Foutmelding onopgelost (fancybox)

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Sportieve Junior C#.NET developer gezocht!

Bedrijfsomschrijving Wil jij werken aan webapplicaties bij de marktleider binnen de branche? Voor een klant in de buurt van Oosterhout ben ik op zoek naar een Fullstack .NET developer. Dit bedrijf bestaat bijna 10 jaar en is inmiddels uitgegroeid tot marktleider in Nederland en heeft tevens kantoren in meerdere landen in Europa. Dit bedrijf bouwt webapplicaties waarbij internationaal enkele honderdduizenden deelnemers, soms tegelijk, een beroep doen op de realtime data uit deze applicaties. Dit brengt erg veel technische uitdaging met zich mee. Ze ontwikkelen nieuwe applicaties maar ook bestaande applicaties worden uitgebreid en verbeterd. Hier kan jij een onderdeel van

Bekijk vacature »

Senior Front end developer Angular

Functie Er zijn momenteel 5 SCRUM-teams waarvan drie gefocust zijn op DevOps en de huidige projecten en twee op innovatie van de platformen. Jij zal onderdeel worden van het innovatie Scrum team. De 2 multidisciplinaire innovatie teams bestaan momenteel uit 14 werknemers. Jij als senior Front end developer wordt onderdeel van onze innovatieteams. De innovatieteams houden zich bezig met het door ontwikkelen van de huidige producten en denken na over nieuwe functionaliteiten. Binnen de rol van Front end developer krijg je veel vrijheid en kan je je dag zelf indelen. Dingen waar jij je dagelijks mee bezig zult houden is

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

C#.NET ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf in de omgeving van Veghel zijn we op zoek naar een C# developer. Word jij blij van ontwikkelen in C# en .NET? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit gaan zien: Op basis van de wensen van de klant ga je samen met je collega's ga je op zoek naar de juiste oplossingen en je gaat dit uitwerken tot een mooi eindproduct. Je bouwt webshops, webapplicaties en websites, dit doe je door middel van ASP.NET, MVC Framework en C#. Je zorgt voor de optimalisering van bestaande software en de automatisering van

Bekijk vacature »

Mendix Ontwikkelaar - Vernieuwen van het applicati

Bedrijfsomschrijving De ontwikkelingen in de transportsector gaan razendsnel. Bij ons kun je een belangrijke rol spelen in deze sector. We streven ernaar om onze klanten te ontzorgen op het gebied van continuïteit en veiligheid met innovatieve producten en diensten. We willen dat onze klanten de veiligste vervoerders van Europa worden. Ons team werkt hard om deze ambitieuze doelstellingen te bereiken en we bieden een motiverende werkomgeving aan. We zijn op zoek naar zelfstarters met een focus op resultaat en beslissingsbevoegdheid. Functieomschrijving Als Mendix ontwikkelaar bij deze organisatie heb je een gevarieerde baan. Het applicatielandschap wordt vernieuwd en de “schade en

Bekijk vacature »

PHP Developer

Dit ga je doen Je werkt nauw samen met het websitebureau aan de ontwikkeling en optimalisering van het internationale platform; Je ziet nieuwe webshops op en voert optimalisaties door; Je bouwt aan technische, functioneel en commercial resultaat; Je vindt het leuk om zelfstandig binnen een internationale organisatie te werken, maar krijgt ook energie om samen met collega's te werken. Hier ga je werken Voor een bedrijf in de regio Rotterdam zijn wij opzoek naar een PHP Developer. Je wordt onderdeel van het communicatieteam en gaat je bezighouden met het optimaliseren van de website van dit internationale bedrijf. Je schakelt veel

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Cobol Developer

Dit ga je doen Als Cobol Ontwikkelaar zal je gaan meebouwen aan een onderdeel van het backend systeem waarbij je het functionele ontwerp vertaald naar een technische oplossing die geïntegreerd kan worden in de huidige omgeving. Je zorgt ervoor dat de bedrijfsprocessen op een efficiënte manier worden uitgevoerd en werkt proactief aan het verbeteren hiervan. Samen met jouw collega’s reviewen jullie elkaars code en test je je eigen code. Je werkt nauw samen met andere ontwikkelaars, testers en functioneel ontwerpers. Taken pakket: Beheren en doorontwikkelen van de bestaande omgeving; Vertalen van een functionele vragen naar een technische oplossing; Doorvoeren van

Bekijk vacature »

