Foreach

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Java Developer

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer wordt jij onderdeel van ons ICT team. In dit multidisciplinaire team ben jij samen met onze senior .NET ontwikkelaar en medior .NET ontwikkelaar verantwoordelijk voor ons ERP systeem. In dit systeem (Navision) ga jij leren ontwikkelen. Wij bieden jou dan ook een gedegen opleiding aan, samen met de ondersteuning van onze Senior .NET developer. Daarnaast ga jij aan de slag met ons portaal geschreven in Sharepoint. Verder ben jij verantwoordelijk voor EDI verkeer en het ontwikkelen binnen het ERP systeem en andere toepassingen en rapportages. Van jou wordt verwacht dat jij het proces goed leert kennen

Bekijk vacature »

Front-end developer E-Commere

Functie E-commerce is een ‘’snelle’’ wereld. Om hierin continu voorop te blijven omarmen ze in een vroeg stadium nieuwe technieken. Een webshop is nooit af en kan altijd beter, sneller en efficiënter. Tegelijkertijd hebben ze vanaf hun oprichting altijd vastgehouden aan kwaliteit boven snelheid, en dit loont. Als front-end developer heb je een adviserende rol en sta je aan het eindpunt van alles wat met designs te maken heeft. Je overlegt met klanten en collega’s, en zet je in om ideeen om te zetten tot unieke concepten. Je bent het aanspreekpunt voor de klant en bewaakt tevens de planning. Eisen

Bekijk vacature »

Full Stack .NET Developer C# ASP.NET

Samengevat: Deze werkgever is gespecialiseerd in het op afstand bewaken en besturen van machines en processen. Ben jij een ervaren Full Stack .NET Developer? Heb je ervaring met C# en ASP.NET? Vaste baan: .Net Developer C# ASP.NET HBO €3.300 - €4.500 Deze werkgever is een snel groeiende onderneming gespecialiseerd in het op afstand bewaken en besturen van machines en processen, IoT (Internet of Things). Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. Wil jij bij de top specialisten horen? Ben jij op zoek naar een

Bekijk vacature »

Als PHP developer bijdragen aan beter onderwijs?

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een PHP developer die mee gaat werken aan de (door)ontwikkeling van de producten en zo helpt aan de uitvoering van hun ontwikkelprojecten. Je komt te werken binnen hun development team bestaande uit 6 ontwikkelaars. Ze staan zowel open voor meer junior als medior/senior developers. Je kunt snel veel verantwoordelijkheid krijgen en doorgroeien binnen het bedrijf. Bovendien ben je betrokken bij het bepalen van de product roadmap en de inbreng van (nieuwe) technologieën. De applicaties waaraan je werk worden gebruikt op onderwijsinstellingen door heel Nederland. De tech-stack bestaat voornamelijk uit Laravel (PHP), Vue.js en

Bekijk vacature »

.net developer

Hoi! Wij zijn auto.nl en wij verkopen auto's online. je bestelt bij ons een auto net zo makkelijk als een spijkerbroek. En bevalt ie niet? Dan stuur je 'm gewoon weer terug. En dat we dat goed doen bewijst onze hoge klanttevredenheid van een 9,3. Nu maken we de volgende stap bij auto.nl. We starten met fysieke winkels. Online zoeken, offline bekijken. Maar nog altijd, geen gedoe! Gewoon eerlijk, transparant en zonder zorgen een auto kopen.. Maar om dat waar te blijven maken en nóg beter te worden, zoeken we uitbreiding van ons development team. Wat ga je precies doen?

