formhandler

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front end ontwikkelaar

Functie Het huidige team bestaat uit momenteel uit 5 back end developers verdeeld van senior tot junior. Omdat de gehele front end van applicaties anders gaan insteken zijn ze op zoek naar een ervaren Front end developer die hen kan helpen de juiste keuzes te maken. Je krijgt veel vrijheid om te bepalen hoe je dit wilt ontwikkelen en vrijheid in welke techniek je hiervoor wilt gebruiken. Je zult je dus bezighouden met architectuur, documentatie en natuurlijk ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten binnen de verschillende applicaties. natuurlijk heb jij ook mogelijkheden om te sparren binnen het team, maar ze gaan uit

Bekijk vacature »

Python developer Consultancy

Functie Als Python developer bij deze organisatie werk je voor verschillende klanten. Doordat de oprichter een groot netwerk heeft kun je zelf voorkeuren uitspreken in het type projecten dat je wilt gaan doen. Zo zijn er bijvoorbeeld langdurige of juist korte projecten, maar is ook het type klant, of project bespreekbaar. Werk jij bijvoorbeeld graag aan een nieuw, state-of-the-art web portaal of ben je liever betrokken bij een migratietraject van een bestaande applicatie? Wij gaan voor jou aan de slag! Eisen • Je bent een gedreven developer met sterke voorkeur voor Python • Je bent meer dan een codeklopper •

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Dit ga je doen Je komt in een DevOps-cultuur te werken waarbij je met je team werkt aan de front-end van diverse brand websites; Het ontwerpen van functionele en grafische ontwerpen die worden geïmplementeerd; Draagt zorg voor het maken van analyses; Je werkt nauw met je collega’s samen en geeft elkaar feedback en suggesties waar nodig; Het uitwerken van vraagstukken die afkomstig zijn van verschillende klanten; Hier ga je werken Deze marktleider op gebied van fietsen en fietservaring is gevestigd in twee provincies, verspreid over meerdere locaties. Jij zult voornamelijk in regio Joure aan de slag gaan. De organisatie doelt

Bekijk vacature »

Outsystems Developer Medior

Dit ga je doen Bouwen aan nieuwe en innovatieve applicaties; Maken van koppelingen tussen Outsystems en het bestaande applicatielandschap; Troubleshooting op bestaande software. Hier ga je werken De organisatie is internationale speler binnen de bouwbranche en richt zich op de infrastructuur, zowel boven als onder de grond. Ze zijn ruim 1100 man groot en maken op IT vlak een mooie groei door. Als ervaren Developer kom je te werken op een IT-afdeling van zo'n 25 man groot. Een aantal jaar geleden hebben ze de keuze gemaakt om zich meer te gaan richten op ontwikkeling en door de groei van de

Bekijk vacature »

Software developer (PHP) - Utrecht centrum

Functie Ieder onderdeel van de software draait op aparte servers en het bestaat dus echt uit verschillende componenten. Het team bestaat uit 4 developers, een klein team dus met korte lijnen. Alles in intern ontwikkeld en je werkt aan alle facetten. Van uitbreiding van de core tot maatwerk voor de klant. Ook liggen er verschillende uitdagingen op servervlak en databases. Je zult de eerste periode veel samenwerken met de lead developer om vervolgens echt je gang te gaan binnen de software. In het team streven ze naast de hoogst haalbare kwaliteit. Hiervoor werken ze nauw met elkaar samen en levert

Bekijk vacature »

Ervaren PHP Developer

Functie omschrijving Jelling IT zoekt ervaren PHP developer! Voor een organisatie in de regio Rhenen zijn wij op zoek naar een ervaren PHP developer die gaat functioneren als een verlengstuk van de klant. Jij bent iemand die technisch complexe zaken met enthousiasme aanvliegt. Je bent in staat om aan meerdere projecten te werken en werkt graag met de nieuwste technieken. In deze functie werk je veel samen met front-end developers en stel je alles in het werk om grote verschillen voor de klanten teweeg te brengen. Verder ben jij iemand die graag zichzelf uitdaagt en die altijd de beste wilt

Bekijk vacature »

Java Ontwikkelaar

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Medior C# Developer

Samen met het development team zorg je ervoor dat alle systemen achter de schermen vlekkeloos werken. Wat doe je als Medior C# Developer bij Coolblue? Als C# developer doe je regelmatig mee aan brainstormsessies over user experience, data en task flow met de UX Designer, Product Owner en Data Scientist in je team. Daarnaast schrijf je op zichzelf staande, consistente en testbare code die goed onderhoudbaar en toekomstbestendig is. Ook C# Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen Werken met verschillende soorten data-opslag, zoals Oracle of AWS. Problemen oplossen

Bekijk vacature »

C# developer

Functie Als ervaren Software Engineer wordt jij verantwoordelijk voor het bedenken en ontwikkelen van technische (maatwerk) oplossingen voor onze klanten en dit samen met de klant af te stemmen. Jij wordt o.a. verantwoordelijk voor de doorontwikkeling het software pakket welke voor ons enorm belangrijk is. Dit pakket zorgt er namelijk voor dat wij complete productielijnen kunnen aansturen en monitoren. Daarnaast heb jij actief contact met onze hoofdvestiging om het software achter een van onze systemen te verbeteren en te herschrijven. Momenteel zijn onze C# applicaties geschreven met o.a. Winforms. Echter hebben wij de actieve ambitie om dit te gaan herschrijven

