Fout afhandeling registratie formulier werkt niet.

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

PHP Developer

Functie Middels Scrum en sprints bouw jij in deze functie mee aan complexe webapplicaties en ons SaaS platform. Hierbij hoort ook architectuur tot een van je taken. Daarnaast ben je één van de leden van het Scrum team. Dat betekent dat je naast je kerntaken ook in contact staat met de product owner. Oftewel, je bent bij het gehele ontwikkelproces betrokken. Tools die hierbij gebruikt worden zijn o.a. PHP, Symfony en Git. Eisen • Minimaal HBO werk- en denkniveau • Minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring met PHP • Kennis en ervaring Symfony (Laravel is pré) & Lando • Kennis van

Bekijk vacature »

Junior/medior Back end developer PHP, Laravel

Functie Jij als ontwikkelaar komt te werken in een team bestaande uit 4 back end programmeurs, 2 vormgevers/ Front end developers en een online marketeer. Qua persoonlijkheden is het team erg gevarieerd van sportfanaten tot gameliefhebbers en Golfers. Een ding heeft iedereen hier gemeen; Passie voor goede code. In jouw rol zul je voor veel van je tijd je bezig houden met het ontwikkelen van maatwerk features en applicaties. Daarnaast hebben wij op aanvraag ook wel eens een website of onderhoudsklusje, die opgepakt moet worden en hier ben jij ook niet vies van. Jij als full stack developer zult dus

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Senior .Net developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als .Net Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »

Software Developer

Longship.io gaat de wereld veroveren met baanbrekende software en legendarische... pizza-avonden! Lees hier de vacature van Software Developer! Bij Longship werken we met een team van 5 mensen aan software voor laadpaal operators. Longship is ontstaan in 2020 met als doel om de elektrische mobiliteitstransitie aan te jagen. We zijn nu al een wereldwijde speler doordat we continu voorop lopen in innovatie. Ons platform helpt het versneld elektrificeren van wagenparken, internationaal! Wij zijn een startup met grote ambities die we willen bereiken met een relatief klein en efficiënt team. Je krijg de kans om ontzettend veel te leren van ervaren

Bekijk vacature »

WordPress & Azure Developer

Dit ga je doen Zowel front- als back-end development aan de online website omgeving; Het up-to-date houden van alle WordPress-sites; Koppelingen maken tussen applicaties; Meedenken en adviseren over verbeteringen; Development door middel van WordPress, Javascript, HTML en CSS; Werken binnen Scrum/Agile team. Hier ga je werken Voor een grote overheidsinstelling in Den Haag zijn wij opzoek naar een WordPress developer, met kennis en ervaring op het gebied van Azure. De organisatie zit in een grote transitie waarbij de gehele website/online omgeving vernieuwd zal gaan worden. Binnen dit Scrum/Agile team ben je verantwoordelijk voor deze grote migratie/ombouw van de omgeving. De

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als developer heb jij de keuze om aan te sluiten bij het team (13 developers) die op locatie projectmatig bij klanten werkt. Wanneer jij liever intern bij de werkgever werkt is er ook alle ruimte voor jou in het interne team (8 developers) van dit bedrijf. Je werkt samen aan verschillende projecten bij of voor de klant. Het project wordt aangeleverd door sales aan de project manager. Die maakt samen met de Resourcer een planning en op basis daarvan wordt uit het development team een “projectgroep” opgesteld. Hoeveel en welke projecten jij wilt oppakken gebeurt geheel in samenspraak met

Bekijk vacature »

Ervaren PHP developer gezocht!

Functie Het team bestaat inmiddels uit zo’n 25 collega’s met specialisten op het gebied van development, data(analyse), marketing, infrastructuur en finance. Ze hebben een supermodern pand en bieden hiernaast veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Ze doen er alles aan om jou op te gemak te stellen. Zo kun je je eigen werkplek inrichten naar persoonlijke wensen, maar gaan ze bijvoorbeeld ook jaarlijks met elkaar wintersporten en zijn er andere leuke uitjes. Als onderdeel van één van de scrumteams ga je aan de slag, samen ben je medeverantwoordelijk voor het doorontwikkelen van hun business applicatie waar het traffic team dagelijks mee werkt.