Bekijk vacature »

Software developer

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een Software developer die, veelal fullstack, mee gaat werken aan de ontwikkeling van de producten en zo helpt aan de uitvoering van hun ontwikkelprojecten. Je komt te werken binnen hun development team bestaande uit 6 ontwikkelaars. Ze staan zowel open voor meer junior als medior/senior developers. Je kunt snel veel verantwoordelijkheid krijgen en doorgroeien binnen het bedrijf. Bovendien ben je betrokken bij het bepalen van de product roadmap en de inbreng van (nieuwe) technologieën. De applicaties waaraan je werk worden gebruikt op onderwijsinstellingen door heel Nederland. De tech-stack bestaat voornamelijk uit Laravel (PHP),

Bekijk vacature »

Back end Node.js developer

Functie Het ontwikkelteam bestaat momenteel uit 5 (back-end) Developers, 2 systeembeheerders, 1 DevOps engineer, 1 Tech Lead en 2 Scrum Masters. Samen wordt er doorontwikkeld aan twee SaaS-platformen die in een hoog tempo doorontwikkeld moeten worden. Omdat innovatie een belangrijk speerpunt binnen de organisatie is, wordt er ook continu naar snellere en slimmere oplossingen te bedenken en realiseren. Als Back-end Developer hou jij je dagelijks bezig met vraagstukken zoals: API-development, high volume datastromen, het ontwikkelen van Bots aan de hand van A.I. Daarnaast denk en werk jij mee aan de onlineapplicaties voor klanten. Er wordt zelfstandig en in teamverband gewerkt

Bekijk vacature »

Senior Front-end Developer

Dit ga je doen Met behulp van diverse programmeertalen ontwikkelen van Front-end software; Het begeleiden van het front-end team; Het oplossen van incidenten; Het bijhouden van een backlog; Je hebt een actieve bijdrage in de wekelijkse overleggen met de omliggende teams; Je houdt trends bij en adviseert het management hierover waar nodig; Helder communiceren met de stakeholders om hen zo mee te nemen in projecten en laten inzien wat de duur en toegevoegde waarde van bepaalde projecten is. Hier ga je werken Deze organisatie heeft circa 40 miljoen bezoekers per maand en heeft innovatie hoog in het vaandel staan. Het

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Dit ga je doen Als developer nieuwe gave features implementeren; Werken met technieken als C# .NET en (REST) API's webservices; Ontwikkelen van koppelingen middels API's; Maken van technische keuzes en beslissingen over de architectuur; Junior collega's coachen; Initiatief nemen voor nieuwe technische mogelijkheden; Je bent een belangrijke schakel - en vindt het leuk - om te schakelen met de business. Hier ga je werken In een klein team van professionals ben je als C# .NET Developer verantwoordelijk voor het ontwikkelen van één van de applicaties voor het grootste inhouse product: een applicatie voor alles omtrent hypotheken. De programmeertaal die je

Bekijk vacature »

C# ontwikkelaar

Functie omschrijving Werk jij graag met C# en het .NET framework in een leuk familiebedrijf? Lees dan snel verder! Jouw takenpakket hierbij is: Je gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving (ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de omgeving van Best en is een echt familiebedrijf. Je komt te werken in een klein team van developers, die zich voornamelijk bezighouden met

Bekijk vacature »

Backend Developer Scrummaster .NET

Samengevat: Deze werkgever is een ambitieus internetbedrijf met een passie voor digitale communicatie. Ben jij geschikt als Backend Developer? Heb je ervaring met .NET platform? Vaste baan: Backend Developer / SCRUM Master Scrum HBO WO €3.800 - €6.000 Deze werkgever is een innovatief bedrijf met enthousiaste mensen die jarenlang ervaring hebben met het ontwikkelen internet- en intranetoplossingen. Wij houden van korte lijnen en open en eerlijke communicatie. Wij zetten graag onze jarenlange ervaring in om perfect werkende oplossingen te ontwikkelen. Wij ondersteunen dienstverlenende organisaties bij het ontwikkelen en realiseren van een effectief, adaptief communicatieplatform. Je ontwikkelt met ons de meest

Bekijk vacature »

