foto's verkleinen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

PHP/Symfony developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Bergen op Zoom ben je als PHP/Symfony Developer niet alleen bezig met software ontwikkeling. Je bent buiten ontwikkeling ook continu bezig met het zoeken naar nieuwe trends en ontwikkelingen die van waarde kunnen zijn voor de efficiëntie van software ontwikkeling. Techstack: PHP, Symfony & mySQL. Jouw takenpakket ziet er als volgt uit: Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony-framework; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de eisen van de klanten; Het schrijven van een schone en efficiënte code volgens het Symfony framework; Onderhouden

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET developer start jij in een development team met twee ervaren software ontwikkelaars. Jouw persoonlijke ontwikkeling is voor ons erg belangrijk en jij gaat dan ook meelopen met onze Senior .NET ontwikkelaar die jou met zijn kennis en ervaring een goede begeleiding kan aanbieden. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor het schrijven van software voor onze toonaangevende Automatiseringssystemen. Jij gaat aan de slag met de onderhoud van de kernsoftware, ondersteund de software van derden door het gebruik van onze webservices en als team zijn jullie verantwoordelijk voor het ontwikkelen van onze backend oplossingen. Wij maken op dit

Bekijk vacature »

C# developer

Functie Als ervaren Software Engineer wordt jij verantwoordelijk voor het bedenken en ontwikkelen van technische (maatwerk) oplossingen voor onze klanten en dit samen met de klant af te stemmen. Jij wordt o.a. verantwoordelijk voor de doorontwikkeling het software pakket welke voor ons enorm belangrijk is. Dit pakket zorgt er namelijk voor dat wij complete productielijnen kunnen aansturen en monitoren. Daarnaast heb jij actief contact met onze hoofdvestiging om het software achter een van onze systemen te verbeteren en te herschrijven. Momenteel zijn onze C# applicaties geschreven met o.a. Winforms. Echter hebben wij de actieve ambitie om dit te gaan herschrijven

Bekijk vacature »

C# .NET Developer IoT SQL Server

Samengevat: Wij ontwikkelen innovatieve oplossingen om apparaten en bezittingen op een eenvoudige en flexibele manier te beveiligen. Ben jij een C# .NET developer? Heb jij ervaring met C# en SQL server? Vaste baan: C# .NET Developer IoT HBO €3.200 - €4.500 Deze werkgever is gespecialiseerd in hoogwaardige GSM/GPRS alarm- en telemetrietechnologie. Met een eigen productlijn en klantspecifieke ontwikkelingen biedt deze werkgever oplossingen om op afstand te meten, melden, loggen en aansturen, ook op plaatsen zonder stroomvoorziening. Onze producten worden gekarakteriseerd door flexibiliteit in de configuratie, betrouwbaarheid en een extreem laag stroomverbruik. Zij werken voor MKB klanten. Deze werkgever heeft veel

Bekijk vacature »

Senior Front-end Developer

Dit ga je doen Met behulp van diverse programmeertalen ontwikkelen van Front-end software; Het begeleiden van het front-end team; Het oplossen van incidenten; Het bijhouden van een backlog; Je hebt een actieve bijdrage in de wekelijkse overleggen met de omliggende teams; Je houdt trends bij en adviseert het management hierover waar nodig; Helder communiceren met de stakeholders om hen zo mee te nemen in projecten en laten inzien wat de duur en toegevoegde waarde van bepaalde projecten is. Hier ga je werken Deze organisatie heeft circa 40 miljoen bezoekers per maand en heeft innovatie hoog in het vaandel staan. Het

Bekijk vacature »

SQL database ontwikkelaar

Functie omschrijving Ben jij niet bang voor complexe algoritmes? Schikt het schrijven van procedures in T-SQL jouw niet af en heb jij al de nodige informatie in SQL, dan is functie precies wat voor jou! Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je gaat werken aan de complexere projecten waar jij van A tot Z bij betrokken bent. Je gaat zorg dragen voor het ontwerp, de ontwikkeling en het updaten van SQL databases. Dit doe je op basis van T-SQL. Jij bent van start tot finish betrokken bij de projecten die jij leidt. Je houdt contact met klanten en

