratio=$width/$height;
               if ($imgratio>1){
                  $newwidth = $ThumbWidth;
                  $newheight = $ThumbWidth/$imgratio;
               }
else{
                     $newheight = $ThumbWidth;
                     $newwidth = $ThumbWidth*$imgratio;
               }

               //function for resize image.
               if (function_exists(imagecreatetruecolor)){
               $resized_img = imagecreatetruecolor($newwidth,$newheight);
               }
else{
                     die("Error: Please make sure you have GD library ver 2+");
               }

               imagecopyresized($resized_img, $new_img, 0, 0, 0, 0, $newwidth, $newheight, $width, $height);
               //save image
               ImageJpeg ($resized_img,"$path_thumbs/$rand_name.$file_ext");
               ImageDestroy ($resized_img);
               ImageDestroy ($new_img);
               move_uploaded_file ($file_tmp, "$path_big/$rand_name.$file_ext");
            }
        }

        
        //foto's toevoegen
            foreach($active_keys as $key) {
                mysql_query("INSERT INTO images (link,thumb,name) VALUES ('$path_big/$rand_name.$file_ext','$path_thumbs/$rand_name.$file_ext','$name')");
            }

        
        //algemene data invoegen
        $sql = "INSERT INTO projecten (name,description,video) VALUES ('$name','$description','$video')";
        
        if( ($result = mysql_query($sql)) ) {
            echo '<p><img src="images/icons/accept.gif" alt"" /> Portfolio item succesvol aangemaakt!</p>';
            $page = "index.php?page=portfolio";
            $sec = "1";
            //header("Refresh: $sec; url=$page");
        } else {
            echo "ERROR: ".mysql_error();
        }
}
else {
?>


<div id="container">

<form action="" enctype="multipart/form-data" method="post" class="niceform" name="UD">

<dl>
    <dt><label for="name">Titel:</label></dt>
    <dd><input type="text" name="name" id="name" size="32" maxlength="128" /></dd>
</dl>
<dl>
    <dt><label for="description">Beschrijving:</label></dt>
    <dd><textarea name="description" id="description" rows="8" cols="65"></textarea></dd>
</dl>
<?php for($i=0; $i < $aantal; $i++) { ?>
    <dl>
        <dt><label for="imgfile">Kies foto:</label></dt>
        <dd><input name="imgfile[]" id="imgfile[]" type="file" /></dd>
    </dl>
    <?php } ?>
<dl>
    <dt><label for="video">(Embed) Video:</label></dt>
    <dd><textarea name="video" id="video" rows="8" cols="65"></textarea></dd>
</dl>
        <dd><input type="submit" name="submit" id="submit" value="voeg toe" /></dd>

</form>
</div>
</fieldset>

<?php
}
?>

</body>
</html>
 
PHP hulp

PHP hulp

12/05/2024 02:10:46
 
Tim Kampherbeek

Tim Kampherbeek

03/11/2010 13:03:01
Quote Anchor link
kun je $key is een echo geven als die word uitgevoerd en kijken of die meerdere malen word uitgevoerd bij meerdere bestanden?
 
Mark Stam

Mark Stam

03/11/2010 14:36:51
Quote Anchor link
Dat moet die wel doen want alle bestanden worden wel netjes geupload.
 
- SanThe -

- SanThe -

03/11/2010 14:48:30
Quote Anchor link
Heb je al in je database gekeken wat er in zit?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
foreach($active_keys as $key) {
    mysql_query("INSERT INTO images (link,thumb,name) VALUES ('$path_big/$rand_name.$file_ext','$path_thumbs/$rand_name.$file_ext','$name')");
}

?>

Want hoe vaak deze loop ook loopt, het zijn allemaal dezelfde records.
Hou $vars buiten de quotes.
 
Mark Stam

Mark Stam

03/11/2010 15:01:28
Quote Anchor link
euh.... ja
het zit er goed in alleen het is maar 1 entry, dus hij vult niet alles in maar alleen de eerste....
 
- SanThe -

- SanThe -

03/11/2010 15:04:46
Quote Anchor link
Dit heeft geen nut.
De tweede regel overschrijft gewoon de eerste.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
$rand_name
= md5(time());
$rand_name = rand(0,999999999);
?>

En een fatsoenlijke naam begint nooit met een cijfer.
Gewijzigd op 03/11/2010 15:05:52 door - SanThe -
 
Mark Stam

Mark Stam

03/11/2010 15:27:06
Quote Anchor link
prima, bedankt. maar daar ging het ff niet over....
so.... back ontopic :)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.