Traineeship Java Developer

Functie Wat ga je doen als Java Developer? Jij start via ons bij deze opdrachtgever als Trainee Java ontwikkelaar, tijdens het traineeship ga je in 1 jaar van de basis naar professioneel Java ontwikkelaar. Je start samen met een groep trainees, volgt de aangeboden cursussen en gaat aan de slag bij één van onze opdrachtgevers. Na een aantal maanden volgt de volgende opdracht. Door de groei in jouw rol kom je op steeds complexere opdrachten terecht. Veel afwisseling dus. Collega’s met ervaring helpen je bij deze groei en samen met jouw coach ga je een persoonlijke leerplan opzetten om jou

Bekijk vacature »

Frontend Developer

Dit ga je doen Door ontwikkelen van het online platform Deel uitmaken van verschillende ontwikkelteams Meedenken over UI/UX vraagstukken Uitdragen van Front-end binnen de organisatie Hier ga je werken Deze organisatie, gevestigd in de omgeving van Amsterdam, is een grote onderwijs instelling met meerdere vestigingen en een groot aantal studenten. Zo telt deze organisatie +/- 35.000 gebruikers. Bij deze organisatie staat jouw ontwikkeling centraal en is er veel ruimte voor eigen initiatieven. In samenwerking met jouw team ga jij de online omgeving verder ontwikkelen. In de rol van Front end Developer zal jij 50% van jouw tijd werken in het

Bekijk vacature »

Back End Developer

As a Back End developer at KUBUS you will be developing the (web) application and services of BIMcollab. You have a focus on the back end of our software, for which we mainly work with C# and .NET. We use a full-stack approach, which means that in addition to the back-end, you will also help with other parts of the code. As a software company, KUBUS is in a unique position. We build our own products that are used by tens of thousands of users worldwide. Our company is just the right size: big enough to make a real impact

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Dennis B

Dennis B

03/05/2014 00:09:07
Quote Anchor link
Hallo,

Bij het uitvoeren van onderstaande code komen bij de echo van $frontpage en $ID 2x een 'f' als waarde terug. Geen idee waarom. Kan iemand mij helpen? Alvast bedankt!

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
<?php
if (isset($_POST['frontpage'])){
    print_r($_POST);
    
    
        $queryError = false;    
        
        foreach($_POST AS $P) {
            $frontpage=$P['frontpage'];
            $ID=$P['ID'];
            echo $frontpage;
            echo $ID;
            $queryfront = mysql_query("UPDATE `content` SET frontpage = '$frontpage' WHERE `ID`=". (int) $ID, $connection);
            
            
            if(!$queryfront) {
                $queryError = true;
                echo 'error executing frontpage query' . mysql_errno() . ' : ' . mysql_error();
            }
        }


        if (!$queryError) {
            
        }
    }

?>
Gewijzigd op 03/05/2014 00:10:41 door Dennis B
 
PHP hulp

PHP hulp

09/05/2024 03:45:04
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

03/05/2014 00:37:00
Quote Anchor link
Je bent nu de POST array aan het doorlopen, ofwel je doorloopt iedere waarde die daarin zit en die probeer je toe te kennen een $frontpage en $ID.

Als je die foreach-loop eruit haalt, zal het wel werken.

(P.S. Denk ook aan het beveiligen van je script en controleren of er iets is gepost doe je dmv de request method.)
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

03/05/2014 08:57:22
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
<?php
if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST') {
    print_r($_POST);
    
    //WERKING FOREACH:
    foreach($_POST AS $elem)
             echo $elem.'<br>';

    //WERKING FOREACH MET DE INDEX VAN DE ARRAY:
        foreach($_POST AS $key => $elem)
             echo $key.': '.$elem.'<br>';


    $result = mysql_query("UPDATE content SET frontpage = '" . $POST['frontpage'] . "' WHERE ID=". (int) $POST['ID'], $connection);
            
            
    if(!$result) {
        echo 'error executing frontpage query' . mysql_errno() . ' : ' . mysql_error();
    }
}

?>


kijk nog eens goed hoe een foreach werkt
laat de backticks in je queries maar achterwege
testen of de request method POST is doe je zoals boven weergegeven.
mysql_query() geeft een resultaat terug en geen query
schrijf php variabelen, mysql tabelnamen en kolomnamen liever met uitsluitend kleine letters
(het laatste is geen must maar ik vind het makkelijker omdat je dan nooit hoeft na te denken
Was het nou id, Id of ID?)
 