Social Media Specialist

Social Media Specialist locatie: Rotterdam (Zuid Holland) Wij zoeken op korte termijn een nieuwe collega, een social media specialist/ adviseur sociale media (24 uur), voor ons sprankelende team Communicatie van CJG Rijnmond. Onze focus ligt op het informeren en binden van onze in- en externe klanten en stakeholders en het versterken van onze naamsbekendheid en zichtbaarheid. Dat doen we in nauwe samenwerking met elkaar. Over de functie Ons team bestaat uit 7 communicatieprofessionals met ieder een eigen expertise. Als lid van het online team ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen, uitvoeren en analyseren van onze socialemediastrategie. Ook stel je campagnes

Bekijk vacature »

Senior .Net developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als .Net Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »

Python developer Consultancy

Functie Als Python developer bij deze organisatie werk je voor verschillende klanten. Doordat de oprichter een groot netwerk heeft kun je zelf voorkeuren uitspreken in het type projecten dat je wilt gaan doen. Zo zijn er bijvoorbeeld langdurige of juist korte projecten, maar is ook het type klant, of project bespreekbaar. Werk jij bijvoorbeeld graag aan een nieuw, state-of-the-art web portaal of ben je liever betrokken bij een migratietraject van een bestaande applicatie? Wij gaan voor jou aan de slag! Eisen • Je bent een gedreven developer met sterke voorkeur voor Python • Je bent meer dan een codeklopper •

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

.NET Developer C# VB

Samengevat: Deze werkgever is actief in software voor het matchen van vraag en aanbod van gebruikte auto-onderdelen. Ben jij een .NET Developer? Heb je ervaring met het ontwikkelen (REST) en integreren van webservices? Vaste baan: C# .NET Developer C# VB HBO €2.600 - €6.200 Wij ontwikkelen software om vraag en aanbod van onderdelen van personenauto's bij elkaar te brengen. Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. De branche van dit bedrijf is Automotive. Functie: Voor de vacature als .NET Developer Dordrecht HBO ga je

Bekijk vacature »

Senior Front-End Developer

Als Senior Front-End Developer bij Coolblue verbeter je de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Wat doe je als Senior Front-End Developer bij Coolblue? Als Senior Front-end Developer werk je aan de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Je vindt het leuk om samen te werken met de UX designer om stories op te pakken. Daarnaast ben je trots op je werk en verwelkomt alle feedback. Ook Senior Front-end Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen Verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Nadenken

Bekijk vacature »

3D BIM Add-on Developer

As a 3D BIM add- on developer at KUBUS, you will develop add-ons (called BCF- Managers) to the leading building information modeling (BIM) programs Revit, Navisworks, Archicad, AutoCAD and Tekla Structures. BCF Managers enable data transfer between BIM software and BIMcollab. You will work on both the front- and the back-end. As a software company, KUBUS is in a unique position. We build our own products that are used by tens of thousands of users worldwide. Our company is just the right size: big enough to make a real impact in the market, but small enough that as an individual

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Francoi gckx

Francoi gckx

14/01/2014 12:14:41
Quote Anchor link
TypeError: t is undefined
..fancybox/jquery.fancybox-1.3.4.pack.js
Line 18

Ik blijf maar deze foutmelding krijgen
 
PHP hulp

PHP hulp

20/05/2024 00:57:47
 
Michael -

Michael -

14/01/2014 12:17:48
Quote Anchor link
Eerste zoekresultaat al geprobeerd?
Quote:
Try calling "$.fancybox.init();" before triggering (reference).

Also, try verifying that "fancybox.js" is not called twice for some reason.
 
Francoi gckx

Francoi gckx

14/01/2014 12:28:25
Quote Anchor link
Ik heb google afgezocht en gister had ik dit gevonden
http://stackoverflow.com/questions/9058339/fancybox-error-t-is-undefined
maar de code deed het daarna niet meer

Met jou voorbeeld krijg ik nog steeds dezelfde probleem dit is de code
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
jQuery(document).ready(function(){
/* Fancy Box */
    jQuery.fancybox.init();
    jQuery(".fancy-box").fancybox({

          'overlayColor': "#111",
          'overlayOpacity': 0.7,
          'easingIn' : 'easeInBack',
          'easingOut' : 'easeOutBack'
    });
    
    jQuery("#contact-me").fancybox({

            'easingIn' : 'easeInBack',
            'easingOut' : 'easeOutBack',
            'padding' : 40,
            'overlayColor': "#111",
            'overlayOpacity': 0.7,
            'scrolling'        : 'no',
            'titleShow'        : false
     });


Toevoeging op 14/01/2014 12:49:04:

Oja en voor de volledigheid een tweede call naar fancybox zie ik niet staan dus is uitgesloten
Gewijzigd op 14/01/2014 12:58:11 door Francoi gckx
 
Michael -

Michael -

14/01/2014 13:27:53
Quote Anchor link
Wat zou in die code regel 18 moeten zijn?
Heb je ook een werkend voorbeeld? Pagina of fiddle o.i.d.
Ipv jQuery kun je ook $ gebruiken (Korter). Is maar net wat je fijner vind.
 
