Forum probleem

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Robot Programmeur

In het kort Drie redenen waarom deze vacature uniek is! Modern, innovatief en Informeel bedrijf waar veel mogelijk is Werken met diverse robot merken Meehelpen met inbedrijfstellingen bij de klant De organisatie Hier ga je aan de slag Dit groeiende bedrijf van totaaloplossingen in de automatisering van productieprocessen, is hoofdzakelijk actief in de Benelux. Vanuit het kantoor in regio Amersfoort worden veel oplossingen geboden in de vorm van robotica. Geen project is hetzelfde wat garant staat voor bijzonder veel afwisseling. De bedrijfsgrootte is ongeveer 80 man. Van gerobotiseerde machinebeladingen tot aan assemblage automatiseringen wordt vanuit krachtige engineering maatwerk equipment geleverd.

Bekijk vacature »

Junior Software Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Junior Software Developer .NET, C# voor een gaaf bedrijf in de omgeving van Utrecht! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in de omgeving van Utrecht, zijn wij op zoek naar een Junior Software Developer. Werk jij graag aan verschillende projecten en ga je graag klanten op bezoek? Dan is dit de ideale functie voor jou! Binnen deze functie

Bekijk vacature »

PHP Developer - medior functie

Functieomschrijving Ben jij innovatief en wil jij je kennis graag delen met jouw nieuwe collega's? Lees dan snel verder! Voor een leuke opdrachtgever in de omgeving van Roosendaal zoeken wij een Symfony developer. Of je nou junior, medior of senior bent, je krijgt hier alle vrijheid en verantwoordelijkheid om jouw eigen loopbaan te ontwikkelen. Je gaat je hier bezig houden met en inspelen op de actualiteiten van jouw vakgebied. Techstack: Symfony, PHP, mySQL. Kennis van Svelte is helemaal mooi meegenomen. Bedrijfsprofiel Al sinds '99 is dit webbureau actief. De kernwaarden binnen het bedrijf zijn integer, dienstbaar en deskundig. Je komt

Bekijk vacature »

Medior/senior front end developer

Functie Vanwege de groei binnen het bedrijf zijn we op zoek naar versterking in het development team. Als back-end developer bouw je aan de bedrijfssoftware die ons helpt bij de primaire processen. Een leuk (intern) project dus waarbij je de software continu doorontwikkeld! Je werkt in een klein team, we hebben dagelijks stand-ups en iedere twee weken een scrum-sessie, begeleid door onze Scrum Master. Hierin krijg je uitgebreid de kans om je ideeën te presenteren, en te overleggen met je mede-ontwikkelaars en de Product Owner. Binnen de ontwikkelteams gebruiken we Trello, Gitlab, Jiira, Confluence en Boockstack. Hiernaast werken ze met

Bekijk vacature »

Software Developer C++ en Perl

Ben je een slimme en enthousiaste universitair opgeleide bèta die graag bij een relatief klein softwarebedrijf wil werken waar de sfeer goed is en eigen inbreng gewaardeerd wordt? Wij, IntelliMagic in Leiden, ontwikkelen technisch hoogwaardige software op het gebied van IT infrastructuur performance analytics. Het type software zorgt voor intellectueel interessante uitdagingen. We ontwerpen de producten zelf en verkopen deze als off-the-shelf software aan grote bedrijven in Europa en de VS. Wij zoeken een ervaren C++ software engineer met kennis van Perl voor een van onze ontwikkelteams. Werkzaamheden Samen met de andere ontwikkelaars specificeren, ontwerpen en implementeren van nieuwe functionaliteit

Bekijk vacature »

Medior/senior Front-end developer

Functie Onder begeleiding van 3 accountmanagers waarvan er 1 binnen jouw expertise je aanspreekpunt zal zijn ga je aan de slag bij diverse opdrachtgevers. Hij of zij helpt je bij het vinden van een passende en uitdagende opdracht. Hierin houden ze uiteraard rekening met jouw situatie, ervaring en (technische) ambities. De opdrachten duren gemiddeld één tot 2 jaar. Hierdoor kun je je ook echt vastbijten in een project en als consultant impact maken. Naast de opdracht ben je regelmatig met je collega’s van de IT-afdeling om bijvoorbeeld onderlinge kennis te delen, of nieuwe trends te bespreken. Ook worden er regelmatig

Bekijk vacature »

