Forum

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior .NET developer

Functie As a Senior .NET developer you will work in our Research & development team. Our team consists of 17 colleagues! We are currently busy setting up a completely new architecture for a new product. We use VS2022 and .NET 6.0 for our new product. Your function is therefore mainly backend oriented. Since we develop measuring equipment for the chemical industry, it is also very important to develop high-quality software for its control. You are also responsible for designing, implementing and testing new features. For this position its also very important to ensure future-proof and sustainable architecture. Eisen - A

Bekijk vacature »

Java Developer

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Back-end Programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je HBO ICT in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een ambitieuze werkgever in de regio van Breda zijn wij op zoek naar een Back-end programmeur met affiniteit met C#.NET, SQL en MS Access. Samen met team bestaand uit ware ICT professionals ben je verantwoordelijk voor het bouwen van maatwerk software voor hun klanten. Belangrijk is dat je kennis of ervaring hebt van C#.NET en SQL. Je toont een flexibele en sociale houding naar klanten toe. Je denkt in nieuwe mogelijkheden & gaat graag de uitdaging aan. Bedrijfsprofiel De

Bekijk vacature »

Senior Mobile Developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als Senior Mobile Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel

Bekijk vacature »

Java developer

Als Java Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende community die bestaat uit ruim 100 gepassioneerde Java professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze top-opdrachtgevers. Geen werkdag is hetzelfde! Je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfs kritische systemen voor onze klanten in regio Noordoost zoals DUO, ING, CJIB en Tendernet. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je verder te certificeren in dit vakgebied. We organiseren regelmatig technische Meetups en doen veel aan kennisdeling. Sogetisten hebben plezier in hun werk en staan

Bekijk vacature »

C# Ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor een software ontwikkelaar in de omgeving van Vught zijn we op zoek naar een gemotiveerde C# ontwikkelaar. Deel jij hun passie voor development en dan vooral in C#.NET? Dan kan dit wel eens jouw droombaan zijn! Jouw werkzaamheden zullen er ongeveer als volgt uit gaan zien Door de wensen van de klant goed te begrijpen ga jij aan de slag dit om te zetten naar passende oplossingen en werk je deze uit tot een sterk eindproduct. Je gaat je bezighouden met de ontwikkeling van webapplicaties en websites, dit doe je door middel van ASP.NET, MVC Frameworks en C#.

Bekijk vacature »

Software Programmeur

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een organisatie waar je samen met een team werkt aan iets moois en waar je naast hard werken ook hard kunt lachen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Voor een informeel IT-bedrijf in omgeving Wassenaar zijn wij op zoek naar versterking. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Software Programmeur lees dan snel verder! Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed

Bekijk vacature »

Senior Java Ontwikkelaar

Dit ga je doen Werken aan uiteenlopende interne projecten voor grote (internationale) organisaties; Ontwikkelen van diverse (web)applicaties en platformen met technieken als Java, Azure en ASP.NET; Complexe vraagstukken tackelen met jouw expertise en ervaring; Waar nodig help jij je collega's om samen tot de juiste oplossing te komen. Hier ga je werken Als Java Developer kom je te werken bij een internationale organisatie in regio Amsterdam die zich richt op procesoptimalisatie door middel van zeer complexe IT oplossingen. Dit doen zij op het allerhoogste niveau met vestigingen over heel de wereld en met een groot aantal aansprekende, maatschappelijk betrokken klanten.

Bekijk vacature »

Embedded Developer C++

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een leuke uitdaging als Embedded Developer, zoek dan niet verder! Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar een Embedded Developer die graag met Embedded Devices werkt. Je zult verantwoordelijk worden voor het ontwikkelen en onderhouden van diverse producten. Jouw specialisatie ligt op het vlak van software, hardware en back-end. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen van software voor een unieke industrie. Wil jij betrokken worden bij een proces dat loopt van ontwikkeling tot installatie? Waarbij je bezig zult zijn met perfecte systemen die geleverd worden aan binnen

Bekijk vacature »

Back end Node.js developer

Functie Het ontwikkelteam bestaat momenteel uit 5 (back-end) Developers, 2 systeembeheerders, 1 DevOps engineer, 1 Tech Lead en 2 Scrum Masters. Samen wordt er doorontwikkeld aan twee SaaS-platformen die in een hoog tempo doorontwikkeld moeten worden. Omdat innovatie een belangrijk speerpunt binnen de organisatie is, wordt er ook continu naar snellere en slimmere oplossingen te bedenken en realiseren. Als Back-end Developer hou jij je dagelijks bezig met vraagstukken zoals: API-development, high volume datastromen, het ontwikkelen van Bots aan de hand van A.I. Daarnaast denk en werk jij mee aan de onlineapplicaties voor klanten. Er wordt zelfstandig en in teamverband gewerkt

Bekijk vacature »

Medior/Senior Python developer (Django)