Francoi gckx

Francoi gckx

14/01/2014 13:31:22
Quote Anchor link
jquery.fancybox-1.3.4.pack.js:
http://jsfiddle.net/4EV7Y/

ik gebruik jQuery om conflict te voorkomen met andere javascipts
Gewijzigd op 14/01/2014 13:32:05 door Francoi gckx
 
Michael -

Michael -

14/01/2014 14:03:38
Quote Anchor link
Was niet helemaal de bedoeling :) Bedoelde een werkend voorbeeld van jou script, niet alleen de pack.
Wat me wel opvalt is dat versie 1.3.4 veroudert is en meerdere foutmeldingen geeft.
Lijkt me handig om versie 2.1.5 te downloaden
 
Francoi gckx

Francoi gckx

14/01/2014 14:22:06
Quote Anchor link
Ok, al iets verder met de nieuwe versie geen foutmelding maar de contact formulier verschijnt niet wanneer ik erop klik misschien moet
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
jQuery(document).ready(function(){
/* Fancy Box */
    jQuery.fancybox.init();
    jQuery(".fancy-box").fancybox({

          'overlayColor': "#111",
          'overlayOpacity': 0.7,
          'easingIn' : 'easeInBack',
          'easingOut' : 'easeOutBack'
    });
    
    jQuery("#contact-me").fancybox({

            'easingIn' : 'easeInBack',
            'easingOut' : 'easeOutBack',
            'padding' : 40,
            'overlayColor': "#111",
            'overlayOpacity': 0.7,
            'scrolling'        : 'no',
            'titleShow'        : false
     });


herschreven worden zodat het met de nieuwe versie werkt

De hele code is
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
jQuery(document).ready(function(){
/* Fancy Box */
    
    jQuery(".fancy-box").fancybox({

          'overlayColor': "#111",
          'overlayOpacity': 0.7,
          'easingIn' : 'easeInBack',
          'easingOut' : 'easeOutBack'
    });
    
    jQuery("#contact-me").fancybox({

            'easingIn' : 'easeInBack',
            'easingOut' : 'easeOutBack',
            'padding' : 40,
            'overlayColor': "#111",
            'overlayOpacity': 0.7,
            'scrolling'        : 'no',
            'titleShow'        : false
     });
    
/* Cufon font replacement */
     Cufon.replace('h1');
     Cufon.replace('h2');
     Cufon.replace('h3');
     Cufon.replace('h4');

     Cufon.replace('.top-description');
     Cufon.now();
        
     var $query = '',
         $elem = jQuery("#tooltip");
    


    jQuery("#background-switcher a").click(function(){
         var $backgr = jQuery(this).parent().css('background');
         jQuery("body").css({
             'background': $backgr,
             'background-attachment':'fixed',
             'background-position':'0 0'
         });
    });

     jQuery(".controls li").not('#tooltip').hover(
          function () {
              clearTimeout($query);  
              if($elem.attr("class") === 'active'){
                  $elem.clearQueue().animate({'left': (jQuery(this).position().left - 38 ) + 'px'}, 300);
                  $elem.text(jQuery(this).attr('title'));
              }
              if ($elem.attr("class") === 'inactive'){
                  $elem.css({'left':  (jQuery(this).position().left - 38 )+ 'px'}).css({'top': (jQuery(this).position().top + 40)  + 'px'}).fadeIn("slow").attr('class','active');
                  $elem.html(jQuery(this).attr('title'));
              }
      