Full stack Python developer

Functie Samen met andere collega’s (een product owner, een software manager en een ervaren ontwikkelaar) ga jij onze producten verder ontwikkelen. Jouw verantwoordelijkheden zullen bestaan uit: – Verder wil gaan met de ontwikkeling van onze bestaande producten; nieuwe features! – Meedenkt over de roadmap van onze producten – Als sparringpartner kan optreden op het gebied van development – Zelf ook nieuwe ideeën op tafel durft te leggen en deze van scratch af aan wilt bouwen Hieronder ook een paar voorbeelden van projecten waar we momenteel mee bezig zijn of binnenkort aan willen beginnen: – Real-time interactie creëren in onze web

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar PHP

Functie omschrijving Full Stack Software Ontwikkelaar gezocht! Voor een bedrijf in de regio van Ermelo zijn wij op zoek naar een Software Ontwikkelaar die gaat bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van SaaS applicatie van dit bedrijf. Hierbij ga jij voor- en samenwerken met de klanten van de organisatie, het is hierbij dus van groot belang dat je communicatief vaardig bent en dat je beschikt over beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? Altijd al in een echt familiebedrijf willen werken? Dan is dit je kans! Het bedrijf waar je komt te

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Back-end ontwikkelaar

Functie omschrijving Wil jij meebouwen aan diverse databasesystemen in een klein bedrijf met een platte organisatie? In een team van ruim 10 ontwikkelaars wordt er aan diverse ICT oplossingen gewerkt. Jouw taken hierbij zullen bestaan uit: Het onderhouden en door-ontwikkelen van bestaande databases. Denk hierbij aan schema verbeteringen en performance-tuning. Bij nieuwe ontwikkelingen ga jij ook bezig met het bouwen van het databaseschema. Omdat je in een klein team werkt zal je ook de C# routine verder uitbouwen en ontwikkelen. Ook kan je meedraaien in algemene refactory-, ontwikkel- of testwerkzaamheden. Je zal voornamelijk gebruik maken van de volgende technieken: .NET

Bekijk vacature »

Junior Outsystems developer

Functie Als junior Outsystems developer wordt jij onderdeel van een multidisciplinair team van 23 software engineers. Ons team werkt agile en termen als Continuous Integration en Continuous Delivery zijn bij ons dagelijkse koek. Wij werken aan uitdagende en afwisselende projecten met als doel onze klanten een totaal oplossing aan te bieden. Als junior Outsystems developer krijg jij bij ons de kans om jezelf te ontwikkelen naar een volwaardige ervaren en gecertificeerde Outsystems developer. Jij een team met ervaren mensen (10+ ervaring) om je heen. Zo heb jij niet het gevoel dat jij meteen in het diepe wordt gegooid en uiteraard

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Ons programma is voor afgestudeerde enthousiastelingen die het als een uitdaging zien om met een klein dynamisch team bij de grootste bedrijven van Nederland aan de slag te gaan. Tijdens jouw dienstverband word jij begeleid door een talent manager. Het ontwikkelen van jouw talent staat hierbij centraal. Het programma doorloop je met een team van circa 8 Mede- trainees. De eerste maand start je met een fulltime inhouse opleiding. Deze staat geheel in het teken van de werkzaamheden die jij verder in het programma zult uitvoeren. Na deze opleidingsmaand ga je aan de slag in een dynamische omgeving bij

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie omschrijving Als PHP / Laravel developer zal je in een klein team terecht komen. Wij zijn op zoek naar een echte specialist, iemand die de balans weet te vinden tussen techniek en perfectie. In de aankomende jaren wilt dit bedrijf flink groeien en daarom zijn ze op zoek naar jou! Wat ga je doen? Je draagt bij aan het ontwikkelen en onderhouden van bestaande webapplicaties die boordevol functionaliteit zitten. Deze applicaties worden gebruikt door de organisatie zelf en ook door de klanten. Inmiddels wordt er gewerkt met Laravel 8 en zijn er diverse koppelingen naar externe leveranciers. Verder zal

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Functieomschrijving In deze uitdagende functie als Software Developer ga je de volgende taken uitvoeren: Maatwerk back-end software programmeren; API koppelingen bouwen; Software optimaliseren voor klanten; Bouwen maatwerk applicaties; Werken met Microsoft stack zoals C#, .NET (Core) en Entity framework; Bedrijfsprofiel Je gaat werken bij een klein softwareontwikkelingsbureau, die maatwerk software bouwt voor klanten door heel Nederland. Dit doen zij al meer dan 20 jaar. Het is van oorsprong een familiebedrijf, opgezet door de eigenaar, die er nog steeds werkt. Het team bestaat vooral uit back-end developers en één systeembeheerder. Je krijgt veel kans om jezelf te ontwikkelen en krijgt tevens