Bekijk vacature »

PHP developer (Symfony, Doctrine)

Functie Als PHP developer wordt er een hoge mate van zelfstandigheid verwacht, maar ook dat je goed opereert in een team waar kennis wordt gedeeld en dingen als codereviews erg veel voorkomen. Kwaliteit staat voorop, mede hierom werken ze bijvoorbeeld zonder echte deadlines in hun sprints. De SaaS-applicatie wordt volledig ontwikkeld in PHP en Symfony. De module bestaat uit een stuk informatie verrijking en intelligentie wat resulteert in een medische check. De logica wordt daarom in de code geïntrigeerd. Je bent onder andere bezig met complexe databases waar meer dan 80.000 medicijnen op verschillende niveaus in staan, die maandelijks worden

Bekijk vacature »

Junior Software Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Junior Software Developer!? Sta jij aan het begin van jouw loopbaan of heb jij misschien al enige ervaring? Vind jij het daarnaast belangrijk om jezelf constant te kunnen ontwikkelen en uitdagen? Lees dan snel verder! Voor een vooraanstaand softwarehuis in Nieuwegein ben ik op zoek naar een Junior Software Developer. De eigenaar van het bedrijf is ervan bewust dat je als junior nog een hoop kan leren, waardoor je de eerste maanden veel begeleiding en diverse trainingen krijgt. Daarna ga je samen met je collega's aan zowel kleine als grote projecten werken.

Bekijk vacature »

Medior/Senior Software Developers gezocht in de Ra

Functie Op dit moment staan er posities open voor de volgende functies: Front-end, Back-End & Fullstack software developer. Als Front-End software developer werk je met JavaScript en de bijbehorende technologieën zoals TypeScript, Angular, React, Vue en Svelte. Als Back-End software developer ben je bezig in NodeJS en doe je dit met behulp van AWS, NoSQL, REST en GraphQL. Je krijgt leuke en uitdagende opdrachten met een gemiddelde duur van anderhalf jaar. Hier werk je in een team met andere IT’ers aan het ontwikkelen en verbeteren van software. Je wordt begeleid door een accountmanager die fungeert als jouw aanspreekpunt. Het team

Bekijk vacature »

Front End Developer React Vue

Dit ga je doen Meewerken aan de implementaties en ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten van de webapplicaties; Ontwikkelen met o.a. React en Vue en HTML/CSS, ook krijg je in verband met de samenwerking ook affiniteit met de backend Ruby on Rails; Ontwikkeling aan de front end voor de koppelingen tussen de diverse systemen; Ontwerpen van interfaces en een bijdrage leveren aan de gebruikerservaring; Zorgdragen voor hoge kwaliteit van code en jezelf (en anderen) blijven verbeteren; Als Senior Front End Developer begeleid je zelf ook FE-development projecten, hierin leid je de projecten en pak jij het initiatief op (bv integratieprojecten). Hier ga

Bekijk vacature »

PHP Developer gezocht!

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Developer! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder! Voor een organisatie in de regio Utrecht die zich bezighoud met het verbeteren van de medicatieveiligheid zoeken wij een Software Developer. In deze functie zijn wij op zoek naar een slimme en enthousiaste Developer die interesse heeft in farmacie, logistiek en ICT. Daarnaast beschik je over een goed analytisch vermogen en ben je van nature gestructureerd en resultaatgericht. Je moet in deze functie daadkrachtig, flexibel en communicatief goed zijn. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: Object georiënteerd programmeren; Werken in

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »
Chris Niese

Chris Niese

02/08/2013 00:58:25
Quote Anchor link
Onderstaand formhandler werkt goed maar niet als ik het email adres verander? wat gaat er fout?
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
<?php
$form_error
= false;

if (isset($_POST['Name'])) {
 // information can also be placed in database
 $Name = $_POST['Name'];
 $Surename = $_POST['Surename'];
 $Email = $_POST['Email'];
 $Comments = $_POST['Comments'];
 $headers  = 'MIME-Version: 1.0' . "\r\n";
 $headers .= 'Content-type: text/html; charset=iso-8859-1' . "\r\n";
 $headers .= 'From: ' . $Email . "\r\n";
 if (@mail('[email protected]','information coming from Form3.htm','Name: '.$Name.'<br>Surname: '.$Surename.'<br>Comments: '.$Comments,$headers)) {
header('Location: http://www.userexample.com/Thank_you_message3.html');
}
else {
$form_error = true;
}
}

 ?>

<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01//EN"
        "http://www.w3.org/TR/html4/strict.dtd">
<html lang="en">
<head>
 <meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=utf-8">
 <title>FormHandler3</title>
</head>
<body>
<?php
if($form_error){echo '<p>Sorry, something went wrong with the form, please try again later.</p>';}
  ?>

</body>
</html>

Edit:
De code om code=tags geplaatst voor een beter leesbaar resultaat.
Gelieve dit in het vervolg zelf te doen. Alvast bedankt.
Gewijzigd op 02/08/2013 11:40:55 door - Ariën -
 
PHP hulp

PHP hulp

16/05/2024 16:22:43
 
Wouter J

Wouter J

02/08/2013 01:09:55
Quote Anchor link
Ik weet het niet, haal even de foutonderdrukking (@) weg en vertel ons welke fout er is of hoe jij ziet dat het niet werkt.