         },
         function () {
             $query = setTimeout( function(){ $elem.fadeOut("fast", function(){$elem.css({'left':'0'}).attr('class','inactive'); }); } ,500);
        }
    );
    
    jQuery(".controls li a").click(function(){
         $elem.fadeOut("fast", function(){$elem.css({'left':'0'}).attr('class','inactive'); });
    });
    
    jQuery(".controls li a#print").click(function(){
         $elem.fadeOut("fast", function(){$elem.css({'left':'0'}).attr('class','inactive'); });
         window.print();
         return false;
    });
    

    jQuery('#middle-content ul.list>li:nth-child(even)').not('.arrow-up').css({ 'background': '#e6e6e6'});
    jQuery('#middle-content ul.list>li:nth-child(odd)').not('.arrow-up').css({ 'background': '#f6f6f6'});
    jQuery('#middle-content ul.list:last-child').css({'margin-bottom':'0'});
Gewijzigd op 14/01/2014 14:24:17 door Francoi gckx
 
Michael -

Michael -

14/01/2014 14:34:29
Quote Anchor link
Merendeels van die functie zijn inderdaad vervallen of hernoemt.
Zie ook deze pagina
Gewijzigd op 14/01/2014 14:36:57 door Michael -
 
Francoi gckx

Francoi gckx

14/01/2014 14:51:42
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
'easingIn' : 'easeInBack',
            'easingOut' : 'easeOutBack',
            'padding' : 40,
            'overlayColor': "#111",
            'overlayOpacity': 0.7,
            'scrolling'        : 'no',
            'titleShow'        : false


Kan je mij misschien helpen met 1 van die regels boven, als je interresse heb

Toevoeging op 14/01/2014 14:51:57:

als ik er 1 weet weet ik wss de rest
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

14/01/2014 15:01:28
Quote Anchor link
Heb je de documentatie van de Fancybox al bekeken? Zo heb ik recentelijk nog de FancyBox op mijn site aangepast. Behoorlijk wat aanpassingen, maar met wat zoeken en proberen en doorzettingsvermogen is het gelukt.
 
Francoi gckx

Francoi gckx

14/01/2014 15:02:29
Quote Anchor link
Is dit al een goed begin?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
jQuery(".fancy-box").fancybox({
        overlay : {
        css : {
                'background' : '#111',
                'opacity' : 0.7
            }
         }
 
Michael -

Michael -

14/01/2014 15:02:50
Quote Anchor link
Francoi gckx op 14/01/2014 14:51:42:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
            'easingIn' : 'easeInBack',
               'easingOut' : 'easeOutBack',
                   'padding' : 40,
            'overlayColor': "#111",
            'overlayOpacity': 0.7,
            'scrolling'        : 'no',
            'titleShow'        : false


Kan je mij misschien helpen met 1 van die regels boven, als je interresse heb

Toevoeging op 14/01/2014 14:51:57:

als ik er 1 weet weet ik wss de rest


Ipv easingIn, easingOut
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
    openEffect  : 'elastic',
    openEasing : 'easeOutBack',

    closeEffect : 'elastic',
    closeEasing : 'easeInBack',


Ipv coloroverlay
17,17,17 = #111, 0.7 = opacity
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
    helpers : {
        overlay : {
            css : {
                'background' : 'rgba(17, 17, 17, 0.7)'
            }
        }
    }


scrolling en padding zijn het zelfde gebleven.
titleShow = title geworden, maar default null, dus kun je weglaten.


Allemaal van de pagina die ik je had gegeven en met hulp van CTRL+F (Find)

edit: code tags toegevoegd
Gewijzigd op 14/01/2014 15:15:30 door Michael -
 
Francoi gckx

Francoi gckx

14/01/2014 15:03:06
Quote Anchor link
Bedankt Michael het is klaar om gelancheerd te worden

<a class="fancy-box" href="cv/img/foto.png"> </a>

Zou dan moeten werken maar hij open heel de afbeelding ipv een doorzichtige achtergrond
Gewijzigd op 14/01/2014 15:08:42 door Francoi gckx
 
Michael -

Michael -

14/01/2014 15:12:09
Quote Anchor link
Francoi gckx op 14/01/2014 15:03:06:
Bedankt Michael het is klaar om gelancheerd te worden

<a class="fancy-box" href="cv/img/foto.png"> </a>

Zou dan moeten werken maar hij open heel de afbeelding ipv een doorzichtige achtergrond

Volgens het voorbeeld moet het zo
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<a class="fancy-box" rel="gallery1" href="http://farm4.staticflickr.com/3677/8962691008_7f489395c9_b.jpg" title="Grasmere Lake (Phil 'the link' Whittaker (gizto29))">
    <img src="http://farm4.staticflickr.com/3677/8962691008_7f489395c9_m.jpg" alt="" />
</a>


en voor je contact formulier wordt het <a href="#contact-me" class="fancy-box">Contact</a>
 