Bekijk vacature »

Webshop beheerder / Fullstack developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een full stack developer die zich bezig gaat houden met het uitbreiden en verbeteren van de online webshop. Een onderdeel van jouw werkzaamheden is naast het beheren van de webshop ook om de processen en structuren te stroomlijnen. Ben jij een leergierige en ambitieuze junior developer met technische skills? Ben jij op zoek naar een werkgever die jouw de volledige vrijheid geeft om jezelf tot een volwaardige senior te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Werkzaamheden Onderhouden van de webshop (denk aan het bijhouden van de voorraad); Nieuwe functies toevoegen aan de product configurator

Bekijk vacature »
Kristof Debleu

Kristof Debleu

14/01/2008 15:13:00
Quote Anchor link
Als ik op "Beantwoord dit bericht" klik van mijn forum, post hij een nieuw onderwerp ....

Voorbeeld kan je hier bekijken:
http://www.kristofdebleu.net/qparty/crew/login.php

Inloggen met: demo - demo

index.php
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
<?
$page_nr
= $_REQUEST['page_nr'] && is_numeric($_REQUEST['page_nr']) ? $_REQUEST['page_nr'] : 0;

$x = $page_nr * $messages_per_page;

$sql = "SELECT * FROM forum WHERE replyop = 0 ORDER BY date_submit DESC LIMIT ".$x.", ".$messages_per_page;
$res = mysql_query($sql) or die(mysql_error());

$que1 = "SELECT * FROM forum WHERE replyop = 0";
$out1 = mysql_query($que1) or die(mysql_error());

$num = mysql_num_rows($out1);
?>

<table width="580" border=0 cellspacing=0 cellpadding=0>
<tr>
    <td height="20" align="right">
        <a href="<?=sprintf($url, 'message')?>">Voeg een bericht toe</a> |
<?
if ($page_nr > 0) {
    echo "<a href=\"".sprintf($url, 'index')."&page_nr=".($page_nr - 1)."\">Volgende ".$messages_per_page." berichten</a> | ";
}

else {
    echo "Volgende ".$messages_per_page." berichten | ";
}

if ($num > $messages_per_page + $messages_per_page * $page_nr) {
    echo "<a href=\"".sprintf($url, 'index')."&page_nr=" . ($page_nr + 1) . "\">Vorige ".$messages_per_page." berichten</a>";
}

else {
    echo "Vorige ".$messages_per_page." berichten";
}

?>

</td>
</tr>
</table>
<table width="580" border=0 cellspacing=0 cellpadding=1>
<tr><td class="MainTD">
<table width="100%" border=0 cellspacing=0 cellpadding=3>
<tr>
    <td height="20" class="HeaderText">Onderwerp:</td>
    <td height="20" class="HeaderText">Door:</td>
    <td height="20" class="HeaderText">Antwoorden:</td>
</tr>
<?
while($row = mysql_fetch_object($res)){
?>

<tr>
    <td width="65%" height="20" nowrap><a href="<?=sprintf($url, 'read')?>&id=<?=$row->id?>"> <?=(strlen($row->onderwerp) > $max_length) ? substr(htmlspecialchars($row->onderwerp),0,$max_length)."..." : htmlspecialchars($row->onderwerp)?></td>
    <td width="30%" height="20" nowrap><?=(strlen($row->naam) > $max_length) ? substr(htmlspecialchars($row->naam),0,$max_length)."..." : htmlspecialchars($row->naam)?></td>
    <td height="20" nowrap><?=$row->replys?></td>
</tr>
<?
}
?>

</table>
</td>
</tr>
</table>
<table width="580" border=0 cellspacing=0 cellpadding=0>
<tr>
    <td height="20" align="right">
        <a href="<?=sprintf($url, 'message')?>">Voeg een bericht toe</a>
    </td>
</tr>
</table>



message.php
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
<?
if($_REQUEST['id']){
    $sql = "SELECT replyop FROM forum WHERE id = '".mysql_escape_string($_REQUEST['reply'])."'";
    $reply = mysql_fetch_array(mysql_query($sql));
    
    if($reply['replyop'] > 0) {
        header("Location: ".sprintf($url, 'index'));
    }
}