Dennis B

Dennis B

03/05/2014 13:52:29
Quote Anchor link
Bedankt! Echter wanneer ik de foreach weghaal werkt het nog niet helemaal. En wanneer ik bovenstaande foreach gebruik werkt het ook nog niet helemaal. De foutmelding die ik krijg is: Undefined index: ID. Het is bedoeld voor onderstaande:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?php
                            
        if($result) {
                                
                                
        while ($row = mysql_fetch_assoc($result)) {
                                                echo '<tr><td><a href="managearticle.php?edit=' . $row['ID'] . '">' .     $row['title'] . '</a></td>';
    echo '<td><input type="text" name="frontpage[]" value="' . $row['frontpage'] . '" /></td></tr>';
    }
}

?>


Nogmaal bedankt!
Gewijzigd op 03/05/2014 13:53:37 door Dennis B
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

03/05/2014 16:24:47
Quote Anchor link
Lees goed de foutmelding, die heeft namelijk een betekenis:

Undefined index: ID

Er is een niet gedefinieerde index met de naam "ID". Kijken we in jouw code, dan zien we daar ergens $row['ID']. Blijkbaar klopt de naam ID niet. In de databse wordt vermoedelijk een andere naam gebruikt.
 
Dennis B

Dennis B

03/05/2014 16:38:47
Quote Anchor link
Bedankt! Wanneer ik op de link klik, wordt ik gewoon gelinkt naar /managearticle.php?edit=69. Dus de connectie naar de kolom ID is wel goed. Dat is het vreemde.
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

03/05/2014 18:12:32
Quote Anchor link
Als het goed is staat bij de foutmelding ook een regelnummer en een bestand aangegeven. Aan de hand daarvan kun je zien waar de fout zich voordoet. Wellicht staat de fout ergens anders.
 
Dennis B

Dennis B

03/05/2014 18:21:13
Quote Anchor link
Undefined index: ID in /overviewarticle2.php on line 32 en daar staat:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$result
= mysql_query("UPDATE content SET frontpage = '" . $_POST['frontpage'] . "' WHERE ID=". (int) $_POST['ID'], $connection);
?>
Gewijzigd op 03/05/2014 18:21:40 door Dennis B
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

03/05/2014 18:48:34
Quote Anchor link
Kijk... deze ID komt dus uit je POST gegevens (en heeft niks met de database te maken). Deze ID komt dus uit je formulier. Blijkbaar staat daar geen ID in, of het heet anders, bijvoorbeeld id (met kleine letters).
 
Dennis B

Dennis B

04/05/2014 20:00:30
Quote Anchor link
Ik kan helaas niks vinden. Zo ziet het gehele bestand eruit.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
<?php
if (isset($_POST['frontpage'])){
 foreach($_POST AS $elem)
             echo $elem.'<br>';

        foreach($_POST AS $key => $elem)
             echo $key.': '.$elem.'<br>';


    $result = mysql_query("UPDATE content SET frontpage = '" . $_POST['frontpage'] . "' WHERE ID=". (int) $_POST['ID'], $connection);
            
            
    if(!$result) {
        echo 'error executing frontpage query' . mysql_errno() . ' : ' . mysql_error();
    }

    }



$result = mysql_query("SELECT * FROM content", $connection);

if (!$result) {
    
    echo 'error executing select query' . mysql_errno() . ' : ' . mysql_error();
}


?>


<html>
    <head>
        <?php include 'head.php'; ?>    
        <title>Overzicht</title>
    </head>
    <body>
        <?php include 'header.php'; ?>
        <section id="container">
            <div id="content">
                <p class="titel">Overzicht</p>
                <form action="" method="post">
                    <table border="1">
                        <tr>
                        <td>Titel</td>
                        <td>Volgorde op Homepage (>0)</td>
                        </tr>
                        <?php
                            