Daarnaast nog wat tips om je script te verbeteren:
- Gebruik if ($_SERVER['REQUEST_METHOD'] === 'POST') om te kijken of een formulier gepost is.
- regel 6 t/m 9 zijn onnodig en kosten alleen geheugen
- kijk even naar de juiste mailheaders. Hierdoor komt de mail niet in je spam box (lost mogelijk ook je probleem op). Kijk ook eens naar PHPMailer of SwiftMailer voor de echte goede mail tools.
- (voor op dit forum, gebruik [code] tags om al je code in een code block te krijgen)
 
Chris Niese

Chris Niese

02/08/2013 02:19:29
Quote Anchor link
Dank voor je reactie en de goede tips!

Ik heb nu dus ook ontdekt dat de reactie inderdaad in mijn spam box van het nieuwe email adres terecht is gekomen. Vandaar dat ik dacht het niet werkte!
Bedoe; je dit:
if (@mail('[email protected]
Veranderen in:
if ($_SERVER['REQUEST_METHOD'] === 'POST')('[email protected]?
of:
if ($_SERVER['REQUEST_METHOD'] === 'POST') er gewoon bij plaatsen?


Toevoeging op 02/08/2013 07:48:44:

Goedemorgen,
Ik heb regel 6 t/m 9 verwijderd maar dan krijg ik geen berichten meer van afzender en uit de comment box.
Email adres kan nog steeds niet veranderd? Ik dacht eerst van welomdat het om-en-om in de spambox kwam maar dat is niet zo.
Iemand nog een idee wat er mis gaat?
Dank al vast.
 
- SanThe -

- SanThe -

02/08/2013 11:32:12
 
Chris Niese

Chris Niese

05/08/2013 07:08:29
Quote Anchor link
Formhandler werkt perfect maar...ik kan het email adres niet veranderen?
Wat ik ook doe het blijft maar op een email adres reageren? Heeft iemand een clou?
Danke!
 
Chris -

Chris -

05/08/2013 07:21:40
Quote Anchor link
Plaats je volledige code eens tussen de tags.. Dus zoals je hem nu heb..
 
- SanThe -

- SanThe -

05/08/2013 13:47:43
Quote Anchor link
Chris Niese op 05/08/2013 07:08:29:
Wat ik ook doe het blijft maar op een email adres reageren?


Wat bedoel je hier precies mee?
 
Chris -

Chris -

05/08/2013 15:23:11
Quote Anchor link
Inderdaad SanThe, ik snap er ook niets meer van.. Vandaar de vraag om de volledige code, misschien dat we het dan wel snappen!
 
Chris Niese

Chris Niese

05/08/2013 21:56:14
Quote Anchor link
( if (@mail('[email protected]','information coming from Form3.htm','Name: '.$Name.'<br>Surname: '.$Surename.'<br>Comments: '.$Comments,$headers)) { )

De reactie naar dit bovenstaand email adres is het enige email adres waar de formhandler op reageerd?

De "Thank you message.htm" werkt wel maar er wordt geen info (comments etc.) naar het email adres gestuurd

Kan het email ades wel veranderen maar dan werkt het:
"if @mail('[email protected]'," niet?

Kun je het nog volgen?
 
Chris -

Chris -

05/08/2013 22:01:38
Quote Anchor link
dus als je [email protected] veranderd in jouw e-mail adres, komtie niet aan?
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

05/08/2013 22:07:48
Quote Anchor link
Begin eens bij het begin en zorg voor een correct script.
Zie de opmerkingen van Wouter J (02/08/2013 01:09:55)
Kan uit je reactie niet opmaken of je het nu wel/niet aangepast hebt.
Hierboven wordt er al naar gevraagd: wat is dan nu de code?

Daarnaast zou ik de mailfunctie niet gebruiken maar overstappen op phmailer of swiftmailer.
 
Chris Niese

Chris Niese

05/08/2013 23:40:17
Quote Anchor link
precies.
Op het gegeven email adres komt de ingevulde data van form3.htm binnen.

Toevoeging op 06/08/2013 09:23:51:

Sorry en bedankt.
Hieronder de form3 code behorende bij de Fornhandler.

<form action="formhandler3.php" method="post" style="text-align: center">
Name:
<input name="Name" type="text" size="30" maxlength="80">
Surename:
<input name="Surename" type="text" size="30" maxlength="80">
Email:
<input name="Email" type="text" size="30" maxlength="80">
Comments:
<textarea name="Comments" style="width: 250; height: 81;" rows="5" cols="40"></textarea>
<input name="Submit" type="submit">
</form>
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.