Bekijk vacature »

Front-end (Angular) developer - remote werken

Functie Als Front-end (Angular) developer ga je aan de slag met het uitbouwen van hun webapplicatie, als één van de front-end experts ga je samen met collega’s in een devops team werken aan een nieuw front-end voor hun calculatie oplossing. Binnen de calculatiesoftware kunnen meerdere professionals tegelijk samenwerken, 3D calculaties uitvoeren en ook inzien met de benodigde specifieke details. Deze software wordt veel ingezet om projectbeschrijvingen en kosten in kaart te brengen, en tijdens de uitvoering te bewaken. Maar hiernaast liggen er in de toekomst veel meer plannen op het gebied van front-end in de andere applicaties. Genoeg te doen

Bekijk vacature »

Developer

Functie omschrijving In deze functie ga je werken als C# Developer. Jij gaat aan de slag met de volgende taken: Maatwerk software bouwen; Huidige softwareprojecten verder uitbouwen en optimaliseren; Ideeën van de klant omzetten naar handige oplossingen en tools; Bovenstaande doe je middels de Microsoft- stack: C#, ASP.NET en MVC/ Entity Framework. Ben je net afgestudeerd aan een HBO opleiding Informatica, aarzel dan niet om te solliciteren. Dit is namelijk de ideale startersfunctie! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van websites. Dit is door

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer wordt jij onderdeel van ons ICT team. In dit multidisciplinaire team ben jij samen met onze senior .NET ontwikkelaar en medior .NET ontwikkelaar verantwoordelijk voor ons ERP systeem. In dit systeem (Navision) ga jij leren ontwikkelen. Wij bieden jou dan ook een gedegen opleiding aan, samen met de ondersteuning van onze Senior .NET developer. Daarnaast ga jij aan de slag met ons portaal geschreven in Sharepoint. Verder ben jij verantwoordelijk voor EDI verkeer en het ontwikkelen binnen het ERP systeem en andere toepassingen en rapportages. Van jou wordt verwacht dat jij het proces goed leert kennen

Bekijk vacature »

PHP developer

Functie omschrijving Voor een klein bedrijf in de buurt van Nieuwegein zijn wij per direct op zoek naar een talentvolle PHP developer. Er wordt veel ruimte geboden voor eigen initiateven, waardoor je een mooie stempel kan drukken op jouw eigen werkzaamheden (zowel operationeel als strategisch). Het bedrijf heeft middels externe programmeurs een multimedia platform ontwikkeld, maar willen geleidelijk de ontwikkeling naar binnen halen. Om die reden zoeken zij een communicatieve interne PHP developer die graag meebouwt aan het succesvolle product. Je gaat de volgende werkzaamheden verrichten: Platform beheren en programmeren (PHP, MySQL, JQuery, Javascript, XML & HTML); Communicatie en aansturing

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Front-end Developer! Als Front-end Developer binnen dit softwarebedrijf ga je de frontends voor zowel je eigen interne projecten als die voor klanten opzetten, onderhouden en uitbreiden. Je zet ideeën om naar mooie successen voor de klanten. Dat is in een notendop wat je gaat doen! Wat kun je verwachten? Je werkt aan de doorontwikkeling van bestaande maatwerkapplicaties. Bijvoorbeeld wanneer de klant de applicatie wil uitbreiden met een nieuwe feature; Samen met het team van backenders en desginers zet je nieuwe ideeën van klanten om naar mooie oplossingen; Je werkt met verschillende frameworks.

Bekijk vacature »

Senior pega developer

You work on software that makes colleagues and customers happy! Thanks to your IT skills, De Mandemakers Groep really makes a difference for its customers. Do coding, testing and deployments make your heart beat faster? Then apply today as Senior Pega Developer at De Mandemakers Groep! Wat ga je doen? The job title gives it away: You will be developing Pega software. This ranges from technical design, coding and testing to test automation, deployments and bug fixing. Your goal is to continuously improve our systems so that colleagues can work efficiently and customers receive optimal service. You don't have to

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer start jij in een ontwikkelteam met 15 developers en twee testers. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor financiële applicaties met meer dan 50.000 gebruikers. Een deel van het team is verantwoordelijk voor de webapplicaties van deze organisatie. Ook zijn er twee app ontwikkelaars werkzaam in het team die zich focussen op de mobiele applicatie. Als .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag met de webapplicaties van deze organisatie. Hierbij maak jij o.a. gebruik van C# .NET, ASP.NET, T-SQL, Angular en TypeScript. De nadruk van jouw functie ligt wel op de backend van de applicatie. Wat jouw functie

Bekijk vacature »
Erwin b

Erwin b

28/07/2017 12:12:13
Quote Anchor link
Hallo,

Ik ben bezig met een login/registratie formulier. Het is een bestaand script maar er was bijna geen controle op de invoer.

Hiervoor heb ik een ander script gebruikt. Aan de voorkant gaat alles goed ook de controle of het ingevoerde email adres al bestaat.

