Fout in pagina waar bij php file wordt getoond

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Pagina: 1 2 volgende »

Ruud gool

Ruud gool

29/06/2014 12:36:27
Quote Anchor link
wie kan er vertellen wat er fout is in een php pagina die leidt tot weergave van de php tekst ipv van de pagina...

http://www.kempenbed.nl/veiling/item.php?id=5

daarbij moet je gaan naar bieden en zie daar...

wie kan dit oplossen ?
dank je wel
 
PHP hulp

PHP hulp

28/04/2024 15:02:07
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

29/06/2014 12:49:00
Quote Anchor link
Waar komt het script vandaan?
Misschien handig om wat, relevante!, code te tonen.
Heb je error-reporting aan staan?
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

29/06/2014 13:06:00
Quote Anchor link
Ik zie geen PHP tekst ..

De webserver doet alleen .php pagina's parsen. Ook code die dynamisch wordt ingeladen zoals uit een database wordt niet automatisch ge-parsed.
 
Ruud gool

Ruud gool

29/06/2014 13:06:05
Quote Anchor link
verwijderd in plaats nu :
de broncode :

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
193
194
195
196
197
198
199
200
201
202
203
204
205
206
207
208
209
210
211
212
213
214
215
216
217
218
219
220
221
222
223
224
225
226
227
228
229
230
231
232
233
234
235
236
237
238
239
240
241
242
243
244
245
246
247
248
249
250
251
252
253
254
255
256
257
258
259
260
261
262
263
264
265
266
267
268
269
270
271
272
273
274
275
276
277
278
279
280
281
282
283
284
285
286
287
288
289
290
291
292
293
294
295
296
297
298
299
300
301
302
303
304
305
306
307
308
309
310
311
312
313
314
315
316
317
318
319
320
321
322
323
324
325
326
327
328
329
330
331
332
333
334
335
336
337
338
339
340
341
342
343
344
345
346
347
348
349
350
351
352
353
354
355
356
357
358
359
360
361
362
363
364
365
366
367
368
369
370
371
372
373
374
375
376
377
378
379
380
381
382
383
384
385
386
387
388
389
390
391
392
393
394
395
396
397
398
399
400
401
402
403
404
405
406
407
408
409
410
411
412
413
414
415
416
417
418
419
420
421
422
423
424
425
426
427
428
429
430
431
432
433
434
435
436
437
438
439
440
441
442
443
444
445
446
447
448
449
450
451
452
453
454
455
456
457
458
459
460
461
462
463
464
465
466
467
468
469
470
471
472
473
474
475
476
477
478
479
480
481
482
483
484
485
486
487
488
489
490
491
<?php

include_once "./includes/config.inc.php";
#// Run cron according to SETTINGS
if($SETTINGS['cron'] == 2)
{

    include_once "cron.php";
}

include_once $include_path . "veiling_type.inc.php";
include_once $include_path . "dates.inc.php";
$TIME = mktime(date("H") + $SETTINGS['timecorrection'], date("i"), date("s"), date("m"), date("d"), date("Y"));
$NOW = date("YmdHis", $TIME);


if(!isset($_SESSION['VEILINGMEESTER_LOGGED_IN']))
{

    $REDIRECT_AFTER_LOGIN = "index.php";
    $_SESSION['REDIRECT_AFTER_LOGIN'] = $REDIRECT_AFTER_LOGIN;
    Header("Location: gebruikers_login.php");
    exit();
}


if(!$id) $id = $_REQUEST[id];
if(!$bid) $bid = $_REQUEST[bid];

$auction_type = $_POST['auction_type'];
$type = $_POST['form_type'];
$TPL_id = $id;


$result = mysql_query("SELECT a.*, b.bid FROM VEILINGMEESTER_auctions a LEFT JOIN VEILINGMEESTER_bids b ON (a.id = b.auction) WHERE a.id=" . intval($id));

if(!$result)
{

    MySQLError($query);
    exit();
}

$Data = mysql_fetch_array($result);
$n = mysql_num_rows($result);
$TPL_title = htmlspecialchars($Data['title']);
$TPL_id_value = $id;
$TPL_auctions_list_value = "";

$query = "select bid,id from VEILINGMEESTER_bids where auction=\"" . intval($id) . "\" ORDER BY id DESC";
$result___ = mysql_query($query);
if(mysql_num_rows($result___) > 0)
{

