Formuliercheck

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET Developer Medior Senior

Dit ga je doen Ontwikkelprocessen verder optimaliseren en verder ontwikkelen met C#; CI/CD-pipelines automatiseren; Herbruikbare componenten maken; Testen; Front-end pagina's gebruiksvriendelijk maken. Hier ga je werken Als .NET Developer kom jij terecht binnen een grote en internationale organisatie. Zij streven naar een positieve impact op de mens, milieu en maatschappij. Het bedrijf is oorspronkelijk een familiebedrijf en werkt aan de productie van hoogwaardige en technische systemen voor de gezondheidszorg. Momenteel willen zij betere ontwikkelprocessen creëren op internationaal gebied en staat kwaliteit en veiligheid voor hun op nummer 1! Als .NET Developer werk jij aan het ontwikkelen van verbeterde software voor

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar PHP

Functie omschrijving Software Ontwikkelaar PHP gezocht! Wij zijn op zoek naar een ervaren PHP Software Ontwikkelaar om het team van onze opdrachtgever te versterken! De ideale kandidaat zal fungeren als verlengstuk van klanten en complexe technische vraagstukken met enthousiasme benaderen. Naast het werken met de nieuwste technologieën, ben je in staat om aan meerdere projecten tegelijkertijd te werken. Als je deze uitdaging aangaat, werk je nauw samen met front-end developers en draag je bij aan het realiseren van grote veranderingen bij klanten. Het bedrijf zoekt iemand die zichzelf graag uitdaagt en altijd streeft naar het leveren van de beste resultaten.

Bekijk vacature »

Junior .NET Developer

Dit ga je doen Als junior .NET Developer lever je met jouw oplossingen direct een bijdrage aan de bedrijfsprocessen van de klanten. Werkzaamheden waar jij je zoal mee bezig houdt zijn; Het ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van de draaiende platforms van de klanten; Softwareontwikkeling middels C#, .NET; Klantcontact om de wensen te bespreken en uit te werken; Optimaliseren van de (huidige) bedrijfsprocessen; De IT-afdeling bestaat uit 30 personen verdeeld over 3 teams. Het team waar je in terecht komt bestaat uit ongeveer tien man. Het is een team wat bestaat uit betrokken collega’s, waar iedereen bereidt is om elkaar te

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van de Back-end in .NET6 / C# en WebAPI (Focus);) Ontwikkelen van de Front-End in Nodje.js en Angular (secundair); Ontwikkelen in Blazor; Opstellen van een technisch ontwerp; Testen, documenteren en implementeren van de nieuwe applicatie; Verzorgen van de nazorg, na de implementatie. Hier ga je werken Binnen deze organisatie werken duizenden mensen binnen allerlei verschillende disciplines. Tevens hebben zij veel specialiteiten in huis, waaronder ook .Net Developers. Ter uitbreiding van een nieuw team en ter ondersteuning van het project zijn ze opzoek naar een nieuwe collega voor het team. Als C#.NET Developer zal jij je

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je HBO ICT Informatica diploma in ontvangst mogen nemen? Of heb je een aantal jaar ervaring als Software Developer en ben je klaar voor een nieuw hoofdstuk in jouw carrière? Voor een gewaardeerde werkgever in de regio van Goirle zijn wij op zoek naar een junior/medior Back-end Developer met affiniteit met MS Acess. Samen met een vooruitstrevend team ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van maatwerk software voor hun klanten. Je hebt kennis of ervaring van SQL en affiniteit met MS Acess. Je bent klantvriendelijk en flexibel ingesteld en vindt het leuk om klanten te

Bekijk vacature »

Junior Fullstack Developer

Functie omschrijving Heb jij je universitair diploma Informatica afgerond en ben jij op zoek naar een startersfunctie waar jouw ontwikkeling in een hoog vaandel staat? Voor een softwarebedrijf in Amsterdam zijn wij op zoek naar een Junior Fullstack Developer. Je begint met een op maat gemaakte training om de kennis bij te spijkeren die jij nog mist. Uiteraard leer je het meeste tijdens je werk, maar de training geeft je hiervoor alvast de juiste handvatten. Je kunt het volgende verwachten! Jij ontwikkelt in technieken als Java, Javascript en SQL. Je werkt hierbij volgens de Agile/Scrum methode; Na het afronden van

Bekijk vacature »

Front-end PHP Developer

Dit ga je doen Bouwen van de frontend van een nieuwe applicaties; Verbeteren van de user experience; Opstellen van een style guide; Schakelen met collega developers over de te bouwen oplossing; Je speelt een belangrijke rol in het neerzetten van het nieuwe systeem; Werken met o.a. Symfony 6, API Platform, Twig, Javascript, Redis Automatiseren van processen; Koppelen van verschillende functionaliteiten; Unit tests, integration tests, end-to-end tests; In de toekomst ga je nog werken aan andere projecten. Hier ga je werken Voor onze vaste opdrachtgever in de regio Breda zijn wij op zoek naar een Frontend Developer. Het betreft een organisatie

Bekijk vacature »