Maar aan de achterkant werkt het niet. De velden die zijn ingevuld of ze nou fout of goed zijn die worden gelijk ingevoerd in de database. Ik zelf denk dat het met het aller laatste stukje code te maken heeft.

Dit is het registratie formulier met de toegevoegde controle:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
193
194
195
196
197
198
199
200
201
202
203
204
205
206
207
208
209
210
211
212
213
214
215
216
217
218
219
220
221
222
223
224
225
226
227
228
229
230
231
232
233
234
235
236
237
238
239
240
241
242
243
244
245
246
247
248
249
250
251
252
253
254
255
256
257
258
259
260
261
262
263
264
265
266
267
268
<?php

require 'db_connect.php';
session_start();

ini_set( 'display_errors', true );
error_reporting( E_ALL | E_STRICT );

// E-mail Checker / Validator.

function checkmail($email)
{

if (preg_match("/^[_a-z0-9-]+(\.[_a-z0-9-]+)*@[a-z0-9-]+(\.[a-z0-9-]+)*(\.[a-z]{2,4})$/i", $email))
{

list($userName, $mailDomain) = split("@", $email);
if (checkdnsrr($mailDomain, "MX")) {
return TRUE;
}
}

return FALSE;
}


$formulier = TRUE;

if(isset($_POST['register']) && ($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == "POST"))
    {

        $aFout = array();
        
        $firstname = $_POST['firstname'];
        $lastname = $_POST['lastname'];
        $email = $_POST['email'];
        $password = $_POST['password'];
        
        
        
        if(TRUE)
        {

            $code = $_POST['code'];
        }

        
        // Als $firstname leeg is of $voonaam minder dan 2 tekens bevat of deze bepaalde tekens bevat preg_match) dan word de uitvoer Fout. (||=of)(&&=AND).
        if(empty($firstname) || (strlen($firstname) < 2) || preg_match("[<>]", $firstname) )
        {

            $aFout[] = "Er is geen firstname ingevuld.";
            unset($firstname);
            $fout['text']['firstname'] = TRUE;
            $fout['input']['firstname'] = TRUE;
        }

        
        // Als $lastname leeg is of $lastname minder dan 2 tekens bevat of deze bepaalde tekens bevat preg_match) dan word de uitvoer Fout. (||=of)(&&=AND).
        if(empty($lastname) || (strlen($lastname) < 2) || preg_match("[<>]", $lastname) )
        {

            $aFout[] = "Er is geen lastname ingevuld.";
            unset($lastname);
            $fout['text']['lastname'] = TRUE;
            $fout['input']['lastname'] = TRUE;
        }

        
        if(empty($email))
        {

            $aFout[] = "Er is geen e-mail adres ingevuld.";
            unset($email);
            $fout['text']['email'] = TRUE;
            $fout['input']['email'] = TRUE;
        }

        
        elseif(!filter_var($email, FILTER_VALIDATE_EMAIL))
        {

            $aFout[] = "Er is geen correct e-mail adres ingevuld.";
            unset($email);
            $fout['text']['email'] = TRUE;
            $fout['input']['email'] = TRUE;
        }

        if(empty($password))
        {

            $aFout[] = "Er is geen password ingevuld.";
            unset($password);
            $fout['text']['password'] = TRUE;
            $fout['input']['password'] = TRUE;
        }

        if(TRUE)
        {

            if(strtoupper($code) != $_SESSION['captcha_code'])
            {

                $aFout[] = "Er is geen correcte code ingevuld.";
                $fout['text']['code'] = TRUE;
                $fout['input']['code'] = TRUE;
            }
        }

        if(!empty( $aFout ))
        {

            $errors = '
            <div id="errors">
            <ul>'
;
            foreach($aFout as $sFout)

            {

                $errors .= "    <li>".$sFout."</li>\n";
            }

            $errors .= "</ul>
            </div>"
;
        }

        
        else
        {
            $formulier = FALSE;
        }
        
    }

    if($formulier)
    {

    ?>

    
<!DOCTYPE html>
<html lang="nl-NL">
    <head>
    
  <meta charset="UTF-8">
  <meta name="viewport" content="width=device-width, initial-scale=1, maximum-scale=1">
  
  <title>xxx</title>
    
  <link rel="stylesheet" href="/css/contactform.css" type="text/css" />
  <link rel="stylesheet" href="/css/styles.css" type="text/css" media="screen" />

  </head>
<body>

<div id="wrapper">
  <div id="main">
        
    
      
