formulier frustratie

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior developer (PHP en VB.NET)

Functie De development afdeling bestaat uit 2 teams. Het productteam (10 developers) is verantwoordelijk voor verschillende applicaties met als doel om zoveel mogelijk te automatiseren en uit te werken tot standaard software. Met diverse Solutions Architecten en ervaren developers denken ze voortdurend mee met hun klanten en bouwen ze de basis van het uiteindelijke maatwerk dat wordt geleverd. Hiernaast hebben ze een maatwerk/projectteam. Dit team bestaat momenteel uit 8 developers (junior tot senior) en is verantwoordelijk voor het maatwerk in hun klantprojecten. Momenteel zijn ze op zoek naar een senior developer die aan de slag gaat in het productteam. Hierin

Bekijk vacature »

Front-end developer

Functie Jij komt te werken in een team van 5 developers. het product is continue in beweging. Nieuwe en bestaande klanten vragen om vaak nieuwe features. Hierin ben jij zeer belangrijk om te zorgen dat de functionaliteiten goed opgezet worden op technisch vlak. Designs krijg je aangeleverd van een externe partij zodat jij je primair kan focussen op de techniek! Je hebt daarbij alle vrijheid om je eigen creativiteit toe te passen en mee te denken over de gebruikte technieken. Het gezamenlijke doel is een product dat functioneel zeer gebruiksvriendelijk is en het bedrijfsproces van de gebruikers versneld en kwalitatief

Bekijk vacature »

Applicatieontwikkelaar Java EE

Bedrijfsomschrijving De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt. Functieomschrijving De afdeling IV –

Bekijk vacature »

Java Developer

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

HBO startersfunctie .NET Ontwikkelaar

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ben je in januari 2023 klaar met je HBO opleiding en zoek je een mooie uitdaging? Wacht niet langer en solliciteer direct! Voor een familiebedrijf in de regio van Boxtel ben ik op zoek naar een C#.NET Ontwikkelaar. Jij gaat aan de slag met de (door)ontwikkeling van de maatwerksoftware projecten en gaat ook nieuwe software bouwen, middels de Microsoft-stack. Het bedrijf maakt gebruik van de volgende technieken: C# & ASP.NET; MVC; MS SQL; Entity Framework; Je krijgt hier veel tijd om te leren en eventueel door te groeien en het

Bekijk vacature »

Developer Full Stack

Functie omschrijving Full Stack Developer gezocht! Wij zijn op zoek naar een Full Stack Developer voor een bedrijf in de regio Nijkerk. Je maakt in deze functie onderdeel uit van een groeiend team met een goede ambitie waarbij eenheid, betrokken en overtreffen de belangrijkste kernwaardes zijn. Het bedrijf werkt volgens de AGILE/SCRUM methode, wat je o.a. terug vindt in de tweewekelijkse sprints, retrospectives en een daily standup. Je takenpakket bestaat uit: Bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van een Saas applicatie; Bijdragen aan de innovatie van het bedrijf en hun klanten; Het ontwikkelen op de laatste technologie van

Bekijk vacature »

Medior/senior front end developer

Functie Vanwege de groei binnen het bedrijf zijn ze op zoek naar een Technische front end developer. Momenteel hun front end back end team gescheiden aan het werk. Hier willen ze verandering in krijgen. Omdat ook veel interne applicaties ontwikkeld worden zoeken ze iemand die hen kan helpen om de interne applicaties te voorzien van de juiste Vue.js componenten. Zodoende willen ze de interactie tussen front end en back end versoepelen en de volgende stap binnen het platform gaan zetten. Deze componenten die jij ontwikkeld zullen in elk project gebruikt worden. Het back end team bestaat momenteel uit 8 ontwikkelaars

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Senior java ontwikkelaar integratie

Functieomschrijving Voor de gemeente Rotterdam zijn wij op zoek naar een senior java ontwikkelaar integratie. Taken Binnen een zelfsturend Scrumteam voer je geheel zelfstanding je opdrachten uit en levert het eindresultaat op aan het Integratieteam. Jij voelt je net als alle teamleden verantwoordelijk voor alle aspecten, vanaf de vraag tot en met de oplevering in productie. Je bent kritisch, je helpt de klant om zijn wensen helder te krijgen, je schrijft zelfstandig clean code die van hoge kwaliteit is, met bijbehorende unit- en integratietesten, je ondersteunt zo nodig bij deployments naar productie. Het Integratieteam bouwt componenten (Endpoints) op de ESB.