                        if($result) {
                                
                                
                            while ($row = mysql_fetch_assoc($result)) {
                                    
                                echo '<tr><td><a href="managearticle.php?edit=' . $row['ID'] . '">' .     $row['title'] . '</a></td>';
                                echo '<td><input type="text" name="frontpage[]" value="' . $row['frontpage'] . '" /></td></tr>';
                            }
                            }

                        ?>

                    </table>
                    <input type="submit" name="frontpage" value="frontpage"/>
                </form>
            </div>
        </section>
        <?php include 'footer.php'; ?>    
    </body>
</html>
Gewijzigd op 04/05/2014 20:01:37 door Dennis B
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

04/05/2014 22:03:23
Quote Anchor link
Wat bedoel je met:
Dennis B op 04/05/2014 20:00:30:
Ik kan helaas niks vinden.
?

Denk dat Ozzie de verklaring al gegeven heeft:
Ozzie PHP op 03/05/2014 18:48:34:
Kijk... deze ID komt dus uit je POST gegevens (en heeft niks met de database te maken). Deze ID komt dus uit je formulier. Blijkbaar staat daar geen ID in, of het heet anders, bijvoorbeeld id (met kleine letters).

Dus: waar komt $_POST['ID'] vandaan?
 
Dennis B

Dennis B

05/05/2014 19:54:14
Quote Anchor link
van onderstaande regel dacht ik zelf. De $row['ID'], het is de bedoeling dat die gepost wordt. Maar weet ik niet zeker of dat correct is :S

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
echo '<tr><td><a href="managearticle.php?edit=' . $row['ID'] . '">' .     $row['title'] . '</a></td>';
?>
Gewijzigd op 05/05/2014 19:55:47 door Dennis B
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

05/05/2014 20:01:43
Quote Anchor link
>> De $row['ID'], het is de bedoeling dat die gepost wordt. Maar weet ik niet zeker of dat correct is :S

Wat bedoel jij met "het is de bedoeling dat die gepost wordt". Kun je eens uitleggen wat je bedoelt?
 
Dennis B

Dennis B

05/05/2014 20:18:36
Quote Anchor link
De $row['ID'] wordt uit de database gehaald en linkt naar de betreffende row.
De bedoeling is dat de foreach het ID meeneemt.

Hierbij een link naar de printscreen..

Wat ik wil bereiken is, is dat zodra ik een cijfer invul, deze door de knop 'frontpage' worden weggeschreven. Uiterraard bij het juiste ID.
Gewijzigd op 05/05/2014 20:19:24 door Dennis B
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

05/05/2014 20:24:10
Quote Anchor link
Oké, maar de foutmelding heeft het dus over een $_POST['ID']. En blijkbaar wordt er dus geen "ID" gepost vanuit je formulier. Dus daar zul je de fout moeten zoeken.
 
Dennis B

Dennis B

08/05/2014 21:32:55
Quote Anchor link
Heb het nog even verder gekeken. Het probleem vindt inderdaad plaats als er gepost wordt. Ik heb dus een overzicht met namen en frontpage, de namen worden weergeven maar het ID wordt natuurlijk gebruikt. Bij de frontpage is een input veld. Wanneer bij 1 veld een waarde ingevuld wordt is het de bedoeling dat die waarde bij de betreffende ID wordt weggeschreven. Nu weet ik niet of dit met bovenstaande mysql/php mogelijk is.

Alvast bedankt voor de hulp :)
 
Dennis B

Dennis B

13/05/2014 18:32:08
Quote Anchor link
Heeft iemand misschien een oplossing? Probleem speelt nog. Alvast bedankt!
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

13/05/2014 19:16:43
Quote Anchor link
Dennis geef eens een SQL dump van je tabel 'content' uit phpMyAdmin. (Klikken op 'content', dan op tabje Exporteren en dan op de button Start)
 
Dennis B

Dennis B

13/05/2014 19:27:07
Quote Anchor link
Hoi Frank, Zie hieronder, alvast bedankt!