    $ARETHEREBIDS = "<A HREF=\"" . $SETTINGS['siteurl'] . "item.php?id=$id&history=view#history\">$MSG_105</A>";
    $CURRENTBID_ID = mysql_result($result___, 0, "id");
}
else
{
    unset($TPL_BIDS_value);
}



if($n == 0)
{

    include_once ("header.php");
    $TPL_errmsg = $ERR_606;
    include_once (phpa_include("nu_bieden.html"));
    include_once ("footer.php");
    exit();
}



if ((isset($bid) && ((strlen(utf8_decode($bid)) > 8) || !preg_match('/^[0-9]*\.?[0-9]+$/', $bid))) || (isset($bid) && !is_null($Data['bid']) && $bid <= $Data['bid'])) {
    include_once ("header.php");
    $TPL_errmsg = $ERR_621;
    include_once (phpa_include("nu_bieden.html"));
    include_once ("footer.php");
    exit();
}



$bid_sum = 0;

if(ereg("^(\+?((([0-9]+(\.)?)|([0-9]*\.[0-9]+))([eE][+-]?[0-9]+)?))$", $Data['bid_value']))
{

    $bid_value = $Data['bid_value'];
}
else
    $bid_value = 2;
if($_POST['bid_type'] == 'simple')
{

    $bid_sum = $bid_value;
}

$user_id_ = $_SESSION['VEILINGMEESTER_LOGGED_IN'];

$auctiondate = $Data['starts'];
$auctionends = $Data['ends'];
$item_title = $Data["title"];
$item_description = $Data["description"];
    
$AuctionIsClosed = false;
$closed = intval($Data["closed"]);
$c = $Data["ends"];
if(mktime(substr($c, 8, 2), substr($c, 10, 2), substr($c, 12, 2), substr($c, 4, 2), substr($c, 6, 2), substr($c, 0, 4)) <= $TIME) $AuctionIsClosed = true;
if(($closed == 1) || ($AuctionIsClosed) || ($Data['suspended'] == 1))
{

    include_once ("header.php");
    $TPL_errmsg = $ERR_614;
  
    $auction_id = $id;
    include_once ("bied_lijst_1.php");
    include_once (phpa_include("nu_bieden.html"));
    include_once ("footer.php");
    exit();
}

 
$EXTSETTINGS = @mysql_fetch_array(@mysql_query("SELECT * FROM VEILINGMEESTER_auctionextension"));

if($EXTSETTINGS['status'] == 'enabled')
{

    $__END = mktime(substr($auctionends, 8, 2), substr($auctionends, 10, 2), substr($auctionends, 12, 2), substr($auctionends, 4, 2), substr($auctionends, 6, 2), substr($auctionends, 0, 4));
    if(($__END - $TIME) <= $EXTSETTINGS['timebefore'])
    {

        $auctionends = date("YmdHis", mktime(substr($auctionends, 8, 2), substr($auctionends, 10, 2), substr($auctionends, 12, 2) + $EXTSETTINGS['extend'], substr($auctionends, 4, 2), substr($auctionends, 6, 2), substr($auctionends, 0, 4)));
    }


    $query = "UPDATE VEILINGMEESTER_auctions set ends='$auctionends' WHERE id=" . intval($id);
    if(!mysql_query($query))
    {

        MySQLError($query);
        exit();
    }
}


        
 
$f5_num = getRandomInt(20);
 
$winner_bid = 0;
$winner_id = 0;
$check = "SELECT
              max(bid) AS maxbid
          FROM
              VEILINGMEESTER_bids
          WHERE
              auction=$id"
;
$check_result = mysql_query($check);
if(mysql_num_rows($check_result)) {
    $check_row = mysql_fetch_array($check_result);
    
    $winner_bid = $check_row['maxbid'];
}

$is_winner_query = "SELECT * FROM VEILINGMEESTER_bids b WHERE b.auction=$id AND b.bid = $winner_bid";
$is_winner_result = mysql_query($is_winner_query);
if(mysql_num_rows($is_winner_result)) {
    $is_winner_row = mysql_fetch_array($is_winner_result);
    
    $winner_id = $is_winner_row['bidder'];
}


$MSG_WINNER = "";
$is_winner = false;
if($winner_id == $_SESSION['VEILINGMEESTER_LOGGED_IN'])
{