Bekijk vacature »

SQL database developer

Functie omschrijving Voor een software bedrijf in omgeving Breda zijn wij op zoek naar een SQL database ontwikkelaar. Dit bedrijf bouwt applicaties om processen in distributiecentra te optimaliseren. Ter uitbreiding van het huidige team developers zijn wij op zoek naar een SQL database ontwikkelaar. De klanten van dit groeiende bedrijf zitten door heel Europa en jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Het samenstellen van de software op basis van de input vanuit de klant (T-SQL & C#.NET). Het bezoeken van klanten om de processen en mogelijkheden in kaart te brengen. Het ontwerpen van databases met T-SQL als programmeer laag.

Bekijk vacature »

Senior PHP Developer

Als Senior PHP Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn en coach je andere developers op de hard en soft skills. Wat doe je als Senior PHP Developer bij Coolblue? Als PHP Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Hoewel je een PHP Developer bent, sta je open om C# of Typescript in te zetten of te leren. Ook PHP Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om

Bekijk vacature »

Back end developer PHP

Functie Met een complex en uitgebreid e-commerce platform, een eigen PIM-systeem en eigen scan applicatie – krijg jij dagelijks te zien hoe jouw werk gebruikt wordt door miljoenen gebruikers. En we staan qua development pas in de startblokken, aangezien er nog meerdere projecten op de plank liggen te wachten! Ons huidige development team bestaat uit 8 programmeurs. Er wordt dagelijks gereflecteerd op geschreven code, Scrum taken en kennisdelen onderling is een must. Onze voertaal binnen ons team is Engels, dit omdat wij twee internationale collega’s hebben. Ons huidige “IT Landschap” bestaat voornamelijk uit allerlei losse onderdelen die individueel, maar ook

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Fullstack JavaScript Developer Webapplicaties

Bedrijfsomschrijving Voor deze organisatie ben ik op zoek naar een getalenteerde Fullstack JavaScript Developer. Ze is een snelgroeiend software development agency dat zich richt op het ontwikkelen van moderne webapplicaties en complexe systemen voor haar klanten. Ze is gevestigd onder de rook van Utrecht en heeft als doel om tot de top van de Nederlandse agencies te behoren. Deze organisatie maakt softwareoplossingen voor verschillende soorten bedrijven. Innovatie staat hoog in het vaandel en je zult dus met nieuwe technieken aan de slag gaan. Ze hebben klanten in vele branches zitten, zoals retail, finance, gezondheid en onderwijs. De diverse klanten zorgen

Bekijk vacature »

Cloud Developer

Cloud Developers opgelet! Bij Luminis zijn ze opzoek naar jou. Lees de vacature en solliciteer direct. Luminis is een software- en technologiebedrijf met meerdere vestigingen. Vanuit deze vestigingen werken 200 professionals aan technisch hoogwaardige oplossingen voor klanten zoals KLM, Nike en Bol.com. Ook ontwikkelt Luminis eigen oplossingen op het gebied van cloud, Internet of Things, data intelligence, e-sports en e-learning. Luminis onderscheidt zich door aantoonbaar voorop te lopen in technologie en innovatie. Luminis heeft drie kernpunten die verankerd zitten in alles wat we doen: het omarmen van nieuwe technologie, meesterschap en kennis delen. Functiebeschrijving First things first! Het is belangrijk

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Jij hebt natuurlijk net jouw Bachelor op zak en gaat nu voor het eerst aan de slag bij een werkgever als junior .NET ontwikkelaar. Waarschijnlijk lijkt het jou spannend om ineens aan de slag te gaan bij klanten in de consultancy. Maak je niet druk, jij komt hier terecht in een warm bad en wordt totaal niet in het diepe gegooid. Zodra jij hier begint wordt jij gekoppeld aan een persoonlijke manager met een persoonlijk ontwikkelplan. Jij krijgt een scala aan trainingen, denk aan trainingen ten behoeve van het opdoen van zelf kennis en gedragscompetenties, maar ook trainingen voor

Bekijk vacature »

PHP Developer - Draag bij aan de maatschappij!