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
-- phpMyAdmin SQL Dump
-- version 3.5.8.2
-- http://www.phpmyadmin.net
--
-- Machine: localhost
-- Genereertijd: 13 mei 2014 om 17:21
-- Serverversie: 5.5.31
-- PHP-versie: 5.3.27

SET SQL_MODE="NO_AUTO_VALUE_ON_ZERO";
SET time_zone = "+00:00";


/*!40101 SET @OLD_CHARACTER_SET_CLIENT=@@CHARACTER_SET_CLIENT */;
/*!40101 SET @OLD_CHARACTER_SET_RESULTS=@@CHARACTER_SET_RESULTS */;
/*!40101 SET @OLD_COLLATION_CONNECTION=@@COLLATION_CONNECTION */;
/*!40101 SET NAMES utf8 */;

--
-- Databank: `dennis_cms`
--

-- --------------------------------------------------------

--
-- Tabelstructuur voor tabel `content`
--

CREATE TABLE IF NOT EXISTS `content` (
  `ID` int(10) NOT NULL AUTO_INCREMENT,
  `categoryID` int(10) DEFAULT NULL,
  `title` varchar(255) NOT NULL,
  `text` mediumtext NOT NULL,
  `frontpage` int(11) DEFAULT NULL,
  `block` int(10) DEFAULT NULL,
  `created` varchar(20) NOT NULL,
  `created_by` int(10) NOT NULL,
  `changed` varchar(20) DEFAULT NULL,
  `changed_by` int(10) DEFAULT NULL,
  PRIMARY KEY (`ID`)
) ENGINE=InnoDB  DEFAULT CHARSET=latin1 AUTO_INCREMENT=80 ;

--
-- Gegevens worden uitgevoerd voor tabel `content`
--

INSERT INTO `content` (`ID`, `categoryID`, `title`, `text`, `frontpage`, `block`, `created`, `created_by`, `changed`, `changed_by`) VALUES
(59, 55, 'dit is categorie 2 artikel', '<p>dit is categorie 2 artikel</p>\r\n', 1, NULL, '18-02-2014', 3, '02-03-2014', 3),
(69, 55, 'dddd', '<p>ddddd</p>\r\n', NULL, NULL, '02-05-2014', 3, NULL, NULL),
(78, 54, 'thtsdthrstt', '<p>tshtts</p>\r\n', NULL, NULL, '02-05-2014', 3, NULL, NULL);

/*!40101 SET CHARACTER_SET_CLIENT=@OLD_CHARACTER_SET_CLIENT */;
/*!40101 SET CHARACTER_SET_RESULTS=@OLD_CHARACTER_SET_RESULTS */;
/*!40101 SET COLLATION_CONNECTION=@OLD_COLLATION_CONNECTION */;
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

13/05/2014 19:46:55
Quote Anchor link
regel 53:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
echo '<td><input type="text" name="frontpage[]" value="' . $row['frontpage'] . '" /></td></tr>';
?>

regel 58:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
<input type="submit" name="frontpage" value="frontpage"/>
?>


Beiden regels maken een $_POST['frontpage'] aan. De eerste keer is dat een array maar bij de tweede keer wordt de array overschreven door de waarde 'frontpage' en ben je de array dus kwijt.

Je zult dus bij één van de twee een andere name attribuut moeten opgeven.
 
Dennis B

Dennis B

13/05/2014 20:27:29
Quote Anchor link
Bedankt voor je antwoord.

ik heb regel 58 zojuist veranderd in:

{code]
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
<input type="submit" name="test" value="test"/>
?>

{/code}

uiteraard ook de if (isset($_POST['test'])) veranderd.

Echter krijg ik nog steeds dezelfde foutmelding wanneer ik op de button klik.

Undefined index: ID in /overviewarticle2.php on line 10

en daar staat:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$result
= mysql_query("UPDATE content SET frontpage = '" . $_POST['frontpage'] . "' WHERE ID=". (int) $_POST['ID'], $connection);
?>


Nogmaals bedankt!
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.