    $is_winner = true;
}



$minimum_bid=$Data['minimum_bid'];

if($max_bid == 0)
{

    $MAX_BID = $minimum_bid;

    $max_bid = $minimum_bid;
}
else
{
    $MAX_BID = $max_bid;
}

$query = "SELECT increment FROM VEILINGMEESTER_increments WHERE " . "((low <= $MAX_BID AND high >= $MAX_BID) OR " . "(low < $MAX_BID AND high < $MAX_BID)) ORDER BY increment DESC";
$result_incr = mysql_query($query);

if(mysql_num_rows($result_incr) != 0)
{

    $increment = mysql_result($result_incr, 0, "increment");
}

if($customincrement > 0)
{
    
    $increment = $customincrement;
}


if($max_bid == 0 || $atype == 2)
{

    $next_bid = $minimum_bid;
}
else
{    
    $next_bid = $max_bid + $increment;
}



if ($next_bid>$_POST['bid'])
{

    include_once ("header.php");
    $TPL_errmsg = $ERR_621;
    include_once (phpa_include("nu_bieden.html"));
    include_once ("footer.php");
    exit();
}




if($Data['increment'] > 0) {
    $new_bid = $_POST['bid_next'];
}
else {
    $new_bid = $_POST['bid'];
}


if($_POST['f5_num'] != $_SESSION['f5_num1'])
{

    if(!$is_winner)
    {

        do_bid($id,$user_id_,$new_bid);
        
        $_SESSION['f5_num1'] = $_POST['f5_num'];
    }
}



switch($_POST['bid_type'])
{
    case
"simple":
        $result3 = mysql_query($check);
        $is_unique = false;
        while($row3 = mysql_fetch_array($result3))
        {

            if($row3['bid_count'] == 1 && $row3['bid'] == $_POST['bid'])
            {

                $is_unique = true;
                break;
            }
        }

        if($_POST['bid'] == $winner_bid && $is_winner)
        {

            //This bid is winner
            $MSG_WINNER = $MSG_31_0053;
        }
else
        {
            if($is_unique == true)
            {

                $MSG_WINNER = $MSG_31_0054;
                if($is_winner == true)
                {

                    $MSG_WINNER .= str_replace("<winner_bid>", $winner_bid, $MSG_31_0057);
                }
            }
else
            {
                $MSG_WINNER = $MSG_31_0055;
                if($is_winner == true)
                {

                    $MSG_WINNER .= str_replace("<winner_bid>", $winner_bid, $MSG_31_0057);
                }
            }
        }

        break;
    default:

        break;
}




$TPL_next_bid_value = get_next_bid($id);

$auction_type = $_POST['auction_type'];
$type = $_POST['form_type'];
$TPL_id = $id;
 
$auction_id = $id;

header("Location: item.php?id=".$id."&history=view#history");

 

function
get_HOW_MANY($auction_id)
{

    $how_many = "&nbsp;";
    if(isset($_SESSION["VEILINGMEESTER_LOGGED_IN"]))
    {

        $sql = "SELECT
                    asi.offers
                FROM
                    VEILINGMEESTER_auctions_signed asi
                    INNER JOIN VEILINGMEESTER_auctions a ON asi.auction_id=a.id
                WHERE
                    asi.user_id="
. $_SESSION["VEILINGMEESTER_LOGGED_IN"] . "
                    AND asi.auction_id="
. $auction_id . "
                    AND a.auction_type>1"
;
        $res = mysql_query($sql);
        if($res)
        {

            if(mysql_num_rows($res) > 0)
            {

                $row1 = mysql_fetch_array($res);
                $how_many = "Your number of offers available for this auction are: " . $row1['offers'];
            }
        }
    }


    return $how_many;
}

 
function
getRandomInt($length = 20)
{

    $template = "1234567890abcdefghijklmnopqrstuvwxyz";
  
    settype($template, "string");
    settype($length, "integer");
    settype($rndstring, "string");
    settype($a, "integer");
    settype($b, "integer");
    for($a = 0; $a <= $length; $a++)
    {