Bedrijfsomschrijving Wil jij als applicatieontwikkelaar deel uitmaken van een gedreven ontwikkelteam en werken aan innovatieve producten? Dan hebben wij dé uitdaging voor jou! Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega die samen met ons de technische ondergrond van onze producten verder wil ontwikkelen met behulp van PHP. Met jouw expertise geef je de finishing touch aan onze producten om jezelf steeds opnieuw weer te verrassen. Functieomschrijving Bij ons staan innovatie en creativiteit centraal. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste PHP ontwikkelaar die nieuwe ideeën en inzichten kan inbrengen en daarmee zichzelf en het team verder kan laten groeien.

Bekijk vacature »

Medior PHP Developer

Functie omschrijving Ben jij een getalenteerde PHP Developer en aan de slag in een gemotiveerd team? Lees dan snel verder! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Valkenswaard zijn we op zoek naar een ervaren PHP developer. Jij gaat hier zorg dragen voor het optimaliseren en up-to-date houden van de bestaande applicaties. Je werkt verder aan de applicaties die jij verder ontwikkelt. Dit doe je voornamelijk met PHP en MySQL. Verder ga je je bezig houden met: Het uitbouwen van het E-commerce software platform. Deelnemen aan overleggen met het team. Het ondersteunen van jouw team developers (3 man) en helpen

Bekijk vacature »
Debrouwer

debrouwer

06/08/2007 20:33:00
Quote Anchor link
beste,
Hieronder heb ik een script en heb ik de regel
$gallery.= "<a href=\"".$directory.$file."\" rel=\"lightbox[".$galname."]\"><img src=\"".$directory.$file."\"

De tumbfolder veranderd in .$directory.$file op het eind, zodat dit script niet vanuit een tumbfolder uitleest en dat ik dus ook geen thumb hoef aan te maken maar gelijk uit mijn map met image's uitleest.
Nadat ik dit dus veranderd heb leest hij wel de map uit met image, maar op waare grote, ik heb al een tijdje geprobeerd om er high en with er achter te zetten maar kom er niet meer uit.
wie weet hoe ik dus de foto's die hij uitleest uit de map .$directory.$file verkleind kan weergeven?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46

<?php
    function createLbFromDir ($linkname, $galname, $directory, $thumbdirectory, $extensions = array ('jpg', 'jpeg')) {
    $gallery = "";
    $dh = opendir ($directory);
    while ($file = readdir ($dh)) {
        $parts = explode(".", basename ($file));
        $extension = $parts[count($parts)-1];
        if (!is_dir ($directory . $file) && ($file != ".." && $file != ".") && in_array($extension, $extensions)) {
    $gallery.= "<a href=\"".$directory.$file."\" rel=\"lightbox[".$galname."]\"><img src=\"".$directory.$file."\" alt=\"\"></a>\n";
            }
    }

    return $gallery;
    }

?>


<!--
Here the webpage begins
--!>

<html>
<head>
    
    <!-- Lightbox-Stylesheet --!>
    <link rel="stylesheet" href="css/lightbox.css" type="text/css" media="screen" />

    <!-- Lightbox-Javascripts --!>
    <script type="text/javascript" src="js/prototype.js"></script>
    <script type="text/javascript" src="js/scriptaculous.js?load=effects"></script>
    <script type="text/javascript" src="js/combo.js"></script>
    <script type="text/javascript" src="js/global.js"></script>
    <script type="text/javascript" src="js/lightbox.js"></script>

</head>

<body>
    
</body>
    <div id="content">

            <p>Ajaxpride Fotopage</p>
            <p>
                <!-- Here the PHP-script is called: Options are: linkname, galleryname, path/to/imagegallery/ , path/to/thumbs/
                     Imagenames in thumbs and imagegallery-folder need to be the same! --!>
                <?php echo createLbFromDir ("Linkname", "galleryname", "imagefolder/", "thumbfolder/" ); ?>
[code/]
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Debrouwer
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 04:36:01
 
Debrouwer

debrouwer

07/08/2007 16:23:00
Quote Anchor link
Niemand? had het iedee dat het niet zo moeilijk kon zijn.
 