C#.NET-developer - JUNIOR

Functie omschrijving Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Brielle zijn wij op zoek naar een junior developer. Werk jij graag met de volgende tools & technieken? C#, .NET, ASP.NET, MVC en SQL? Kijk dan snel of dit iets voor jou is! Als programmeur bij een productiebedrijf zal je voornamelijk nieuwe software schrijven maar ook bestaande software verbeteren. Verder werk je veel samen in back end projecten met leuke collega's. Bedrijfsprofiel Met een team van ruim 130 personen staan ze elke dag weer klaar om IT en Business te combineren door het ontwikkelen van producten op maat. Er zijn 3 teams,

Bekijk vacature »

Full Stack Developer

Ben jij een kei van een full-stack developer? Heb je ambitie om te groeien en jezelf te ontwikkelen binnen een ambitieus bedrijf? Gaat jouw hart sneller kloppen van transpilers of frameworks zoals Angular, Vue of React? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een full-stack developer om onderdeel te zijn van een team dat bestaat uit gedreven developers. Ieders met hun eigen specialiteiten en kennis van de projecten en behoeften vanuit de product owners. We zoeken iemand die met zijn/haar huidige competenties en domeinen dit team wil begeleiden, stimuleren en tevens

Bekijk vacature »

Senior PHP developer/ Software Architect

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren PHP developer die zichzelf graag bezighoudt met zaken als architectuur en de algehele verbetering van structuren en standaarden. Het is eigenlijk meer operationeel als uitvoerend omdat je bezig gaat met zaken als het verder uitrollen en verbeteren van testautomatisering, codereviews, tickets en de doorloop hiervan en architectuurkeuzes. Mocht je hiernaast ook wat DevOps kennis meenemen is dit mooi meegenomen! Vanwege het kleine team maar de wereldwijde impact die zij leveren is er veel focus op kwaliteit. In deze functie werk je aan één van hun belangrijkste applicaties. Hierin werk je nauw

Bekijk vacature »

Developer Full Stack

Functie omschrijving Developer gezocht! Ben jij een enthousiaste developer die graag wil bijdragen aan ontwikkelingen binnen een mooie organisatie? Solliciteer dan snel. Wij zijn op zoek naar een Full Stack Developer uit de regio Nijkerk die gaat bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van een SaaS applicatie. Je moet beschikken over beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal aangezien je samen met de klant gaat werken. Bedrijfsprofiel Je komt te werken binnen een echt familiebedrijf dat al sinds 1925 actief is binnen de FMCG branche. Het bedrijf heeft 40 medewerkers en er heerst een platte communicatiestructuur waarbij

Bekijk vacature »

(Lead) PHP Software Developer

Functie omschrijving Voor een klein softwarebedrijf in Breda, zijn wij op zoek naar een PHP software developer met een aantal jaar werkervaring. Je krijgt een plek in een klein team met 2 andere software developers. Wil jij graag werken met de nieuwste technieken bij een bedrijf waar jij de lead gaat nemen in de verder ontwikkeling en modernisering van een eigen software pakket? Dan ben je hier aan het juiste adres! Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je gaat aan de slag met de ontwikkeling en vernieuwing van het "in-house" ontwikkelde multimedia platform. Je neemt de lead in

Bekijk vacature »

Senior Cobol Applicatieontwikkelaar

Bedrijfsomschrijving De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt. Functieomschrijving In de applicatie ETM

Bekijk vacature »

C# Developer Research and Development - Delft

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Medior Werklocatie: Delft Vacature ID: 6307 Introductie C# Developer Research and Development - Delft - Onze klant is één van de meest innovatieve bedrijven in de region van Delft. Op dit moment zijn ze voor het innovatie centrum. In het innovatie centrum wordt gewerkt aan de nieuwste technieken voor navigatie software. R&D / C# / Pattern Recognition / Algorithms / 3d Data / DotNET Functieomschrijving Als C# Developer kom je te werken in een innovatief scrumteam. We ontwikkelen en door ontwikkelen de nieuwste technieken op het gebied van navigatie software. Deze software wordt onder andere

Bekijk vacature »

Front end developer React Sportgames

Functie Als Front end developer ga jij aan de slag bij een gave en bekende organisatie op het gebied van sportgames. Jij gaat aan de slag in een scrumteam met 6 developers die gepassioneerd en actief bezig zijn om spelers kwalitatieve en mooie spelervaringen aan te bieden. Als scrumteam werken ze in drie wekelijkse sprints en begin je iedere ochtend met een stand-up. Als Front end developer werk jij bij deze organisatie voornamelijk met Javascript, html, css en React. Er wordt veel gebruikt gemaakt ook van C#, Docker en Kubernetes. Het team hecht veel waarde aan het leveren van hoogwaardige