        $b = rand(0, strlen($template) - 1);
        $rndstring .= $template[$b];
    }

    return $rndstring;
}
function
get_next_bid($auction_id)
{

    if (intval($auction_id)>0)
    {

        $result = mysql_query("SELECT * FROM VEILINGMEESTER_auctions WHERE id=" . intval($auction_id));
        $result_bids = mysql_query("select max(bid) AS maxbid, bidder FROM VEILINGMEESTER_bids WHERE auction=" . intval($auction_id) . " GROUP BY auction, bidder ORDER BY maxbid DESC");

        $customincrement = mysql_result($result, 0, "increment");
        $max_bid = mysql_result($result_bids, 0, "maxbid");
        $minimum_bid = mysql_result($result, 0, "minimum_bid");

        if($max_bid == 0)
        {

            $MAX_BID = $minimum_bid;
  
            $max_bid = $minimum_bid;

        }
else
        {
            $MAX_BID = $max_bid;
        }


    
        $query = "SELECT increment FROM VEILINGMEESTER_increments WHERE " . "((low <= $MAX_BID AND high >= $MAX_BID) OR " . "(low < $MAX_BID AND high < $MAX_BID)) ORDER BY increment DESC";

    
      
        $result_incr = mysql_query($query);

        if(mysql_num_rows($result_incr) != 0)
        {

            $increment = mysql_result($result_incr, 0, "increment");
        }


        if($customincrement > 0)
        {
    
            $increment = $customincrement;
        }


        if($max_bid == 0 || $atype == 2)
        {

            $next_bid = $minimum_bid;
        }
else
        {    
            $next_bid = $max_bid + $increment;
        }


        return $next_bid;

    }
else {
        return 0;
    }
}

function
autobidProcessing($auction_id=0)
{

    if (intval($auction_id)>0) {
        //do {
            $sql="SELECT
                      VEILINGMEESTER_autobids.id,
                      VEILINGMEESTER_autobids.bidder_id,
                      VEILINGMEESTER_autobids.remained_bids,
                      VEILINGMEESTER_autobids.max_amount
                  FROM
                      VEILINGMEESTER_autobids
                      INNER JOIN VEILINGMEESTER_users ON VEILINGMEESTER_autobids.bidder_id=VEILINGMEESTER_users.id
                  WHERE
                      VEILINGMEESTER_autobids.auction_id='"
.$auction_id."'";
            $result=mysql_query($sql);

            //$return_flag=false;
            $bid_flag=false;

            while($row=mysql_fetch_array($result)) {
                if ($row['remained_bids']>0 && $row['max_amount']>get_next_bid($auction_id)) {
                    if ($row['bidder_id']!=get_current_bidder_id($auction_id)) {
                        if (do_bid($auction_id,$row['bidder_id'],get_next_bid($auction_id))) {
                            mysql_query("UPDATE VEILINGMEESTER_autobids SET remained_bids=remained_bids-1 WHERE id='".$row['id']."'");
                            $bid_flag=true;
                        }
                    }
                }
            }
      
    }
}

function
do_bid($auction_id,$user_id,$bid_value)
{

    global $NOW;

    if (intval($auction_id)>0 && intval($user_id)>0 && $bid_value>0)
    {
    
        $sql="SELECT ends,bid_value,closed,w_seat FROM VEILINGMEESTER_auctions WHERE id='".$auction_id."'";
        $result1=mysql_query($sql);

        $ends = mysql_result($result1, 0, "ends");
        $closed = mysql_result($result1, 0, "closed");
        $w_seat=mysql_result($result1, 0, "w_seat");

        if ($closed==0)
        {

            if (($w_seat==1)||($w_seat==2))
            {

                if ((strtotime($ends)-strtotime($NOW)>=0) && (strtotime($ends)-strtotime($NOW)<=$GLOBALS['SETTINGS']['extension_time'])) {
        
        
          