TJVB tvb

TJVB tvb

07/08/2007 16:34:00
Quote Anchor link
Begrijp ik het goed dat je de grote van de afbeelding wilt en die dan verkleint (met behulp van width/height) op de pagina wilt hebben staan?

Dan moet je eens hier kijken, daarmee kun je de grote ophalen en bekijken welke maat het meeste verkleind moet worden zodat je kiest tussen de width en height welke er bij moet staan (in de img tag)
 
Debrouwer

debrouwer

07/08/2007 17:33:00
Quote Anchor link
thanx,
ja ik wil de grote afbeeldingen verkleinen, alleen nu bekijk ik jou link even. maar word wel steeds lastiger gemaakt voor me ik begrijp er weer niks van.
ik ga wel ff kijken wat en waar ik bepaalde code moet gaan plaatsen om ze te verkleinen.
Als iemand nog een iedee heeft ? hou ik me aanbevolen.
 
Storeman storeman

storeman storeman

07/08/2007 20:07:00
Quote Anchor link
Het is heel simpel. Stel je hebt een box waarin de foto moet passen van 100 x 100 pixels. De langste zijde moet dus 100 pixels worden.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
<?
// Bereken de schaal factoren
$scaleWidthFactor = 100 / $iImageWidth;
$scaleHeightFactor = 100 / $iImageHeight;

// Nu neem je de kleinste verklein factor, elke zijde moet immers binnen de 100 passen.

$useFactor = $scaleWidthFactor < $scaleHeightFactor ? $scaleWidthFactor : $scaleHeightFactor;

$iNewHeight = $iImageWidth * $useFactor;
$iNewWidth = $iImageHeight * $useFactor;

// Nu heb je de nieuwe afmetingen. Je foto heeft nog steeds de juiste verhoudingen.

?>
 
Debrouwer

debrouwer

07/08/2007 20:17:00
Quote Anchor link
oke ik ga het weer proberen, maar weet jij ook misschien op welke plek ik deze code moet gaan toepassen voordat hij werkt. of moet hij ergens tussen?
 
Storeman storeman

storeman storeman

07/08/2007 20:33:00
Quote Anchor link
Probeer deze simpele wiskunde gewoon te begrijpen, lees het 3 keer. Dan kun je zelf vast wel de oplossing vinden.
 
Debrouwer

debrouwer

07/08/2007 20:49:00
Quote Anchor link
pfff, ik ben er mee bezig geweest ik heb de code op elke plek gezet waar ik dacht, waarom kan ik niet gewoon high 100 en width 80 achter de imagemap zetten. ik wil gewoon dat hij de ware groote van de foto's verkleind weergeeft naast elkaar en onder elkaar, nu staan de foto's van een formaat van 640x480 onder elkaar. hoe moeilijk kan het zijn ik denk dat ik bij regel 9 wat moet toepassen, maar ik snap er echt niks meer van.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door debrouwer
 
Storeman storeman

storeman storeman

07/08/2007 21:36:00
Quote Anchor link
Letwel, ik heb mijn code niet op jouw code geschreven. Ik heb de theorie laten zien. Nu moet je het toepassen op je eigen probleem.

Overigens lees ik nu dat je de basis van html nog niet helemaal onder de knie hebt. Om de hoogte of breedte van een image in te stellen, moet je aan het img element het width of height attribuut toevoegen. Wanneer je één van de twee invuld, zal deze automatisch in proporties gedownscaled worden.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
<?php
    function createLbFromDir ($linkname, $galname, $directory, $thumbdirectory, $extensions = array ('jpg', 'jpeg')) {
    $gallery = "";
    $dh = opendir ($directory);
    while ($file = readdir ($dh)) {
        $parts = explode(".", basename ($file));
        $extension = $parts[count($parts)-1];
        if (!is_dir ($directory . $file) && ($file != ".." && $file != ".") && in_array($extension, $extensions)) {
    $gallery.= "<a href=\"".$directory.$file."\" rel=\"lightbox[".$galname."]\"><img src=\"".$directory.$file."\" alt=\"\" height="100"></a>\n";
            }
    }

    return $gallery;
    }

?>


<!--
Here the webpage begins
--!>

<html>
<head>
    
    <!-- Lightbox-Stylesheet --!>
    <link rel="stylesheet" href="css/lightbox.css" type="text/css" media="screen" />