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer Games

Functie omschrijving Heb jij affiniteit met hardware en wil jij kleuren binnen een Qt framework? Spreek jij de talen C en of C ++? Dan ben ik wellicht opzoek naar jou! Voor een super gave opdrachtgever in omgeving Delft is er namelijk plek voor een nieuwe kracht! Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen van software voor een unieke game industrie. Wil jij betrokken worden bij een proces dat loopt van ontwikkeling tot installatie? Waarbij je bezig zult zijn met perfecte systemen die geleverd worden aan binnen en buitenland? Je zult in een team, samen met vier ontwikkelaars, de mooiste

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functieomschrijving Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw carrière? Kom werken bij dit kleine softwarebureau en werk aan de gaafste maatwerk projecten. Je komt te werken in een klein development team en werk nauw samen met elkaar, om maatwerk software te leveren en bij te dragen aan bedrijfsautomatiseringen. Je gaat werken met de Microsoft stack en technieken als .NET, C#, Entity, MVC, SQL server. In de functie krijg je veel vrijheid om zelf beslissingen te nemen en je hebt impact op de bedrijfsprocessen. Bedrijfsprofiel Dit familiebedrijf bestaat al ruim 20 jaar. Zij hebben een vast netwerk van klanten,

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Front-end Developers opgelet! Bij Luminis zijn ze opzoek naar jou. Lees de vacature en solliciteer direct. Luminis is een software- en technologiebedrijf met meerdere vestigingen. Vanuit deze vestigingen werken 200 professionals aan technisch hoogwaardige oplossingen voor klanten zoals KLM, Nike en Bol.com. Ook ontwikkelt Luminis eigen oplossingen op het gebied van cloud, Internet of Things, data intelligence, e-sports en e-learning. Luminis onderscheidt zich door aantoonbaar voorop te lopen in technologie en innovatie. Luminis heeft drie kernpunten die verankerd zitten in alles wat we doen: het omarmen van nieuwe technologie, meesterschap en kennis delen. Functiebeschrijving First things first! Het is belangrijk

Bekijk vacature »

Full Stack PHP Developer

Functieomschrijving Ervaren PHP Developer gezocht! Wij zijn op zoek naar een ervaren PHP Developer die het IT team van een organisatie in de regio Ermelo gaat versterken. Voor deze functie zijn we op zoek naar een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die deze innovatieve organisatie nog een stap verder gaat brengen. Wij zijn op zoek naar iemand die communicatief goed is en die zelfstandig problemen op kan lossen. Je bent verantwoordelijk voor het samenwerken met een externe partij het is hierbij jouw taak om deze partij uit te dagen op het geleverde werk. Het schrijven van concepten aan de AI

Bekijk vacature »

Anaplan Developer

Dit ga je doen What are you going to do: Picking up Stories: Design planning had, how are we going to build it in Anaplan; Talking to the end user to build a forecasting model; Having contact with the data team about which data is needed; Being able to convert an Excel sheet into a 3, 4 or 5 dimensional modeling environment; Giving knowledge sessions about Anaplan; Solving incidents; Making instructional videos on how teams should read forecasts; Writing blogs about forecasting. Hier ga je werken We are looking for an Anaplan Builder to deliver end-to-end solutions within a big

Bekijk vacature »
Marjolein Boer

Marjolein Boer

15/11/2010 14:43:25
Quote Anchor link
Hallo!

Relatief ervaren met javascript, ajax en perl maar nog behoorlijk groen achter de oren m.b.t. php keer ik mij naar jullie in de hoop dat jullie mij kunnen helpen.

Ik probeer een formulier op mijn site te plaatsen maar de input velden worden fout weergegeven. In de invulvelden zie je letterlijk de code staan (enerzijds logisch aangezien de code bij de field value staat.


het verschijnsel:
Afbeelding

<input type="text" id="voornaam" name="voornaam" value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?=$_REQUEST["voornaam"]?>
" />


Waarom zet het die code als weergave?
Op de html pagina waar zich deze formulier bevindt, heb ik helemaal bovenaan (nog boven de doc type) gezet:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php session_start(); ?>
Gewijzigd op 15/11/2010 14:50:38 door Marjolein Boer
 
PHP hulp

PHP hulp

16/05/2024 04:11:11
 
Pieter van Linschoten

Pieter van Linschoten

15/11/2010 14:53:37
Quote Anchor link
Heb je dit wel op een server staan, waar php geinstalleerd is?