                    $new_ends=date("YmdHis",strtotime($ends)+$GLOBALS['SETTINGS']['extension_time']-(strtotime($ends)-strtotime($NOW))+1);
                    mysql_query("UPDATE VEILINGMEESTER_auctions SET ends='".$new_ends."', jump30=0 WHERE id='".$auction_id."'");    
                }

                if (strtotime($ends)-strtotime($NOW)>=0) {
                    $insert = "INSERT INTO VEILINGMEESTER_bids(auction, bidder, bid, bidwhen)
                               VALUES('"
.$auction_id. "','" .$user_id. "','" .converttonum($bid_value). "','" .$NOW. "')";
                    mysql_query($insert);

                    return true;
                }
else {
                    return false;
                }
            }
else {
                return false;    
            }
        }
else {
            return false;
        }
    }
else {
        return false;
    }
}

function
converttonum($convertnum)
{

    $bits = explode(",",$convertnum);
    $first = strlen($bits[0]);  
    $last = strlen($bits[1]);

    if ($last <3)
    {

        
        $convertnum = str_replace(",",".",$convertnum);
    }
else
    {
        
        $convertnum = str_replace(",","",$convertnum);
    }


    return $convertnum;
}

function
get_current_bidder_id($auction_id)
{

    $sql = "SELECT
                bid, bidder, COUNT(bid) AS bid_count
            FROM
                VEILINGMEESTER_bids
            WHERE
                auction="
.$auction_id."
            GROUP BY
                bid
            ORDER BY
                bid DESC "
;
    $result = mysql_query($sql);

    if ($row1=mysql_fetch_array($result))
    {

        return $row1['bidder'];
    }
else {
        return 0;
    }
}

?>
Gewijzigd op 29/06/2014 14:36:39 door Ruud gool
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

29/06/2014 13:08:38
Quote Anchor link
goed en waar komt deze tekst vandaan? Ik bedoel uit welk bestand? Hoe heet dit bestand? hoe wordt dit bestand geladen?

Ik neem aan dat andere PHP pagina's wel werken?
Gewijzigd op 29/06/2014 13:09:32 door Frank Nietbelangrijk
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

29/06/2014 13:20:31
Quote Anchor link
Hoe kom je aan het script?
Lijkt me niet actueel: zie in de 'output' staan: ereg
Dat is gedateerd.

Gaat het om de software die gekocht is (zoals beschreven in http://www.phphulp.nl/php/forum/topic/witte-pagina-omdat-server-schijnbaar-vind-dat-de-software-te-oud-is/94824/1/)? In dat geval is er oude/overjarige code gekocht.

Bestand is nu_bieden.php
Gewijzigd op 29/06/2014 13:24:33 door Obelix Idefix
 
Ruud gool

Ruud gool

29/06/2014 13:34:01
Quote Anchor link
dat klopt .. een forumlid zou dit maken voor mij maar haak af na betaling en laat niks meer .. ik heb alles maar weer verhuist en alles doet behalve dit stukje niet
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

29/06/2014 13:49:50
Quote Anchor link
Een forumlid van hier?
Ben ik benieuwd wie dat is, zodat dit anderen bespaart kan blijven.

In het bestand nu_bieden.php zit, vermoedelijk, de oorzaak.
Zonder code kunnen we niet zo veel.
 
Erwin H

Erwin H

29/06/2014 14:04:56
Quote Anchor link
Bekijk de pagina bron en je hebt de hele code (inclusief normale formatering). Alleen is er dan nog niet zoveel uit te halen. Begint gewoon met een php open tag. Geen idee wat hier de oorzaak van is.

Overigens zou ik persoonlijk allang dat bestand weggehaald hebben, of in elk geval de code even tijdelijk vervangen hebben door iets nietszeggends. Nu kan elke gek er een hoop info uithalen die later tegen je gebruikt kan worden (database indeling bijvoorbeeld).
 
Ruud gool

Ruud gool

29/06/2014 14:09:51
Quote Anchor link
ik zal de orginele bron ff plaatsen zo ..
p.s ik noem geen naam.. alleen jammer dat er misbruik gemaakt door onkunde van jezelf ..
ik heb gelullig een x bedrag betaald en niet ons afgsproken bedrag .. ik baal stevig

Toevoeging op 29/06/2014 14:13:24:

Ruud gool op 29/06/2014 14:09:51:
ik zal de orginele bron ff plaatsen zo ..
p.s ik noem geen naam.. alleen jammer dat er misbruik gemaakt door onkunde van jezelf ..
ik heb gelukkig een x bedrag betaald en niet ons afgsproken bedrag .. ik baal stevig
Gewijzigd op 29/06/2014 14:37:36 door Ruud gool
 
Pipo Clown

Pipo Clown

29/06/2014 16:03:08
Quote Anchor link
Wanneer er PHP-code getoond wordt is de kns heel erg groot dat er ergens een quote of dubbelquote te veel of te weinig staat. Zou ook nog op de verkeerde plaats kunnen staan.
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