Francoi gckx

Francoi gckx

14/01/2014 15:21:25
Quote Anchor link
Hij pakt het niet op en als ik in firebug kijk zou er al javascript achter beide moeten staan
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<li class="view-photo" title="View Photo">
           <a class="fancy-box" rel="group" href="cv/img/photo-big.png" title="">
            </a>
           <a class="fancy-box" href="cv/img/photo-big.png">&nbsp;</a>
           </li>
           <li class="mail-top" title="Contact Me"><a id="contact-me" href="#contact-div">&nbsp;</a></li>
 
Michael -

Michael -

14/01/2014 15:24:12
Quote Anchor link
Francoi gckx op 14/01/2014 15:21:25:
Hij pakt het niet op en als ik in firebug kijk zou er al javascript achter beide moeten staan
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<li class="view-photo" title="View Photo">
           <a class="fancy-box" rel="group" href="cv/img/photo-big.png" title="">
            </a>
           <a class="fancy-box" href="cv/img/photo-big.png">&nbsp;</a>
           </li>
           <li class="mail-top" title="Contact Me"><a id="contact-me" href="#contact-div">&nbsp;</a></li>


Je hebt 2x een link ipv de img binnen je link zoals het voorbeeld.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<a class="fancy-box" rel="group" href="cv/img/photo-big.png" title="">
    <img src="cv/img/photo-big.png" alt="" />
</a>

edit: De img binnen de link is trouwens een kleinere/voorbeeld versie van de grote, dus deze kun je nog een width/height meegeven of een thumbnail laden
Gewijzigd op 14/01/2014 15:26:40 door Michael -
 
Francoi gckx

Francoi gckx

14/01/2014 15:26:23
Quote Anchor link
Maar als ik erin stop laat hij gelijk de foto zien: <img src="cv/img/photo-big.png" alt="" />
het is juist als een knop bedoelt

Toevoeging op 14/01/2014 15:27:14:

maar als ik dan weer op de knop druk met de img er over heen dan gaat hij alsnog naar de afbeelding in vergrote scherm
 
Michael -

Michael -

14/01/2014 15:27:23
Quote Anchor link
Francoi gckx op 14/01/2014 15:26:23:
Maar als ik erin stop laat hij gelijk de foto zien: <img src="cv/img/photo-big.png" alt="" />
het is juist als een knop bedoelt


<a class="fancy-box" rel="group" href="cv/img/photo-big.png" title="">
knop
</a>
 
Francoi gckx

Francoi gckx

14/01/2014 15:39:13
Quote Anchor link
Hmm het is iets anders nog steeds gaat hij naar een uitvergroot scherm

In mij header staat:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<link href="cv/fancybox/jquery.fancybox.css" type="text/css" rel="stylesheet" rev="stylesheet" media="screen">
    <!-- Endof CSS -->
<script type='text/javascript' src='js/jquery/jquery.js?ver=1.10.2'></script>
    <script type='text/javascript' src='js/jquery/jquery-migrate.min.js?ver=1.2.1'></script>
    <script type="text/javascript" src="js/jquery.cycle.all.min.js"></script>
    <script type='text/javascript' src='js/trim/superfish.js?ver=1.0'></script>
    <script src="cv/js/custom2.js" type="text/javascript"></script>
      <script src="cv/fancybox/jquery.easing-1.3.pack.js" type="text/javascript"></script>
    <script src="cv/fancybox/jquery.fancybox.js" type="text/javascript"></script>


Toevoeging op 14/01/2014 15:39:54:

waar custom2.js de code in kwestie is
Gewijzigd op 14/01/2014 15:40:47 door Francoi gckx
 
Michael -

Michael -

14/01/2014 15:48:04
Quote Anchor link
Dan zul je ergens een fout hebben. Deze zou je dan moeten kunnen zien in de console van de browser. In firefox is dat Extra > Webontwikkelaar > Webconsole (Ctrl+Shift+K)
 
Francoi gckx

Francoi gckx

14/01/2014 15:54:53
Quote Anchor link
Ik werk zelf met de console van firebug daar is niks

en met wat jij zei niks doorslaggevend:
Gebruik van getPreventDefault() wordt niet meer ondersteund. Gebruik in plaats daarvan defaultPrevented. jquery.js:4
16:02:40.694 De webconsole-log-API (console.log, console.info, console.warn, console.error) is door een script op deze pagina uitgeschakeld.

Ik heb ook Web Developer 1.2.5 Firefox Addon en die ziet ook geen js fouten
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.