Fout bij het klikken op marktplaats>winkels

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Didier Van Canneyt

Didier Van Canneyt

16/02/2015 11:08:06
Quote Anchor link
Ik heb dus print.dvcgraphics.com weer in orde gekregen.
Nu wil ik om te testen een winkel aanmaken maar als ik als admin klik op marktplaats>winkels zie ik de volgende fout.
Wat moet ik doen om die fout weg te krijgen?

1054 - Unknown column 'shops.id' in 'where clause'

SELECT COUNT(`s`.`id`) as count, ( SELECT COUNT(`shops_has_products`.`id`) FROM `shops_has_products` WHERE `shops_has_products`.`shop_id` = `s`.`id`) as products_count FROM `shops` as `s` LEFT JOIN `shops_details` as sd ON `s`.`id`=`sd`.`id` LEFT JOIN `shops_metas` as sm ON `s`.`id`=`sm`.`id` WHERE true AND `sd`.`language_id` = '5' AND `shops`.`id` = '46'

[TEP STOP]
 
PHP hulp

PHP hulp

14/05/2024 13:45:23
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

16/02/2015 12:27:16
Quote Anchor link
Er ontbreekt een kolom 'id' in je 'shops'-tabel.
 
Didier Van Canneyt

Didier Van Canneyt

16/02/2015 19:52:38
Quote Anchor link
Welke sql zou ik moeten uitvoeren - Aar - ?
Wil het wel zelf eens proberen.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

16/02/2015 20:18:27
Quote Anchor link
Weet ik niet uit mijn hoofd, op mijn telefoon. Maar je kan het veld aanmaken in phpMyAdmin.
 
Didier Van Canneyt

Didier Van Canneyt

16/02/2015 20:50:34
Quote Anchor link
Ik heb eens gekeken maar in shops staat degelijk wel een kolom die 'id' heet hoor.
http://www.dvcgraphics.com/id.jpg

raar hé, een andere optie?

Toevoeging op 16/02/2015 20:52:32:

welwel, ineens gaat het weer wel...
nu klik ik er op en gaat het wel.. zou het kunnen dat dit traag gaat?

De site gaat sowieso wel traag vind ik.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.