    <!-- Lightbox-Javascripts --!>
    <script type="text/javascript" src="js/prototype.js"></script>
    <script type="text/javascript" src="js/scriptaculous.js?load=effects"></script>
    <script type="text/javascript" src="js/combo.js"></script>
    <script type="text/javascript" src="js/global.js"></script>
    <script type="text/javascript" src="js/lightbox.js"></script>

</head>

<body>
    
</body>
    <div id="content">

            <p>Ajaxpride Fotopage</p>
            <p>
                <!-- Here the PHP-script is called: Options are: linkname, galleryname, path/to/imagegallery/ , path/to/thumbs/
                     Imagenames in thumbs and imagegallery-folder need to be the same! --!>
                <?php echo createLbFromDir ("Linkname", "galleryname", "imagefolder/", "thumbfolder/" );
?>
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

07/08/2007 21:40:00
Quote Anchor link
storeman schreef op 07.08.2007 21:36:
Om de hoogte of breedte van een image in te stellen, moet je aan het img element het width of height attribuut toevoegen. Wanneer je één van de twee invuld, zal deze automatisch in proporties gedownscaled worden.

Dat laat je toch hopelijk niet aan de browser over?
 
Storeman storeman

storeman storeman

07/08/2007 21:42:00
Quote Anchor link
Jan Koehoorn schreef op 07.08.2007 21:40:
Dat laat je toch hopelijk niet aan de browser over?


Dat zou ik persoonlijk niet op die manier doen. Maar de manier waarop ik de TS interpeteer, moet het hier wel op neerkomen volgens mij. Op die manier heb je de foto's wel alvast gepreload :)
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

07/08/2007 21:43:00
Quote Anchor link
Okee, als de TS het op die manier doet, raden we hem dat bij deze af ;-)
 
Debrouwer

debrouwer

07/08/2007 21:55:00
Quote Anchor link
storeman schreef op 07.08.2007 21:36:
Letwel, ik heb mijn code niet op jouw code geschreven. Ik heb de theorie laten zien. Nu moet je het toepassen op je eigen probleem.

Overigens lees ik nu dat je de basis van html nog niet helemaal onder de knie hebt. Om de hoogte of breedte van een image in te stellen, moet je aan het img element het width of height attribuut toevoegen. Wanneer je één van de twee invuld, zal deze automatisch in proporties gedownscaled worden.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
<?php
    function createLbFromDir ($linkname, $galname, $directory, $thumbdirectory, $extensions = array ('jpg', 'jpeg')) {
    $gallery = "";
    $dh = opendir ($directory);
    while ($file = readdir ($dh)) {
        $parts = explode(".", basename ($file));
        $extension = $parts[count($parts)-1];
        if (!is_dir ($directory . $file) && ($file != ".." && $file != ".") && in_array($extension, $extensions)) {
    $gallery.= "<a href=\"".$directory.$file."\" rel=\"lightbox[".$galname."]\"><img src=\"".$directory.$file."\" alt=\"\" height="100"></a>\n";
            }
    }

    return $gallery;
    }

?>


<!--
Here the webpage begins
--!>

<html>
<head>
    
    <!-- Lightbox-Stylesheet --!>
    <link rel="stylesheet" href="css/lightbox.css" type="text/css" media="screen" />

    <!-- Lightbox-Javascripts --!>
    <script type="text/javascript" src="js/prototype.js"></script>
    <script type="text/javascript" src="js/scriptaculous.js?load=effects"></script>
    <script type="text/javascript" src="js/combo.js"></script>
    <script type="text/javascript" src="js/global.js"></script>
    <script type="text/javascript" src="js/lightbox.js"></script>

</head>

<body>
    
</body>
    <div id="content">

            <p>Ajaxpride Fotopage</p>
            <p>
                <!-- Here the PHP-script is called: Options are: linkname, galleryname, path/to/imagegallery/ , path/to/thumbs/
                     Imagenames in thumbs and imagegallery-folder need to be the same! --!>
                <?php echo createLbFromDir ("Linkname", "galleryname", "imagefolder/", "thumbfolder/" );
?>

ja dat dacht ik ook, hoe jij hier de code geplaatst hebt, had ik ook al geprobeerd en werkt helaas niet. krijg een blanco pagina.
 