Functie Je komt te werken in het IT-team bestaande uit de Lead developer en 4 (medior/senior) developers. Gezamenlijk werken jullie aan de verbetering en uitbreiding van de software. Binnen het development team is er veel vrijheid en zelfstandigheid, zonder dat ze hiermee afdoen aan de kwaliteit. Zo hebben ze elke ochtend een korte stand-up (10:00 uur) en werken ze met pair-programming sessies. Ook is er een hele professionele ontwikkelcyclus waarbij code altijd eerst door een collega wordt getest voordat het naar deployement gaat. Er is een kwaliteitsfocus en dan biedt ruimte om verbeteringen echt door te voeren binnen de gehele

Bekijk vacature »

PHP/Symfony developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Bergen op Zoom ben je als PHP/Symfony Developer niet alleen bezig met software ontwikkeling. Je bent buiten ontwikkeling ook continu bezig met het zoeken naar nieuwe trends en ontwikkelingen die van waarde kunnen zijn voor de efficiëntie van software ontwikkeling. Techstack: PHP, Symfony & mySQL. Jouw takenpakket ziet er als volgt uit: Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony-framework; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de eisen van de klanten; Het schrijven van een schone en efficiënte code volgens het Symfony framework; Onderhouden

Bekijk vacature »

WordPress & Azure Developer

Dit ga je doen Zowel front- als back-end development aan de online website omgeving; Het up-to-date houden van alle WordPress-sites; Koppelingen maken tussen applicaties; Meedenken en adviseren over verbeteringen; Development door middel van WordPress, Javascript, HTML en CSS; Werken binnen Scrum/Agile team. Hier ga je werken Voor een grote overheidsinstelling in Den Haag zijn wij opzoek naar een WordPress developer, met kennis en ervaring op het gebied van Azure. De organisatie zit in een grote transitie waarbij de gehele website/online omgeving vernieuwd zal gaan worden. Binnen dit Scrum/Agile team ben je verantwoordelijk voor deze grote migratie/ombouw van de omgeving. De

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functie omschrijving Als Back-end Developer heb je de eer om als eerste interne developer bij deze organisatie te beginnen. Op dit moment zijn er externe developers, maar daar wil de organisatie verandering in brengen. Op termijn moet de gehele afdeling uit intern personeel bestaan. Je kan je voorstellen dat de eerste interne developer ook de nodige kennis mee moet brengen. Dat klopt. Je gaat je namelijk aan het begin bekommeren over de externe developers en uiteindelijk over je interne collega's. Verder ga je het volgende doen: Het bedenken, beheren en onderhouden van webportalen, API-koppelingen en applicaties; Je bedenkt en werkt

Bekijk vacature »

Senior Organisatieontwikkelaar

Als Organisatieontwikkelaar zorg je ervoor dat we in het magazijn van Coolblue altijd vooruit voetballen op het gebied Medewerker en Organisatie Ontwikkeling. Zo draag je bij aan een toekomstbestendig magazijn waar we klanten én medewerkers elke dag blijven verwonderen. Wat doe je als Senior Organisatieontwikkelaar bij Coolblue? Als Organisatieontwikkelaar werk je voor het magazijn van Coolblue. Je krijgt er energie van om continue te bouwen aan een toekomstbestendige organisatie. Dat doe je samen met 17 collega's in het HR-team, ieder met een eigen specialisme. Je werkt graag zelfstandig en je weet snel je weg te vinden als verandermanager. Ook ben

Bekijk vacature »
Joey Schroder

Joey Schroder

15/03/2012 15:13:49
Quote Anchor link
Hallo mensen,

Zoals jullie misschien al wel door hebben ben ik nog een beginnerling in het php gebeuren. Ik ben op het moment bezig met het maken van een simpele forum.

Uiteraard heb ik dit eerst lokaal gedraaid d.m.v WAMP. Ik heb hem nu echter online staan. Toen ik hem nog lokaal had werkte alles na behoren maar nu ik hem eenmaal online heb staan werkt het niet.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
<?php


//Connect met de server en database
mysql_connect("$host", "$username", "$password")or die("Kan niet verbinden met de server");
mysql_select_db("$db_name")or die("Kan de geselecteerde database niet vinden");

//Pak de value van de id dat in de hiddenfield zit
$id=$_POST['id'];

//Vindt de hoogste antwoord nummer
$sql="SELECT MAX(a_id) AS Maxa_id FROM $tbl_name WHERE question_id='$id'";
$result=mysql_query($sql);
$rows=mysql_fetch_array($result);

// Voeg +1 aan het hoogste antwoord nummer en stop het inde variable $Max_id. Als er geen antwoord is krijgt de antwoord 1
if ($rows) {
$Max_id = $rows['Maxa_id']+1;
}

else {
$Max_id = 1;
}


//De values van het bericht dat verzonden is
$a_name=$_POST['a_name'];
$a_email=$_POST['a_email'];
$a_answer=$_POST['a_answer'];
// Datum
$datetime=date("d/m/y H:i:s");