Maak een .php bestandje met daarin:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
phpinfo();
?>

Als hier een overzichtspagina komt, heb je php geinstalleerd.

Het kan dan zijn dat je short-tags niet ondersteund (<? in plaats van <?php)


Dan zou het als volgt moeten:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<input type="text" id="voornaam" name="voornaam" value="<?php echo $_REQUEST["voornaam"]; ?>" />


Als dat niet werkt, controleer: Maak je gebruik van een .php bestand? In een .html bestand gaat dit trukje natuurlijk niet werken.
Gewijzigd op 15/11/2010 14:55:32 door Pieter van Linschoten
 
Marjolein Boer

Marjolein Boer

15/11/2010 14:58:55
Quote Anchor link
Ten eerste bedankt voor je super snelle reactie! :D

Ik heb dat bestandje aangemaakt en ik krijg inderdaad een overzicht.

Als script heb ik:
<form method="post" class="offerte-formulier" enctype="multipart/form-data" action="antwoord.php">
Gewijzigd op 15/11/2010 15:03:01 door Marjolein Boer
 
Pieter van Linschoten

Pieter van Linschoten

15/11/2010 15:01:22
Quote Anchor link
Waren de wijzigingen die ik had aangebracht in m'n vorige post je opgevallen?
 
Marjolein Boer

Marjolein Boer

15/11/2010 15:04:43
Quote Anchor link
Wat zijn we allebei toch snel hahaha.

Zoals gezegd, ik kreeg het overzichtje dus dat is het probleem niet...

Wellicht dat short-tags inderdaad het probleem is? ---Ik kan het proberen.---
Correctie: het heeft geen zin om te proberen natuurlijk omdat ik de form in een html bestand heb en niet in een php bestand. Het verwijst enkel met de action naar een php bestand.

Toevoeging op 15/11/2010 15:07:26:

Als totale php noob had ik de formulier overgenomen van :
http://www.harrystam.nl/contact-formulier-in-PHP-CSS-Captcha-en-XHTML-1.0-Transitional.php
Gewijzigd op 15/11/2010 15:06:05 door Marjolein Boer
 
Pieter van Linschoten

Pieter van Linschoten

15/11/2010 15:20:57
Quote Anchor link
Hehe,
Heerlijk toch, als je gelijk antwoord krijgt:)

Je hebt alles werkend gekregen?
 
- SanThe -

- SanThe -

15/11/2010 15:54:53
Quote Anchor link
Marjolein Boer op 15/11/2010 15:04:43:
Correctie: het heeft geen zin om te proberen natuurlijk omdat ik de form in een html bestand heb en niet in een php bestand.


Maak het huidige bestand dus ook .php
 
Gerben pHp

Gerben pHp

15/11/2010 16:42:26
Quote Anchor link
En gebruik geen short-tags ;)
 
Marjolein Boer

Marjolein Boer

16/11/2010 10:19:05
Quote Anchor link
Helaas :(

<input type="text" id="voornaam" name="voornaam" value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $_REQUEST["voornaam"]; ?>
" /> werkt ook niet.
 

16/11/2010 10:20:15
Quote Anchor link
Geen $_REQUEST gebruiken, maar $_GET of $_POST
 
- SanThe -

- SanThe -

16/11/2010 10:29:30
Quote Anchor link
Heb je het bestand wel de .php extensie gegeven?
 
Marjolein Boer

Marjolein Boer

16/11/2010 10:30:09
Quote Anchor link
wederom helaas. Het verschijnsel blijft en ik snap er werkelijk helemaal niets van.

Toevoeging op 16/11/2010 10:32:08:

Nee Santhe, dat had ik nog niet gedaan. Kan dat wel zomaar? De html bestand als php bestand opslaan? Hoeven daar verder geen wijzigingen voor gemaakt te worden?
 

16/11/2010 10:34:49
Quote Anchor link
Ja, je moet een html bestand als php opslaan anders werkt php niet.
 
Marjolein Boer

Marjolein Boer

16/11/2010 10:40:20
Quote Anchor link
Jongens, werkelijk heel erg bedankt! Het is (eindelijk) gelukt!

Dank jullie wel voor de steun en het geduld ;) !!!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.