Storeman storeman

storeman storeman

07/08/2007 23:40:00
Quote Anchor link
Ik ben twee slashes vergeten het moet zijn height=\"100\"

Dat zou toch echt moeten werken. Als je een blanco pagina ziet, zou ik error_reporting even op E_ALL zetten.
 
Debrouwer

debrouwer

07/08/2007 23:49:00
Quote Anchor link
1000x dank je heb me echt geholpen, het werkt.
ik zag het even niet meer zitten maar het is gelukt.
nu kan ik weer verder met mijn website.
en met mijn volgende probleem mijn poll hahaha.

thanx.
 
Robert Deiman

Robert Deiman

08/08/2007 07:55:00
Quote Anchor link
@DeBrouwer

Heb je de reactie van Jan Koehoorn ook gelezen? Het grote voordeel van Thumbs is dat ze maar een paar kb zijn per stuk. Even een rekenvoorbeeldje ivm dataverkeer.

Stel jij hebt nu 20 pagina's met op iedere 20 afbeeldingen op ware grootte (in kb, maar verkleind in de browser). Zeg dat ze zo'n 500kb zijn, das nog weinig voor een digitale fotoop originele grootte, mijn camera is nog maar 3 MegaPixel en een afbeelding is gemiddeld nog net iets groter (maar 500kb rekent wel gemakkelijk).

Een bezoeker loopt al die 20 pagina's door, om een foto te vinden die blijkbaar (wist de bezoeker niet) op de laatste pagina staat. Je stuurt dan 20*20*0,5MB is al (400 foto's van die halve Mb) 200Mb aan data naar die 1e bezoeker. En dat op 1 dag. Wat nu als je veel bezoekers per dag hebt die foto's bekijken, en je hebt maar een bepaalde hoeveelheid data die je per maand vanaf je site kan versturen. Dan kom je na 31 dagen met 1 unieke bezoeker/ nieuwe bezoeker per dag die de foto's bekijkt al op 6200Mb aan dataverkeer. Dit is nogal veel. Bezoekers zullen vaak eerst een thumbnail bekijken, en als die mooi is of als het lijkt op wat ze zoeken, dan openen ze hem.
 
Mebus  Hackintosh

Mebus Hackintosh

08/08/2007 08:00:00
Quote Anchor link
+ het is prettiger voor mensen met traag internet. En zelfs met mijn internet snelheid zal het toch even duren zijn al die plaatjes geladen.. ( 7000 Kbit/s = ong. 0,8 Mb/ps + gaat binnenkort naar 12000 Kbit/s )
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Mebus Hackintosh
 
Jelle -

Jelle -

08/08/2007 10:07:00
Quote Anchor link
ik gebruik dit op me forum waar mensen alleen via url plaatsjes kunnen laten zien (dus niet uploaden)
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
<?php
        list($width, $height, $type, $attr) = getimagesize($line['auction_afbeelding']) ;
    if ($width <= 300 && $height <= 300){
    }
elseif($width > $height) {
        $shrink = 300/$width;
                        
        $width = 300;
        $height = $height*$shrink;
    }
else {
        $shrink = 300/$height;
                        
        $height = 300;
        $width = $width*$shrink;
    }

    $image = "<center><img src='".$line['auction_afbeelding']."' border='0' STYLE=\"width: ".$width."px; height: ".$height."px; ".$style."\"></center><br><br>";
    echo $image;
?>
 
Debrouwer

debrouwer

08/08/2007 20:21:00
Quote Anchor link
ja daar hebben jullie wel gelijk in, alleen elke week komen er nieuwe foto's op en worden de oudere foto's in een andere map gezet, het gaat om een stuk of 60 bij een formaat 640x480 maar ik zie het niet zo zitten om ook nog elke week thumbs aan te maken, en te verkleinen en ook op de server te zetten. als het nou mogelijk is dat het automatich gebeurd zodra ik ze op de server zet, dan vind ik het geen probleem.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.