// Voeg bericht toe.
$sql2="INSERT INTO $tbl_name(question_id, a_id, a_name, a_email, a_answer, a_datetime)VALUES('$id', '$Max_id', '$a_name', '$a_email', '$a_answer', '$datetime')";
$result2=mysql_query($sql2);

if($result2){
echo "<center>Gelukt</center><BR>";
echo "<center><a href='view_topic.php?id=".$id."'>Bekijk je bericht</a></center>";

// Als er een nieuw antwoord komt krijgt die value +1
$tbl_name2="forum_question";
$sql3="UPDATE $tbl_name2 SET reply='$Max_id' WHERE id='$id'";
$result3=mysql_query($sql3);

}

else {
echo "ERROR";
}


mysql_close();
?>


Ik krijg de fout code; Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource op lijn 27 dat is in dit geval de $rows=mysql_fetch_array($result); (Lijn14)

Ik heb dit forum al door gebladerd maar ik kan er echt niet achterkomen wat er nu fout is.

Bij voorbaat dank!
Gewijzigd op 15/03/2012 15:15:05 door Joey Schroder
 
PHP hulp

PHP hulp

18/05/2024 18:38:34
 
Kris Peeters

Kris Peeters

15/03/2012 15:19:30
Quote Anchor link
Wat de warning zegt, is dat $result (bij jouw post op lijn 13 aangemaakt) geen geslaagde mySQL-resource is.

Dit komt omdat de SELECT-query niet gelukt is.

Dit wil dus zeggen dat $sql (gemaakt op lijn 12) geen geldige string geeft.

Wat je doet:
tussen lijn 12 en 13 zet je

echo $sql;

Copy/paste die string in phpMyadmin op je server. De fout zal wel vlug duidelijk worden.
Gewijzigd op 15/03/2012 15:21:14 door Kris Peeters
 
Joey Schroder

Joey Schroder

15/03/2012 15:25:48
Quote Anchor link
Ik heb die echo $sql; erin gezet toen kreeg ik dit; SELECT MAX(a_id) AS Maxa_id FROM forum_question WHERE question_id='4'

Hij pakt dus id 4 maar er is nog helemaal geen id want dit is de eerste comment die ik wil posten.

Zet ik die zin in de sql dan krijg ik; Unknown column 'a_id' in 'field list'
Dat kan kloppen omdat er nog geen id in zit dus id4 ook niet.
Maar lokaal werkt het wel en online geeft die deze fout. Ligt dat dan aan de database of?
Gewijzigd op 15/03/2012 15:26:23 door Joey Schroder
 
- SanThe -

- SanThe -

15/03/2012 15:26:44
Quote Anchor link
$tbl_name bestaat niet.
 
Joey Schroder

Joey Schroder

15/03/2012 15:30:15
Quote Anchor link
Die bestaat wel, alleen ik heb hem niet hier in het bericht gezet.
 
Gerhard l

gerhard l

15/03/2012 15:34:56
Quote Anchor link
a_id veld bestaat niet?
 
- SanThe -

- SanThe -

15/03/2012 15:36:44
Quote Anchor link
Echo de mysql_error() en je ziet waar de fout zit.
 
Joey Schroder

Joey Schroder

15/03/2012 15:36:59
Quote Anchor link
De database bestaat en de variablen bestaan ook allemaal.
Ik heb dit draaiend gehad lokaal maar zo gauw het online kwam werkte het niet meer...

Toevoeging op 15/03/2012 15:37:48:

Hoe bedoel je echo de mysql_error() ?
Ik ben nog beginnend :P
 
Gerhard l

gerhard l

15/03/2012 15:41:29
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?
$result
= je query;
if($result === false){
    echo mysql_error();
}

?>
Gewijzigd op 15/03/2012 15:41:49 door gerhard l
 
Kris Peeters

Kris Peeters

15/03/2012 15:44:41
Quote Anchor link
Joey Schroder op 15/03/2012 15:25:48:
Unknown column 'a_id' in 'field list'
Dat kan kloppen omdat er nog geen id in zit dus id4 ook niet.


Nee, het gaat er niet om dat het record met id = 4 niet gevonden wordt. Een record niet vinden, geeft geen warning.

Het gaat er om dat, op jouw server, het veld a_id niet bestaat in de tabel.

Zeg, je hebt dit toch getest op phpMyadmin van de server?
 
Joey Schroder

Joey Schroder

15/03/2012 15:48:17
Quote Anchor link
Ja ik heb dat gedaan en ik heb het nu werkend!
Ik had de een variable $tbl_name had ik verkeerd staan.
Ik had meerdere pagina's en omdat ik hem online wou zetten had ik voor het gemakt geknipt en geplakt waardoor mijn databases in de war kwamen.. -_-'

Sorry! Maar in ieder geval hartstikke bedankt!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.