 
 <div id="header" role="banner">
   <div id="header_menu">
      
     <nav role="navigation"><ul class="menu">
     <li class="item-101"><a href="/">xxx</a></li>
     <li class="item-102"><a href="/">xxx</a></li>
     <li class="item-136"><a href="/">xxx</a></li>
     <li class="item-103"><a href="/">xxx</a></li>
     <li class="item-105"><a href="/">xxx</a></li>
     <li class="item-142"><a href="/">xxx</a></li></ul></nav>

   </div><!-- end header_menu -->
</div><!-- end header -->
  
 <div id="leftbar"> <!-- Linkerkant met alle modules -->
     <div class="leftbar-title">Login of registreer</div>        

      <div id="module_inlog"> <!-- Begin module inloggen -->
               
        <div class="module-title"></div>
         <div class="module-body">
                
             <form action="/" method="post" id="login-form" >
    
            <p id="form-login-username">
            <label for="modlgn-username">Email</label>
            <input id="modlgn-username" required autocomplete="off" type="text" name="username" class="inputbox"  size="16" />
            </p>
    
            <p id="form-login-password">
            <label for="modlgn-passwd">Wachtwoord</label>
            <input id="modlgn-passwd" required autocomplete="off" type="password" name="password" class="inputbox" size="16"  />
            </p>
    
            <p id="form-login-remember">
            <label for="modlgn-remember">Onthoud mij</label>
            <input id="modlgn-remember" type="checkbox" name="remember" class="checkbox" value="yes"/>
            </p>
    
            <input type="submit" name="Submit" class="b_inloggen" value="Inloggen" />
    
            </form>
          <span class="w-vergeten"><a rel="nofollow" target="_blank" href="forgot.php" title="Wachtwoord vergeten">Wachtwoord vergeten?</a>
          </span> <!-- end w-vergeten -->
      
       </div> <!-- end module-body -->
   </div> <!-- end module_inlog -->  
 </div> <!-- end leftbar -->

<div id="centercontent" role="main">

<h1>Registreer</h1><br /><br />

 <?php
    if(isset($errors)) {
    echo $errors;
    }

    ?>

<form  action="register_form.php" name="contactformulier" id="contactformulier" method="post" class="Chronoform">

<div class="contactform firstname" >
<label for="firstname"<?php if(isset($fout['text']['firstname'])) { echo 'class="fout"'; } ?>>firstname:*</label>
<input type="text" title="Vul uw firstname in." id="firstname" name="firstname" size="45" <?php if(isset($fout['input']['firstname'])) { echo 'class="fout"'; } ?> value="<?php if (!empty($firstname)) { echo stripslashes($firstname); } ?>" />
</div>

<div class="contactform lastname" >
<label for="lastname"<?php if(isset($fout['text']['lastname'])) { echo 'class="fout"'; } ?>>lastname:*</label>
<input type="text" title="Vul uw lastname in." id="lastname" name="lastname" size="45" <?php if(isset($fout['input']['lastname'])) { echo 'class="fout"'; } ?> value="<?php if (!empty($lastname)) { echo stripslashes($lastname); } ?>" />
</div>

<div class="contactform email" >
<label for="email"<?php if(isset($fout['text']['email'])) { echo 'class="fout"'; } ?>>Email:*</label>
<input type="text" title="Vul uw email in." id="email" name="email" size="45" <?php if(isset($fout['input']['email'])) { echo 'class="fout"'; } ?> value="<?php if (!empty($email)) { echo stripslashes($email); } ?>" />
</div>

<div class="contactform password" >
<label for="password"<?php if(isset($fout['text']['password'])) { echo 'class="fout"'; } ?>>password:*</label>
<input type="text" title="Vul uw password in." id="password" name="password" size="45" <?php if(isset($fout['input']['password'])) { echo 'class="fout'; } ?> value="<?php if (!empty($password)) { echo stripslashes($password); } ?>" />
</div>

        <?php
        if(TRUE)
        {

        ?>

        
<div class="contactform code" >
<label for="code"<?php if(isset($fout['text']['code'])) { echo 'class="fout"'; } ?>>Vul de code in:*</label>
<input type="text" title="Vul de code in." id="code" name="code" size="24" <?php if(isset($fout['input']['code'])) { echo 'class="captcha fout"'; } ?> />
<span class="captcha_image"><img src="/test/contact/captcha.php" width="100" height="28" alt="" title="Code"/></span>

        <?php
        }
        ?>

        
</div>

<div class="contactform submit" >
<input type="submit" id="verzenden" name="register" class="b_verzenden" value="verzenden" />
</div>