Bekijk vacature »
Tortuga web

tortuga web

17/05/2014 17:23:48
Quote Anchor link
Hallo,
In een uitgebreid formulier moet ik een check uitvoeren, maar iets gaat er niet goed.
Het html-formulier bevat (o.a.) het volgende onderdeel:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
<head>
<script src="http://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.8.3/jquery.min.js"></script>
<script>
    $(function() {
        $("[name=dni-sel]").click(function(){
            $('.toHide').hide();
            $("#dni-"+$(this).val()).show();
        });
    });
</script>
<script>
    $(function() {
        $("[type=reset]").click(function(){
            $('.toHide').hide();
        });
    });
</script>
</head>
<body>
<form name="register" action="register.php" method="post">
    <table border="0">
    <tr>
        <td><label for="dni">DNI:</label></td>
        <td><input type="radio" name="dni-sel" value="1" />Number NIF:
       <input id="dni-1" class="toHide" type="text" name="dni" size="9" maxlength="9" /></td>
     </tr>
     <tr>
       <td>&nbsp;</td>
           <td><input type="radio" name="dni-sel" value="2" />Number NIE:
           <input id="dni-2" class="toHide" type="text" name="dni" size="9" maxlength="9" /></td>
     </tr>
   </table>
</form>
</body>

Ik weet zeker dat bovenstaand formulier de waarde 'dni' post naar het register.php, waar ik vervolgens de opgegeven dni-waarde wil checken.
Dit met onderstaande code.
Deze code heb ik uitgetest in een aparte php-pagina en werkt. Alleen, zodra ik deze in de controlelijst opneem en $error['dni'] = TRUE; toevoeg, dan wordt dit niet verwerkt in "if (isset($error))" onderaan. Alle andere (hier niet opgenomen) checks werken wel.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
$errors = array();
if (!empty($_POST)) {
if (isset($_POST['dni'])) {
   function check_nif($dni) {
      $dni = strtoupper($dni);
      $letter = substr($dni, -1, 1);
      $number = substr($dni, 0, 8);
      $number = str_replace(array('X', 'Y', 'Z'), array(0, 1, 2), $number);
      $letter_right = substr("TRWAGMYFPDXBNJZSQVHLCKE", $number %23, 1);
      if($letter_right!=$letter) {
         $error['dni'] = TRUE;
      }
   }
   $dni = ($_POST['dni']);
   check_nif($dni);
}
}
if (!empty($error))
   echo "this isn't right";
else
   echo "All oke";

Kan iemand mij vertellen wat hier fout gaat?
Gewijzigd op 17/05/2014 18:42:06 door Tortuga web
 
PHP hulp

PHP hulp

10/05/2024 07:39:16
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

17/05/2014 18:51:55
Quote Anchor link
In php is het geen goed gebruik om functies midden tussen je code te declareren. In javascript kan dit wel MITS je deze functie aan een variabele of een event toekent. Ook dan moet je nog goed opletten dat je geen onnodige herhalingen laat optreden die de performance van je script onderuit halen.

Als in PHP de functie in een lus of if komt en de functie wordt daardoor niet gedeclareerd OF de functie wordt voor een tweede keer gedeclareerd dan levert dit onherroepelijk een foutmelding op. Zet die functie dus gewoon bovenaan je code.

Vervolgens maak je een variabele $error aan binnen je functie. Deze heeft niets maar dan ook niets te maken met je variabele $error buiten je functie. Je zult de waarde uit de functie moeten teruggeven met een 'return'.

Toevoeging op 17/05/2014 18:57:47:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
<?php
function check_nif($dni)
{

    $dni = strtoupper($dni);
    $letter = substr($dni, -1, 1);
    $number = substr($dni, 0, 8);
    $number = str_replace(array('X', 'Y', 'Z'), array(0, 1, 2), $number);
    $letter_right = substr("TRWAGMYFPDXBNJZSQVHLCKE", $number %23, 1);
    if($letter_right!=$letter) {
        return false; // geef false indien er een fout optreed.
    }
    return true; // als een functie gelukt is zonder foutmeldingen dan wordt er doorgaans true teruggegeven
}

$errors = array();
if (!empty($_POST)) {
    if (isset($_POST['dni'])) {
        $dni = ($_POST['dni']);
        if(!check_nif($dni)) // indien de functie false teruggeeft:
            $errors['dni'] = TRUE;
    }
}

if (!empty($errors))
    echo "this isn't right";
else
    echo "All oke";
?>


Toevoeging op 17/05/2014 19:00:20:

http://www.php.net/manual/en/language.variables.scope.php voor uitleg over de scope van een variabele.
Gewijzigd op 17/05/2014 20:17:15 door Frank Nietbelangrijk
 
Tortuga web

tortuga web

17/05/2014 19:07:13
Quote Anchor link
Dank je voor je reactie. Ga kijken of ik het op die manier wel voor elkaar krijg.
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

17/05/2014 19:39:54
Quote Anchor link
Frank, dan mis je nog steeds $error op regel 23!
Gewijzigd op 17/05/2014 19:40:47 door Ger van Steenderen
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

17/05/2014 20:12:55
Quote Anchor link
Inderdaad Ger, ik heb het nu aangepast.
 
Tortuga web

tortuga web

18/05/2014 10:52:12
Quote Anchor link
Heren, heel hartelijk bedankt! Het werkt als een tierelier.
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

18/05/2014 10:56:15
Quote Anchor link
Super :)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.