29/06/2014 21:51:30
Quote Anchor link
Zet error-reporting eens aan, door de onderstaande twee regels tussen te voegen op regel 2 van bovenstaand script

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
error_reporting(-1);
ini_set('display_errors', 'On');
?>


Kijkend naar wat er op het scherm verschijnt op je website, is dat vanaf regel 46 (na > )van de code die hierboven staat.
Gewijzigd op 29/06/2014 21:58:52 door Obelix Idefix
 
Ruud gool

Ruud gool

30/06/2014 15:29:44
Quote Anchor link
heb ik ertussen gezet ??

een blauwe regel is nu te zien...... "$MSG_105";
 
E vH

E vH

30/06/2014 16:07:13
Quote Anchor link
In de bron staat nu:

2x php tags.

Verwijder 1x: < ? php

en vlak voor de include: ? > weghalen

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<?php
error_reporting(-1);
ini_set('display_errors', 'On');

include_once "./includes/config.inc.php";
#// Run cron according to SETTINGS
if($SETTINGS['cron'] == 2)
{


// alle andere data
}
?>
Gewijzigd op 30/06/2014 16:12:18 door E vH
 
Ruud gool

Ruud gool

30/06/2014 16:19:14
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php
error_reporting(-1);
ini_set('display_errors', 'On');

include_once "./includes/config.inc.php";
#// Run cron according to SETTINGS
if($SETTINGS['cron'] == 2)

zo goed ? er gebeurd niet echt iets ?
 
E vH

E vH

30/06/2014 16:25:54
Quote Anchor link
enige wat ik heel vreemd vind, en zover ik kan zien:

dit stukje: ( regel 47 ongeveer )

Verander $result___ is naar $phphulp ( op alle 3 de regels aanpassen ).
niet dat het veel uitmaakt hoe de variabele heet..

Je html breekt daar namelijk af.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
$result___
= mysql_query($query);
if(mysql_num_rows($result___) > 0)
{

    $ARETHEREBIDS = "<A HREF=\"" . $SETTINGS['siteurl'] . "item.php?id=$id&history=view#history\">$MSG_105</A>";
    $CURRENTBID_ID = mysql_result($result___, 0, "id");
?>
Gewijzigd op 30/06/2014 16:27:27 door E vH
 
Pipo Clown

Pipo Clown

30/06/2014 16:30:00
Quote Anchor link
Ik zou je willen adviseren om eens in regel 48 te gaan zoeken.
Daar lijkt mij inderdaad iets niet goed te gaan met quotes.
 
E vH

E vH

30/06/2014 16:36:39
Quote Anchor link
Offtopic:

Zie garantiebepalingen: http://www.webhouse.be/pdf/veilingmeester.pdf


Kun je niet met een "schone" start, zoals je de bestanden hebt ontvangen, opnieuw beginnen?

ps: mysql gaat er uit! Dit script is zwaar verouderd.
 
Ruud gool

Ruud gool

30/06/2014 17:05:34
Quote Anchor link
Elmar vH op 30/06/2014 16:25:54:
enige wat ik heel vreemd vind, en zover ik kan zien:

dit stukje: ( regel 47 ongeveer )

Verander $result___ is naar $phphulp ( op alle 3 de regels aanpassen ).
niet dat het veel uitmaakt hoe de variabele heet..

Je html breekt daar namelijk af.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
$result___
= mysql_query($query);
if(mysql_num_rows($result___) > 0)
{

    $ARETHEREBIDS = "<A HREF=\"" . $SETTINGS['siteurl'] . "item.php?id=$id&history=view#history\">$MSG_105</A>";
    $CURRENTBID_ID = mysql_result($result___, 0, "id");
?>


maakt helaas niet uit..
 
E vH

E vH

30/06/2014 17:11:37
Quote Anchor link
Als je na de < ?php tag, eens dit zet: echo 'test'; en daarna pas de include.

Ben benieuwd of die de echo ook overslaat...

ps: heb je een pb gestuurd.
 
Ruud gool

Ruud gool

01/07/2014 20:08:03
Quote Anchor link
Opgelost door Elmar vH
goed werk !! bedankt !!
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.