</form>

</div><!-- end centercontent -->  

  </div><!-- end main -->
</div><!-- end wrapper -->

 <div id="footer" role="contentinfo">
  <footer>
  </footer>
</div><!-- end footer -->

</body>
</html>
<?php
    }
    ?>

    <?php
if ($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')
{

    if (isset($_POST['login'])) { //user logging in

        require 'login.php';
        
    }

    
    elseif (isset($_POST['register'])) { //user registering
        
        require 'register.php';
        
    }
}


?>


Dit is het registratie script:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
<?php

/* Registration process, inserts user info into the database
   and sends account confirmation email message
 */

// Set session variables to be used on profile.php page

$_SESSION['email'] = $_POST['email'];
$_SESSION['first_name'] = $_POST['firstname'];
$_SESSION['last_name'] = $_POST['lastname'];

// Escape all $_POST variables to protect against SQL injections
$first_name = $mysqli->escape_string($_POST['firstname']);
$last_name = $mysqli->escape_string($_POST['lastname']);
$email = $mysqli->escape_string($_POST['email']);
$password = $mysqli->escape_string(password_hash($_POST['password'], PASSWORD_BCRYPT));
$hash = $mysqli->escape_string( md5( rand(0,1000) ) );
      
// Check if user with that email already exists
$result = $mysqli->query("SELECT * FROM users WHERE email='$email'") or die($mysqli->error());

// We know user email exists if the rows returned are more than 0
if ( $result->num_rows > 0 ) {
    
    $_SESSION['message'] = 'User with this email already exists!';
    header("location: error.php");
    
}

else { // Email doesn't already exist in a database, proceed...

    // active is 0 by DEFAULT (no need to include it here)

    $sql = "INSERT INTO users (first_name, last_name, email, password, hash) "
            . "VALUES ('$first_name','$last_name','$email','$password', '$hash')";

    // Add user to the database
    if ( $mysqli->query($sql) ){

        $_SESSION['active'] = 0; //0 until user activates their account with verify.php
        $_SESSION['logged_in'] = true; // So we know the user has logged in
        $_SESSION['message'] =
                
                 "Confirmation link has been sent to $email, please verify
                 your account by clicking on the link in the message!"
;

        // Send registration confirmation link (verify.php)
        $to      = $email;
        $subject = 'Account Verification ( clevertechie.com )';
        $message_body = '
        Hello '
.$first_name.',

        Thank you for signing up!

        Please click this link to activate your account:

        http://localhost/verify.php?email='
.$email.'&hash='.$hash;  

        mail( $to, $subject, $message_body );

        header("location: profile.php");

    }


    else {
        $_SESSION['message'] = 'Registration failed!';
        header("location: error.php");
    }

}

?>


Bij het origineel staat dit stukje

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
<?php
if ($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')
{

    if (isset($_POST['login'])) { //user logging in

        require 'login.php';
        
    }

    
    elseif (isset($_POST['register'])) { //user registering
        
        require 'register.php';
        
    }
}


?>


Helemaal boven aan. Als ik dat hier doe dan krijg ik gelijk de melding dat het email adres al bestaat nog voor ik iets heb ingevuld. Heeft iemand een idee waarom het gelijk de datbase ingeschreven wordt of waarom er gelijk de melding komt dat het email adres al bestaat als dit stukje boven aan staat?


- Ariën -:
Gelieve in het vervolg bij code de [code][/code]-tags gebruiken.
Hier kan je meer lezen over de mogelijke opmaakcodes.
Alvast bedankt!
Gewijzigd op 21/08/2017 13:19:59 door - Ariën -
 
PHP hulp

PHP hulp

21/05/2024 13:02:51
 
Ivo P

Ivo P

28/07/2017 12:38:16
Quote Anchor link
.travel is een tld dat al in 2005 beschikbaar wel. Dat zijn 6 letters. Zie hoe op regel 13 jij kijkt naar hooguit 4 letters. Daarnaast is php.vlaanderen of php.amsterdam ook mogelijk.
Gebruik gewoon de php functie filter_input() met het juiste filter om een email adres te herkennen.

verder wemelt je code van de stripslashes() waar je htmlspecialchars() bedoelt.

Je preg_match functies zijn raar: ik denk dan je ~[<>]~ bedoelt? (al blijft het matigjes)

En tenslotte:
vermoedelijk wil je alleen register.php includen als !isset($errors)
 
Erwin b

Erwin b

20/08/2017 11:47:54
Quote Anchor link
Bedankt voor de reactie. Ben net terug van vakantie en ga er weer mee verder met hopelijk meer succes als voor de vakantie.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.