$ok = 0;
if($_POST["submit"]) {
    $ok = 1;
    if(empty($_POST['onderwerp']))
        $err[] = "You've forgotten your subject!";

    if(empty($_POST['naam']))
        $err[] = "You've forgotten your name!";

    if(empty($_POST['bericht']))
        $err[] = "You've forgotten your message!";
    
    for($i=0;$i<sizeof($bad_words);$i++)
        if(ereg($bad_words[$i], $_POST['naam']) || ereg($bad_words[$i], $_POST['onderwerp']) || ereg($bad_words[$i], $_POST['bericht']))
            $err[] = "We like to keep our forum desent. Please use some normal language!";

    if(sizeof($err) > 0) {
        ?>

<table width="580" border=0 cellspacing=0 cellpadding=0>
<tr><td class="MainTD">
<table width="100%" border=0 cellspacing=1 cellpadding=3>
  <tr>
    <td class="HeaderText">Error:</td>
  </tr>
  <tr>
   <td valign="top" align="left" class="NormalText">
     <form method="POST" action="<?=sprintf($url, 'message')?>">
     <input type="hidden" name="onderwerp" value="<?=$_POST['onderwerp']?>">
     <input type="hidden" name="naam" value="<?=$_POST['naam']?>">
     <input type="hidden" name="bericht" value="<?=$_POST['bericht']?>">
     <input type="hidden" name="reply" value="<?=$_POST['reply']?>">
     Something went wrong. Please take attention to the errors below.<br><br>
        <?
        for($i=0;$i<=sizeof($err);$i++)
            echo "\n\t<font class=\"Error\">".$err[$i]."</font><br>";
        ?>

     <input type="submit" value="Back">
     </form>
   </td>
  </tr>
 </table>
</td></tr>
</table>
        <?
    } else {
        $sql = "INSERT INTO forum (id, onderwerp, naam, bericht, date_submit, replyop) VALUES ('', '".mysql_escape_string($_POST['onderwerp'])."', '".mysql_escape_string($_POST['naam'])."', '".mysql_escape_string($_POST['bericht'])."', NOW(), '".$reply."')";
        mysql_query($sql) or die("<h1>Something went wrong</h1><hr>".mysql_error());

        if($_POST['reply'] <> 0) {
            $sql = "UPDATE forum SET replys = replys + 1 WHERE id = '".mysql_escape_string($_POST['reply'])."'";
            mysql_query($sql) or die("<h1>Something went wrong</h1><hr>".mysql_error());
        }


        if(!$_POST['reply'])
            header("Location: ".sprintf($url, 'index'));
        else
            header("Location: ".sprintf($url, 'read')."&id=".$_POST['reply']);
    }
}
else {
    ?>

<table width="580" border=0 cellspacing=0 cellpadding=0>
<tr><td class="MainTD">
<table width="100%" border=0 cellspacing=1 cellpadding=3>
  <tr>
    <td class="HeaderText"><br></td>
  </tr>
  <tr>
   <td valign="top" align="left" class="NormalText">
     <form name="postform" onsubmit="SubmitOnce(this);" method="POST" action="<?=sprintf($url, 'message')?>">
       Uw naam:<br>
       <input type="text" name="naam" value="<?=$_POST['naam']?>"><br>
       Onderwerp:<br>
       <input type="text" name="onderwerp" value="<?=$_POST['onderwerp']?>"><br>
       Uw bericht:<br>
       <textarea name="bericht" rows="8" cols="40"><?=$_POST['bericht']?></textarea><br>
       <input type="hidden" name="reply" value="<?=$_REQUEST['reply']?>">
       <input type="hidden" name="submit" value="true">
       <input type="submit" value="Toevoegen">
       <input type="reset" value="Leegmaken">
     </form>
   </td>
  </tr>
 </table>
</td></tr>
</table>
<?
}
?>


read.php
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
<?
if($_REQUEST['id']){
?>

<table width="580" border=0 cellspacing=0 cellpadding=0>
<tr><td class="MainTD">
<table width="100%" border=0 cellspacing=1 cellpadding=3>
  <tr>
    <td class="HeaderText"><br></td>
  </tr>
<?
    $sql
= "SELECT *, DATE_FORMAT(date_submit, '".$date_format."') AS date_written FROM forum WHERE id = '".mysql_escape_string($_REQUEST['id'])."' ORDER BY date_submit DESC";
    $res = mysql_query($sql);    
    $row = mysql_fetch_array($res);
    echo "<tr  bgcolor=\"FFFFFF\">\n";
    echo "<td valign=top align=left class=\"NormalText\">\n";
    echo "<b>Onderwerp:</b> ".htmlspecialchars($row["onderwerp"])."<br>\n";
    echo "<b>Door:</b> ".htmlspecialchars($row["naam"])."<br>\n";
    echo "<b>Gepost op:</b> ".$row["date_written"]."<br>\n";
    echo "<b>Bericht:</b><br>".MaakOp($row["bericht"])."</td>\n";
    echo "</tr>\n";
?>

</table>
</td></tr>
</table><br>
</table>
<table width="580" border=0 cellspacing=0 cellpadding=0>
<tr><td class="MainTD">
<table width="100%" border=0 cellspacing=1 cellpadding=3>
  <tr>
    <td class="HeaderText">Antwoorden</td>
  </tr>
<?
    $ond
= $row["onderwerp"];    
    $sql = "SELECT *, DATE_FORMAT(date_submit, '".$date_format."') AS date_written FROM forum WHERE replyop = '".mysql_escape_string($_REQUEST['id'])."' ORDER BY date_submit DESC";
    $res = mysql_query($sql);
    if(mysql_num_rows($res) == 0){
        echo "<tr  bgcolor=\"FFFFFF\">\n";
        echo "<td valign=top align=left class=\"NormalText\">\n";
        echo "Nog geen antwoorden\n";
        echo "</tr>\n";
    }
else {
        while($row = mysql_fetch_object($res)){
            echo "<tr  bgcolor=\"FFFFFF\">\n";
            echo "<td valign=top align=left class=\"NormalText\">\n";
            echo "<b>Onderwerp:</b> ".htmlspecialchars($row->onderwerp)."<br>\n";
            echo "<b>Door:</b> ".htmlspecialchars($row->naam)."<br>\n";
            echo "<b>Gepost op:</b> ".$row->date_written."<br>\n";
            echo "<b>Bericht:</b><br> ".MaakOp($row->bericht)."</td>\n";
            echo "</tr>\n";
        }
    }

?>

</table>
</td></tr>
</table>
<table width="580" border=0 cellspacing=0 cellpadding=0>
<tr>
    <td height="20" align="right">
        <a href="<?=sprintf($url, 'index')?>">Terug naar het forum</a> | <a href="<?=sprintf($url, 'message')?>&reply=<?=$_REQUEST['id']?>">Beantwoord dit bericht</a>
    </td>
</tr>
</table>
<?
}
else {
    header("Location: ".sprintf($url, 'index'));
}

?>


Sql:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
CREATE TABLE forum (
   id mediumint(9) NOT NULL auto_increment,
   onderwerp varchar(100) NOT NULL,
   naam varchar(100) NOT NULL,
   bericht text NOT NULL,
   date_submit datetime NOT NULL,
   replyop mediumint(9) DEFAULT '0' NOT NULL,
   replys int(11) DEFAULT '0' NOT NULL,
   PRIMARY KEY (id),
   UNIQUE id (id)
);


Kan iemand mij hiervoor helpen aub ....
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Kristof Debleu
 
PHP hulp

PHP hulp

04/05/2024 02:22:52
 
Jacco Engel

Jacco Engel

14/01/2008 15:14:00
Quote Anchor link
Google -> Van Dale woordenboek -> Relevant
 
Kristof Debleu

Kristof Debleu

14/01/2008 15:16:00
Quote Anchor link
@ Jacco

Wat wil je hiermee zeggen?

P.S. weet iemand hoe ik alles in de php tags kan krijgen? Want zo ziet het er niet uit ....
 
Jacco Engel

Jacco Engel

14/01/2008 15:17:00
Quote Anchor link
Dat je relevante code moet posten

En jij zoekt de tags
 
Kristof Debleu

Kristof Debleu

14/01/2008 15:19:00
Quote Anchor link
Aangepast, had de php tags gebruikt ....
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Kristof Debleu
 
Jacco Engel

Jacco Engel

14/01/2008 15:19:00
Quote Anchor link
En [ignore] en [/ignore] om ubb tags te negeren ;)
 
Frank -

Frank -

14/01/2008 15:20:00
Quote Anchor link
Kristof Debleu schreef op 14.01.2008 15:16:
@ Jacco

Wat wil je hiermee zeggen?
Dat ruim 200 regels code wat overdreven is. als daar 10 tot 20 relevante regels code tussen zitten, dan houdt het echt wel op.

Kortom, gooi het grootste gedeelte even weg.
 
Kristof Debleu

Kristof Debleu

14/01/2008 17:53:00
Quote Anchor link
Probleem is opgelost. Deze topic mag gesloten worden ....
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.